زنگ بزن شاتل بگو از اونور هم مودلاسیون بزارن g.dmtنقل قول:
بهترین کار هم خرید مودم با چیپ برودکام هست
Printable View
زنگ بزن شاتل بگو از اونور هم مودلاسیون بزارن g.dmtنقل قول:
بهترین کار هم خرید مودم با چیپ برودکام هست
نقل قول:
فكر كنم از اونطرف هم رو همين مود باشه چون قبلش رو adsl2+ بود snr خط خيلي افتضاح بود خودم تماس گرفتم گفتم مودلاسيون عوض كنيد ببريد پايين كه اينجور شد وضعيت يخورده بهتر شد، مودم دي لينك2700U هم دارم، چيپ برودكام داره ؟
Sent from my iPad using Tapatalk
فک نکنم ......نقل قول:
حالا چيپ برودكام يعني تاثيري داره تو بهبود وضعيت ؟ توضيح ميديد؟نقل قول:
تو تایپیکش بحث کردیم،به نظرم نویز خطو بگیریم بهتر باشه تا اینکه بخایم به خاطر نویز چیپ برودکام بخریمنقل قول:
شما الان خطتون نویز نداره snr بین 18 تا 22 بوده،
شاید مشکل از مودم باشه،با مودم دیگه ای امتحان نکردید؟
نقل قول:
نه، فكر ميكنم مشكل منطقه اي كه هستيم باشه، چون پارس انلاين ميگفت منطقه شما اينترنت ضعيف هست و مشكل داره شاتل هم يه چيزايي گفت روزي كه درخواست اشتراك دادم، نكته ديگه attenuation خط بين ٤٥-٥٠ هست فاصله تا مركز ٣.٥ كيلومتر هست حدودا حساب كردم، اين تاثيري نداره ؟
فاصله خیلی زیادهنقل قول:
با attention 44 45 در شرایط ایده ال 4 مگ بتونید پهنای باند دریافت کنید
چیپ برودکام نویز رو برطرف نمیکنه ولی مقاومتش در برابر پریدن لینک بهتره و سیگنال رو بهتر دریافت میکنه
فاصله میگه خط شما تا چند مگ کشش داره همیننقل قول:
شما الان خطتون روی 2 مگ هست ولی باز قطع و وصلی دارید با اینکه Snr خط خوبه
پس مشکل از جای دیگه اس
نقل قول:
والا من ٢ مگ هم كافيه واسم فقط ثابت باشه خط و قطعي نداشته باشه، ولي الان كه رو ٢مگ هست بازم قطعي زياد داره، چه راه هايي ديگه هست از شاتل و مخابرات بيشتر پيگيري كنم؟ چون تو محل همه جوره تست كردم تا سر خط هم تست كردم وضعيت فرقي نكرد
دوستان كابل برق نزديك كابل تلفن باشه روي نويز ديتا خيلي تاثير ميذاره؟
يكيم اينكه اگر از پست مخابراتي پشت در pcm گرفته باشن باعث ايجاد نويز ميشه؟ راه حل چيه از دست نويز راحت بشيم؟
تا سر خط همه چي اوكي هست و سيم كشي داخلي مشكل نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سرویس دهنده ها شاتل بهترین تجهیزات رو دارهنقل قول:
کارایی که میتونید بکنید
از کافو چک کنید
سیم جدا بکشید
مودم برودکام بخرید
بنظرم یه مودم با چیپ برودکام از دوستی اشنایی کسی فرض بگیرید ببنید وضعیت چجوریه مودم تی پی لینک 8811 برودکامه و معمولا هر کس قدیم اینترنت گرفته این مودم رو داره فک کنم راحت بتونی جور کنی اگه استبل بود یه وایرلس برودکام بخر
نقل قول:
نگاه کنید با یه مودم دیگه هم تست کردید ببینید قطع میشه یا نه؟
یه سوال دیگه که من با پارس زیاد تجربه اش کردم،من نوسان Snr داشتم با پارس هر بار که صفحه رو رفرش میکردم عدد Snr تغییر میکرد
اگر این مشکلو داشته باشید،مشکل از پارس و ربطی به شما نویز نداره،
این نوسان Snr رو هم بهتره یه نگاهی کنید،ببینید نوسان داره یا نه
نوسان در حد ٢-٣ بالا پايين ميشه، الان كه شاتل دارم قبلا پارس انلاين اره نوسان زياد داشت، با مودم ديگه هم تست ميكنم ببينم چي ميشهنقل قول:
کابل برق میتونه تاثیر داشته باشه،حدود 1 متر ازش فاصله داشته باشه کافیهنقل قول:
ما خونمون 2 تا کنتور برق 3 فاز داریم و یه خورده با سیم تلفن هم فاصله داره ولی هیچ تاثیری نداشته روی نویز خط
در حد 2 تا 3 مهم نیست مثلا نوسان من اینطوری بود که از 25 میپرید روی 00 و قطع میشهنقل قول:
یه راه دیگه هم هست فریمور مودم رو هم آپدیت کنید شاید حل بشه،البته ربطی چندانی نداره ولی یکی از دوستان آپدیت کرده بود وضعیتش بهتر شده بود
راجب این عکسی که گذاشتم چی دوسته من؟ همچین شرایطی میتونه روی نویز تاثیر داشته باشه؟نقل قول:
فاصله یه متر نیست بیرون که چسبیده به دیوار و از روش سیم برق رد کردن داخل هم خیلی فاصله داشته باشه 15-20 ثانت هست یه بار مامور مخابرات اومده بود گفت نویز نمیندازه
نمیدونم چرا مخابراتی ها فقط صدا رو ملاک قرار میدن و وقتی میبینن نویزی روی صدا نیست میگن خط مشکل نداره در صورتی که روی دیتا نویز شدید هست.
خط من روی 10 مگ بسته شده اس ان ار 8-7-9 هست میرایی 33-34 و ریت هم روی 6 هزار میچرخه مثلا 6881 6741. البته نه قطعی دارم نه چیزی راحت دارم استفاده میکنم.سرعت دانلود یچیزی حدود 750-680 شده قبلا 500-700 بود:n29:
میشه از بیرون بهترش کرد یا بیخیال بشم؟ بگم سرعت رو بیارن پایین تر؟:n36:
نقل قول:
فکر نکنم pcm روی پست مخابراتی نویز بندازه
کابلای برق چون میدان مغناطیسی ایجاد میکنه به خاطر همین میدان مغناطیسی هست که ممکنه نویز بندازه روی خط
چیزای دیگه هم هست مایکروفر،تلفن بی سیم و...اینا ممکنه نویز بندازه
شما الان مشکل مهمتون چی هست؟اگر قطع و وصلی ندارید به نظر همین خوبه
اصل کاری اینه که خط ثبات داشته باشه و به نظر من هم سرعت دانلود هم در اون حدی که دارید خوبه
نت خوندم با pcm خط های بیشتری روی سیم های موجود به مشترکین ارائه میدن فکر کردم شاید همین باعث نویز بشهنقل قول:
بیسیم اسپیلیتر بود و نبودشون هیچ فرقی نداره
والا من سرعت بهتر میخواستم داشته باشم برای همین پیگیر شدم
ممنون
نگاه کنید Snr شامل نویز از سمت مودم میشه تا مرکز مخابراتینقل قول:
اگر دم پست مخابراتی مودم رو تست کردید و باز اعداد همینا باشه یعنی بخشی از نویز تو مسیره و اون دیگه دست شما نیست و مخابرات هم بعید میدونم بیاد به خاطر یک نفر کابلا رو وارسی کنه
شما میرایی تون خوبه تا همون 10 مگ کشش داره خطتون ولی یه جا نویز داره که اجازه نمیده خط رو بالاتر ببندن
پست بيرون رو با سلام صلوات باز كردم ولي قيچي كروز نداشتم و بستمشنقل قول:
اومدم داخل و مودم رو به سيمي كه از بيرون توسط مخابرات اومده بود وصل كردم با اتاقم فرق انچناني نداشت سيم كشي داخل سالمه هرچي هست از بيرونه و نميدونم بايد چيكار كنم
نميدونم نويز از كجا ميتونه باشه و چيزي به ذهنه خودم نميرسه الا همينايي كه گفتم
وقتی میگن مودمو دم پست تست کنید یعنی شما یه متر سیم میبری وصل میکنی به پست مخابراتی و از 2 سر سیم باقی مونده همونو وصل میکنی به مودم و بعد باید ببینید اعداد چقدر فرق میکنهنقل قول:
اگر این راهو تست کردید و دیدید هیچ فرقی نکرده پس بی خیال بشید چون از سمت شما نیست و از سمت کابلای زیرزمینی یا مخابرات میتونه باشه
اخه پستي كه تو كوچه هست رو نميشه باز كرد،ازش يه كابل اومده داخل كه خط هاي مارو اورده داخل،من مودم رو به سيم كشي ساختمون وصل نكردم يه ترمينال از اين پلاستيكي ها زدم سر كابل و مودم بهش وصل كردمنقل قول:
بايد برم از كوچه تست كنم بهترين راه همينه
مرسي از راهنماييتون
البته پشتبانها هم حرفشون همینه،یعنی مودم رو وصل کنید به اولین اتصالی که اومده تو خونه ولی این بیشتر برای منازل آپارتمانی صدق میکنهنقل قول:
چون برای ما که خونمون حیاط داره و پست مخابراتی دم درخونمون است صدق نمیکنه
االبته دردسر هم داره چون خلاف قوانینه مخابراته باز کردن پست مخابراتی ولی من تا حالا چندین بار بازش کردم:n02:
اقا این annex mode تغییر دادنش توی snr تاثیر داره؟ روی m باید باشه یا a l ?
سلام اقا یکی بگه وضع خط من چطوره؟ اگه خوبه بهم بگه خط من رو چن مگ بسته شده ؟باید 2مگ باشه من هرچی زنگ میزنم مرکز پشتبانی مخابرات بندرعباس 2020 اقا خط منرو 512 بستی زیر بار نمیرن دانلود با زور 40تا50 دارم یکی علمی بهم توضیخ بده اینا رو خالی کنم روانیم کردن بخدا
Downstream Upstream SNR Margin :33.1 32.1 db Line Attenuation :27.5 18.5 db Data Rate :510 125 kbps Max Rate :15104 1134 kbps CRC :0 0
تو ۱۹۵ شکایت کنید.نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام دوستان .. زنگ میزنم پشتیبانی اما میگن که نویزت زیاده و نمیشه بیشتر از 4 مگ ببندیم ... حرفشون درسته ؟ :n13::n03:
سيمي كه از پست اومده داخل نيم متر بيشتر نيست اما يك جا به كابل برق چسبيده يك جا هم خيلي خيلي نزديكه به همون كابل برقنقل قول:
قرار بود از مركز يكي رو بفرستن كه هنوز نيومده،
به نظرم اگه خط منو جدا كنه و با كابل cat6 كه خودم دارم تكي بفرسته داخل از كنار اون كابل برق هم رد نكنه،شرايط تغيير ميكنه
خيلي براي من جالبه مثلا كارشون مخابرات هست اما انگار فرق صدا و ديتا و نميدونن
نقل قول:
خط شما تا ١٥ مگ هم جواب ميده ولي روي ٥١٢ بسته شده، اگه جوابتون نميدند ١٩٥ تماس بگير شكايت كن
وضعيت خطتتون خوبه الان، مودلاسيون رو بگيد بزارن Adsl2+ ببينيد تغييري ميكنه اعداد، روي adsl2+ اگه اين وضعيت باشه تا حدود ٢٠ مگ بايد جواب بدهنقل قول:
مودلاسیون خط روی adsl2+ هستنقل قول:
*g992.5 همون adsl2+ ه
با توجه به اتشن خط در در شرایط ایده ال نهایتش 12 مگابیت بتونید بدون قطعی دریافت کنید
درسته، همون adsl2+ هستنقل قول:
اتنشن ٢٣ طبق اين سايت تا حدود ١٩.٥ جواب ميده
به صورت غیر مستقیم بلهنقل قول:
پهنای باند رو کم و زیاد میکنه و همین هم باعت افزایش یا کاهش Snr میشه
بهترین حالتش چیه من روی m که میزارم چراغ رانژه شروع میکنه به چشمک و ثابت نمیشهنقل قول:
دوستان یک سوال مهم نویز خط باعث میشه عدد line atteniution یا میرایی بالا بره یا نه این عدد فقط به فاصله از مرکز مخابراتی بستگی داره؟!
راستش با حروفاش آشنا نیستم ولی شما اگر دیدید snr به کمترین حد ممکن رسید و امکان قطع و وصلی پیش اومد یعنی بهترین حالتش یعنی adsl2+نقل قول:
اگر به بیشترین حالتش رسید یعنی روی g.dmt
اینایی که گفتید یعنی همون annex معادل همون adsl یا adsl2 یا ....یا اسمای دیگه ای هم دارند مثل g.992 و....
شما باید ببینید مشکلتون چی هست؟
اگر پهنای باندتون کمه باید بذارید روی بهترین حالت ممکن یعنی adsl2+ ولی این ممکنه سبب افزایش نویز بشه و قطع و وصلی پیش بیاد
اگر نویز دارید و قطع و صلی صورت میگیره باید بذارید روی حالت g.dmt اینطوری پهنای باندتون کم میشه عوض احتمال قطعی و نویز کم میشه
نه ارتباطی نداره به همنقل قول:
ببخشید من اینقدر مزاحم میشم بنظرتون چرا این عدد میرایی برای دوستم 22 برای من 31 .فاصله دوتامون تا مرکز مخابراتی یکیه و سیمی که از مرکز مخابراتی به خونه من و دوستم از زیر زمین اومده یکیه .پس چه چیزی باعث این اختلاف میشه؟!ممکنه از نوع کابلی که از باکس به خونه ما و دوستم میرسه ربط داشته باشه چون فرق میکنه؟!نقل قول:
نظر شما چیه
آخه تست مودم سر خط کاره سختیه راهی برای تستش دارین؟!
ممکنه از شرکت هم باشهنقل قول:
من دیدم با شرکتی که ازش اشتراک داشتم نوسان میرایی هم داشتم مثلا از 25 میپرید روی 32 البته خیلی کم این اتفاق افتاده بیشتر برای من حدود 25 ،26 مونده
شما ببینید دوستتون از چه جنس سیمی استفاده کرده اگر یکی باشه پس مشکل از جای دیگه اس
اگر باز بهترین سیم ممکن رو هم بخرید باز تاثیر چندانی نداره مگر فاصله شما از جعبه مخابراتی (پست)زیاد باشه مثلا 500 متر
شما یه بار به شرکت بگید براتون پورت رو ریست کنند شاید درست بشه
دوتامون شاتل داریمنقل قول:
سلام دوستان
یه راه حل بدید برای مشکل دوری از مرکز
خط رو بیشتر از دو مگ که فیکس کنن دیگه مودم کانکت نمیشه
الآنم دان استریم رو 2047 ه نویز رو 60 و اس ان آر حدود 10
از دم جعبه مخابراتی هم که توی کوچه هست به مودم وصل کردم نویز میاد رو 58 توفیری نداره (بدون اسپیلیتر مستقیم به سیم اصلی)
مرکز شهید زارعی هم هست
کاریش نمیشه کرد؟