ما که آخر نتونستيم اين بازی را اجرا کنيم و بازی کنيم،توی بازی ميره،اما سر loading گير ميکنه.
Printable View
ما که آخر نتونستيم اين بازی را اجرا کنيم و بازی کنيم،توی بازی ميره،اما سر loading گير ميکنه.
بعد از نصب gta4 و انجام نصب framwar3.5 و service pack 3 پس از کلیک روی PLAY با این ارور مواجه میشم.....
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین..!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی میتونه واسم فایل Benchmark.cli که 95 مگه رو آپلود کنه ؟
توی این همه بکش بکش من یه کار خیر هم کردم:18::18:.... یه دختره از خونه فرار کرد بو:41:د بعدش باهاش صحبت کردم (پیشنهاد های غیر اخلاقی می داد):21::21: راضیش کردم بگرده خونشون 500 دلار هم بهش دادم ....:5:
بابا با مراااام !:10:نقل قول:
اگه اینو به وزارت ارشاد بگی به عنوان اخلاقی ترین گیمر بهت جایزه میده .:31:
وحید جان یه نمه پیازه رو زیاد نکردی؟؟؟؟!!!اخه دختر ها که سوار ماشین میشن نه میشه باهاشون صحبت کرد نه پیشنهاد داد و گرفت نه اینکه پول بهشون بدی!!!یا اینکه والا ما ندیدیم!!
خونه نرفته که.پول رو بهش می ده که بره مواد بخره.حالا بعدا می بینیش اون وقت می بریش کلینیک ترک کنه.بعد که می بینیش مایه دار شده.نقل قول:
موفق باشی
اینم بنچ من با دو اسکرین شات مامان که خودم گرفتم!!!به این میگن گرافیک جی تی ای iv!!!
CPU Usage: 90%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 66%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 10
Detail Distance: 10
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GS
Video Driver version: 180.84
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4600+
File ID: benchmark.cli
عزیزم مردم سالمندان ورزش میکنن ما که ورزش نمی کنیم برای باز شدن نفس های نیکو کار های دیگه ای است:31:نقل قول:
نه از اونایی که کنار خیابون وایسادن باید بوق بزنی بیان این حالت ماموریت داره ( از اون آدمک آبی ها)نقل قول:
آره میدونم جایزشم gta بدون سانسوره:31::31::21::21:نقل قول:
خیلی باحال بود:16::27:نقل قول:
جزییات رفته بالا , یه سری دوربین دیدم که باهاش میشد دریا دید ! همه چیزم میشه از زمین ورداشت و...
جدی میشه پس مثه فال ات 3 شده یعنی چه طوری؟:19:نقل قول:
آقایون و خانوما
gta منم سانسور شده :دی
با میشل رفتیم خونش
چیزاشو نشون نمیده :دی
در و دیوار بیرون رو نشون میده و سر و صدای تو :دی
مثل سان آندریاس واسه این پچ برداشتن سانسور نیومده؟ :دی
:27:حال داریا من نخسه امریکاییو دارم بی سانسور برو نخسه امریکاییو بخر فاز شو ببر:27:نقل قول:
ببخشید سوال تکراری میپرسم
من هر کار میکنم تکثچر بازی رو های نمیاد چرا؟ :41:
کارتمم 9800gtx هستش .
این دوربینم همش هد میزنه که .
اولا باید اینجا مطرح کنی »نقل قول:
مشکلات اجرای Grand Theft Auto IV - نسخه PC
دوما باید کرک Razor رو نصب کنی .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
توی همون لینکی که گذاشتم هست .
سلام دوستان عزیز
با روزی دو ساعت بازی کردن، چند روز طول میکشه که بازی تموم بشه؟
تا حالا 29% از بازی رو تموم کردم. تازه از خیلی از گشت و گذارهای تو بازی هم میگذرم.
خیلی بازی طولانی هست. نصف پولهام رو فقط تو این دیسگو ها به حدر میدم. ولی حسابی آدم رو سر حال میاره.
راستی توی بازی من ، نمیشه هر چیزی که روی زمین افتاده ، برداشت. فقط پولها و اسلحه ها رو میشه برداشت. ظاهرا یکی از بچه ها گفته تو بازیش می تونه هر چیزی رو از رو زمین برداره !!!
سلام رفیق.نقل قول:
در مورد مشکل دوربین بازی، دقیقا من هم مشکل شما رو داشتم.
ولی مشکل از فایل LaunchGTAIV.exe است. این فایل کرک رو باید دوباره تو محل نصب بازی کپی کنی و جایگزین فایل قبلی کنی. حدود سی صفحه پیش، یکی از بچه ها لینک دانلودش رو برام گذاشت که حجمش هم خیلی کم بود. حدود 27 کیلوبایت.
ولی برای مشکل دوم که گفتی نمیشه جزئیات رو بالا برد، باید بگم مال من هم همینطوره. البته چون کارت گرافیک شما به خوبی از پس گرافیک این بازی بر میاد، خیلی حیفه که نتونی همش رو روی حداکثر بگذاری.
البته این مشکل به خاطر درایور کارت گرافیک است. البته همیشه ورژن های جدید بهتر نیست. شاید ورژن های قدیمی تر بهتر جواب بده. البته من از ورژن 178.13 استفاده میکنم.
اخه با ورژن 178.24 هم امتحان کردم. ولی بد تر شد.
آدرس تمام سایتها:
limevenus.blogsnobs.org
mail.eyefind.info
pychakilla.blogsnobs.org
کد:www.americantravelguide.net
کد:www.antfarmcam.net
کد:www.area53site.com
کد:www.artthrob.org
کد:www.a-thousand-words.net
کد:www.autoeroticar.com
کد:www.babiesovernight.com
کد:www.beanmachinecoffee.com
کد:www.bigdog.blogsnobs.org
کد:www.blogsnobs.org
کد:www.bruciesexecutivelifestyleautos.com
کد:www.bulimialovers.com
کد:www.burgershot.net
کد:www.chiropracticovernight.com
کد:www.craplist.net
کد:www.darksoullock.blogsnobs.org
کد:www.designerslave.com
کد:www.domestobotlovers.com
کد:www.dragonbrainthemovie.com
کد:www.easterislandcoverup.com
کد:www.eatbiglogs.com
کد:www.eddielowfilthslayer.blogsnobs.org
کد:www.elchamucoroboto.com
کد:www.electrictit.com
کد:www.electronicwritingtablet.com
کد:www.erisfootware.com
کد:www.eugenicsincorporated.com
کد:www.eunux.net
کد:www.eyefind.info
کد:www.fantasyleaguebatswingers.com
کد:www.fefighter2008.blogsnobs.org
کد:www.fistfans.com
کد:www.flyhighpizzapie.com
کد:www.freejames.org
کد:www.friendswithoutfaces.net
کد:www.fruitcomputers.com
کد:www.gloryholethemepark.com
کد:www.goldberglignerandshyster.com
کد:www.golfloversonline.net
کد:www.grype.org
کد:www.hand-jobs-online.com
کد:www.happyfarmersupplies.com
کد:www.heritagenothate.org
کد:www.homecremation.com
کد:www.homeworkfriend.org
کد:www.hornyhighschoolreunions.com
کد:www.huganimals.com
کد:www.ilovetoblow.org
کد:www.inyapuper.blogsnobs.org
کد:www.krapea.com
کد:www.leftover-vacations.com
کد:www.liberatedwoman.blogsnobs.org
کد:www.libertycitypolice.com
کد:www.libertycityrealestate.net
کد:www.libertytreeonline.com
کد:www.liesdamnlies.net
کد:www.lipurgex.com
کد:www.littlelacysurprisepageant.com
کد:www.lootandwank.com
کد:www.love-meet.net
کد:www.loveyourmeat.com
کد:www.modderstotallyrule.com
کد:www.money2makemoney.com
کد:www.myonlineme.com
کد:www.myroomonline.net
کد:www.onlineradiorevolution.com
کد:www.our-own-reality.com
کد:www.outdatedtastes.com
کد:www.outsourceforamerica.com
کد:www.peepthatshit.com
کد:www.pinktorpedo.org
کد:www.piswasser.com
کد:www.pointclickshipabitch.com
کد:www.poker-in-the-rear.com
کد:www.publiclibertyonline.com
کد:www.redwoodcigarettes.com
کد:www.roidsforlittleboys.com
کد:www.rustybrownsringdonuts.com
کد:www.sh*tster.de
کد:www.sprunksoda.com
کد:www.stopshavingnow.net
کد:www.thebankofliberty.com
کد:www.tobaccofacts.net
کد:www.vipluxuryringtones.com
کد:www.weazelnews.com
کد:www.whattheydonotwantyoutoknow.com
کد:www.whymommygotfat.com
کد:www.yourmexicandoctor.com
کد:www.yournewbabysname.com
شما 29 درصد بازی رو رفتی حدود 31 درصد دیگه مونده تا بازی رو تموم کنی . وقتی به 60 درصد رسید بازی تمومه که 40 درصد باقی مونده برای مراحلی که توی بازی بصورت مخفی هستش ! مثلا مسابقات پرش و تیر اندازه و.....نقل قول:
دوستان ممنون میشوم اگر چند تصویر از تصادف با موتور و ماشین وانسان بزارید چون فعلا که ما نمیتونیم بازی کنیم.:13:
چطوری میشه مراحل مخفیش رو بازی کرد.نقل قول:
کسی تا حالا بازی کرده؟
سخته یا آسونه؟
میگم: چطوری میشه مراحل مخفیش رو بازی کرد؟نقل قول:
اصلا کسی تا حالا بازی کرده؟
سخته یا آسونه؟
برای برداشتن اجسام از روی زمین باید بری کنارشون و e رو بزنی.البته فقط چیزهایی رو بر می داره که تو دستش جا می شه :46: . مثلا سیگار یا لیوان یا سس یا آجر یا خیلی چیزهای دیگه.ولی استفاده ی خاصی نمی شه ازشون کرد.فقط می شه پرتشون کرد به طرف مردم. (البته واسه پرت کردن من فقط آجر رو امتحان کردم)نقل قول:
موفق باشی
بهتره به جای مراحل مخفی، بگیم مراحل فرعی.چون واقعا این مراحل بارز هستن.نقل قول:
مثلا مراحلی که بعضی مردم تو خیابون (که تو نقشه عکس آدمک آبی دارن) بهتون می دن یا مراحل غیر داستانی که می تونید از دوستانتون بگیرید و ...
موفق باشی
در مورد سانسور بازی اون دوستمون که گفته بود بازی اون نسخه امریکایی هست یعنی وقتی با gf میری خونه چیزی نشون میده که تو نسخه معمولی نشون نمیده
و آیا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟
و من الان اونجایی هستم که با قایق یک قایق دیگه ای را اسکورت میکنی بعد باید هلی کوپتر را با آرپیچی بزنی
چند درصد بازی را گذراندم ؟؟؟؟
از کجا باید فهمید چقدر بازی رفته ؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه با زنهایی که تو پیاده رو و..... قدم میزنن پیشنهاد :21::21::21::40::40: داد
چطوری؟؟؟؟
krauser عزیز من از اول با بازی مشکلی نداشتم و به راحتی بازی نصب شد
magas-vizz عزیز بابت راهنمایی ممنون
گرافیک واقعا خوبه . ولی از یک بازی open World انتضار گرافیک یک بازی Action رو نداشته باش. همینطوری به زور اجرا میشه.نقل قول:
من شنیدم این بازی روی سیستمهای مختلف با مشکلات زیادی اجرا میشه فقط می خواستم بدونم گرافیکش چجوریه اصلا شاخ هست(منظورم در مقابل بازیهایی مثل call of duty یا crysis هستش) یا مشکل از خود بازیه؟
من تو یک سایت دیدم قیمت نسخه ی آمریکایی 20 دلار گرون تر بود. فکر کنم فرقی میکنه که گرون تره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در مورد سانسور بازی اون دوستمون که گفته بود بازی اون نسخه امریکایی هست یعنی وقتی با gf میری خونه چیزی نشون میده که تو نسخه معمولی نشون نمیده
و آیا این حقیقت داره ؟؟؟؟؟
و من الان اونجایی هستم که با قایق یک قایق دیگه ای را اسکورت میکنی بعد باید هلی کوپتر را با آرپیچی بزنی
چند درصد بازی را گذراندم ؟؟؟؟
از کجا باید فهمید چقدر بازی رفته ؟؟؟؟
و اینکه آیا میشه با زنهایی که تو پیاده رو و..... قدم میزنن پیشنهاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد
چطوری؟؟؟؟
برای پیشنهاد برو جلوشون. یعنی کنارشون. یه بوق بزن. میاد کنار ماشینت یکم MC میزنه. بعد E رو بزن.
بعد ببرش یه جای خلوت. بعد یه گزینه میاد. E میزنی تا پول رو 70 دلار بکنی. (کمتر فایده نداره)
بعد Enter بزن تا یه صفایی به نیکو بده.
قبلش ببری محضر عقدش کنی که گناه نکنی. میتونی صیغش هم بکنی. دو تا شاهد هم میتونی Jcobe و PlayboyX رو ببری.
ابی خیلی باحال بود ولی رومن رو نبر چون تو محظر بجای امضای شاهد اول از تو میخواد دختره رو واسه خودش عقد کنه!!!:31::31::40:
نقل قول:
من با 45 فریم در ثانیه بازی کردم سریع و بی درسر
با این سیستم
CPU: Intel Core 2 Due E8400 3.00 GHz
VGA: Geforce 8600 GTS 256 Mb Gddr3
RAM: 2*1 Gig Bus 800
:8:
واقعا حال میده , خوردم به طرف موبایلشو از زمین ورداشتم پرت کردم تو صورتش :))
كاملا ميدونم كه جو گرفتت و اين شايعات رو مي گي...:5:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ادعاي امريكايي بودن نسخه بازيت رو داري 2 تا اسكرين شات بزار از فرقاش با نسخه به قول خودت معمولي رو نشون بده !!:8::19::5:
حداقل یه عکس از اون قسمتی که سانسور شده بزار !نقل قول:
البته به صورت لینک
من كه ميگم خالي بندي محضه !!!:27:نقل قول:
اوکی پس تا زمانی که من از cpu تک هسته ای استفاده می کنم باید بیخیال gta iv بشم. ظاهرا فقط با cpu قوی میشه بازی رو بدون افت فریم اجرا کرد
چه احساسي بهت دست ميده وقتي خالي ميبندي و 4 نفر مثل خودت رو سر كار ميگذارينقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از من می شنوید این بابا اصلا همین نسخه ای که ما بازی میکنیم را هم بازی نکرده و جز تعریف و نقل قول هیچی نیست:31::31::31:نقل قول:
چجوری ميشه تاکسی گرفت؟