بعدpingzapper برای LOL رایگان نمیشه استفاده کرد.[/QUOTE]
Pingzapper توtrail mode برای لول قابل استفاده نیست اما جدیدا کرکش اومده ومن هم امتحانش کردم و باید بگم که با این کرک برا لول هم میشه استفادش کرد:n10:
بیخود پول برا اکانتش ندین:n10:
Printable View
بعدpingzapper برای LOL رایگان نمیشه استفاده کرد.[/QUOTE]
Pingzapper توtrail mode برای لول قابل استفاده نیست اما جدیدا کرکش اومده ومن هم امتحانش کردم و باید بگم که با این کرک برا لول هم میشه استفادش کرد:n10:
بیخود پول برا اکانتش ندین:n10:
دقیقا، دوستت لاف میزده لابد.
با هیچ نرم افزاری نمیشه کاری کرد که درست شه و اونم 24 ساعته با پینگ 100-200 بازی کنید. پیدا کردی بده من ماهی 10 تومن میدم!
راستی الان رفتم تو هر 5 ثانیه میزنه Attempting to Reconnect و اصلا نمیشه وصل شد.
جالب اینجاست که این قضیه مربوط به پورت ها نیست ... از ساعت 3 ظهر تا حالا میخوام یه کاتالوگ 5 مگابایتی از سرور زیمنس بگیرم هی تایم اوت میزنه و قطع میشه ... شاید اگه این درست شد لول هم درست بشه اینم لینکش که تست کنید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که افسرده شدم یه ذره بازی میکردیم قبلنا روحیمون برا درس خوندن میرفت بالا حالا دیگه درس هم حوصلم نمیرسه هیچ کاری دیگه حوصلم نمیرسه انجام بدم هر شب هم باعث و بانی این خرابی هارو نفرین میکنم
من هر 30 ثانیه dc میشم این دیگه چه جورشه
من dc نمیشم ولی لگ بدجور (پینگم 270- 300)
الان این لینکم امتحان کردم دانلود میکنه ولی یه مقدار سرعتش پایینه
جالبیش اینجاس هر دفعه شما میایید می گید اصلا کانکت نمیشه من پینگم خوبه و لگ ندارم! ولی موقعی که می گید درست شده لگ دارم!
نمیدونم شهرستانها هم مشکل دارن؟ اکثر کسایی که می شناسم میگن پینگشون خوبه و راحت بازی می کنن:n13:
مشکل من اینه که موقع لودینگ صفحه سیاه میشه و داخل بازی نمیره چند ساعتیه اینجوری شده فکر کنم گند زدن در حد ملی
سلامنقل قول:
singed بهترین cmapion برای ایرانی هاست!
البته من معمولا mercury می بندم که گیر نیوفتم.
singed اواسط بازی داغون می کنه تیم حریف رو ، مگر این که CC شدید داشته باشند.آخرای بازی بیشتر به درد split push و tank و fling می خوره ، dps اش به نسبت پایین می آد و جلوی تانک های حریف کم می آره تک به تک.
kaylle هم خیلی برای singed خطرناکه.
Liandry بگیر تانکارو هم می زنینقل قول:
singed اواسط بازی داغون می کنه تیم حریف رو ، مگر این که CC شدید داشته باشند.آخرای بازی بیشتر به درد split push و tank و fling می خوره ، dps اش به نسبت پایین می آد و جلوی تانک های حریف کم می آره تک به تک
Difficulty ه kayle 10/10 برای سینجدنقل قول:
kaylle هم خیلی برای singed خطرناکه.
تا حالا فقط به کایل باختم
به!
باز فردا بازی خرابه که!
شانس ما رو
فقط صبحا 7 تا 9میشه بازی کرد ، که اون هم تعطیل شد!
به به یک singed باز دیگهنقل قول:
آره می گن teemo و jayce هم counter هستند ، اما من با کمی احتیاط می زنمشون ، اما kayle خیلی سخته ،فقط باید جلوش مقاومت کرد تا با team بزنیش
البته kayle ای که ساپورت باشه رو راحت می شه زد.
counter اصلی Singed رنگاره Armor pentration بگیره میترکونه :))نقل قول:
دوستان کسی میتونه a twist of fate آپ کنه تو خماریشم ببینمش ولی نمیشهههههههههه:n14:
اولا که نمی تونه سینجدو بگیرهنقل قول:
counter اصلی Singed رنگاره Armor pentration بگیره میترکونه :))
دوما ایتم درست بره رنگارو می خوره
من خودم از اینجا دانلود کردم کیفیتش خوبه (حدود 60 مگ)نقل قول:
یکی از دوستان هم این صفحه رو پیشنهاد داد (100 مگ)
که شخصا امتحان نکردم ولی فکر نکنم مشکلی باشه (فــــــــیلتر هم نیست)
عزیزم از سنجد باز مثل من بپرس :دینقل قول:
هرکیو بگی زدم باور کن یکی از بهترین چمپهامه ولی خدایی یه بار یه teemo باز حرفه ای جلوم افتاد اشکم رو درآورد من قبلش هم teemo رو میزدم ولی این یارو واقعا پرو بود نمیشد بگیریش حتی با گوست و اولت هم نمیشد وقتیم میگرفتیش میکشوندت توی علف و پر قارج!!!!!! یادمه های برد بسته بود!
ولی خدایی رنگارو جرواجر کردمش :دی
jayce رو هم میشه زد معمولا jayce پلیر ها وقتی که با رنجشون هرس میکنن overextend میکنن و melee میشن و فکرمیکنن میتونن بزنن وقتی که میلی شد اون موقع جرش میدی :دی
E هم گذاشت تو هم E بذار دهنش صـــــــافه :دی
WP یعنی چی مخفف چیه ؟
آخر بازی گقتن بعد از gg
عصبانی نشو حرف بدی نزده فقط گفته خوب بازی کردین:n06:WP=Well Playedنقل قول:
چه عجب یه بار این hecrim آزاد شد واسه تست...خدایا شکرت:n01:
ولی سرور آف خخخخخخخ
آره سرور آفه :n08:
خدایی دیگه دارم میزنم به سیم آخر ، نمیدونم چی کار کنم :n17:
هیچ کار نمیشه کرد ، حتی تو نت هم نمیشه یه چرخی زد ، رفتم دانلودها سرعت باز کردن پیج 30 ثانیه طول کشید خدایی عذاب آوره ، خودشون همین 2 شب پیش میگن چرا باید اینترنت ترکیه پهنای باندش از ایران بیشتر باشه بعد میان مزنن فاتحه می خونن تو نت ، 1000 نفر کل درآمدشون از همین نت یعنی نت نباشه ...... .
فقط میتونم بگم :n24:
تو سایتشون زدن ساعت 12 شب درست کردن که به وقت ایران میشه 3 و نیم حالا گفتن 4 ساعت دیگه فیکسه ؛ 4 ساعت و نیم گذشته فیکس نشده :n15:
سرور درست شد بریزید ، اگر چه که نت ایران خرابه :n20:
الان دوباره صفحه سیاه میاد و داخل بازی نمیره دوستان همه این مشکل رو دارن یا فقط برا من اینجوریه ؟؟؟
اقا کسی میدونه Smurf یعنی چی؟(ربط به پایین امدن LP و winداره؟)
وقتی یه لول 30 میاد اکانت لول 1 میسازه و بازی می کنه بهش می گن اسمارف
اونایی که واسشون صفحه سیاه میشه آخرین ورژن فلش پلیر رو نصب کنن شاید درست شه
جالب اینه که اولین بازی امد وقتی نوبت بازی بعدیم شد دیگه داخل نرفت لگ هم نداشتم :(
با همین اکانت میشه تو سرورهای دیگه هم بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه دوستا سرور جدید امده شاید وضع اونا بهتر باشه
اینجوری هم که فهمیدم مشکل از هیچی نیست جز سرور خوده بازی
اکثرا این مشکل رو دارن , مال نت ایرانه , کاری هم از دستمون برنمیاد .نقل قول:
الان دوباره صفحه سیاه میاد و داخل بازی نمیره دوستان همه این مشکل رو دارن یا فقط برا من اینجوریه ؟؟؟
اگه ی چیزی مثل نvp باشه میشه رفت تو بازی ولی همشون بستن من ی دونه دارم ولی تا تو بازی نمیره چون سرعتش خیلی پایینه اگه سرعتش بالاتر بود میشد وارد بازی هم شدنقل قول:
من تو لاین top سینجدو میترکونم با Rengar میگی نه بیا نشونت بدم Eu west Skillcappedtorkنقل قول:
الان خودشون هم یه مشکلاتی دارن . من چند تا ARAM رفتم همه کلن DC شدننقل قول:
خب پس با سنجد باز نیافتادی من سینجد رو از دوست دیاموند 1 ام یاد گرفتم.نقل قول:
باور نمیکنی Anstrum اسمشه euw برو ببین.
crack که میشه استفاده کرد,فکر کردی من چطوری استفاده می کنم, تازه TTL ارتباط مستقیم با پینگ دارهنقل قول:
دوست عزیز روش داره زدنه سینجد با رنگار که اگه اون روش دستت بیاد تمومه :n09:نقل قول:
دوستان این چیزایی که میگین چی هست crack داره مگه اگه راهی برای بازی کردن هست بگین ما هم اجرا کنیمنقل قول:
واستا تا 25 امنقل قول:
اینجا بازی که هیچی سرورهام هم فقط وصل میشند و چیزی تبادل نمیکنه
مشکل از شب 14 اردیبهشت همچنان چابرجاست
از 14 تا 29 اردیبهشت که ان داستان قطع 30 ثانیه یا 1 دقیقه بود
از 29 اردیبهشت تاکنون هم داستان وصل شدن اما با بلوک شدن دیتا هست
من نمیدونم این چه بدبختی هست چی پی ها که برای ملت دارند کار میکنند و مردم همه جا میرند مشکل سر استفاده تخصصی مردم ایران از اینترنت فقط بود؟
:n28:
بچه ها یه نصیحت اصلا سرور بازی رو عوض نکنید مال من رو eune بود زدم رو روسیه یاز دوباره زدم رو eune آپدیت میخواد ، دوباره بستم بعد باز کردم آپدیت میخواد ! ریستارت کردم بازم دیدم آپدیت میخواد بچه ها :n15:
توwestچقدر نوب ریخته فکر کردم بهتر از نوردیک نگو پر نوبه از 10 تا بازی 9 تاشو بخاطر نوب بودن تیمم باختم
نوب نه ولی فیدر زیاد داره :n02:نقل قول: