نقل قول:
ممنون از نفد تندتون، من دیدم دوستان از 1+5 و وضعیت اخلاقی حاکم بر جامعه تو تاپیک صحبت میکنن، منم یه پست داد،
عذر می خوام که در حضور بزرگوارتون جسارت کردم.
تکرار نمیشه.
Printable View
نقل قول:
ممنون از نفد تندتون، من دیدم دوستان از 1+5 و وضعیت اخلاقی حاکم بر جامعه تو تاپیک صحبت میکنن، منم یه پست داد،
عذر می خوام که در حضور بزرگوارتون جسارت کردم.
تکرار نمیشه.
سایت AVF GT50 42 reviews کرده کیفیتش بهتره سایز 50 اعلام کرده.
دوستان سایتی برای کالیبراسیون مدل v20 پانا دارین؟
قصد بی احترامی ندارم ولی دوستانی که وقت بیکاری زیادی دارن میتونن کتابی بخونن یا شطرنجی بازی کنن یا... در تمام تاپیکها هستن و نظر میدن شرط میبندم کلا 2 تا hdtv از نزدیک تو عمرشون ندیدن و زمان راهنمایی میگن کنتراستش 1 به 5 میلیونه و اون یکی 1 به 4میلیونه! در مورد passive و active نظر میدن بدون اینکه حتی 1 ساعت پای اون نشسته باشن! hdtv که هنوز نیومده رو آخر تصویر میدونن و میگن بهترینه!
امیدوارم دوستانی که نظر میدن حداقل یکی از اون مدلها رو داشته باشن یا در جایی اونو تست کرده باشن و موجب سعادت کاربرا باشن نه گمراهی. هر مطلبی که در net میبینم رو مرجع ندونیم و زود باور نکنیم.
دوستان لطفا به دیگران توهین نکنید.
درسته ولی بحث آزاده و هرکسی میتونه بیاد آزادانه نظر شخصیشو بگه مثل من وشما... اگه اینجور نبود که اجازه پاسخ دادن هم نداشتیم!
1نکته هم خطاب به دوستانی که هنوز درخرید پلاسما مرددند عرض کنم که با رعایت 1سری نکات ساده مثل تنظیمات تلویزیون و استفاده مناسب میتونن بدون هیچ مشکلی ازدیدن بهترین و طبیعی ترین تصاویر لذت ببرن.
سلام بر دوستان پاناسونیک vt50 به عنوان بهترین hdtv جهان شناخته شده و خبر بهتر این هست که st50 و gt50 در کیفیت تصویر فاصله خیلی کمی با vt50 دارند برای همین میتوان با قیمت خیلی کم نسبت به مدلهای گران قیمت بهترین کیفیت تصویر را در منزل داشت که استاندارد جدیدی برای hdtv ها هست.
مثل اینکه یه عده از دوستان نمیتونن در چهارچوب قوانین انجمن و احترام به دیگران فعالیت کنن واقعا خیلی زشته , ظاهرا با تذکر و خواهش نمیشه نظم رو تو این انجمن برقرار کرد.
برای مدلهای آسیایی کالیبراسیون خاصی تو نت نمیتونید پیدا کنید ولی سایت AVSforum یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید کالیبراسیون هایی که پیشنهاد دادن پیدا کنید ( باید عضو باشید تا بتونید ببینید) البته برای مدلهای آمریکایی توی سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک سری کالیبره برای مدلهای اروپایی هست که توی فروم سایتشون میتونید پیدا کنید سایت AVforums رو هم بگردید بد نیست.
دوستان vt30 42 از زیر نویس فارسی پشتیبانی میکنه البته پخش کننده من کامپیوتر هست
البته دیگه توی ایران ، همچین تفاوت زیادی بین قیمت های پانا با مدل های گرون قیمت دیگه نیست مخصوصا وقتی بخوایم سری ِ VT را خریداری کنیمنقل قول:
وقتی پخش کننده شما کامپیوتر باشه پشتیبانی تی وی از زیر نویس دیگه مهم نیست.
پانا زودتر از بقیه قیمتارو برد بالا ولی الان دیگه همه برندا قیمتارو بردن بالا همون موقعشم که بقیه برندا بالا نبرده بودن st30 با نصف یا کمتر از قیمت hx925 و d هشت هزارو خورده ای سامسونگو و .... کیفیت تصویر بهتری داشتنقل قول:
ببخشید من یه ذره وسواس دارم دقیقا منظورت چی یعنی میتونه پخش کنه دیگهنقل قول:
نقل قول:
دوست من مختصرا اینطور میشه گفت که پشتیبانی یعتی از طریق ورودی USB بتونه فایل مورد نظرو شناسایی و پخش کنه نه از طریق ورودی های دیگه مثل ورودی HDMI یا VGA.
دوستان عزیز که از سالهای قبل تجربه دارین به نظرتون در مورد قیمت چطوری میشه این ST50؟
آخه الآن 50VT30 شده 4200-4300،
با توجه به این که ST50 از نظر تصویر اینطور که میگن از VT30 بهتر هست،
به نظرتون برای 50ST50 باید منتظر قیمت حتی بیش از 5 میلیون باشم؟
یا با توجه به قیمت جهانیش 1400 دلار ، میشه با 4 تومن تهیش کرد؟
ممنون.
خوب به سلامتي پاناسونيك مدلهاي 2012 رو تو آسيا و خاور ميانه توزيع كرد تا ببينيم كي بانيان يه تكوني به خودش ميده وارد كنه البته بانه هم هنوز نيومده
سلام درخواست کمک فوری نمی تونم پیغام خصوصی بذارم
لطفا شماره تماس وآدرس برای vt30 دربانه یاجنوب
با توجه به قیمت دلار و هزینه های گمرکی تو ایران حدس میزنم 50ST50 باید بین 4.2-4.6 میلیون قیمتش باشه البته با دلار 1750 تومن اگر ارز دولتی بگیرن باید زیر 4 تومن باشه.نقل قول:
سایت AVforums اخیرا یکی از بهترین LED/LCD های بازار یعنی سونی HX850 رو تست کرده توی فروم ریویو HX850 بعضی کاربرها از آقای Mark hodgkinson (کسی که HX850 رو تست کرده و امتیاز خیلی خوبی هم به این پنل داده) در مورد تفاوت VT50 و GT50 (به جز امکانات و دیزاین فرقی با ST50 نداره) با HX850 در محیط پرنور سوال کرده که جواب داده:
در مورد تفاوت فیلتر بین دو پنل:نقل قول:
The VT and GT have the THX Bright Room Viewing Mode that is great for sunny days. In low light, both produce sublime pictures and are definitely superior to the Sony, to my eyes, in those conditions.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Filters are intended to stop ambient light washing out the picture. To be fair, both the VT and HX had absolutely excellent examples and I'd really need to see them together to choose between them in that regard. My memory says the Sony filter might just be that bit more effective but it's close.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
تمامی محصولات معرفی شده در این انجمن، بر اساس قیمت رسمی محصولات در کشور و در نماینده های رسمی برندهای معتبر در کشور است. مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.
دوستان سلام
یه سوال دارم حیاتی! کجا میتونم st30 یا vt30 رو از نزدیک ببینم؟ کل شمال خوزستان رو دو ماهه دارم میگردم نیست که نیست
یه سوال دیگه الان قیمتشون چند شده در سایز ؟42
ST30 تو تهران بین 2,2 تا 2,4
VT30 بین 2,8 تا 3,1 میلیون.
خوب معلومه نیست. حتی تو اهواز هم اکثر فروشگاهها ندارن.نقل قول:
باید بیای اهواز خیابون کاوه. اونجا دو سه تا فروشگاه پاناسونیک هست که دارن.
عکس از gt50 مثل اینکه فیلتر کنتراستش از Vt50 ضعیفتره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
42st30 الان تو تهرانم بد گیر میاد خیلی از فروشگاها ندارن یا اگه دارن میگن پشت ویترینیه.
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید من ال سی دی سونی دارم اهل گیم و اینا هم هستم خونه یکی از فامیلامون که پلاسمای v20 داره با ps3 بازی کردم و کیفیت تصویرش خدائیش خیلی بالا تر از ال سی دی من بود الان میخوام یه پلاسما بخرم همه میگن پاناسونیک بهترین پلاسماهارو داره میخوام بدونم با بودجه 2.5 میلیون تومن چه مدلی میتونم بخرم لطفا نقطه ضعفاشم بهم بگین تا همیشه دعا گو باشیم.
سلام.اولويت با VT30 هست و بعد از اين St30 .من قيمت تهران رو ندارم اما اينجا vt30 2200نقل قول:
سلام عزیز شما کجا هستید که این قیمت میدن؟ این vt30 چه فرقی با st30 داره؟
اگه 50 اینچ بخوای st30 رو با 1مقدار بودجه بیشتر میتونی بگیری و یک عمر حال کنی چون راست کار گیمراس... 42اینچش هم قیمتش از بودجت کمتره و گزینه مناسبیه.نقل قول:
راستش من خودم 42vt30 دارم و نقطه ضعفی به چشمم نیومده البته نه که اصلا مشکلی نداشته باشن... همونطور که اساتید فرمودن مهم 100ساعت نخسته که با کمی رعایت نکات پیش پا افتاده، اونم مشکلی نیست و یک عمر دعاگویمان خواهی بود...
من هم 42vt30 دارم و احساس می کنم فیلتر کنتراستش تو نور یه خورده ضعیف عمل می کنه و قسمت های مشکی صفحه به سبز میزنه می خواستم بدونم شما هم همچین مشکلی دارید؟نقل قول:
سلام ممنون عزیز vt30 با st30 چه فرقی داره؟نقل قول:
راستی تا یادم نرفته بودجه رو اصلا نمیتونم بیشتر کنم همین 2.5 میلیون دیگه آخرشه اونم یه سال پس اندازمه این تی ویم واسه اتاق خودم میخوام واسه همین 42 فکر کنم برام کافیه گیم زیاد بازی میکنم و فیلم اچ دی زیاد میبینم سه بعدی بودن و نبودن واسم مهم نیست.
نکته ای رو که من متوجه شدم اینه که فیلتر اینا نسبت به نور آفتاب آنجنان بازدهی نداره که در مقابل نور مصنوعی بازدهی داره و صد البته که فیلتر کنتراست نسبت به نور سفید خیلی بهتر از نور زرد عمل می کنه.نقل قول:
با همین 2.5 میتونی 42st30 بخری اگه واسه اتاقت میخوای خیلیم عالیه vt30 کنتراستش یکمی بهتره ولی بیشتر داره پول طراحیشو میگیره بعضی ااتید میگن فیلتر کنتراست st30 تو نور زیاد یکمی بهتر از vt30 کار میکنه که خود منم همچین احساسی دارم.نقل قول:
با 6تا لامپ کم مصرف که 3تا مهتابی و 3تاش آفتابیه و نور نسبی خورشید این مشکل رو ندارم و فکرمیکنم شما خیلی وسواسی یا تلویزیون شما نیاز به تنظیمات بهتری داشته باشه.نقل قول:
42st30 میتونه بهترین گزینه باشه...نقل قول:
بزرگترین فرقشون توی طراحیشونه که vt30 خیلی شیکتره و اینکه پنلش هم فکرمیکنم باکیفیت تر باشه.:11:
دوستان مدل وی 30 ----s داخلی داره؟.........