کسی نصب نکرده؟نقل قول:
Printable View
کسی نصب نکرده؟نقل قول:
این پچی که مال خود کنامی هست چه چیز هایی رو درست میکنه ؟
باید حتما از طریق خود بازی دانلود و نصبش کرد یا میشه خودت دانلودش کنی و بعد نصبش کنی ؟
اگه میشه بیرون از بازی دانلودش کرد پس یکی لینک دانلودش رو لطف کنه.
ممنون.
لازم به نصب همشون نیست ببینید کدوم بدردتون میخوره همون رو نصب کنین توضیحات فارسی هم دارننقل قول:
اکثر پچ ها اون چیزایی که شما میخواین رو دارن
اونی که شما میگی dlc هستش و فقط نقلو انتقالات رو درست میکنه .برای رفع مشکل ارورش ادیت فایل رو از پوشه ی سیوتون پاک کنید
باید directx رو نصب کنی یا این فایلو از لینک زیر بگیر و بریز در پوشه ی کیت سرورنقل قول:
من پچ pesedit 1 رو دانلود کردم ونصب شد ولی وقتی بازی اجرا میکنم پیغام خطا میده که وقتی ok میزنم وارد بازی میشه ولی kitserver رو نمیشناسه؟ kitserver رو attach کردم .
پیغام خطا میگه this application has failed to start because d3dx9_43.dll was not found re-installing application my fix this problem
کد:http://www.dll-files.com/d3dx9_43.zip?0VLdTAcFiO
بفرما این هم dlc باید در پوشه ی img بازی بریزیشنقل قول:
این پچی که مال خود کنامی هست چه چیز هایی رو درست میکنه ؟
باید حتما از طریق خود بازی دانلود و نصبش کرد یا میشه خودت دانلودش کنی و بعد نصبش کنی ؟
اگه میشه بیرون از بازی دانلودش کرد پس یکی لینک دانلودش رو لطف کنه.
ممنون.
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fhotfile.com%2Fdl%2F76149391%2F2963380%2F15.10_download_and_edit.rar.html
راهی نیست که این استادیوما رو که تو پچ PESEdit هست حذف کرد !!
منظورم اون 16 تا استادیومه که خود پچ نصب میکنه
برو تو ادیت بازی قسمت استادیوم بعد استادیوم ادیتور بعد از انتخاب پایین گزینه delete دارهنقل قول:
[QUOTE=xare32;5673826]
باید directx رو نصب کنی یا این فایلو از لینک زیر بگیر و بریز در پوشه ی کیت سرور
اینو چطور دانلود کنم؟کد:http://www.dll-files.com/d3dx9_43.zip?0VLdTAcFiO
1فایلی دانلود شد که نرم افزاره که سیستمو تست میکنه!
[QUOTE=mj77;5674045]مثل اینکه لینکش خراب شده بود بیا از اینجا دانلود کن درستهنقل قول:
پسورد [code]www.--------------[/code]کد:https://sites.google.com/site/p30source1/d3dx9_39_www.--------------.rar?attredirects=0&d=1
در اون مورد که گفتم بریزید در پوشه کیت سرور اگه دوباره همین ارورو داد در محل نصب بازی هم کپیش کنید
به جای خط چین p 3 0 s o u r c e.com رو بذارید
داداش گزینه Delete نداره که !!نقل قول:
تو قسمت Edit و بعد استادیوم و بعد استادیوم ادیتور اصلا گزینه Delete وجود نداره
پایین نوشته default واسه استادیوم های اصلی خود بازیه بری روی استادیوم های که از طریق پچ وارد شده گزینه default میشه deleteنقل قول:
چرا دروازبان موقع گرفتن پنالتی حرکت نمیکنن؟ هرچی فلش میدم بازم وسط میمونن! پنالتی زدنش چجوریه؟
سلام
دوستان توی مستر لیگ هر بازیکنی رو میخوام بخرم این پیغام رو میده :
wasn't keen on the idea of facing competition for places
تیم هم بودجه داره
مشکل از چیه ؟
دوستان بهترین ترکیب بارسا در pes 2011 چیه؟ آیا باید با edit position جای بازیکنان را عوض کنیم مثلا مدافعان را تا جلوی دروازه بکشیم عقب؟ آیا اینبهترین ترکیبه؟کد:http://www.iimmgg.com/image/e33c77f9edacbb25d299e82c5172d393
اگه کسی از دوستان مثل این عکسی داره بزاره لطفا
معنیش اینکه بازیکنی که میخوای بخری حاضر نیست با رقابت برای قرار گرفتن تو ترکیب اصلی تیمت موهجه بشه یعنی تو اون پست بازیکنای خیلی خوبی داری که بازیکنه فکر می کنه اگه بیاد تیمت ممکنه نیمکت نشین بشهنقل قول:
حیف pedro نیست انداختیش بیرون؟؟!! :31: اگه من بودم keita رو نمیذاشتم تو زمین، همون بوسکت به عنوان هافبک دفاعی بسه، xavi و iiniesta رو هم میذاشتم جلوی بوسکت، messi و pedro رو هم ss میکردم میذاشتم چپ و راست و vila رو هم cf میکردم و نوک قرارش میدادم، دفاع هاتم خوبه دستشون نزننقل قول:
تغییرات انجام شده به نقل از گروه PESEdit:
ALL NEW TEAMS: Aris, BATE, Bursaspor, CSKA Moscow, CSKA Sofia, Debreceni VSC, Gent, Hajduk Split, Hapoel, Lausanne, Lech Poznan, Levski Sofia, Lviv, Metalist Kharkiv, Odense, Partizan, Rapid Wien, Red Bull Salzburg, Sheriff Tiraspol, Steaua Bucuresti, BSC Young Boys, Zilina
Correct boots for nearly all players of Premier League, Ligue 1, Serie A, Primera Division, Bundesliga
New balls: Classic, Tango Mundial 1984, Tricolore 1998, adi5, Jo'bulani, Terapass Powerorange, Brine Indoor, Brine Platinum Orange, Derbystar Brilliant APS, Diadora Cobra, Diadora Trio Blue, Macron Super Brilliant, Total 90 Aerow, Total 90 Tracer EPL, Total 90 Tracer LC, Total 90 Tracer LFP, Total 90 Omni, Nike 5 Green, Nike 5 Yellow, Puma v1.10 Yellow Red
New boots: Predator X Black/White/Electricity, adiPure III Black/White/Gold, Copa Mundial, MV Superfly II Safari, Total 90 Laser III Black/Silver/Yellow, Powercat White/Black/Orange, King XL Black/White/Gold, Asics Tigreor Black/Gold, Diadora LX Pro Black/Yellow, Joma Total Fit White/Black, Lotto Zhero Gravity White/Navy, Mizuno Morelia II Black/White
More than 50 new edit mode hairstyles
New faces: Antonini, Arnautovic, Bebe, Breno, Contento, Coloccini, Diakhate, Eto'o, Gameiro, Gusiev, Javier Hernandez, Joaquin, Kaboul, Lanzafame, Leggrotaglie, Matuidi, Milevskiy, Mykhakyk, Payet, Pedersen, Rafinha, Shevchenko, Srna, Tevez, Wilshere, Yussuf
New kits: Aachen, Arsenal, Aston Villa, Blackburn, Bosnia, Canada, Chile, China, Everton, Frankfurt, Freiburg, Fulham, Hannover, Hercules, Hoffenheim, Ingolstadt, Kaiserslautern, Mainz, Man City, Montenegro, Oberhausen, Osnabrück, Paderborn, Palermo, Peru, St. Pauli, Spain, Stoke, Sunderland, Thailand, Trinidad, West Brom, Wigan, Wolverhampton
New national team anthems (made by PrettyMarlon)
New stats! Back to KONAMI standards, + PESEDIT tweaks + completely new Bundesliga stats, ages!, market values
توجه: در این شماره از پچ ، آپدیت رسمی شرکت کونامی با نام KONAMI PES 2011 Patch 1.02 و هم چنین DLC 1.01 به طور اتوماتیک نصب خواهد شد.
کد:http://www.----------.com/1389/09/%D9%BE%DA%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-pes-2011-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D9%85-pesedit-6/#more-13271
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5671601&postcount=573
بچه ها کسی برنامه ای برای افزایش پول تو مستر لیگ داره بزاره یه عالمه دانلود کردم همش مشکل داشت
دوستان کسی با پچ PESEdit 2011 Patch 1.0 مشکلی داره؟ من بعد از نصب و اجرا کلا رنگ سیستم میریزه بهم و مانیتور رنگاش قاطی میکنه و از این مشکلات ...
ویندوز هم 7 هست برای کسی چنین مشکلی پیش نیومده ؟ اونایی که استفاده کردن بدون مشکل استفاده می کنند ؟؟
اتفاقا من روی ویندوز 7 نصب کردم و راحت بدون مشکل دارم بازی میکنم مشکل از پچ نیست ببین درایور گرافیکت یه جای مشکل داره سیستمت مشکل از پچ نیست :8:نقل قول:
من میگم بازی رو پاک کن کلا سیو بازی رو هم پاک کن بعد بازی رو تصب کن پچ رو هم نصب کن تمام خود این پچ هم اپدیت میکنه هم کرک میکنه بازی رو فقط بازی رو نصب کن بعدم پچ رو نصب کن 100 درصد درست میشه :8:
آخه به هر بازیکنی چه درپیت و چه تاپ تو هر پستی پیشنهاد میدم این پیغام رو میده !!!نقل قول:
ظاهراً PES2011 با گزارش فارسی اومده.
کسی فایل گزارش فارسیش رو داره آپلود کنه؟
من توی PES2010 از فایل گزارش فارسی استفاده میکردم و اونو جایگزین فایل گزارش اصلی بازی میکردم.
سلام خسته نباشید
میشه روش خرید بازیکن رو توضیح بدین تو این بازی به چه صورت هستش؟
مرسی.
احتمالا تیم خفنی داری و تو هر پستی ستاره زیاد داری. دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه!نقل قول:
چطور میشه پنالتی گرفت و زد؟ نه دروازبان حرکت میکنه نه بازیکن گوش میزنه؟
چی شد پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه سوال
با نصب پچPESEdit 2011 Patch 1.0
علاوه بر تغییرات جدیدی که خودش گفته اون نقل و انتقالات جدید تیم ها هم انجام میشه ؟
برای زدن پنالتی اصلا جهت پایین رو نگیرید چون به سمت بالا میزنه و میره بیرون .اول شوت رو بزنید بعد کمی جهت رو بگیرید .گرفتن پنالتی:اگه میخواید دروازهبان پرش کنه جهت و شوت رو با هم بگیریدنقل قول:
فکر نکنم چون چیزی در موردش ننوشته بودنقل قول:
یه سوال
با نصب پچPESEdit 2011 Patch 1.0
علاوه بر تغییرات جدیدی که خودش گفته اون نقل و انتقالات جدید تیم ها هم انجام میشه ؟
واسه پنالتي به همون صورتي كه تصوير نمايش ميده جهت بده
يعني از سمت دروازبان بخواي چپ جهش كنه فلش بالا و راست جهش كنه فلش پايين
زدن ضربه هم به همين صورت
به جرات ميتونم بگم توي دوران بازي فوتبالم از پلي استيشن 1 گرفته تا الان كه همه كنسول هارو بازي كردم به درد نخور ترين PES همين 2011 هست خداييش
فقط گرافيك و حركاتشون طيبعي شده بقيه همه چرت و بي مصرف واقعا متاسفم واسه كونامي:2:
میفهممت!! :20: راستش من نزدیک 8 ساله pes بازی میکنم، وقتی 2011 اومد دیدم حال نمیده رفتم سراغ فیفا 11، واقعا اولش خیلی به من حال داد ولی خدایی فیفا خیلی آسونه، اصلاً تاکتیک و ترکیب زیاد تاثیری نداره!! هر کی 2 ماه بازی کنه میتونه مدعی بشه، من بعد از یک هفته فیفا بازی کردن رفتم آنلاین بازی کردم و غیر از 2 نفر همه رو بردم!!!! :31:، راستش اونایی رو که بردم همه مدعی بودن چند ساله فیفا بازن!!!:13: ولی در مورد pes اینطوری نیست، امکاناتی که بازی برای تاکتیک و ترکیب در اختیار بازیکن قرار میده بیشتر از فیفا هستش و به این زودی ها هم نمیشه pes باز شد، الان دیگه فیفا بازی نمیکنم و چند هفته است دوباره اومدم سراغ pes 2011، یک پچ هم نصب کردم فکر کنم پاس ها بهتر شده، ولی الان که چند هفته است دارم بازیش میکنم واقعا عاشقش شدم، خدایی فشنگه و خیلی هم حال میده، بهت توصیه میکنم که از دستش نده و pes رو ول نکن.نقل قول:
به جرات ميتونم بگم توي دوران بازي فوتبالم از پلي استيشن 1 گرفته تا الان كه همه كنسول هارو بازي كردم به درد نخور ترين PES همين 2011 هست خداييش
فقط گرافيك و حركاتشون طيبعي شده بقيه همه چرت و بي مصرف واقعا متاسفم واسه كونامي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام به همه ی فیفا بازهای عزیز و همه ی pes بازهای گرامی :10:
pes 2011 با این خاطر کمی واستون ممکنه مسخره به نظر بیاد که سختر شده و اون حرکات فردی رو که شما بهش علاقه داشتین دیگه نمیبیند با یک بازیکن دریبل بزنی مثل بنز بری جلو یکی هم از این دفاع ها جلودار نباشه واسه همین ممکنه با pes جدید زیاد حال نکنی
برعکس شما میتونم بگم بهترین pes عمرم همین شماره 2011 بوده واقعا تازه میفهمی گل زدن یعنی ترکیب یعنی پس کاری همکاری تیمی که واقعا دلچسبه
من این پچ رو در این تاپیک ندیدم (شاید باشه). به هر حال گفتم بزارم ...
PES 2011 Patch 0.6 by razib_46
PATCH FEATURES:
- KONAMI Official Patch 1.02 compatible
- DLC 1.01 compatible
- All 32 Champions League teams
- All Europa League teams (default face)
- Complete Bundesliga
- Complete Championship in D2 League
- 4 All Stars teams (EUROPE ALL STARS, AFRICA ALL STARS, SOUTH AMERICA ALL STARS, ASIA ALL STARS)
- Correct map position for all teams
- Correct kits for all unlicensed club teams
- Correct kits for many national teams
- Correct names for all unlicensed club teams and leagues
- Correct emblems for all unlicensed club teams and leagues
- Correct names for all players
- Transfers up-to-date
- and more...
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5681114&postcount=582
PES2011 رو هر چی بیشتر بازی میکنیم ازش زده میشیم
یه جوری هستش این بازی
من هم اول خیلی بدم اومد .. ولی خیلی پیشرفت داشته و به نطر من بهترین ورژنش هست. کمی سختتر شده و بعضی جاها نیاز داره که به بازی عادت کنی.نقل قول:
دوستان Coach Mode دقیقا چیه ؟
نقل قول:
چون بازی سخت تر شده دل زده میشی و بخاطر سادگی ورژن های قبلی و عادت کردن به اونا اینجوریه واستون
بهتره کل ورژن های قبلی رو فراموش کنید و با ورژن جدید خودتون عادت بدید چون دیگه از این به بعد کلا سبک بازی تغییر میکنه:20:
coach mode اگه منظورتون قسمت تنظیم سیستم بازی تیمه مورد نظره واسه این بود که مربی تو تو تغییر سیستم دخالت میکنه تعویض میکنه و غیره که مربی انجام میده:20:
هر كاري ميكنم نميتونم فيفا ي PC رو قبول كنم
خداييش روي PC بهترين همين Pes هست.
از همه لحاظ!
برنامه MLM_1.0 رو پیدا کن.پولهارو به حداکثر میرسونه.نقل قول:
من منظورم اینه بازی اصلا سخت نیست
نحو ه ی شوت زدن و سانتر کردن کاملا غیر عادیه
بعضی اوقات وقتی توپ رو دیم میکنی انگار یکی داره توپ رو میکشه با خودش
ضعفاش مشهوده
توپ از دینامیک خوبی برخوردار نیست
مزخرف ساختن دوباره
موافق نیستم. اتفاقا شوت و سانتر خیلی بهتر طراحی شده . بیشتر اشکالش سر استارت اولیه بازیکن هست که کنده .نقل قول:
وگرنه من هر چی بازی می کنم به طبیعی تر بودن این ورژن بیشتر ایمان میارم. مزمئنا مثل همیشه از رقیب خودش برتر هست.
و کلا بازی سختتر شده. مثلا اینجوری نیست که به راحتی از سد حریف بگذری ، و در شوت زدن باید دقت بشتر داشته باشی. ولی غیر طبیعی نیست .
خواهشن این سوال رو یه نفرجواب بده.نقل قول:
شرمنده که مبتدیانه است.
من با PC و کیبورد بازی می کنم.
مرسی.