فکر کنم دروسی رو که بالای 12 شده باشی بتونی تطبیق بدینقل قول:
Printable View
فکر کنم دروسی رو که بالای 12 شده باشی بتونی تطبیق بدینقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5438199&postcount=4644
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5465701&postcount=4888
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
امروز رفته بودم سر کلاس جلسه اول تحلیل مدار الکتریکی بود همه امده بودن سر کلاس منتظر استاد بودیم یه دانشجویی امد سرکلاس 30 35 سالی داشت همه فکر کردن استاده بلند شدن بعد گفت بفرمایید بشینید منم مثل خودتون دانشجو ام:27::31:
پیشنهاد می کنم این رو تو این تاپیک هم مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=444332
این که خوبه یه 45 ساله امد کلاس زبان مانقل قول:
همه رو برای 5 دقیقه گذاش سره کار آخر سر کارتشو نشون داد کلی خندیدیم:31:
پنج شنبه پیش اولین جلسه ریاضی مون بود. استاد اومد تو. تقریباً جوونه. هیچکی نفهمید استاده واسه همین هیچکی پا نشد. چند لحظه صبر کرد دید کسی پا نشد گفت من قربانیان هستم ها! استاد ریاضی تون!
همه مون قرمز شدیم... انقدر ضایع بود! :31:
درود دوستان
دوستان سهمیه بسیجی فعال تو رشته ی پزشکی چقدر تاثییر داره ؟؟ امسال چقدر تاثییر داشت ؟؟
یکی از دوستان می گفت من کد سهمیه را گرفتم ولی تو کارنامه برام زده بود سهمیه بسیج شما پذیرفته نشده
کسی می دونه چرا ؟؟ اصلا چی می شه که اینطور می شه ؟؟؟
ممنون از پاسختون
دوستان لطفا توی این نظر سنجی شرکت کنید مهلتش یک هفته ست میخوایم جامع باشه هرچی شرکت کننده ها بیشتر باشه نتیجش به واقعیت نزدیکتره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445578
استاد باید بدونه که چطوری باید بیاد سر کلاس.استادی که اینو ندونه استاد نیست!نقل قول:
مثلا باید چجوری بیاد؟نقل قول:
تند تند راه بیاد بعد کیفشو بندازه رو میز:27: بگه دفترتونو واکنید ماژیک دربیاره بگیره رو تخته مشق بنویسه؟:31:
این که خوبه ۱ ۲ ترم پیش تو کلاسمون استاد داشت درس میداد پسره اومد گفت این استاده مثلا؟:27::27:
بیچاره استاد بنفش شد:31:
نمیدونم باید چه طوری بیاد. ولی آره باید اولش یه خرده تند راه بره.چمیدونم چطور برای بقیه استادا این مشکلا پیش نمیاد. در صورتی که دانشجوی خیلی مسن هم تو کلاس ما هست . استادای ما که همه جووونن!
اتفاقا این استادم استاد نبوده: دینقل قول:
این که خوبه ۱ ۲ ترم پیش تو کلاسمون استاد داشت درس میداد پسره اومد گفت این استاده مثلا
پسره مگه عقلش کم بوده که اینو بلند پرسیده؟
کی رفته این همایشه که واسه ترم اولیا میزارن؟ :44:
فردا من کلی کار دارم . امروز دانشگاه 10000 بار اعلام کرد فردا ترم اولیا حتمــــــــــا بیان
کسی میدونه قراره چی بگن اینا؟
اگه وقت تلف کردنه نرم
شر و ور میگن،مثلا میگن واحد دانشگاهی ما اینقدر دانشجو داره،اونقدر مدال و جایزه داره ،مدیرش فلانه ،تعریف میکنن،اما آخرش یه سیب و میوه دیگه با یک کیف پلاستیکی حاوی دفترچه هایی در مورد دوران دانشجویی میدن، اگه وقت داشتی برو!
دوستان ورودي امسالم متولد نيمه دوم 69 ؛ميخوام بدونم ميتونم سال بعد همين رشته كه هستم رو جاي ديكه قبول بشم ميتونم برم؟امروز يكي به من كفت به خاطر خدمت نميتوني؛ولي قبلا از كسي سوال كردم كفت ميتوني؛ ؛تروخدا كمك كنيد فقط نكيد نميتونم كه؛ ؛
سلام من الان ترم ۳هستم و ۲۰تا واحد فقط پاس کردم خونمون اصفهانه دانشگاهم زنجانه!!! ترم اول هم مشروط شدم!!! ترم آینده میخوام مهمان بگیرم واسه شهری در استان اصفهان، تازگیا اومدیم اصفهان ۳ماه پیش خراب شده اهواز بودیم!! راهنمایی میخواستم،حاضرم جونم رو توی این راه از دست بدم،می خوام کنکور بدم یا انتقالی بگیرم یا مهمان، فیزیک ۱رو هم ۱۰ دارم ،این ترم سعی میکنم معدل الف بشم، الان تو راه ۷۰ساعته اصفهان به خراب شده زنجان هستم،با GPRS فرستادم، عذر میخوام اگر لحنم در مورد بعضی از شهرها بده، دیگه...
من که میگم میشه،نقل قول:
اگه قراره به خاطر خدمت نذارن، همین امسالم نمیشد.
بیشتر بپرسین
یکی جواب لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بسیجی دلاور ..... ،نخواستی هم نیار!، فکر کنم تاثیرش خیلی کمتر از سابق شده باشه، اگه پدرتون خدای نکرده جانباز میبودن اونموقع یه چیزی
عقل رو نمیدونم ولی کلا حس با جرات بودن بهش دست داد:27:نقل قول:
استادای ما هم بین ۲۶ تا ۳۵ سال بیدن البته اونایی که درسای تخصصی باهاشون داشتیم +ریاضی اینچیزا:10:
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
برو بهت پوشه پلاستیکی با یه خودکار میدن که فقط یک جلسه میتونی از خودکار استفاده کنی و اینکه پوشه هم پودر میشه:31:نقل قول:
دوستان ديكه اطلاعاتي ندارن؛خواهشا يكي من رو از نكراني در بياره؛به نظر خودم كه بايد بشه؛من فقط ميخوام سال بعد شركت كنم دانشكاه رو عوض كنم؛از رشتم راضي هستمنقل قول:
نقل قول:
راهنمایی در چه موردی میخواین؟
نقل قول:
اگه قبلا انصراف نداده باشی ، میتونی سال دیگه هم کنکور بدی و در صورت قبولی از دانشگاه قبلی انصراف بدی و ثبت نام کنی!
.
من راهنمایی میخوام رشته IT هستم میخوام از آزاد زنجان برم استان اصفهان، دانشگاهی که میخوام برم تو جدول تراز ۶هستش، بعدش اینکه دوتا نمره ۱۰ دارم از ترم قبل! چطوری انتقالی بگیرم؟ مهمان بگیرم بعدش کنکور بدم؟؟ از کی کنکور معدلی میشه؟ امسال معدل چقدر تاثیر داره؟ معدلم پایینه! می خوام از زنجان ترکی برم!!
سلام قانون محل سکونت وجود نداره؟؟فقط میخوام برم! حتی شده از نو شروع کنم! بعد اینکه چند ترم میتونیم بخونیم؟ انتقال واحد ها چطوریه؟ واسه مهمان گرفتن باید چیکارکنم؟ اینجا همه ترکی حرف میزنن ،نمیفهمم!!
نقل قول:نقل قول:
واسه مهمان فکر میکنم وقت تموم شده . تا هفته پیش میتونستی اقدام کنی. برو معاونت دانشجویی بپرس اگه هنوز وقت داره فرم مهمانی رو بگیر و پر کن...
دانشگاهی که میخوای بری هم باید موافق باشه که مطمئنا موافق هست.
برای تطبیق واحد هم دروسی که نمرش بالای 12 شدی رو تطبیق میدن ، بقیه رو باید دوباره پاس کنی
اگه هم مهمانی ممکن نیست که باید صبر کنی تا کنکور بعدی!
یا میتونی جابجایی یا انتقالی بگیری . یک نفر در دانشگاه اصفهان ، پیدا کن که بخواد بیاد زنجان . بعد شما باهم جابجا بشین...( یه اطلاعیه بنویس بزن دانشگاه اصفهان )
موفق باشی
نه بابا اشتباه گرفتینقل قول:
بسیجی دلاور !!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط می خواستم ببینم شما هم موردی داشتید که بسیجیتون قابل قبول نشه
یکی از دوستان اینطوری شده بود
فقط می خواستم دلیلشو بفهمم
just this
نقل قول:
گير ندادم !!يه سوال كردم !!
:31:
كيه كه اونجا درس بخونه و چيزي در موردش ندونه !!نقل قول:
:46:
من رفتم !!!يعني پارسال رفتم !!نقل قول:
در كل اگه نخوايد بريد !چيزه خاصي رو از دست نميديد!
در ابتدا كه ميدان نبرد رئساي دانشكده ها بر سر تعداد مقالاشونه ..!
يكم تهديد !!
و سپس دادن فرم عضويت در بسيج و...!!:27:
البته به قول دوستمون !خودكار يه پوشه هم ميدن !!
البته به ما موز هم دادن!!:5:
خلاص..!
پ.ن: البته اينم بگم كه اين جريان مال علوم تحقيقاته !!نميدونم اين روند در دانشگاه هاي ديگه هم اجرا ميشه يا نه ..
بچه ها دانشگاه آزاد دیگه تکمیل ظرفیت نداره؟
سلام من میخوام ترم آینده مهمان بگیرم،مهلت اون هم تمام شد؟
فکر کنم توی اذر یا بهمن دارننقل قول:
بچه ها اینجا کسی از واحد مبارکه نیستش؟
سلام...
کسی میدونه مهلت ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد تا کی هست؟
جدول زمانینقل قول:
* مهلت ثبت نام: مهلت ثبت نام تا پايان روز دوشنبه 26 مهرماه می باشد.
* زمان توزيع کارت: حداکثر يک هفته قبل از برگزاري آزمون (از طريق همين سايت) صورت خواهد گرفت.
* زمان برگزاري آزمون: زمان برگزاري آزمون جمعه 12 آذر ماه 1389 در دو نوبت صبح و عصر مي باشد.
سلام
من یه سوال داشتم
من معدل کاردانیم 18 شد حالا میخواستم توی کنکور کارشناسی شرکت کنم و میدونید که دو تا انتخاب دارم یکی با ازمون ویکی بدون ازمون...
حالا من میخوام بدونم که چطوری باید انتخاب کنم ؟؟مثلا باید یکی از دفترچه ها رو (مثلا بدون ازمون رو) بزنم تهران جنوب و اون یکی رو که با کنکوره بزنم مثلا دماوند که شانس قبولی توی یکیشونو داشته باشم حداقل......و اینک آیا با شرط معدل در دفترچه بدون ازمون میشه اصلا تهران جنوب قبول شد وچقدر احتمال داره ؟؟ واگه نمیشه بزنم جای دیگه یا اینکه دفترچه شرط معدلو بزنم دماوند و دفترچه با ازمونو بزنم تهران جنوب ؟؟؟؟؟؟
و در مورد دفترچه با ازمون ایا معدل در کنکور ازاد تاثیر داره یا نه ؟؟
و من باید برای تهران جنوب چه درصدی رو بیارم با این معدل ؟؟؟من فکر کنم تراز تهران جنوب حدود هفت هزاره پس اگه من انتخاب اولمو بزنم تهران جنوب و انتخاب دومو بزنم دماوند که ترازش حدود شش هزاره آیا درست اینطوری ؟؟؟
لطفا اگه میشه یه توضیح کامل بهم بدین تا بتونم درست انتخاب کنم...
با تشکر.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
تراز قبولی کامپیوتر نرم افزار یا سخت افزارو تو واحدهای تهران و اطراف تهرانو میدونید؟ حدودی هم باشه قبوله:دی
نرم افزار تهران مرکز 6000نقل قول:
ببخشید یه سوال داشتم:
دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری کی میاد؟
نقل قول:
اگه تاپیک مربوط به کاردانی به کارشناسی رو میدیدن حتما به جواب میرسیدین
این تاپیک درمورد دانشگاه آزاد هست!
=================================================
کاردانی به کارشناسی دانشگاه سراسری معمولا در اسفند ماه ثبت نام میکنن و در مرداد ماه کنکور برگزار میشه
موفق باشید
دوستان برای اینکه 3ساله تموم کنم چیکار باید بکنم؟
ترم اول بهم 13 واحد دادن.نرم افزار
ترم تابستونی میتونم بردارم؟
شهریه اش چجوری حساب میشه؟
نصف شهریه ثابت را میگیرن و پول واحد ها هم مثل قبلهنقل قول:
برای اینکه 3 ساله تموم کنی با ترمی 13 واحد نمیشه... شما سعی کن معدلت بالا بشه که ترمی 24 واحد برداری بعد با تابستون میتونی 54 پاس کنی(24×2 = 48+6=54) که زیادم هست در مجموع هم برای رشته های فنی مهندسی حدود 146 واحد باید بگذرونی
موفق باشید