از صبح این مودم WiFi من همش قطع و وصل میشه. واقعا روی اعصابه
جاش رو هم عوض کردم . باز هم درست نشد در حالی که USB این مشکل رو نداره.
میرم تو کانفیگش میبینم همش آنتن عوض میکنه
Printable View
از صبح این مودم WiFi من همش قطع و وصل میشه. واقعا روی اعصابه
جاش رو هم عوض کردم . باز هم درست نشد در حالی که USB این مشکل رو نداره.
میرم تو کانفیگش میبینم همش آنتن عوض میکنه
منم این مشکل رو داشتم ... ربطی به تغییر جا یا سیگنال هم نداره ..از وقتی بهترین مک دکل ها رو پیدا کردم دیگه فعلا مشکلی ندارم . میذارم سرچ کنه تا اون مک آدرس بیاد . نه قطعی دارم نه چیزی . 4 چراغ هم روشنه . شما هم همین تست رو بکن بگرد ببین رو چند تا مک سیگنال داری بهترینش رو یادداشت کن .نقل قول:
---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
این قضیه سایت ایرانسل چیه ؟!! چرا ترکیده ؟!
دوست عزیز یه توضیحی می دی از کجا این مک ادرس ها را می بینی؟نقل قول:
من در مورم یه مک ادرس هست که هر بار هم ریکانکت می کنم باز همونه و تغییری نمی کنه
یه راهنمایی بکن چون می خوام بهترین دکل پیدا کنم
کسی جوابب نمیده؟:41:نقل قول:
از لطفت ممنونم ...نقل قول:
بله .. در حالت عادی 80 تومن قیمت سنگینیه و من این رو می پذیرم ...
من قبلا از آسیاتک داشتم و نه تنها اون بلکه شرکت های دیگه ای مثل شاتل و صبا هم در مرکز ما کیفیتشون افتضاح بود .... از لحاظ قیمت هم که آسیاتک ترکونده ...واقعا نمی ارزه ....
در مورد تکنولوژی هم منظورم واضحه عزیز دل .... یعنی وایمکس جدید تر از ای دی اس اله .. البته به نظر من از لحاظ فناوری قابل مقایسه نیستن چون بسترشون متفاوته و تکنولوژیشون هم همینطور ...
باز هم عرض می کنم که همونطور که در ای دی اس ال امثال من ناراضی زیاد داره بدیهیه که وایمکس هم ناراضی داشته باشه ... اگر همه چیز رو با این عینک ببینیم که اینجا ایرانه و هیچ کس ( از بالا تا پایین) دلش به حال مردم نسوخته، اونوقت واقع بینانه تر میشه به مسائل نگاه کرد ...
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
شما اول باید ببینی مشکل قطع شدن وای فایت چیه ... اگر مشکل از طرف لپ تاپت باشه که خوب اگر وایمکس هم بگیری همینه .... اول مشکل رو پیدا کن بعد ببین توی وایمکس هم اینطوریه یا نه ...نقل قول:
موفق باشی
ای بابا چرا ایرانسل محدودیت حجمی را بر نداشته ؟ مگر قانونی نشده ؟
وایمکس جزو قانون برداشتن محدودیت ها نیست عزیز...نقل قول:
همون بهتر که نباشه...شک نکنید کیفیت adsl افتضاح خواهد شد...چون در حال حاظر پهنای باند نداریم...زور که نیست
این یکی دیگه شاهکاره
زنگ زدم مشکل ری استارت شدن مودم رو میگم بهشون میگه از دیروز مدل FBR-105 اختلال داره و نسبتا رفع شده!!!
مگه مدل مودم هم اختلال پیدا میکنه؟
مودمه داریم؟
با این تفاسیر فکر کنم منم ای دی اس ال بخرم بهتره
منم همین مدل مودم رو دارم دوست من. تهرانسر هم دارم استفاده می کنم از سرویس. دقیقآ منم از پنچ شنبه هفته ی گذشته مشکل ری استارت شدن مودم رو دارم !! جالب اینجاست که تا قبل از روز پنج شنبه سرویس من هیچ مشکلی نداشت و یکهو این قطعی ها شروع شده ... امیدوارم زودتر رفعش کنند.نقل قول:
یعنی آخر کارشناسن !!! :31: تمام این مودم ها با یک مک آدرس تو سرورشون شناخته میشه هیچ ربطی ب نوع مودم نداره !! یه چیزی میگن که مثلا آره ما میدونیم ... مطمئن باش اگر زنگ بزنی بگی مدوم usb هم ریست میشه همینو میگه !!! :31::31:نقل قول:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
شما در قسمت wimax status در تنظیمات مودمتون برید . گزینه BSID جلوش مک دکلی که بهش وصلید رو نشون میده که هر بار ریکانکت کنید اگر دکل دیگری در محدوده شما باشه اون مک هم عوض میشه . البته فکر میکنم بیشتر در مناطق سبز این امکان وجود داشته باشه و دکل ها تعدادشون زیاده .نقل قول:
نقل قول:دقیقا منم با همین مودم اصفهان از 5شنبه مشکل دارم . دیروز تا شب خوب بود که باز شب 3 4 بار ریکانکت شد . امروز فعلا سالمه ...نقل قول:
من هم دقیقا از پنجشنبه مشکل ریست شدن FBR-105 رو دارم. هر کاری بگین کردم ولی جواب نگرفتم.
منم به جمع خودتون اضافه کنین. همین مودم. همین مشکل. از پنجشنبه.نقل قول:
این طور که پیداست همه با FBR-105 مشکل دارند. تو سایت دیگه هم اعلام کردم که نزدیک به 1 هفته هست روزی نزدیک به 20 مرتبه دیسکانکت میشم در صورتی که قبل از اون ماهی 5 بارم دیسکانکت نمیشدم. ظاهرا این مشکل دیس شدن داره برای مودم های FBR-105 همه گیر میشه.
به من زنگ زدن گفتند تا امشب درست میشه...نقل قول:
ولی خداییش مشکل باحالیه ها !!! فقط با یک مودم این مشکل رو دارن
اینهم عکسی از دکل وایمکس مبین نت در قم
واقع در میدان امام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ثبت نام کردم مودم رو هم همین fbr 105 انتخاب کردم...اون مودم قبلیه دیگه نیست چرا؟؟؟
بعد شنیدم این مودم مشکل پیدا کرده...هنوز درست نشده/؟؟
بعد توی صورت حساب من هزینه اشتراک اینترنت برای 2 مگ نامحدود زد 20 هزار تومان در حالی که باید میزد 130 هزار...
من الان چقدر باید واریز کنم؟طرح اعتباری رو زدم...
ممنون کمکم کنید
همچنان سرویس در حال قطع و وصل می باشد ..... .
سرویس 512 - مودم FBR105 - تهران
سلام
من برای وایمکس ایرنسل دارم اقدام میکنم
فقط میخواستم ببینم کدوم مودم رو پیشنهاد میکنید
چون من زیاد تکون میخورم :دی
یعنی جم و جور باشه
امروز 27 شهریور هست. پول اون روز های باقیمانده تا آخر شهریور رو میگیره فقطنقل قول:
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
خب طبیعتا مودم USBنقل قول:
اینجا ایرانه. ساعت 2 نیمه شب . مشکل با FBR105 همچنان پا برجاست
I Love U PMC :31:
جالبه ... همه دوستانی که مدل 105 دارند مشکل دارند ولی مال من برعکس شما از 5شنبه هفته پیش تا الان هیچ مشکلی نداشته !!! فقط بخاطر انقضاء تاریخ آی پی هر 2 روز ریکانکت شده . فکر کنم فهمیدن اوضاع خرابه دیگه نمی تونن از زیرش در برن و آنتن هاشون با این مدل هماهنگ نیست دارند انتن هاشون رو درست می کنند . چون دقیقا مدل fbr 130 که تازه تبلیغش رو می کنن همین ارتقاء داده 105 هستش . احتمالا بزودی فایل بروزرسانی جدید برای مدل 105 میدن بیرون .
من 4 گیگ تو ماه حجم دارم ولی با اینکه زیاد استفاده ای ندارم امروز تموم شد و مجبور شدم آزاد استفاده کنم . بچه ها فایروال خوبی که بتونه ترافیک اینترنت منو نشون بده و بدونم چه نرم افزارهایی دارن از اینترنت استفاده میکنن که بلاکشون کنم رو سراغ دارین ؟؟
بهترين نرم افزار در اين زمينه netlimiter هست كه من استفاده ميكنم . گرچه براي من نامحدود هست و نگراني از اين بابت ندارم :31:نقل قول:
دوستان من چیکار کنم؟؟؟همین مدل fbr 105 رو به زود باید بردارم؟
البته می تونی از Band width Monitor هم استفاده کنی!
مرسی دوست عزیز . این نرم افزار میتونه تمام پکتهای ورودی و خروجی رو چک کنه ؟ که بتونم جلو استفاده بی مورد از اینترنتم رو بگیرم ؟؟نقل قول:
دوست عزیز من فکر نمی کنم که مشکل از مدل مودم ها باشه ... منم fbr 105 دارم . مشکل از گیرنده نیست مشکل از فرستنده هستش . اگه واقعا این مدل مشکل داشته باشه مردم ایرانسلو رو سرشون خراب می کنند چون 10 تا 20 تا که از این مودم نفروختند .نقل قول:
اگر فکر می کنی مشکل داره برو دنبال مدل usb ولی دیگه امکانات wifi و اینا رو نداری . برای share باید یه اکسس پوینت هم تهیه کنی .
خوب این برنامه بهت ترافیک اینترنت رو به صورت نمودار و جدول میزان مصرف ماهیانه و هفتگی نشون می ده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به هر حال باید یه برنامه ای مثل ESET NOD32 داشته باشی تا جلوی اتصال برنامه های بیخود به اینترنت رو بگیری! :46:
ریست شدن مودم من از هر ده دقیقه یکبار به هر نیم ساعت یکبار کاهش پیدا کرده ولی مشکل حل نشده.نقل قول:
مشکل همچنان با FBR-105 پابرجاست و همچنان 707 میگه تا چند ساعت دیگه درست میشه
مشکل ریست شدن مودم من از هر ده دقیقه یکبار به هر نیم ساعت یکبار کاهش یپیدا کرده. در ضمن به من گفتن تا 72 ساعت دیگه حل میشه.
مودم من همین مدل هست ولی شکرخدا اصلا مشکلی نداشته ... سرعت هم خوب بوده در چند روز گذشته
سلام.من ثبت نام کردم حالا که میخوام وارد حساب من بشم از ecare کلا این صفحه بالا نمیاد که بخوام پرداخت اینترنتی رو انجام بدم....اگه میشه کمک کنید که چطوری واریز کنم تا زودتر بیان برای نصب...ممنون میشم..خیلی عجله دارم برای نصب
از اینجا وارد بشیدنقل قول:
کد:http://ecare.mtnirancell.ir/StartUp
به نظرتون از بانک پرداخت کنم سریعتر میان برای نصب یا اگه از طریق سایت اقدام کنم؟
قطعا از طریقه سایت سریعتره میره تو حساب ایرانسل!:5:نقل قول:
همین الان 5 بار پشت سر هم دی سی شد fbr 105 . معلوم نیست اصلا دارن رسیدگی می کنن یا نه !!
دوباره بعد از ظهر زنگ زدن به من گفتن هنوز داریم رسیدگی میکنیم فقط به تنظیمات مودم دست نزنیدنقل قول:
تو دلم گفتم خبر ندارید تا حالا 2 بار Reset Factory کردم :31: