خوب بوده واسه من سرعت دانلودش تا 45 میرفت ولی الآن نه . دلیلشم فکر کنم رایگان استفاده کردن بسیاری از مردم به خاطر باگ هاشنقل قول:
خوب بوده واسه من سرعت دانلودش تا 45 میرفت ولی الآن نه . دلیلشم فکر کنم رایگان استفاده کردن بسیاری از مردم به خاطر باگ هاشنقل قول:
شاتل 256 نامحدود . مفت گرونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست امروز من - 512 اسیاتک
همگی سرویس هاتونو قطع کنید بیاین آسیاتک بگیرین و پینگی همانند تصویر زیر تجربه کنید:n02:
پارس انلاین کرمان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور داخل امروز ۳ اسفند:
سرور خارج:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعتم با سرورهای خارج اینفدر تفاوت داره !!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n24:
سلام دوستان فکر کنم مخابرات سرعتش خوب شده دوست من با 256 نامحدود داره با سرعت 260 دانلود میکنه.:n16:
منم دست کمی از شما ندارم :n02:نقل قول:
والا الان کلا همه جا داغونن یه جا مشکل پینگ داره یه جا مشکل سرعت ! بهتر اینه که همه رو داشته باشین که جمعا بشن یه سرویس خوب :n02:
نقل قول:
دوست من زحمت می کشید یک تست پینگ هم از 8.8.8.8 و 4.2.2.3 بگذارید ؟
سرویس 4096/512 نا محدود وایمکس داتک
سرویس 3 مگ dedicate توسعه رسان پاسارگاد :
وضعیت امروز آسیاتک 128 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوففف... پاسارگادو عشقه.... عجب پینگی داره :n12: جون میده واسه کال آف زدننقل قول:
حال میده با این بتل 3 بازی کنی... :n19:نقل قول:
چقد بچه های صبانت پارس آنلاین و شاتل کم تست میزارن :n02: بیشتر بچه های مخابرات و آسیاتک و شرکت های استانی تست میزارن.... قضیش چیه ؟؟؟ :n02:
پایینترین پینگ تایم با خارج در ایران :
سرور یکی از شهر های روسیه
:n02:نقل قول:
داداش من که والا خجالت میکشم تست بذارم, بقیه رو نمیدونم
ملاحظه بفرمایید(تازه روی گیم هم برامون بستن این شده پینگمون!! loooooool):
دوست عزیز سکته میدی ما رو با این تستها :n29:نقل قول:
همه برن کنار من یه تست میذارم هر کی تونس همچین پینگی واسه من رو کنه بله یعنی مرده
سوپر اینترنت سریع مخابرات 1 مگ با سرعت گور در ثانیه
نقل قول:نقل قول:
اینم تستی که دیروز با پارس گذاشتم
بقیه رو میبینی دیگه روت نمیشه
شما که انقدر ناراضی هستی چرا کنسل نمی کنی سرویستو ؟نقل قول:
شاتل 256 نامحدود . ماهی 45 جوق واقعا همونطور که می بینید بسیار مفت و با کیفیت :n01:. چه جوری 4 ساله بهترین اپراتور اینترنت می شه خدا می دونه:n04:
اینم آخرین رنکینگ اینترنت که میهن عزیز و پهناورمون با اقتدار جایگاه 167 ام رو از بین 180 کشور کسب کرد فقط ببینید هم رده ی چه کشورهایی هستیم . بله ایرانی می تواند :n12:
نقل قول:
خب دو تا کشور با لا و پایینمون که هردو از دوستان هستن - ماهم باید همونجا باشیم دیگه لا اقل کاشکی بالای اون دوست خوب خوبمون بودیم :n02:
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک :n16:
اون رنک 163 منو دیووونه کرده :n12: ینی به ایرانی بودنم می بالم :n12:نقل قول:
نقل قول:
منظورتون چجور تستی هست - من زیاد اشنا نیستن با این چیزا - یه توضیح کامل بدید
نقل قول:
اونجا دیگه کجاست - تو دیکشنری نوشته یه جزیره که سال1976 از انگلیس جدا شده - من که تا حالا اسمشم نشنیده بودم
دوست من شما برو توی CMD تایپ کن ping 4.2.2.4 بعد یه enter کن بعد از صفحه یه عکس بگیر ما پینگتون رو ببینیم:n12:نقل قول:
برای 8.8.8.8 هم به همین ترتیب عمل کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقایون چرا تستاتونو میرید از شاسگول آباد میگیرید؟ 256 نا محدود شاتل که اون بالا گذاشته شده کجاش مشکل داره؟ از فاصله 7700 مایلی تو روسیه هم که باشید پینگ میشه 300! چه برسه به ایران!..
از جاهایی تست بزارید که به ایران نزدیکه مثل اروپا...نه آمریکا و استرالیا که 180 درجه با ما فاصله داره.ممنون
دوست عزیز بحث من سرعتی که داره می ده نسبت به هزینه ای که داره می گیره . ثانیا اکثر سرورهایی که داریم ازش دیتا می گیریم در امریکاستنقل قول:
256 کیلوبیت یعنی چی دوست عزیز؟ یعنی 32 کیلوبایت در ثانیه. هر مگ اختصاصی تو ایران چند هزار تومنه؟ حداقل 320 حد اکثر 700 هزار تومان. 1 مگ تقسیم بر 4 میشه چند؟ 256 کیلوبیت... حداقل 256 اختصاصی میشه 80000 تومان...حداکثر 175000 تومان!! این سرعتی که شما تو اون لحضه داشتی دقیقا 256 Dedicate به حساب میاد..نقل قول:
تمامی این مباحث رو ما هم با مشتریامون داریم...از اون موقع که 128 رو پارس و یسری شرکتا 2 مگ بستن به این روز افتادیم....همه توقع ها بالا رفته اونایی که دقیق سرعت میدن میشن آدم بده!
شما خودت کارمند شاتلی ظاهرا من سکوت می کنم تا وقتی اینطور بخوایم مسائل رو توجیه کنیم همون رنک 167 هم زیادیمونه بایدم زیر آنگولا و ساحل عاج باشیم
بنده مدیر یک ISP در غرب تهران هستم...من نمیگم شاتل خوبه...من از این ناراحتم که پهنای باند تو ایران به نا حق بالاس و مجلس نمیزاره سرعت بالاتر شرکتا بدن...و همین قضیه باعث شده که شرکتا بیان سرعتارو 4-5 مگ ببندن و الکی بگن این مثلا 512 هستش! اینجوری جلب مشتری میکنند و ماها که مثل اونا نمیتونیم بخاطر گرونی 5 گیگابیت پهنای باند داشته باشیم و مجبوریم همون سرعت اصلی به مشتری تحویل بدیم همه فکر میکنن کم فروشی شده این وسط! همه الان طرز فکرسون مثل شما شده بخاطر این یکم تند حرف زدم...ببخشید.نقل قول:
تست بعد از ظهر 1 مگ
256 همیار نت
اروپا
داخلی
آمریکا
چیز وی ان
cmd