قیمت امروز علاالدین 910 تومن
940 با گارانتی
قیمت امروز علاالدین 910 تومن
940 با گارانتی
متاسفانه من دکترا دارم نمی تونم زیر دیپلم حرف بزنم شما برو همون go sms رو نصب کن و حال کننقل قول:
سلام:
می خواستم بدونم با توجه به روند نزولی این گوشی تا 2-3 ماه دیگه این گوشی چجوریا می شه؟و با اومدن s3 چقدر ازش ممکنه بیفته؟
من روی 500 می تونم حساب کنم؟تا خرداد و یا تا ماه رمضون هم می تونم صبر بکنم.
فکر نکنم دیگه زیر800بیادنقل قول:
نقل قول:
روند نزولی که ادامه پیدا نمیکنه مثلا قیمتش آخر کار منفی بشه :31:
با توجه به قیمت جهانی و قیمت دلار و دینار خیلی خیلی ارزون بشه حدود 800 اینا میرسه ، تازه اگر همه شرایط طبق روال پیش بره و ایران و امارات روابط تجاریشون رو حفظ کنن
سلام دوستان
گوشی من اسم آنتن را نمیزنه چجوری باید فعالش کنم
gs2 دارم
اسم آنتن چیه عزیز؟
نفهمیدم منظورتونو
سیم کارد چیه؟!
آقا یکی کمک کنه.
من از فرمان صوتی گوشیم که می خوام استفاده کنم میگه connection failed
مگه واسه فرمان صوتی هم باید به اینترنت وصل بود؟
گفتم با توجه که s3 هم بیادددددددددددددد؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان این همه مدته از لانچ S II گذشته و به شدت به S III نزدیکیم ، اما قیمت S به خاطر ارز حدود 600 تومنه (تا 450 پایین اومده بود)... با لانچ S III اگه وضع اقتصادی همینطور بمونه (که نمی مونه ، خودتون بهتر میدونین) حداقل 750 بشه دیگه...نقل قول:
آقا پارسا اگه به 600 هم برسه ما راضی هستیم:27:
منظور از اسم آنتن همون اسمی هستش که گوشی ازش سیگنال یا خط می گیره مثلا آنتن امام رضا
گوشی من اسم انتن رو نمیزنه چجوری فعال میشه
ممنون از پاسختون
عزیز، دست آقا پارسا و biostar و بقیه دوستان نیست که، اینا رو هم متقاعد بکنی، رو قیمت تاثیری نداره!:31: [شوخی کردم ها، ناراحت نشی]نقل قول:
بله، به اینترنت نیاز داره، صدا رو میفرسته، روی سرور های گوگل پردازش میشه، نتیجه بر میگرده به گوشی... (تقریبا یه همچین چیزی)نقل قول:
آقا یکی کمک کنه.
من از فرمان صوتی گوشیم که می خوام استفاده کنم میگه connection failed
مگه واسه فرمان صوتی هم باید به اینترنت وصل بود؟
من منظورم این نبود که دست آقا پارسا و جنابbioster باشه.من داشتم اولا مزاح می کردم دوما که یه آرزو بود:10:
به هر حال ایشالله که بشه.
موفق باشید.
دوستان جواب من چی شد
گوشی من اسم انتن رو نمیزنه چجوری فعال میشه؟
سلام
من گوشیم به کامپیوتر وصل نمیشه با سیستم های دیگه امتحان کردم و رام مختلف نصب کردم نشد .. فقط شارژ میشه .. اگه هم به usb وصل کنم میزنه شارژ میشه و کابل رو که میکشم همچنان باز شارژ میشه و این عمل شارژ قطع و وصل میشه ( کابل کشیده شده )
یه بار هم restart کردم شارژم از 60% اومد رو 8% و بعد بالا میرفت یواش یواش تا رسید به 25%!
مشکلش کجاست تعمیرگاه مایروتل آدرس دارین لطف کنید؟
نوتیفیکیشن بکشید پایین ببیند زده USB Connected یا نه؟!
بعضی وقتا میزنه بعضی وقتا نمیزنه و فقط شارژ میشه ولی گوشیو نمیشناسه ... اون اول که می شناخت تند تند قطع و وصل میشد و کانکشن ثابت نبود ولی الان دیگه نمیشناسهنقل قول:
دوستان بالاخره بریم بدیم گوشی رو به ساندویچ بستنی اپدیت کنن یا هنوز زوده؟؟؟
من یه طوطی دارم ک زده شارژر گوشیرو مورد عنایت قرار داده یه کم
شارژر خوب از کجا و با چه قیمتی میتونم تهیه کنم؟؟؟
آره آپديت كن.. خودت هم ميتوني اين كارو بكني..
به نظر من الان بهترين رام كاستوم ics
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست
SII تهران امروز 885 بدون گارانتی با گارانتی 890
گارانتی که فقط 5 تومن قیمتش باشه دیگه ببین موقع نیاز چه می کنه !نقل قول:
تو فروم پرشین تولز یکی آورده بود 850نقل قول:
نقل قول:
کسی در مورد شارژر نظری نداره/؟؟؟/
الان قیمت واقعی این گوشی تو بازار را کسی داره ؟
یعنی قیمتی که پول بدیمو و گوشی را بگیریم ( نه مثل علائدین که بگن 800 تومان بعد که میخای بخری بگن 100 تومان پول نرم افزار )
دوست عزیز الان بدون گارانتی با قیمت 900 می تونید تهیه کنید با یه بازه + و - 10 هزار تومان
سلام دوستان من هر رامی از ایس کریم رو میریزم با بازیهای گیم لافت مشکل دارم...البته اجرا میشن ولی بعد از چند لحظه فورس کلوس میدن............خواهش میکنم کمک کنینننننننننننننن.ممنوووو
من که همچين مشکلي ندارم!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام دوستان من از گوشیم هیچ فایلی نمیتونم آپلود کنم به سرویسهای مثل گوگل درایو و دراپ باکس.
اگه دوستان اطلاع دارن لطفا کمک کنند.در ضمن من از رام turkbey ورژن ics استفاده میکنم
پيشنهاد مي كنم از اين رام استفاده كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تا حالا کسی به این مشکل خورده؟احتمال داره از تنظیمات مودم باشه؟نقل قول:
بچه ها یه کد بود واسه چک کردن گوشی اونو کسی داره؟
ستاره مربع صفر ستاره مربعنقل قول:
مرسی...نقل قول:
الان دارم اس یکو میدم بره میخوام اکانت جمیلمو ریموو کنم میگه باید فکتوری ریست کنی. به غیر فکتوری ریست راهه دیگه ای هست؟
من دنبالش نگشتمنقل قول:
ریست کنی خیالت راحت تره که .. تیک اس دی کارت رو هم بزن
سلام دوستانم ميخام گوشيم. به يکي از همکارام بفروشم گوشيم تر تميزه حتي بدون کوچکترين خش ميخاستم بدونم به چه قيمتي بدم که هم اون راضي باشه هم من و اينکه بعدش ميخام يه گلکسي نت بگيرم آيا تصميمم درسته ممنون ميشم جواب بديد
سوال بعديم اينه که من الان راممو همين آخرين رام اندروييد ۴ نصب کردم ولي اصلا ا. سرعتش راضي نيستم رفتم يه رام ۲.۳.۵ فارسي دانلود کردم بعد از اينکه از طريق ادين نصب ميکنم فقط صفحه سياه مياد با اين آدمک سبزه ميگه بعضي از برنامه هاي رام قبليو نميتونه باز کنه مشکر از چيه من دوباره همين رام ۴رو نصب کردمه
در جواب سوال دومتون:
نقل قول:
اگه واقعا تميزه نهايتا 780-90نقل قول:
من خودمم نوت داشتم صفحه نمايش تنها چيزيه كه در عوض اس 2 به دست ميارين البته به اضافه اس پن
به نظر من ارتقاء خوبيه ولي پيشنهاد مي كنم تا هفته ديگه صبر كنين تا اس 3 معرفي شه
اما اگه ميخواين نيازتون به صفحه نمايش بزرگتر رو ارضا كنين بعد از خريد نوت ديگه بايد بيخيال اس 3 بشين و منتظر نوت 2 باشين
اين رام فارسيم ساپورت ميکنه ؟و اينکه سرعتش چطوره؟کمي از خصوصياتش ميگيد؟قبل از نصب اين رام کار خاصي نبايد انجام بدم؟نقل قول: