سرویس 1 مگنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 1 مگنقل قول:
من از چهارشنبه شب هفته پیش ثبت نام کردم اما تا الان خبری نشده ؟:n13:
ممنون از تستتوم....پس چرا واسه بعضیا اینقدر خوبه و واسه بعضیا شرایط خرابه :n17:نقل قول:
بخاطر اینکه های وب کلا اینطوریه ثبات نداره. پینگ بالا با مسیر اذربایجان داره که وقتی هم میاد پایین بازم همون مسیره یعنی نمیشه حساب کرد چه غلطی می کنن.نقل قول:
بیشترین فی..ل.تری..نگ و داره مثلا google+ و google play من رو چندتا isp چک کردم بازن اما های وب می بنده همچنین انواع چی .پی ان. itune اپل باهاش مشکل داره و هنوز تحریم هستش. چون این شرکت تبلیغ داره تو تلویزیون باید بیشترین محدودیت و داشته باشه
کلا اوضاع برا من داغون شده،صبح 4مگو میداد الان نمیدونم چرا مودم اومده رو 1مگ
بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره. خرم آباد فعلا مشترک های وب کمتری داره واسه همین وضعش خوبه. شما باید از قزوینی ها بپرسی که وضع های وب اونجا چطوره.نقل قول:
یه شرکت کلاه بردار هست این های وب . متنفرم ازش
512 داری؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دیروز نمیدونم چطور شده بود اصن داغون بود،خوشبختانه اوضاع الان نسبتا خوب هستش:n01:نقل قول:
سرویس512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان وفادار به های وب:n01:
دوستان،سرعت دانلود شبانه با سرویس های 256 و 512 و 1024 چنده؟
البته گوگل پلی و گوگل مپ رو پارس آنلاین هم فیلتر کرده !نقل قول:
بیشترین فی..ل.تری..نگ و داره مثلا google+ و google play من رو چندتا isp چک کردم بازن اما های وب می بنده
های وب خیلی رو اعصابه من سرویس هشت مگ دارم.چهار ماهه از های وب سرویس میگیرم سرعت ثابت 600 عالیه.ولی واسه من ک بازی میکنم سرعت مهم نیست پینگ مهمه.اینا هم پینگشون افتضاح.کدوم isp بهترین پینگ رو داره بریم اونجا؟:(
عجیبه با پینگ مشکل دارید، بنظرم تنها نقطه قوت این شرکت اینه که پینگش خیلی خوبه و راحت میشه باهاش بازی کرد.نقل قول:
کال آو دیوتی گاست رو با خارجیا بازی میکنم انگار با سرور ایران دارم بازی میکنم :دی
اگه روی گیت وی ۸ هستی مودم رو یه خاموش روشن کن بازم پینگ بگیر ببین چطوره.
البته توی ساعات شلوغ عوض کردن گیت وی خیلی سخت شده معمولا ثابت روی یه چیز میمونه.
Sent from my HTC One using Tapatalk
آره درسته. منم گوست و کانتر بازی میکنم پینگم خیلی خوبه.نقل قول:
دوستان شما هم برای کنترل حجمتون مشکل دارید
10روزی هست اینطور شده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مگه همه چی منتقل نشده به پنل کاربری؟ اونم برات مشکل داره؟
نه مشکلی ندارم. از این سایت میرم چک میکنم:نقل قول:
46.224.1.180:8080
سلام
من میخوام سرویس 12 ماهه با مودم رایگان این شرکت رو بگیرم چند تا سوال از دوستان دارم
1- مدل مودم چیه ؟ قیمتش تو بازار چنده ؟
کیفیت سرویس چطوره ؟ سرعت دانلود در بد ترین حالت چنده در کل میانگین دانلود چنده ؟
ازاین مراحل پیش میرینقل قول:
گزارش>عملکرد کاربر
من توی نمایشگاه Autocom2013 ازشون سوال کردم گفت مدلش HUAWEI MT882aنقل قول:
?????????????//نقل قول:
من قبلا این مشکل را داشتم ولی جدیدا رفع شده ...نقل قول:
دوستان با سرویس یه مگ توی سه ساعتی که رایگانه چقدر دانلود میکنید؟ صفحات قبلی رو خوندم انگار هیچ حساب کتابی نداره یه روز خیلی زیاد یه روز خیلی کم
از این طریق منظورته؟؟؟؟؟؟نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این مودم که وایرلس نیستنقل قول:
سلام
من میخوام سرویس 12 ماهه با مودم رایگان این شرکت رو بگیرم چند تا سوال از دوستان دارم
1- مدل مودم چیه ؟ قیمتش تو بازار چنده ؟
کیفیت سرویس چطوره ؟ سرعت دانلود در بد ترین حالت چنده در کل میانگین دانلود چنده ؟
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟
نقل قول:پیشنهاد نمیشه طولانی مدت شارژ کنید، شما مطمئن باش شرکت بهت لطف نمیکنه و مودم رو اگه گرونتر نده ارزونتر از بازار نمیده بهت.نقل قول:
مودم دقیقا همینیه که توی تاپیک گذاشتن، وایرلس هم داره ولی آنتن نداره، دقیقا همیشن شکله.
اگه سرویس 8 مگ بگیرید در بهترین حالت سرعت دانلودش 700Kb/s در بدترین حالت هم 200kb/s
در کل خوبه ولی دانلود شبانه ندارید.
من با یک مگ از 600 مگ تا 5 گیگ گرفتم، اصلا ثابت نیست ولی میانگین روی 2 گیگ هستش.نقل قول:
درود بر همه دوستان.
من یک سوال داشتم.
بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از های وب راضی هستن؟
پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
من سرویس 512 دارم
ساعت 5 تا 8 رایگانه
ساعتهای حجمی سرعت دانلودم 450
ولی ساعت رایگان سرعت دانلودم رو روی 60 بستن یعنی 5 تا 8 از 60 بیشتر دانلود نمیتونی کنی
مسخرس
خیلی ناراضیم
از ماه بعد میرم همون مخابراتو میگیرم
سلام دوستان 3 تا سوال فنی
اول اینکه های وب محدودیت دانلود داره ؟؟
یکی از دوستان صفحه قبل گفت با پورت 1 مگ میانگین میشه شبی 2 گیگ دانلود کرد (( 600 مگ تا 5 گیگ گفت متغییر هست ))
اگه شبی 2 گیگ بگیرم که در ماه میشه 60 گیگ
بعدش محدود نمیشم ؟؟
سوال دوم
با 256 و یا 512 محدود تو 3 ساعت رایگان چیزی میشه دانلود کرد ؟؟
سوال سوم
امکان انتقال ترافیک از ماه به ماه بعدی هست ؟؟ (( مثلا اگه 256 بگیرم با ترافیک 8 گیگ آخر ماه ترافیک اضافش میره ماه بعد ؟ ))
سلام دوست مننقل قول:
-محدودیت فعلا اون طوری که شما تصور میکنی نداره،اگه 1مگ بگیری تایم رایگان با دانلود منیجر حدودا250kb/s بهت میده،512حدود60kb/sبهت سرعت میده البته تایم رایگان و روزانه هر 2سرویس4مگ سرعتو بهت میده.
-256اطلاعی ندارم،512رو هم که خدمتتون عرض کردم.(البته در مورد تایم رایگان1مگ و 512این رو هم بگم که در هفته یکی دو روز 4مگ سرعتو بهت میده)
-ترافیک انتقال داده میشه اگه 72ساعت قبل از اتمام سرویس تمدید کنی
اینم سندش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سرعت دانلود امروز من:
البته در هفته یکی 2روز این طوری هستش:n01:
برای من امروز وایبر روی های وب فیل شده ...
روی تمام ای اس پی ها این اتفاق افتاده.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
این های وب سرعتش تو همه ی شهر ها یکسان هست ؟
بسته به منطقه مخابراتی میتونه کیفیت ارائه سرویس ها متفاوت باشه:n01:نقل قول:
من صبح ها نتم خوبه ولی از ساعت 6 عصر به بعد تا ساعت 3 داغونه
شما هم همینطورید؟
چند روزه پورت udp و tcp برای استفاده از open وی پی ...باز شده. خداکنه فقط موقتی نباشه!
روی 60؟!!!نقل قول:
من 1 مگ دارم ساعات رایگان روی 250 بسته شده و بعضی شبها هم نمیدونم از دستشون در میره همون 450 دانلود می کنه!
نقل قول:
ممنون بابت جواب ولی 2 تا سوال که یکیش مهم هست
در مورد دانلود نگفتید ؟؟
با 256 و یا 512 محدود تو 3 ساعات رایگان میشه 1 تا 2 گیگ دانلود کرد ؟
سوال دوم که مهم هست
نامحدود های وب چطوره ؟؟ (( با اینکه یه ذره قیمت بالا داره ))
سرعتش خوبه ؟؟
128 نامحدود پورت خوبی هست ؟