عجیبه برا من زده تا ۳۱ اردیبهشتنقل قول:
Printable View
عجیبه برا من زده تا ۳۱ اردیبهشتنقل قول:
درود
دوستان رایتل تو سمنان 4g داره؟
بسته یه ماهه چند تومنی داره؟
سلام
من میخاستم یه سیمکارت دیتا بخرم ،رفتم تو سایتش گیج شدم نمیدونم بخرم یا نه،ایا سرعتش محدودیت داره؟نوشته بود ۱۲۸و۵۱۲و۱مگو...یا نه اینا مال قدیمن ؟سرعتش مثل ایرانسل بدون محدودیته؟،بعد هر بسته ای که بخایم رو میتونیم بخریم یا اول باید اون بسته هایی که یه سرعت مشخص دارنو بخریم بعد مثلا بسته های شبانه؟خیلی واجبه جواب بدید ممنون
دو جور بسته داره، اینترنت پایه و اینترنت حرفه ای، هرکدومو بخواید میتونید انتخاب کنید و محدودیتی وجود نداره.نقل قول:
یعنی من بعد از خرید سیمکارت دیتا مستقیم میتونم بسته ی شبانه 30 گیگ و فعال کنم و بدون محدودیت سرعت دانلود کنم؟یا کارت دانشجویی میخاد برا سرعت خاصی؟
سرعت بالای 7-8 مگ نمی تونی بگیری با رایتل سرعتها محدود هست.(در شرایط عالی)نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر با رایتل تماس بگیرید.
تماس از خطوط رایتلی: 200
تماس از سایر خطوط: 09202000000
بله میتونی این بسته رو فعال کنی و نیاز به کارت دانشجویی نیست.نقل قول:
سرعت حرفه ای رایتل هم پایداری خوبی داره و بالاترین سرعتی که من از بسته حرفه ای گرفتم حدود ده مگابیت بوده.
دوستان رفتم تو خود سایت رایتل ،منطقه ی ما تحت پوشش خارجی بود ،حدود صد متر اونورتر خونه ی ما پوشش داخلی داره که یه منطقه ی دیگه هست،حالا سوال اینجاست،100 متر فاصله از اون محوطه ی پوشش داخلی و احتمالا فاصله ی یک کیلومتر از دکل چقد تاثیر میزاره رو انتن و سرعت اینترنت؟یکی از بستگانم که رایتل داشت چند وقت پیش اومد خونمون ،امشب ازش پرسیدم گفت که انتن اینجا بعضی موقع ها کلا میپرید،حالا بنظر شما رایتل بخرم؟
سلامنقل قول:
زیاد به نقشه اکتفا نکنید
شما چک کنید خودتون وضعیت انتن دهی رو مشاهده کنید
توی منطقه ما با اینکه توی سایت زده پوشش داخلی، اما گاهی آنتن میپره و معنولا دو خط آنتن میده، اما با همین دو خط آنتن کیفیت اینترنتش خوبه و افت سرعت خاصی ندارهنقل قول:
خونه ما هم دقیقا این مشکل رو داشت پوشش نوشته بود داخلی ولی تو خونه یهو آنتن میپرید و میومد یک خط آنتن کم میشد پیگیری کردم بعد چند هفته یکم از قبل بهتر شد دیگه قطعی ندارمنقل قول:
این مقدار سرعت برای 3G رایتل خوبه؟
تست سرعت 3G با مودم دانگل در تهران (نمی دونم چرا سرور رو اصفهان انتخاب کرد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایه رایتل معمولا همینه و عادیهنقل قول:
تست با بسته حرفه ای تا 8 مگابیت ثابت هستنقل قول:
من سیمکارتم دیتا هست و سرعتش حرفه ایه هست طبق گفته ی خودشون. ولی خب سرعتم اینه :n14:نقل قول:
برای قراردادن سیمکارت در این مودم مجبور شدم سیمکارت اصلیم که پانچ هم بود رو عوض کنم و یک سیمکارت سالم بدون پانچ بگیرم (از دفتر مرکزی رایتل). ظاهرش با اون سیم کارت قبلیی فرق میکنه. ممکنه دلیلش این باشه که سیم کارت رو عوض کردم؟
منم سرعتم مثلاً حرفه ای هست ولی 8 مگ رو اصلاً ندیدم :n14: نمیدونم دلیلش چیه شاید به دلیلی که واسه دوست قبلی توضیح دادم. شایدم به دلیل ضعیف بودن آنتن دهی رایتل در منطقه.نقل قول:
متاسفانه رایتل در اکثر مناطق مشکل کمبود پهنای باند داره.
دلیل اینکه در گذشته سرعت پایه رو روی 128 کیلوبیت و سرعت حرفه ای رو روی 2 مگابیت محدود کرده بود علتش همین مشکل کمبود پهنای باند بود.
با اومدن 3G/4G ایرانسل و همراه اول که سرعتها رو باز گذاشته بودن رایتل هم بخاطر رقابت مجبور شد سرعتهاشو باز بزاره ولی مشکل کمبود پهنای باندش سرجاشه.
در آینده ای نه چندان نزدیک با اتصال دکل های رایتل به فیبر نوری و در صورت خرید پهنای باند بیشتر این مشکل احتمالا" رفع خواهد شد.
من نمیدونم چرا دوستان سرعتشون پایینه
این دو تست را همین الان گرفتم
تازه اینجایی که هستم پوشش LTE نداره
رو LTE قبلاتست گذاشتم داخلی تا ۲۸ مگابیت میره.
چیزی که من ازش ناراضیم سرعت اپلوده که هنوز رایتل محدود کرده. ایرانسل سرعت اپلودش ۱۰ مگابیت میره.
سرور لندن و سرور تهران:
Sent from my iPhone 6s+
رایتل 4G تهران، خیابان گاندی با یک خط آنتن:
شاید ایراد از پوشش منطقه تون باشه، کیفیت سیگنال اونجا چقده و چند خط آنتن دارید؟نقل قول:
دوستان شبکه 43212 4g متعلق به رایتل هست یا آواسل (های وب)؟ :n13:
کیفیت سیگنال خوبه ظاهراً خطوط آنتن همش پره ولی خب سرعت اینترنت اینه. مثلاً سرعت حرفه ایه تازه :n21:نقل قول:
در یکی دو ساعت اخیر چند بار امتحان کردم با یک سیمکارت اعتباری و یک سیمکارت دیتا ولی سرعت همون حدودا بود تازه اونی که عکسشو گذاشتم جزء بالاترین سرعت ها بود :n21:
خدا ازشون نگذره واسه این اینترنت ها چه پولایی میگیرن :n21:
3g رایتل ساعت 12 شب سیگنال -75
سرور داخل
سرور خارج
سرعت حرفه ای هست.اگه حرفه ای هست تا 8 مگابیت میره.معمولا رایتل سرور خارجی سرعت خوبی میدهنقل قول:
آواسل(های وب)نقل قول:
حرفه ای است
حرفه ای تا 10 مگ هم گرفتم خارجینقل قول:
مقایسه سرعت رایتل و ایرانسل
رودبار
ایرانسل 3g
رایتل 3g
رشت:
ایرانسل 4g
رایتل 3g
بله دوست عزیز رودبار تازه راه اندازی شده فعلن درحال حاضر سرعت پایین هست.نسل 3 رایتل شما بسته حرفه ای گرفتی یا پایه.الان شما نسل 4 ایرانسل رو کجای رشت تست گرفتی.با عرض معذرت میتونم بپرسم گوشی شما چیهنقل قول:
سلام
من تقریبا سال پیش سیم رایتل خریدم و روش نوشته 3.75g . الان باید برای اتصال به شبکه نسل 4 سیم رو عوض کنم . چون با مودم سرچ میکنم شبکه نسل 4 رایتل رو نشون میده ولی بهش متصل نمیشه و فقط به نسل 2 و 3 متصل میشه؟ هزینه تعویض چقدره و کجا تعویض میکنن؟
سلام
خیر سیمکارتهای رایتل نیاز به تعویض نداره
Sent from my iPhone 6s+
بسته حرفه اینقل قول:
اول جاده رشت به خمام
رایتل ایفون 6s+
ایرانسل سامسونگ s7
پس چرا به شبکه نسل 4 متصل نمیشد در حالی که در سرچ شبکه پیدا میکرد؟نقل قول:
تشکر از پاسخ شما.به نظر خودتون تو رشت کدوم اپراتور سرعتش خوب هستنقل قول:
راست میگه دوست عزیز سیم رایتل از همون اول usim ه ، نه مثل همراه اول دلنگ ولنگی ، شما کجا زندگی میکنی که رایتل 4g داری؟نقل قول:
تهراننقل قول:
با مودم که جست و جو میکنه شبکه 4g رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه چون سمت شما پوشش ضعیفه اینجوری میشه
- - - Updated - - -
تهراننقل قول:
با مودم که جست و جو میکنه شبکه 4g رو پیدا میکنه ولی کانکت نمیشه زنگ زدم پشتیبانی میگه چون سمت شما پوشش ضعیفه اینجوری میشه
نمیتونم تا خودم مشکل را ببینم دقیق بگم ولی یکی احتمالات ضعیف بودن پوشش LTE در نقطه ای که حضور دارید باشه.نقل قول:
نقل قول:
شایدم گوشیتون آیفون هست چون آیفون مثل اینکه برای lte ایران طراحی نشده ، سامسونگ بهتره برای این مقصود
دیشب اومدم ترفند رایگان شدن اینترنت رایتل رو بزنم.یعنی کلی سرچ کردم خلاصه apn رو تغییر دادم و پراکسی و پورت بعد روشن کردم mobile data دیدم وصل شد.گفتم آخجون اینترنت رایگان تا آخر عمر:n10::n20:
بعد رفتم تو play store چنتا بازی کم حجم 20-30 مگی دانلود کردم.از خوشحالی داشتم می مردم.:n19:بعد حسابم هم هی چک میکردم میزد همون 4 هزار تومن. کلا 4 هزار تومن تو حسابم داشتم.
خلاصه یهویی دیدم اینترنت قطع شد. بعد دیدم هنوز حسابم 4 تومن داره پس کم نکرده .گوشیو یه ریست کردم دوباره حسابمو چک کردم دیدم شده 0 ریال :n14:
خلاصه 3 تا بازی 30 مگی برای من 4 هزا رتومن آب خورد دیشب. این ترفند های تو اینترنت هم همش الکیه.فقط روی airtel هندوستان یه ترفند هست که کا رمیکنه که تویوتوب خیلی لایک گرفته بود.
خلاصه گفتم بیام به شما هم بگم که اشتباه منو نکنید اگرم خواستید امتحان کنید حتما وقتی حسابتون خالی بود تست بکنید :n39:
بسته شبانه رایتل 4g
آنتن 75%