باز دوباره چند روزی هستش نت خیلی بد شده ... پینگ هستش ولی پیج نمیشه باز کرد .. هم سایت های داخلی مشکل دارن و هم خارجی !
Printable View
باز دوباره چند روزی هستش نت خیلی بد شده ... پینگ هستش ولی پیج نمیشه باز کرد .. هم سایت های داخلی مشکل دارن و هم خارجی !
بعد از دستکاری هایی که پشتیبانیشون انجام داد الان وضعیت به این شکل شده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
الان وضعیت خطتتون خوبه و میتونه استیبل باشه ، سعی کنید همین رو حفظ کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشین.
دقیقا برعکس امروز وضعیت خط واسه من فوق العاده عالی هست و پینگ هایی رو دارم که یه سالی بود خوابشون رو می دیدم :n02:نقل قول:
مشکلی هم در باز کردن صفحه ها ندارم.
سلام
تلگرامتون رو کانکتینگ نمی مونه؟
الان که متصله و مشکلی نیست اما ساعت گذشته یه مقدار جزئی مشکل داشت؛نقل قول:
من دیدم خیلی کم بعضی شب های بخصوص ، سرور خود تلگرام قطع میشه ، درحالی که ارتباط با همه جای دنیا برقراره تلگرام مشکل داره و قطعه .
برای اینم که متوجه بشین مشکل از isp نیست میتونین از isp های دیگه این اتصال رو تست کنید .
من همزمان ایرانسل، همراه اول ، آسیاتک ؛ پیشگامان و پارس آنلاین ارتباط دارم و همیشه وقتی تلگرام قطع شده ، سراسری قطع شده نه اینکه فقط از یک isp خاص قطع بشه
سلام دوستان
من اینو می دونم که در صورت خرید ترافیک اضافه، این ترافیک به قرارداد بعدی منتقل میشه... حالا سوالم اینه که اگه توی قرارداد بعدیش هم باز تموم نشه و باقی بمونه آیا به قرارداد های بعد از اون منتقل میشه؟ :n13:
یعنی منظورم اینه که این ترافیک های اضافه که میخریم فقط تا یک قرارداد بعد از قرارداد اصلی اعتبار داره یا اعتبارش نامحدوده؟
اون که البتهنقل قول:
توی تهرانپارس میخواستم یه سرویس adsl فعال کنم. منتها نمیدونم کیفیت کدوم شرکت بهتره. چند جایی سوال کردم متاسفانه هیچکس کمکی نکرد.
بله الان ثبات داره ولی سرعت یه مقدار پایینهنقل قول:
زنگ زدم ازشون پرسیدم گفتند که به قراردادهای بعدی هم منتقل میشه.نقل قول:
حتی ازشون سوال کردم که این قرارداد پیشنهادی 3 ماهه که برای من اومده چی شامل میشه یا میسوزه؟ گفتند نه فرقی نداره و در هر صورت منتقل میشه.
منم خرید کردم 3 بسته 100 گیگی + 140 گیگ هدیه.
اگه بر خلاف حرفی که گفتند به قرارداد دوم من منتقل نشه زنگ میزنم گیگشون میکنم اونجا :n05:
فقط حواست باشه پارس آنلاین حجم دزدی شدید داره من هر موقع گیگ اضافه تو جشنواره و اینا میخریدم حجم دزدی بیشترم میشد، 20 درصد حجم اضافه نسبت به حالت عادی میفروخت از اون طرف 60 درصد میدزدید.نقل قول:
یه سوال دیگهنقل قول:
من برام پیام اومد که بیا سرویس جدید با تخفیف خوب بگیر
ولی قراردادم فعلی ام 8 شهریور تموم میشه
اگر این سرویس های جدیدی که پیشنهاد داده رو بگیرم ،1 ماه خورده ای که از قرار داد فعلی ام مونده میسوزه؟؟
بله آقا حجم دزدی که زیاد داره.نقل قول:
از این طرف تخفیف میده به نسبت استفاده ی آدم غافل از اینکه قبلش سر حجم دزدیاش همین تخفیف رو درآوورده بوده :n02:
برای من هم همون پیام اومدهنقل قول:
قرارداد فعلی من هم 13 شهریور تموم میشه
اینو میدونستم و امروز که زنگ زدم هم کارشناسشون توضیح داد. به این صورته که الان که تمدید کنی میره توی رزرو تا این 1 ماه و خورده ای تموم شه و بعدش اون قرارداد جدید فعال میشه.
آقا حواستون باشه که این سرویسی که پیشنهاد داده شبانه رایگان ندارهنقل قول:
بلکه شبانه 1/3 داره
قیمت سرویسش هم 2 مگ،6 ماه 100 گیگ 160 هزارتومان
اگر این سرویس باشه که به درد من نمیخوره
برای من 2 مگ 12 ماه 42 گیگ 88 هزار تومن اومدهنقل قول:
من دیگه باورم شد پارس انلاین حجم خوری باورنکردنی داره به طوری که تو15دقیقه وصل شدن 260مگا بایت کم کرد باچند بارصفحه بازکردن یبارم دیروز45دقیقه متصل شدم نیم گیک رفت 3برابراستفادحجم کم میکنه
پس فقط خوش بحال خودم هر سه روز 500 مگ مصرفمه ، آرزو به دل موندم این عدد گیگم کم شه :n20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نا گفته نماند تو این وضع مصرف خیلی زیاد برق در تابستون ؛ یک سیستم خیلی پر مصرف بدلیل قطع و وصل برق پاورش چند روزه سوخته خخخخ
اگه نه روزی یک گیگ رو اون دستگاه زحمتش رو میکشید :n02:
از من گفتن شما هم مثل من یک کنتور بگذارین سر خروجی شیر آب اینترنت خودتون ، بعد هرکی زیاد مصرف کرد با چماق بزنین تو سرش :n24:
آقا ما یه بار نیومدیم تاپیک پارس آنلاین صحبت دزدی این ملعون ها نباشه :n02:
مشکل اینجاس که ملت میدونن داره ازشون حجم الکی کم میشه اما نمیرن یه شکایت بکنن به 195 که تعداد شکایتا بره بالا. همون 195 هم درسته وقتی شکایت کنی هیچ کاری نمیکنه اما وقتی تعداد شکایتا بالا بره پارس یه تکونی به خودش میده. خیلی راحت هم میشه با wireshark که فقط خود شرکت این برنامه رو قبول داره تفاوت حجم رو نشون داد.نقل قول:
چند شب پیش من یه حدود 100 مگ مونده بود از سرویسم و مودم رو خاموش کردم و دقیق سر 2:01 روشن کردم که دانلود شبانه رایگان بزارم. دیدم بعد 15 دقیقه نت قطع شد و زد حجم تموم شده و من گفتم چجوری تو تایم رایگان که نباید حجم کم بشه 100 مگ تموم شده. تو 195 شکایت کردم جوابشون این بود که اون 100 مگ که سرویس نشون میداده اشتباه بوده عملا هیچی نداشتی اما سرویس وصل بوده:n08:
دیگه همین مونده بود یه چیزی هم به پارس آنلاین بدهکار بشیم!!
دقیقا این اتفاق برای منم افتاد! ساعت ۲ گذاشتم دانلود و رفتم خوابیدم، صبح که بیدار شدم دیدم بعد از ۱ ساعت دانلود اینترنت به دلیل اتمام ترافیک قطع شده!نقل قول:
سلام دوستان
من دیشب 2.05 زدم دانلود 2 3 گیگ گذاشتم دانلود 15 گیگ هم حجم داشتم صبحی نگا کردم شده بود 12.5 گیگ مودم خاموش روشن کردم دوباره شد 15
انگار قصد دارن نذارن کسایی ک حجمشون کمه شبا زیاد دانلود کنن
یجوری میخوان شبانه رو برای کم مصرفا محدود کنن شاید
مطمئن نیستم صرفن حدسم اینه
حجم کم هارو طوری تنظیم میکنند بر مثال کاربری که با 100مگ یا یه خوردبالاتر ازاون حجم میخواد به نت شبانه وصل شه نت قطع شه برمن هم این اتفاق یبارافتاد انصافن من این کارشونو قبول دارم خوب نت مجانی بهت مید برو1گیک حجم بخر وصل شونت شبانه خودمن درماه15گیک مصرف روزم هستش باکمتراز1گیک به نت شبانه وصل نشدم بعضی یا دیگه خیال میکنندزرنگ هستند ایرانی جماعت مفت باشه کوفت باشه:n05:
من این چند سالی که پارس آنلاین دارم دیگه دستم اومده که هر موقع اینترنت قطعیش زیاد میشه یعنی حجمم زیر 200 مگ مونده و میرم حجم میخرم :n02:نقل قول:
جریان سرویس خوب چیزیه چیه ؟!
سلام. دوستان می خواستم ببینم شما از شبانه ی پارس آنلاین رضایت دارید؟ و این که اگر من سرویس 1 مگ داشته باشم شبانه سرعت حداقل 120 کیلو رو ثابت میده یا نه؟ مصرف منصفانه داره؟
سلامنقل قول:
شبانه رو تا حداکثر کشش خط به شما اجازه دانلود میده
من 128 دارم ولی خطم روی 9 مگ بسته شده و با سرعت 1 مگ هم دانلود میکنم
اینم بگم که ماه رمضان برای من سرعت رو کم کردند ولی بعد از ماه رمضان خوب شد
من با سرویس 2 مگ سرعت دانلودم یک مگ بر ثانیه است. این یعنی این که خط من مشکل داره؟نقل قول:
نه چه مشکلی؟؟نقل قول:
شما ببینید خط روی چند مگ بسته اند.اگر روی 9 مگ که درسته اگر روی 16 مگ بستند نمیشه تضمین داد که حتما سرعت روی 2 مگ باشه
من چند روز خطم روی 16 مگ بستند سرعتم به 2 مگ نرسید و بیشترین مقدارش فکر کنم 1.7 مگ بود.البته نوسان زیادی هم داشت
چیزی که من حدس میزنم اینه که بسته های مخصوص تلگرام و اینستا ارائه بدن و با فعال کردنش ترافیک این app ها جدا و نامحدود میشه.نقل قول:
ارهنقل قول:
قیمت نزده که :/
روی 9 مگ بستن.نقل قول:
مگه امکانش هست که درخواست بدیم که روی 16 مگ ببندن؟ هزینه سرویس بالاتر نمیره؟ الان سرعت دانلود من دقیقا 1 مگ هست. یه ذره بالاتر و پایین تر هم نیست.
آره میتونید روی 16 مگ ببندین البته باید خطتون کشش داشته باشهنقل قول:
برای اینکه تشخیص بدید خط کشش داره یا نه از صفحه استاتوس مودم؛جایی که snr زده،اطلاعات snr رو بخونید
البته خودشون هم برای اینکه بفهمند خط کشش داره یا نه 3 روزی تست میکنند
هزینه ای هم بابتش نمیگیرن
هفته بعد تمام جزئیاتش اعلام میشهنقل قول:
با سلام
یک سوال داشتم :
در سرویس هایی که تایم رایگان دارند مثلا 2 تا 7 و یا 5 تا 8 سرعت در تایم رایگان چقدر هست؟
فرضا مودم روی 10 مگ بسته شده ولی سرویس خریداری شده 2 مگ هست.
Sent from my E2333 using Tapatalk
سلامنقل قول:
مرکزتون شلوغ نباشه همون سرعت روزانه رو میگیرید
در مثال بالا 1.1 مگابایت :n01:
اگه قیمت معقولی داشته باشه واقعن ارزشش رو دارهنقل قول:
یعنی دسترسی داره به سرور هاشون ؟
متوجه نشدمنقل قول:
یعنی هر چی از سرورهای اینستا و تلگرام دانلود کنی رایگانه
اره دقیفا احتمالا با بسته هایی که هست مثلا میزنی فلان برنامه نت نامحدود بده بعد مبلغشو پرداخت میکنی یا حتی یه سایت برات کلا رایگان میشهنقل قول:
شماره ای که احتمالا واسه پشتیبانیش گذاشته صد در صد مال پارس انلاین هست
اگ مثلا خیلی کم 10 5 تومن باشه مثلا بزنی یه سایت مثل تاینی رو اگ کاملا رایگان کنه کاملا نه حتی چن مگابایت بکنه تو پاچه ادم من صد در صد میام رو پارس انلاین:n04:
قراره اپلیکیشن شبکه های اجتماعی رو رایگان کنننقل قول:
اینستا تلگرام ....
بعید میدونم زیر 20 تومن باشه با توجه ب مصرف بالاب حجم اینستا