سلام با 3g سرعت دان شبانتون چنده ؟نقل قول:
Printable View
سلام با 3g سرعت دان شبانتون چنده ؟نقل قول:
من یک سیم اعتباری گرفتم فقط برای همین دانلود شبانه و به 3g وصل میشم.
دیشب مثلا 18 گیگ دانلود کردم.
سرعتش بعضی وقت ها کم میشد.
ولی اکثرا بالا بود.
به نظرم قیمت شبانش مناسب هست.
4g
رو سرچ میکنم پیدا میشه ولی هنوز سرویس نمیده تو محل ما شاید کمتر از 5 روز باشه تو سرچ lte دیده میشه.
احتمالا تا چند وقت دیگه بتونه سروبس بده.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
سلام تا 3MB هم دانلود میکنم.اکثرا بالای 1 MB دانلود میشه کرد.نقل قول:
البته به تعداد یوزر تو منطقه که به bts که شما بهش وصل هستین هم خیلی مرتبط هست که پهنای باند کافی بهتون برسه.
شما یه تست بکنید یه شب.دیگه 1000 تومن. واقعا مفته.
می بخشید من زیاد سوال می کنمنقل قول:
سرعت وبگردی چقدر از 128 بالاتره و اصولا فرق زیادی داره ؟
سیم کارت 4g رو چند خریدید ؟
سامانه های پشتیبانی خوبن یا بدن ؟(ما که تو همین تاپیک شاکی زیاد دیدیم)
والا من adsl با سرعت 4 مگ دارم که. جدیدا اذیت میکنه و پیج رو با تاخیر باز میکنه.
خیلی وقته 128 ندارم.
من بیشتر برای دانلود. اسفاده میکنم از این سیم کارت اعتباریه...ولی سرعت. وبگردی باهاش مناسب هست.حداقل فعلا از adsl خودم بهتر هست.
من 5000تومن اعتباری خریدم که 800 مگابایت اینترنت هدیه هم داشت که 4g هم هست و 3 پانچ هم هست.
من کلا از سرویس پشتیبانی همراه اول خوشم نمیاد و به نظرم داغون هست.سعی میکنم خیلی هم بهشون زنگ نزنم.البته یک مشکلی با ایرانسل هم داشتم اوناهم لنگه تنهای اول بودن.
پشتیبانی تو ایران بهش. توجهی نمیشه متاسفانه.چون مشتری اهمیتی نداره براشون.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
من مشکلی با قیمت سیم کارت ندارم تعرفشم خوبه ولی آیا سرعت وبگردیش در حد یه 128 قبل سال 88 هست یا نه اونوقت یه 128 داشتم که باهاش احساس می کردم سوار هواپیما شدم.
از طرفی مودمش 400 به بالاست که خریدش فعلا معقول نیس.
منم مودم ندارم با گوشی دانلود میکنم.اگه بخواهم هم با usb یا wirelessشیر میکنم با لپ تاپ.
برای منم خرید مودم. توجیهی نداره و استفاده ای هم فعلا نخواهد داشت.
از این سیم کارت های همراه اول کدوم قابلیت 4G یا همون (LTE) رو دارن کسی تست کرده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی به نظر میاد سه پانچ باشه که خود خودشه
همراه اول در بحث 4جی فعلا عقبه نسبت به ایرانسل
دوستان نمیدونم قبلاً کسی اینجا به این موضوع اشاره کرده یا نه، ولی مستحضر باشید همراه اول علاوه بر باند ۲۱۰۰ ، باند ۹۰۰ هم در حال حاضر برای 3G داره و در بعضی مناطق در دسترس هست و پوشش بهتری داره.
پس با این تفاسیر الان باند های همراه اول به این صورت هست:
2G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۱۸۰۰ مگاهرتز (دکل های قدیمی باند ۱۸۰۰ هم برا 2G داشتند که با آپگیرید اونها این باند دیگه برا 2G حذف میشه و فقط باند ۹۰۰ هست)
3G :
۹۰۰ مگاهرتز و ۲۱۰۰ مگاهرتز
4G :
۲۶۰۰ مگاهرتز
همچنین احتمالاً در آینده باند ۱۸۰۰ هم برای 4G به همراه اول تعلق بگیره و بتونه LTE Advanced یا همون +4G را ارائه بده.
چند نفر از دوستان الان از اون اولی و سومی گرفتن ولی میگن تو شبکه 4g ریجیستر نمیشه ؟ یعنی 4g نیستن ؟ ادعا دارن فقط اونی که روش نوشته lte usim از 4g پشتیبانی میکنه و تو این شبکه ریجیستر میشه .نقل قول:
با سلام و عرض ادبنقل قول:
شما که از 4g همراه اول استفاده می کنید آیا سرعت وبگردیش در حد قبل سال 88 هست یا نه ؟ سرعت دان شبانش چقدره ؟ آیا از مودم های بالای 400 ت استفاده می کنید ؟ چون بنظرم فعلا خریدنش غیر معقوله . سپاس فراوان
سلام دوست عزیز شما تو سال 88 چرا گیر کردین؟ [شوخی!]نقل قول:
بسته شبانه نامحدود همراه اول روی 4G رجیستر نمیشه سرعت دانلود در 3G هم مطمئنا نیاز های کاربر عادی رو برطرف میکنه و بسته به ساعت و تعداد مشترک متغییره حداقل 4 مگابیت
اینترنت همراه اول پینگ خیلی پایینی نسبت به ایرانسل داره و سرعت پیج بازکردنش فوق العاده است [تبلیغ نشه!!]
مودم هم یه E3372 دست دوم 70 تومانی حتی دیده شده بهتر از 400 تومانی ها عمل میکنه 70 تومان الان پول 5 کیلو برنجه ، برنج تو یه ماه خورده میشه این مودم تا 10 سال دیگه باقی می مونه
همه چيزايي كه گفتي تاييد ميشه به غير اينكه پينگ همراه اول ار ايرانسل بهتره!نقل قول:
ايرانسل از لحاظ پينگ واقعا خوبه
همراه اول پينگ خوبي نداره زياد
سلام دوست عزیز من هنوزم 128 دارم ولی با 128 پیشگامان قبل سال 88 که سرعت کلی بالا بود احساس می کردم پرواز می کنمنقل قول:
منظورتون از e3372 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
منطقه به منطقه متفاوتهنقل قول:
واسه همه نمیشه یه نسخه پیچید
داخل شهرمون من هرجا تست کردم پینگ همراه اول کم تر بود
اگر شد یه تست میزارم اینجا
بله همین Irancel E3372s-153نقل قول:
قابلیت و انعطاف پذیری نرم افزاری که این مودم داره TP Link Archer Mr-200 پونصد تومانی نداره
با سلامنقل قول:
منظورتون از سه پانچ جیه ؟
به من قیمت سیم کارت 4g رو 30 ت قیمت دادن بالا نگفتن ؟ من از یکی از بچه های همین تاپیک شنیدم 5 ت هستش.
به علت گستردگی بیشتر شبکه 3G و 4G در شهرستانها و تنوع بسته ها و پایین بودن هزینه بسته در نهایت کاربرهای زیادی برای دیتا به سمت ایرانسل میرن و پینک اصلا خوب نیست و شبکه خیلی شلوغه به زور تو ساعات های کم مصرف با 4G ایرانسل میتونی به سرعت 3G همراه اول برسی . در عوض همراه اول بیشتر جاها 4G نداره و 3G هم کمتر مورد استفاده و استقبال قرار میگیره و خلوتره و پینک هم خوبه ولی بسته های انچنانی بجز شبهای رویایی نداره برای دیتا .نقل قول:
نقل قول:
منم دارم همینجا اینو میپرسم بچه های تهرانی یا شهرهایی که 4G همراه اول فعاله تا به حال با کدوم نوع از این سیم کارتها به شبکه وصل شدن کدوم نوع 4G هستش ؟ الان قیمت همون 5 یا 10 هزار تومان هستش با توجه به رند بودن و شماره خوبی بودن 10 تومن تا 15 تومن هم میدن ولی در اصل 5000 تومن شده همون سه پانچ ها همونی که روشون نوشته : 4G - 3G - WIFI
سیم کارت سه پانچ هم میکرو هم نانو و هم سایز استاندارد داره
همراه اول سیم کارت 4G اونایی که روش LTE USIM یا 4G نوشته باشه
در ضمن پوشش 4G همراه اول افتضاحه و با وجود محدودیت حجم همون سرعت 3G کافیه
مثلا 1 گیگ رو با 3G همراه اول تو 10دقیقه میشه گرفت اما چه فایده ای داره وقتی 3 گیگ ترافیک بیشتر نداری؟؟؟؟؟
زیاد دنبال 4G نباشین تا وقتی محدودیت حجم است همون 3G هم سرعتش فوق العاده بالا محسوب میشه هر وقت نامحدود واقعی ارائه کردن برید 4G بخرید
قیمت LTE USIM همراه اول ندارید ؟نقل قول:
تا جایی که من فهمیدم حدودا 5 تا 7 تومنهنقل قول:
خودم این روزا می خوام برم بگیرم
5000 تومان + 1000 تومان هزینه ثبت و اسکننقل قول:
من از پست بانک گرفتم یه دونه هم سیم کارت هدیه داد با 30 دقیقه مکالمه و 800 مگابایت اینترنت هفتگی رایگان + 1000 تومان اعتبار
اونوقت این 5 ت که میفرمایین سیم کارت دائمی یا اعتباری ؟نقل قول:
واقعا الان اين سوال داره؟! [emoji15]نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
می بخشید من تو عمرم یه سیم کارت داشتم که اونم دادشم برام 10 سال پیش با یه گوشی دست دوم خرید.می بخشید ناشیم دیگه فهمیدم اعتباریه ولی 4g دائمی هم داریم ؟ اگه می دنید بفرمایید چنده ؟نقل قول:
والا ٤ جي يا ٣ جي يا ٢ جي ربطي به خط ندارهنقل قول:
فقط نوع سيم كارت هست كه جديدا هر خطي بگيري بايد بهت ٤ جي بدن
شما اعتباري داشته باشي يا دايمي تو ديتا خططت تفاوتي نداره
براي همين قيمت خط دايمي هم با توجه به شمارش هست فك كنم ارزون ترين حال همراه اول دائمي ١٥٠ تومن باشه به بالا باز كسي دقيق تر ميدونه به ايشون جواب بده
رو سايت همراه اول ميتوني قيمت رو ببيني
Sent from my iPad using Tapatalk
من امروز یه سیمکارت 3جی خریدم،به طرف گفتم یوسیم یا همون 4جی میخوام گفت اول باید 7تومن بدی 3جی بگیری بعد 7تومن بدی تعویض کنیم با 4جی!!!!!!!خلاصه که همون 3جی گرفتم چون 4جی اینجا هنوز پوشش نداره و هم اینکه دوست ندارم با گوشی از 4جی استفاده کنم.
چه کاسبی راه انداختنا . دو تا هفت تومن !!1نقل قول:
همراه اول اصلا به فکر گسترش 4g نیست . 3g منطقه ما عالیه ولی با این روندی که پیش میره تا چند سال دیگه هم 4g همراه اول به مرحله تجاری نمیرسه
بسته شبانه یک ساعته ایرانسل با قیمت 900 تومن خیلی به صرفه تر از بسته 3g شبانه 2 تا 7 همراه اوله . چون من خودم 20 گیگ رو با ایرانسل حتی زودتر از یه ساعت دانلود میکنم ولی با 3g همراه اول حداقل دو سه ساعتی باید سیستم روشن باشه تا همون 20 گیگ سقف حجم رو دانلود کرد.
سلام. امروز در سه نقطه از استان اصفهان (شهر اصفهان: خیابان حکیم و خیابان رودکی - و شهرستان نجفآباد اصفهان) 4G همراه اول با مشخصات عالی سیگنال تست شد، ولی متاسفانه همراه اول در اقدامی نازیبا سرعت دانلود رو به ۸ مگابیت بر ثانیه (معادل بهترین حالت سرعت 3G همراه اول در استان اصفهان) محدود کرده بود. سرعت دانلود در نرم افزارهای مدیریت دانلود هم همین مقدار بود. تست نمونه:
دقیقاً به صورت لحظه ای در ابتدای شروع تست سرعت دانلود، سرعت افزایش پیدا میکنه ، اما بعد از چند ثانیه سریعاً به ۸ مگابیت محدود میشه که همه ی اینها از محدود کردن هماهنگ سرعت دانلود 4G به ۸ مگابیت بر ثانیه خبر میده. همراه اول با پهنای باند ۱۵ مگاهرتزی راحت باید ۱۱۰-۱۰۰ مگابیت سرعت دانلود بده، اما متاسفانه محدودیت ایجاد کرده...
بسته اي كه داشتين آلفا پلاس بود؟!نقل قول:
همراه اول داره سر خانواده 96 میلیونی خودش بزرگ ترین کلاه برداری قرن رو انجام میده اونم چطوری ؟ با سیم کارت های یو سیم که قانونا باید از 4G پشتیبانی کنه ولی فقط در ظاهر و شکل و اندازه 4G هستن . و محدود شدن رو 3G و باید هر کابر برای دسترسی به شبکه 4G متحمل دو بار هزینه بشه .
بهتره فعلا مشترکین سیم کارتشون رو به usim تبدیل نکنن چون اینطور که معلومه به این زودیا برنامه ای برای پوشش نسل چهارم نداره
speed test مال گوشیه لطفا اگه کسی میدونه بگه برای تست سرعت دانلود و پینک رو کامپیوتر چه نرم افزار معتبری سراغ دارید ؟ اگه ممکنه لینک دانلودشو بزارین.
داداش توی کامپیوتر هم همینه منتها توی سایت اسپید تست که بری می تونی تست پینگ و سرعت رو داشته باشی.نقل قول:
speedtest.net
خود سايتنقل قول:
speedtest
ز همه بهتر نسخه بتا هم داره اونم خوبه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام. وقتی از 4G همراه اول استفاده میکنید، ممکنه مشکلات عجیبی براتون پیش بیاد!! مثلاً ممکنه از اول تا آخر استفاده از شبکتون سرعتتون به ۸ مگابیت محدود بشه و بعد با خودتون فکر کنید حتماً شبکه شلوغه و اینها.... (در حالی که واقعاً اینطور نیست)، بعد یه بار اینترنت گوشیتون رو غیر فعال و دوباره فعال میکنید، این بار میبنید اِ ، سرعت دانلودتون به ۱۲ مگابیت محدود شد و بالاتر هم اصلاً نمیره...!! بعد میگید ای بابا بذار یه بار دیگه اینترنت گوشی رو غیرفعال و دوباره فعال کنم...، این بار سرعتتون به بیش از ۱۰۰ مگ میرسه!! اینم داستان همراه اول.
تست زیر در بهترین شرایط سیگنال گرفته شده و بسته هم آلفا پلاس هست.
امروز رفتم دفتر پیشخوان و پرسیدم کدوم سیمکارت ها 4G هست
اینکه صرفا سیمکارت سه سایز باشه دلیل بر این نیست که فورجی باشه
برای مثال تو عکس زیر سیمکارت اول 3G و به هیچ عنوان قابلیت اتصال به شبکه 4G رو نداره
و سیمکارت دوم نوع 4G هست
سلام قیمت سیم کارت دوم رو پرسیدید چنده ؟نقل قول: