کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آرهنقل قول:
مگه فرقی هم میکنه؟!
هنوز دانلود شبانه بابا علافی بهمن ، تموم کن 8 گیگ رو ، 2 دستی چنگ زده ولش کن
Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
باید با ساعت سرور سامانه تنظیم کنینقل قول:
بری تو قسمت ریز مصرف میتونی ساعت اتصالتو ببینی
سلام به دوستان قدیمی:n12:
سرعتتون خوب شد؟
من نمیدونم چرا اینروزا همه میگن سرعت پایینه !
سرعت رو من این چند روز طبق برآیندی که گرفتم متوجه شدم از ساعت 4 صبح تا 1 ظهر خوبه اگه خود سایت مشکلی نداشته باشه از مخابرات سرعتتون تا 400 هم میره همه چیز بستگی به سایتی که ازش دانلود میکنین داره . از 1 ظهر به بعد هم سرعت میاد زیر 250 یا همون سایتایی که سرعتشون مثلا تا 400 میرفت هر تک لینکش میاد زیر 100 که واسه نهایت استفاده ازش مجبور میشین دو سه تا لینک همزمان بذارین اما بازم خوبه واسه کسی که نامحدود داره سرعتش 250 باشه !!
جاویدجان طرح قدیم خیلی خوب بود سرعت شبانش هم عالیه 400 تخته میکنه :n09:نقل قول:
درود بر همه عزیزان
از اونجایی که ساعاتی دیگر به پایان سال 91 و شروع سال نو باقی نمانده
پیشاپیش سال جدید رو به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم سال خوشی رو
همراه با سلامتی کنار خانواده محترمتون داشته باشید
با آرزوی بهترین ها برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر همه دوستان سال نو رو پیشاپیش تبریک میگم.
پینگ مخابرات چرا اینقدر رفته بالا.الان چک کردم بین 500 تا 600 هستش!!چرا؟
سلام. میخواستم بدونم الان وضعیت مخابرات چطور شده شنیدم فقط تا شش ماه دانلود شبانه داره درسته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت هم تاپیک های عزیز :10:
سال نو همه شما مبارک باشه و امیدوارم سالی خوب رو پیش رو داشته باشید:n16:
...............
سال 91 سال پر فراز و نشیبی برای ADSL مخابرات مازندران بود
اما امیدوارم سال 92 سال خوبی برای ما کاربر های ADSL باشه
:n12::n12::n12::n12::n12::n12:
........................................
من شنیدم که شما فصل بهاری، آقا / به دل خسته ما صبر و قراری، آقا
عمر امسال گذشت و خبری از تو نشد / هوس آمدن این جمعه نداری، آقا ؟
در هیاهوی شب عید تو را گم کردیم / غافل از اینکه شما اصل بهاری، آقا
اللهم عجل لوليک الفرج
یـــا عــــلـــــی
سلام به همگی عیدتون مبارک
به نظر شما مخابرات نمیخواد به مشترکاش عیدی بده؟
پارسال عیدی داد؟:n01:
نمیدونم چرا هیچ خبری از عیدی مخابرات نیست و فکر هم نکنم خبری باشه
ما که نامحدود داریم فرقی نداره
امروز هم سرعت عالیه مثل روز های دیگه
شما هم وقتی میرین تو پنل ای دی اس ال مخابراتتون اون پایین حجم باقیماندتونو صفر میزنه؟
واسه من صفره ولی تا سه چهار ساعت قبل دو گیگ داشتم.تو ریز مکالمات هم همش ارور میده و زیز مکالماتتمو نشون نمیده. واسه شما هم همین طوره؟
برا منم قبلا چند بار اینجوری شده بود ولی آخرش درست شدنقل قول:
دوستان یه لینکی بهتون میدم اگه میشه تستش کنید ببنین سرعتتون میانگین چقدره.
ممنون میشم.
در این لحظهنقل قول:
مرسی ازت محسن جاننقل قول:
اگه میشه چند نفر دیگه هم بهم کمک کنن و یه میانگین سرعت به من بدن ممنون میشم:n12:
به نظرت محسن جان این سرعت تو تک لینک خوبه. یعنی سرورش خوبه به نظرت که 170 تا بهت میداد؟یا سرورش خوب نیست.
نه الان من از چند تا سایت دیگه هم تست کردم همین حدوده 140-180
با 3 لینک سقف سرعتم پر میشه
به نظر من خوبه
ظهری تک لینک 320 میداد ، بستگی با تایمش داره
در ضمن الان یه چیزی دیدم اونجام سوخت
خدا لعنتشون کنه
سالی که نکوست از بهارش پیداست
مالیات بر ارزش افزوده شد 6%
واقعا؟ یه لبخند تلخی زدم.:n29:نقل قول:
مثل اینکه قیمت های پسته و پراید رو ای دی اس ال مخابرات تاثیر گذاشته. مملکت گل و بلبل. به به و چهچه باید کرد.چه میشه کرد هر کاری دوست دارن میکنن بدون اطلاع.
سرعت دانلود 512 نامحدود چند روزه خیلی کم شده:n03: واسه همه همینطوریه ؟ حداکثر دارم 100 دانلود میکنم:n21:
idm شما چطور تا 16 کانکشن برای هر لینک میده من هر کاری کردم 9 تا بیشتر نمیشه تو تنظیمات رو 16 هست
از منوی connection type باید LAN 10MB/s رو انتخاب کنید.نقل قول:
اقا یکی نگفت 1مگ نامحدود داره یا نه ما نارنجک بستیم گرفتیم تک لینک 100 میده با چهار لینک همون 400 میشه :n09:
خوبه دیگه حدود صد گیگی باید دانلود کنم یه سره میزارم خلاص چیه شبانه بابا امشب 3 گیگ فرذا معلوم نیست لینک سالم باشه نباشه مخابرات شبانه ذاشته باشه نباشه
درکل راضیم اما کاش 512 میگرفتم چون فرقی نذارن ظاهرا 512 با 1مگ
دوستان من سه شنبه یک مشکلی پیدا کرده بودم مجبور شدم برم مخابرات میدان امام قائمشهر, اولش فکر میکردم بخاطر مصرف خیلی زیادم گیر بهم بدن که خوشبختانه زیاد سمج نشدن:n02:
یکی از کارمنداش بهم گفت نشستیم چُرتکِه انداختیم دیدیم این نامحدود اصلا برامون صرفه اقتصادی نداره و فقط ضرره خالصه :n13: کلا فقط 600 نفر از این طرح دارند اسفاده میکنند و استقبال هم نداشته:n13:
خلاصه بهم گفت این 10 روزی که داری رو استفاده بکن که احتمال زیاد دیگه تمدید نمیشه:n04:
خلاصه بنظرم هر کی میخواد از این سرویس استفاده بکنه تا جایی که میتونه ازش بخره و رزرو بکنه:n09: تا دیگه الاخون بالاخون نشدید
دوستان یه سوال: من یکی دو هفته میشه که به یه مشکل برخودرم که هر روز باید چند باری مودممو ریستارت کنم. جریان ازین قراره که گاهی سرعت میاد پایین و چراغ اینترنت مودم خاموش میشه و هر چند منتظر باشم درست نمشه و باید مودمو ریستارت کنم که باز ارتباطم برقرار میشه.کسی این مشکلو نداشته؟
یه سوال مهم: من شنیدم کسایی که نامحدود دارن در طول یک ماه فقط میتونن 35 گیگ دانلود کنن از 999 گیگ حجم .آیا درسته محدودمون کردن؟؟؟
ما که چیزی نشنیدیم تاز نامحدود گرفتمنقل قول:
شما از کجا شنیدی این حرفو؟
یکی از دوستام بهم گفت...
سلام دوستان،
عیدتون مبارک
من ADSL مخابرات دارم...قبلاً طرح قدیم 256 شش ماهه داشتم که سرعتم در حد 60-50 بود...ولی چون زیاد دانلود نمی کردم برام مسئله ای نبود...الان که 512 نامحدود 1ماهه شارژ کردم سرعتم از این هم کمتر شده و به 40 رسیده که این دیگه غیر قاابل تحمله....نمی دونم چرا خط من رو روی 510 بستن...زنگ زدم مخابرات می گن به خاطر سروریس نامحدودت هست در حالی که قبلاً هم همین 510 بوده..
بنظرتون چیکار می تونم بکنم؟
سلام
من 512 نامحدود داشتم تونستم 150 گیگ دانلود کنم
سلام بهترين سرويس دهنده اينترنت نامحدود كدوم شركته ...؟ سرعت دانلودش چقدره ؟ محدوديت هم داره يعني زياد دانلود كني سرعت مياد پايين ؟ هزينش چقدره ..مرسي
من خودم به شخصه انقدر نیاز به دانلود دارم. کلی نرم افزار که حجم هر کدومشون 5 گیگ به بالاست و فیلمهای اموزشی. باید این ماه بیام نامحدود بگیرم تا ببینم خوبه یا نه.و ببینم میتونم اون چیزایی که میخوامو دانلود کنم.:n10:
این چه جویه تو تاپیک راه انداختین!؟ سرویسو کاربر میگیره هرچقدر هم بخاد ازش استفاده میکنه! چه 1گیگ چه 999گیگ!
چند ماه آینده سرویسهای با سرعت خیلی بالاتر از اینها هم ارائه میشه! :n06:
دوستانی که اینجا چند تا لینک میزارن واسه دانلود بیان بگن چطور idm اونا هنگ نمی کنه؟؟؟؟
من که 3تا لینک همزمان رو میذارم واسه دانلود از سایتای مختلف.
بعد چند دقیقه میبینم idm کلا هنگ کرده اصلا هر کاری میکنم تکون نمی خوره. دانلود هم اصلا پیشرقت نداره!!!!
نمی دونم مشکل از چیه؟؟؟؟
تعداد تقسیمات کانکشنم رو 16 هستش.
چرا؟؟؟؟
مشکل از ای دی ام اته، یا نرم افزارو حذفش کن و دوباره نصب کن.که فکر نکنم درست بشه و راه حل بهتر اینه که ویندزتو عوض کن. در مورد حذف حتما از یه نرم افزار Uninstaller استفاده کن که رجیسترهای نرم افزار پاک بشه. ولی من خیلی وقت پیش با این مشکل روبرو بودم.که با ویندز عوض کردن مشکلم حل شد. ولی در کل سی پیتون نمیکشه که میتونه این مشکل از خیلی چیزا باشهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این مشکل برای برخی از سیستم ها به وجود میاد و CPU میره روی 100% و IDM هنگ میکنه
برای حل این مشکل باید نسخه IDM 6.12 Build 10 رو نصب کنید
ابتدا نسخه قبلی رو کامل حذف کن و بعد این نسخه رو نصب کن
برو سایت سافت 98 توی بخش IDM میتونی این نسخه رو دانلود کنی