عزیز توجه داشته باشید پینگ ، به فاصله شما از مرکز مخابرات منطقتون ربط داره!! یعنی با زیاد شدن فاصله پینگ بالا میره.نقل قول:
Printable View
عزیز توجه داشته باشید پینگ ، به فاصله شما از مرکز مخابرات منطقتون ربط داره!! یعنی با زیاد شدن فاصله پینگ بالا میره.نقل قول:
دوست عزیز من فقط خواستم یکی از اون ادرسها پینگ بگیره احتیاجی ندارم کسی در مورد پینگ و شبکه و هر چی که به اینترنت ربط داره بهم بگه .نقل قول:
نقل قول:
4.2.2.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.2.2.3
4.2.2.4
8.8.8.8
دیشب شبانه من اون اولاش یکذره اذیت کرد ولی بعد ساعت 3.5 دیگه سرعت دانلودم خوب شد
[QUOTE=azazaz;6690982]4.2.2.1
4.2.2.3
4.2.2.4
8.8.8.8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUO
دمت گرم بابا اینا دیگه چیه ؟
باید بری تو (cmd(command promp
بنیویسی ping 4.2.2.2 بعد enter بزنی دفه بعد 4.2.2.4و4.2.2.3............
برای منم خوب شده ...نقل قول:
برای منم خوب شده .. دیشب 230 مگ بیشتر نگرفت . خدا لعنتشون کنه با این سرعت که به درد هیچی نمیخوره
:39: حاجی خیلی با حالی چه پینگی گرفتی ایول صبانت با این پینگ :34::15:نقل قول:
بچه ها یه سر به سایت زیر بزنید برا ديدن آي پي آدرستون
فقط نمی دونم چرا برای من که شیرازم اسم مشهد وقم میاره وخبری ازشیراز نیستکد:http://www.find-ip-address.org
Additional My IP Information - My IP Location Lookup
My IP Country Name: Iran, Islamic Republic of
My IP Country Continent: Asia (AS)
My IP Country Latitude: (32)
My IP Country Longitude: (53)
My IP Country Code: IRN (IR)
My IP Address Region: Khorasan
My IP Address City: Mashhad
My IP Address Latitude: (36.297)
My IP Address Longtitude: (59.6062)
My ISP (Internet Service Provider): Neda Gostar Saba Data Transfer Company Private Joi
My IP Address lookup for 89.165.76.221 show IP which belongs to: Sabanet Qom
My Time zone: Asia/Tehran
My Local time:Asia/Tehran
خب منم تهرانم ولی میزنه اصفهان! چند روز پیشم یه جا دیگه تست گرفته بودم، زدن کرج!نقل قول:
فکر کنم این آی پی داینامیک بودن باعث میشه هر سری از طریق 1 سرور به نت وصل شیم (در شهرای مختلف) البته فکر کنم
ايول بابا عحب پينگي گرفتينقل قول:
اين ديگه چيه مرد مومن :31::31::31:
دوستان من چند وقت پیش یک سوالی کردم آخرش هم به جوابم نرسیدم !
خواهشا یکی که تهران زندگی میکنه و سرعت بالای 128 داره بیاد سرعت دانلودش رو اعلام کنه
سلام
من سرویس صبانت رو گرفتم و یه مودم Dlink-2640U دارم که با کابل شبکه به کامپیوتر وصلش کردم و مودم رو روی حالت Bridge ست کردم تا بتونم کانکشن دستی داشته باشم.
همین طور یک لپ تاپ هم توسط وایرلس به مودم کانکت هست که اونم کانکشن دستی داره.
مشکل اینجاست که کامپیوتر مرتب دیسکانکت میشه ولی لپ تاپ اینطور نیست در حالی که کانکشنهای هر دو مثل هم هستند.(پشتیبانی هم جواب درستی نمیده)
کسی میدونه راه حلش چیه ؟
داییم 2 مگ داره. اولاش سرعت رو 230-240 بود ولی الان روی 110-120 هست!!!!!نقل قول:
سرعت متغیره! هی کم میشه و نزدیک به صفر میرسه بعد دوباره...
شما هم همین مشکل رو دارین یا باز مشکل منطقه و مخابرات محله ماست؟ :(
بعضی موقع اینجوری میشه الان یکی از لینک های دانلود من اینجوریهنقل قول:
دوستان کسی نامحدود نداره؟ یا حداقل تستی با speedtest.comنقل قول:
منم همین مشکل دارم. یکی دو هفته میشه که خرابکاری کردن که دیشب به حداکثر خودش رسید. با اکانت پرمیوم wupload دیشب فقط 150 مگ دانلود کردم! که ساعت 4 کلا قطع شد که شد و .... در صورتی که دو هفته پیش ثابت روی 115 یا 120 بود و حدود 1300 مگ شبی دانلود داشتم. همین الان که با اکانت عادی اومدم هم قطعی دارم. اخیرا چنین چیزایی ندیده بودم. مثلا SNR Margin Downstream موقع قطعی شده بود 2 همین الان چک کردم اومده روی 6. خوب نتیجش میشه همین چیزا دیگه...نقل قول:
چند هفته پیش هم که با اکانت شبانه به صورت شانسی کل روز داشتم دانلود میکردم که راس 12 شبش قطع شد و خیلی خیلی حال داد چون در طول روز همش با 115-120 داشتم دانلود میکردم و تو اینترنت میگشتم. این باگ نیست خیلی دستکاری کردم و دیگه نشد. سوتی دادن و دارن سیستم هاشونو دستکاری میکنن که این مشکل خیلی جذاب پیش اومد و برای همینه که اینترنت شبانه و همچنین روزانه این مشکلاتو پیدا کرده.
چهار سال و نیمه که مشتری 128 صبانت هستم از تهران و فقط میتونم بگم که تا بوده همین بوده و مشتری ها در اصل از یک شرکت به شرکت دیگه میرند و این چرخه همیشه ادامه داره چون سرو ته همشون یه کرباسن. اگر کسی بهش برخورد حرفام بزاره روی نتیجه گیری شخصی بنده و به دل نگیره.
ممنون. البته مخابرات منطقه ما هم با صبانت درگیری دارن. مشکل من مشکل روزانه بود تازه شبانه که... حسش نیست نصف شب بیدار شم... دنبال ترفند های خاصی هستم که اوتو شات داون و ... از این کارانقل قول:
ممنون از راهنماییتون و خوش به حالتون (آز این موقعیتا پیش اومد بیا تو فروم اطلاع رسانی کن که ما هم بریم حالشو ببریم :دی)
اره صبانت شده سرزمین عجایت چیزایی میبینم که تا حالا ندیدیم!
شما کدوم شهری؟نقل قول:
دو سه شب پیش برامن رو 12 بود.زور میزد میومد نهایت 40
بعد باز دنده عقب میومد.
همشم دیسکانکت میشد.باید تا صبح مواظبش باشم که قطع نشه.منم خاموشش کردم و خوابیدم
رفتم نمایشگاه درجا رفتم غرفه ی صبانت هر چی از دهنم در اومد گفتم از گیگ دزدی گفتم از سرعتش گفتم از شبانه گفتم از ساعت شبانه گفتم از نامحدود گفتم خلاصه همه چی رو گفتم هر چیزی رو به یه چیزی ربط می داد منم گفتم
بس کنین دیگه الکی میندازین گردن نمایندگی یا مخابرات یا مشکل از دستگاهتونه دیگه هیچی نمی گفت فقط گفتم این ساعت شبانه رو یه فکری بکنین گفت داریم روش یه فکری می کنیم نامحدودم گفت همین جوریه همه جا اینجوریه گفت
بیخیالش شین این Support هم گفتم دیگه سرو کلش پیدا نیست هیچی نگفت هر کی رفت نمایشگاه بره سالن 7
تبریزنقل قول:
چطور مگه ؟
دوستان شما با چیز پی ان و ... مشکل ندارید ؟ من یک مشکلی هم دارم ! دو تا ویندوز دارم و با ویندوز سون راحت گوگل رو باز میکنم ولی رو ایکس پی گوگل باز نمیشه !!!
سلامنقل قول:
من با چیز پی ان مشکل ندارم.ولی واسه منم گوگل باز نمیشه.البته من ویندوز سون دارم
نقل قول:
دوستان صبانتی یک هیلتر بشکن خوب سراغ ندارن که سرعتش با صبانت خوب باشه ؟
آقا یکی بگه چجوری این مودممو ببرم رو حالت bridge خود بخود اومده رو pppoe تا سیستمم میاد بالا کانکته اینطوری از شبانم نمیتونم استفاده کنم یعنی یوزر و پسورد نمیتونم وارد کنم
دوستان یه نفر که از صبا سرویس داره تو تهرانم هست یه پینگ از 4.2.2.2و4.2.2.3و4.2.2.6و4.2.2.4 و4.2.2.1بگیره تو نتیجشو بگه
روش پینگ گرفتن :start>run>type cmd وقتی cmd رو باز کردی > ping 4.2.2.1 بعد اینتر بزن تمومه برای بقیش هم به همین شکل .
سلام
من نزدیک 3 گیگ الان هنوز از اعتبارم مونده
تا90/10/03 هم اعتبار داره
من الان برا 3 ماه اینده هم 9 گیگ شارژ کردم.حالا میخوام بدونم این 3 گیگ قبلی میره رو همون 9 گیگ جدیدم یا اینکه نمیره
ممنون میشم جوابمو بدید
نكته بسيار جالب و البته مايوس كنندهاينه كه من 128 داشتم و سرعت در حدود 700-800 البته با نوسان بود.از وقتي سرويس 1 مگ را گرفتم سرعت اصلا تغييري نكرده و در حدود 800 است و تنها تفاوتش اين است كه نوسان و افت و خيز نداره.زنگ زدم شركت گفت كه سرعت 1 مگ تا حدود 900 ميرسه.به نظرم سرعت رو بايد همون 128 خريد كه به صرفه تر است
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
اصلا مقدار فعلي حساب نميشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
1 مگ رو ماهیانه چقدر پول میدی؟
بادانلود منیجر سرعت رو چنده؟
حجم دانلودت چقدره؟
دمت گرم دوست عزیز که حقشونو کفه دستشون گزاشتی و لی اینها خیلی خیلی پوست کلفتر از این حرفها هستن که این حرفها رروشون تاثیر بزاره چون وقتی پول بهشون مزه کنه دیگه چیزی براشون مهم نیست.نقل قول:
من 3 سال مشتری صبا بودم دیگه واقا دزدیهاشون و بی تفاوت بودن نسبت به یوزرهاشون کاری کرد که به مخابرات کوچ کنم.واقا خیلی مسخرست هر بار که dc بشی و بعد کانک بشی 10 مگ از حجمو میپرونن اونوقت اکانت 1 مگو به اسم 128 میدن تا زود حجمش ته بکشه جیبشون پر بشه و شبانرو از 3 تا 7 میزارن که کسی نتونه استفاده کنه .شما خودت به عنوان مثال تو همین تاپیک ببین چند نفر از کم شدن بی قاعده حجم و کم بودن ساعت شبانه و.... شکایت دارن .فکر میکنی نمیدونن یا نمیخونن؟همین اقای ساپورت صبانت که هر از چند گاهی میاد و یه چیزی میپرونه و وقتی موج تقاضا ها و اعتراضهارو میبینه میره گم میشه و دیگه پیداش نمیشه چه معنی میده؟من که اول از همه خودمو مقصز میدونم که 3 سال همچین وضعیتیو تحمل میکردم .مخابرات هر چی باشه دیگه حجم دزدیو اینجور دوز و کلکهارو نداره.ما که رفتیم امیدوارم دیگه کسی تو این چاه نیوفته
همه مجبورن کارایی که نباید بکنن رو انجام بدن.
بچه ها من الان صبانت دارم و میخوام بیام مخابرات اما دو دل هستم .
بنظر شما چکار کنم؟ صبانت بمونم یا بیام مخابرات؟
مشکلات adsl مخابرات چی هست؟?
خواهش می کنم دوست عزیز :11:نقل قول:
بالاخره این تنها کاری بود که اونجا من و رفیقم از دستمون بر میومد انجام دادیم تا انقدر ضر ضر نکنن
حالا بازم درستشون می کنیم
اگه نظره منو بخوای که خودم تازه کوچ کردم به مخابرات و میخوای از دست این دزدیها و بی توجی ها راحت بشی(این توصیه منه که جفتشو تجربه کردم) حتما بیا مخابرات و البته 256 بگیر برایه اطلاعات بیشتر برو تاپیکش اونجا همچی هستنقل قول: