از Icon Tray برنامه ی تاچ پدتونو باز کنید و هر قابلیتیشو که خواستید فعال کنید...نقل قول:
منظورتونو نفهمیدم،دالبی؟؟؟نه...فرقی نداره...تو هنذفری اصن تاثیری نداره...
Printable View
از Icon Tray برنامه ی تاچ پدتونو باز کنید و هر قابلیتیشو که خواستید فعال کنید...نقل قول:
منظورتونو نفهمیدم،دالبی؟؟؟نه...فرقی نداره...تو هنذفری اصن تاثیری نداره...
بله...مشکلی نداره لپ تاپتون...سیم اون هدفون مشکل داره...نقل قول:
دوست عزیز اگر با سیستم های دیگه هم تست کردین و همین ارور رو می ده پس احتمالا مشکل از میکروفونتونه .نقل قول:
در ضمن مگه میکروفونتون USB هست ؟ :n13:
البته خود لپ تاپ دارای میکروفون هست نیازی به میکروفون خارجی نیست .
1 - مالتی تاچ فقط با درایور مخصوص فعال می شه . لذا از سایت لنوو درایور مخصوص رو بگیریننقل قول:
2 - سیستم استریو تا اونجا که من می دونم ، موقعی قابل تغییر می شه که بیشتر از 2 اسپیکر داشته باشین . مثلا 2 اسپیکر و 1 ساب . و یا 5 اسپیکر و 1 ساب . لذا تنظیمات رو از توی Realtek نمی تونین دست بزنینکد:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&DocID=DS032587
3 - اون برنامه Onekey Rescue نیاز به برنامه مخصوص داره که باید قبل از نصب ویندوز نصب بشه و خودش پارتیشن بندی می کنه . نیازی به اون برنامه ندارین . ویندوز 8 خودش قابلیت هایی واسه بک آپ گیری و برگردوندن اونا بهتون می ده
سلام دوستان
بالاخره بعد از 3 ماه تحقیق و جستجو z500 core i7 خریداری کردم.
از همه دوستانی که در این امر منو راهنمایی کردن سپاسگذارم.
ویندوز 8.1
تاچپد ELAN
این مشکل دو انگشتی راست کلیک و چجوری حل کنم ؟؟؟؟
کار نمیکنه !`:n13:
یه سری از دوستان نرم افزار Asus Smart Gesture رو نصب کردند مشکلشون حل شد .نقل قول:
تصویر Device Manager:
تصویر Error هنگام نصب درایور Camera:
سلام به همگی
فکر نکنم این روزا لپ تاپ y510 قیمت مناسبی پیدا کنه، و منم بودجه حال حاضر این لپ تاپ رو ندارم ( 3.8 خیلی زیاده خداییش )
در مورد لپ تاپ z500 چندتا سوال داشتم
یکی اینکه در مورد صفحه نمایشش بحث شده، چه مشکلاتی داره؟
باتری این لپ تاپ، به هر حال 4 سلولیه و نیاز هست همیشه به برق وصل باشه، این کار باعث صدمه زدن با باتری و خراب شدن سریعش نمیشه ؟
در مورد داغ شدنش خیلی خیلی بحث شده، این داغ شدن در چه حد هستش آیا ؟
بچه ها ببخشید یه سوال ضایع داشتم ! : دی
چیجوری اسم دیوایس بلتوثم رو عوض کنم ؟
اقا این صفحه نمایش z500 دیگه اینقدرها هم که میگن بد نیست ! من الان دو سه روزه که دارم باهاش کارمیکنم مشکل خیلی ازار دهنده ای توش ندیدم ! البته زاویه دیدش زیاد خوب نیست که این مساله تو اغلب لپ تاپها عادیه و موقع خرید انتظارشو داشتم وچون لپ تاپ برای استفاده شخصیه انتظار زاویه دید گسترده ازش ندارم ! البته موقع تماشای فیلم و یا بازی یکم کنتراستش پایینه ! اما کلا روی هم رفته صفحه ش خوب و نرماله ! مخصوصا که با نرم افزار کارت گرافیکش رنگهاشو تنظبم کردم و در کل راضی کننده بوده!!! اینقدر که ازش بد میگفتن من فکر میکردم با روشن کردن دستگاه شاهد فاجعه خواهم بود...شایدم چشم من ایراد داره ! چی بگم والا !
نقل قول:
سلام.
مبارک باشه.
اصفهان خریدیش؟ از کجای اصفهان؟ طالقانی؟
اگه آره از نماینده فروش سازگار؟
(عجب سوالی پرسیدما، چقدر جامع! ):n02:
....
و یک سوال از سایر دوستان، قیمت دو لپ تاپ با کانفیگ یکسان اما گرافیک geforce gt740 و اون یکیش 710 چقدر با هم متفاوته؟
عحیبه !نقل قول:
از Device manager گزینه View >>> Show hidden devices رو بزنین تا دستگاه های مخفی معلوم بشن ببینین بلاخره میاد یا نه .
برای راه آخر هم از یه نسخه Live لینوکس برای تست وبکم استفاده کنین .
حواب سوالات شما همه بارها داده شده است . چند صفحه اخیر رو بخونیننقل قول:
نام بلوتوث با نام دستگاه عوض می شه .نقل قول:
System properities رو باز کنین ( کلیک راست روی Mycomputer ، سپس انتخاب Properties ) . از قسمت computer name , domain , and workgroup settings گزینه Change settings رو بزنین . یه پنجره باز می شه . از تب Computer name گزینه Change رو بزنین . سپس یه اسم جدید به لپ تاپ بدین و Restart کنین
من میکروفون خارجی وصل نکردم منظورم میکروفون خود لب تاپ!!نقل قول:
برای خودم سئوال که چرا پیغام usb میده!
وقتی زاویه لب تاپ تغییر میدم قطع میشه
به خیالم سوکت سیمش از داخل شل شده
مشکل داره دیگه:n13:نقل قول:
میکروفون خود لب تاپ منظورم هست!!
از اونجا که مشکل مشابهی در این زمینه نداشتیم ، توصیه من اینه که ببرینش گارانتی .نقل قول:
ولی قبل از اون یک بار درایور صدا را کامل پاک و یه بار از سایت لنوو دانلود و نصب کنین ببینین چه می شود .
کد:http://support.lenovo.com/en_US/downloads/detail.page?&DocID=DS032587
اجازه میدادین یه بنده خدایی که حداقل حاضر بود به صورت کامل جواب بده، جواب میدادنقل قول:
یه لحظه یاد پشتیبانی شرکت مخابرات افتادم با نحوه پاسختون
میشه لطف کنید من چند صفحه رو از 500 صفحه بخونم ؟ 10 صفحه اخیر چیز خاصی نگفته بود
خوب صبر می کردین یکی که حوصله داشت جواب می داد !!!!!! ( بدهکارم شدیم :n08: )نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش ----------> صفحه اول تاپیک . صفحه قبل هم دوستان توضیحات دادند .( صفحه 501 )
نحوه نگه داری از باطری ---------> صفحه اول تاپیک
اگر مطالب رو خوندین و چیزی رو که می خواستین بدونین بهتون نداد ، اونوقت بپرسین در خدمتیم :n16:
دوست عزیز برای تسریع در جواب گرفتن جستجو کنین . ممکنه کسی نیاد پاسختونو بده چون سوالات خیلی تکرارین .
الان فکر کنم 4 ساعته دنبال جوابین . اگر جستجو کرده بودین 15 دقیقه ای خودتون جوابو پیدا می کردین .
در ضمن نمی دونم چرا وقتی خودتون می دونین بارها بحث شده پس چرا بازم می پرسین
ممنون.نقل قول:
خوبه بد نیست فعلا که ۲باره از اول شروع کردیم(هاست رو تغییر دادیم و قالب رو ویبولیتین کردیم)
به فرزاد هم که برگشت :7:نقل قول:
یه زحمتی بکش یه پ.خ بده مدیر بخش بیاد یه سر و سامونی بده به این تاپیک . فکر کنم سوالات تکراریو حذف کنیم تاپیک بشه 50 صفحه :n02:
من که بهش گفتم جواب نداد . بگو زودتر بیاد یه بلایی سر تاپیک اول در بیاره .
علیک سلام چه خبرا؟ دانشگاه چطوره؟نقل قول:
والا من زیاد بهش گفتم گفتش:اگر برا شما بخوایم این کار رو بکنیم بقیه هم توقعشون میره بالا
منم گفتم بیخیال :n02:
شاید حدود 200 300 با هم اختلاف داشته باشن ولی کلن 710 گرافیک حساب نمیشه!! همون طور که قبلنم گفتم هر چی دهگان مدل گرافیک بیشتر باشه اون بهتره!! گرافیک 4000 اینتلم فقط کمی از 710 پایین تره!!! مثلا تو بازیا حدود 5 6 فریم با هم فاصله دارن!!نقل قول:
و یک سوال از سایر دوستان، قیمت دو لپ تاپ با کانفیگ یکسان اما گرافیک geforce gt740 و اون یکیش 710 چقدر با هم متفاوته؟
متاسفانه تاثیری نداشت!نقل قول:
باید ببرم گارانتی
خسته شدم اینقدر توی اسکایپ پانتومیم بازی کردم:n18:
راستی دوستان وایرلس لب تاپم خیلی ضعیفه
برای اینکه قطع نشه ارتباطش با مودمم مجبورم لب تاپ تغییر پوزیشن بدم
ولی لب تاپ داداشم اینجور نیست
برای شما هم ضیف نسبت به بقیه برند ها؟:n13:
به نظرتون این را هم به گارانتی بگم
یعنی گارانتی در ایران
....
نه برای من ضعیف نیستنقل قول:
من تا حیاط هم بردمش و به راحتی آنتن میداد .
فاصلش تا مودم هم معمولا۱۵ متری هست همیشه و هیچ مشکل و نواسانی ندارم خوشبختانه .
ممنون که با حوصله به سوالات من جواب میدی :n16:نقل قول:
گزینه Show hidden devices رو زدم و اون Imaging Devices اومد
اما تو Properties میگه که سخت افزار دوربین وصل نیست
عکس زیر رو ببین:
ممنون :n12:
سلام دوستان . اون هایی که تجربه کار با z500 رو دارن : دمای نرمال سی پی یو برای شما چنده . برای من بین 49 تا 62 تو حالت عادی می چرخه ولی معمولا رو 56 هست . راستشو بخواین یه ذره نگرانم کرده. می خواستم بدونم که آیا طبیعیه یا بالاست ؟ راستی یه کول پد خوب هم بهم معرفی کنید . واسه من i5 هست با گرافیک 740
56 نرماله خب !...واسه وایرلس من مال منعجیب خوبه ...یه برگری سر خیابونه شاید صدمتر هم بیشتر ! ...اون رو هم میگیره !:n09:
نه آخه این لپ تاپ همبرگر خیلی دوس داره اینو خود لنوو هم تو سایتش گفته بودنقل قول:
حتما یه روز ببرش اونجا
البته میتونی ما رو هم دعوت کنی منم دوس دارم:n01:
عادیهنقل قول:
برای من که بالاتر از این حرفاس تو حالت عادی
من بازی های سنگین هم زیاد دارم و معمولا روزی ۲ ساعت بازی میکنم ٬ کول پد هم ندارم ٬ هیچ مشکلی هم تا حالا نبوده .
شما اگه زیاد بازی میکنی بهتره یه کول پد بگیری یدفه دیدی مثل ایکس باکس دستگات سه چراغ شدنقل قول:
۴۹-۶۲ عادی
من تا حالا ۸۰ هم گرفتم.
در کل الآن بیشتر کارایی مثل:وب گردی-تماشای فیلم-گوش دادن آهنگ و یه مقدار هم برنامه نویسی میکنم
باهاش و دماش هم خیلی متعادل هستش.
برا بازی هم من کنسول رو پیشنهاد میدم.
نه با بازی زیاد آسیب مبینه نه بعد ار ۲ سال قدیمی میشه و..........
دمتون گرم بخاطر جوابتون . اگه میشه یه کول پد هم که ok باشه معرفی کنید لطفا
سلام دوستان من لپ تاپ z500 دارم ولی دوتا دکمه A و قطع صدای اون شله.یعنی اینکه اگر کناره های دکمه رو بزنم دکمه از جا در میاد.ولی اگه وسط رو فشار بدم این مشکلو نداره.کسی میدونه چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟
منم همین مشکل رو داشتم و دارمنقل قول:
روزی که خریدمش دکمه ی اینتر وسطش در میومد مثل تو.متوجه شدم که از 4پایه ی پلاستیکی زیرش یکیش شکسته ووقتی که از بقل میزنم درمیاد:n03:
باید بری گارانتی بگی بهت بده.البته اگه داشته باشه. من هنوز دنبالش نرفتم:n27:
سلام خدمت اساتید محترم من تازه 2 روزه Z500 گرفتم دیروز update کردم نور صفحه کاملا کم شد و دیگه زیاد نمیشه چه کنم .. نه به F11 , F12
مشکل از درایو INTEL هستش ... ؟ خواهشنا راهنمایی فرمایید ..
احتمالا سوال تکراری هستش ولی چون من خارج از تهران هستم و از کافی نت دارم PM میزارم نمیتونم کل تاپیک رو مطالعه کنم شرمنده :n12:
باز هم ممنون ...
درایور اینتل رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درایور قبلی رو حذف و جدید رو نصب کنید
آپدیت ویندوز رو غیر فعال کنید
سلام . لطفا یه کول پد خوب که رو z500 جواب داده معرفی کنید . مرسی
دوستِ من کولپد مناسب بستگی به خیلی چیزا داره(بودجه،سلیقه و حتی محیط زندگی)نقل قول:
من برند Cooler Master رو پیشنهاد میدم و ازش راضیم.
سلام . دوستان یک عدد z500 خریدم اومدم اینجا نکات ایمنی و بخونم 500 صفحصت....:n02::n02: یه لطفی بکنید نحوه شارز صحیحش و بگید اگه نکته مهم دیگه هم بود بگید .... فک کنید لپ تاپ خودتونه :n02: میدونم قبلا توضیح دادید اما 500 صفست .مرسییییییییی:n16:
سلام به همه
مشکل بلوتوس من پرا حل نمیشه بچه ها؟:n28: آیا سخت افزارش مشکل داره؟:n30:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا درایورش کدومه؟آخه سی دیش همراهم نیست
هرکدوم رو نصب میکنم این ارور رو میده
فقط این نصب میشه:
Intel Bluetooth Driver (2230N BGN+BT4.0) for Microsoft Windows 8
و در صورتی بالا میاد که چند با ر ایرپلان رو آن و آف کنم وبعدش سیستم ریستارت بشه تا شاید بیاد!!!
هرکس درایور بلوتوسش مشکل نداره یه عکس از دیوایس منجرش قسمت بلوتوس بزاره ببینم چه گلی باید به سر بگیرم:n28:
عجیبه
برای من بدون نصب بلوتوث ٬ میتونم اطلاعاتمو تبادل کنم .
فقط باید اول گوشیمو با لپتاپ بشناسونم