ظاهرا تو منطقه ما فقط شاتل و داتک سرویس میدن که من داتک مد نظرم هست
Printable View
ظاهرا تو منطقه ما فقط شاتل و داتک سرویس میدن که من داتک مد نظرم هست
لايزر هم زياد سخت نميگيره . سراغ اون هم برو .
يه نامه از شركتي فاميلي جور كني تمومه . تو نامه قيد بشه كه براي كار نياز به اينترنت پرسرعت داري و مهر و امضا هم حتما بشه .
دوستان یه سوال داشنم اما نمیدونم جاش اینجا هست یا نه
به هر حال میپرسم اما اگه جاش اینجا نبود به بزرگی خودتون ببخشید:20:
اگر مودم wireless بگیرم فقط میتونم از اینترنت بی سیم استفاده کنم یا نه از خود pc هم میتونم به نت وصل شم؟
یعنی هر 2 حالت ممکنه؟
نقل قول:
نخست این که ورودتون رو به این فروم تبریک می گم. امیدوارم که مدیر شدنتون رو ببینم :46:
دوم این که مودم وایرلس کارش اینه که اینترنت ADSL شما رو به شکل بی سیم دربیاره تا در کنار استفاده مستقیم کامپیوتر از اینترنت ( اتصال فیزیکی به مودم )، شما بتونید با Wi-Fi گوشی همراه یا لپتاپ به اینترنت خودتون دسترسی داشته باشین. همین :20:
از جوابت ممنون داریوش جان:46:
راستی اگه دقت کرده باشی تاریخ عضویتم برمیگرده به 2 سال پیش اما زیاد تو بحثا شرکت نمیکنم:20:
حیفه...!نقل قول:
بیا تو نترس... ده تا پست بدی، مثل من معتاد این جا و بر و بچ بهتر از گلش ( عمرشون مثل عمر گل نباشه :46: ) می شی...:10:
یه سوال کوچیک داشتم !
می شه به من یه کم در مورد خرید وایرلس مشاوره بدین ! آخه منطقه ما فیبر نوری هست ، برای همین باید برم سراغ وایرلس !
می خواستم اگه می شه ، شرکت هایی رو که تو تهران وایرلس می دن رو معرفی کنید و بگید که کدوم بهتره !
:20: یعنی جواب یک نفر ناشی مثل من نمیدین؟
الان لایزر و داتک و یه چنتا شرکت دیگه هستند که یادم نیست و از همه ارزونتر داتک هست!نقل قول:
این دو تا isp خوب هستند ؟ آخه قیمتشون از همه جا ارزون تره !
کد:http://www.npg.ir/wirelessinternet.htm
کد:http://www.sabaadsl.com/wireless.html
سلام.
خونه ما تو منطقه مخابرات عاطف (تهرانپارس) هست.
صبانت و شاتل که پورت خالی نداشتن پارس آنلاینم میگه باید از ما مودم بخری داتک هم که گوشیو برنمیدارن آسیاتک هم که قبلا داشتم راضی نیستم.
به نظرتون از کجا سرویس بگیرم؟
من هم در منطقه تهرانپارس هستم . فلکه دوم ( بستی منصور ) .نقل قول:
من الان آسیاتک دارم . به خدا خیلی راضی هستم . درسته قعطی داره ولی کیفیتش توپ هست .
شما کی گرفتی که راضی نیستی . :18:
اگر بخوای می تونی از سپنتا بگیری . :40:
من با لایزر کار نکردم . :21:
آقا یکی منو راهنمایی کنه
art1 شاتل بگیرم یا 128 نامحدود سپنتا؟
128 نامحدود سپنتا
معلومه 128 سپنتا که منم دارم و راضیم!نقل قول:
شما سرعت دانلودت چنده؟نقل قول:
14.8 تا 15نقل قول:
اگه نامحدود باشه که خوبه به سرعت دانلود هم ربطی نداره چون دیگه از صبح تا شب میذاری خودش دانلود میکنه.
لطفا یکی به من بگه تو این سعادت آباد با این مخابرات داغونش ( سلمان فارسی ) پیش شماره 2211 من چی کار کنم ؟
از کجا می تونم ADSL بگیرم ( نامحدود ) .
من قبلا هم سوال کردم ولی انگار کسی تحویلم نمی گیره. :44:
لطفا کمکم کنید.
ممنون !
شرکت " نوین پرداز " خوبه ؟؟؟
من یک سوال داشتم :
چطوری میتونم با << کارت شتاب>> 1 GB به اکانت ماهیانه ADSL که از پارس آنلان گرفتم اضافه کنم ؟؟!!
سایت جدید این امکان رو نداره ولی توی سایت قبلی میشد اینکار رو کرد .
!!!!!!! Please Help Me
شما می تونی از سپنت بگیری . نامحدود:8:نقل قول:
سلام
دوستاان من برای راه اندازی adsl باید چیکار کنم؟ متاسفانه هیچ اطلاعاتی ندارم...:43:
در ضمن از چه شرکتی بهتره بگیرم...لطفا کمک کنید:11:
ممنون میشم...:11:
عجب سوال کلی ای:20:نقل قول:
پیشنهاد میکنم چند تا از صفحات این تاپیک و تاپیک راه اندازی رو بخونی همشون به همین موضوع پرداختن.
برای راه اندازی adsl شما باید ...
اول بری مخابرات منطقتون اونجا بپرسی بگی خانم محترم من میخوام adsl بگیرم چه شرکتهای سرویس دهنده ای با این مرکز قرار داد دارند. یا از اینترنت سرچ کنی اسم مرکز مخابراتیتون رو. مثلاً من که اسم مرکز مخابراتیم توحیده سرچ میکنم adsl توحید بیشتر شرکتها رو پیدا میکنم.
بعد که شرکتهای مختلفی رو پیدا کردی ( بعضی مناطق یکی دو تا شرکت هستن بعضی ها بیشتر ) میری تو سایتشون لیست قیمتها رو میبینی رو یکیو بر اساس سرعتی که میخوای و میزان ترافیک ( دانلود ) انتخاب میکنی .
چند تا شرکتی که اسمشون اون بالا هست تقریباً مثل همن و با مخابرات بصورت مستقیم ارتباط دارن و زیر شاخه نیستن هر کدوم قیمت هاش و سرعتش برات بهتر بود و انتخاب کنی خوبه.
دیگه برای خرید مودم و تنظیمات نرم افزاری و .... باید کتاب بنویسم ولی شما میتونی به این تاپیک هم مراجعه کنی که توضیحات کامل داده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=293311
سلام دوست عزیز.شما نگفتی تو کدوم شهر هستی.بگو تا دوستان معرفی کنند.:27::10:نقل قول:
با سلام
من از سرویس eco 512 شاتل خیلی خوشم اومده با ماهی 9500.
اما یک مشکلی هست که به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمیدن.آیا راهی هست بتونم این ECO 512 رو بگیرم؟دانشجو هستم.
یک سوال از دوستان داشتم و اون اینه که 1گیگ برای وبگردی کافی هست یا نه؟اصلا می تونم چیزی دانلود کنم؟
آیا سرویس 128 با 512 شاتل در دانلود شبانه با هم فرقی دارند یا نه؟
سوالی هم در مورد سرویس طلایی 1 مگ صبانت با ماهی 15000 تومان و ترافیک 2 گیگ داشتم.این سرویس فقط اداری هست ؟راهی هست که یک کاربر خانگی بتونه از اون استفاده کنه؟
شنیدم شبانه رایگان هست.آیا با همون 1 مگ رایگان هست یا یک کاربر 128 با یک کاربر 1 مگ فرقی ندارند؟
در مورد هزینه راه اندازی بعضی از شرکت ها تا 30000 تومان هم می گیرند.می خواستم بپرسم برای راه اندازی چکار می کنند که اینقدر هزینه دریافت می کنند؟امکان راه اندازی شخصی هست؟
دوستان پیشنهاد بهتری ندارند؟
یکی از دوستان سوال کرد که از چه شرکتی و یا چه شیوه ای برای استفاده از اینترنت در منطقه پاسداران می تونم کمک بگیرم .
قرار شد من اینجا مطرح کنم و جوابش را بهش بگم .
گویا پیش شمارشون 2258 و 2259 است
ممنون
اول باید از خودشون سوال کنید بپرسید چه مدارکی برای بالاتر از 128 میخوان. بعضی ها معرفی نامه ی دانشگاه قبول میکنن بعضی ها نه.نقل قول:
1 گیگ برای هیچی کافی نیست نه وبگردی نه دانلود. یک گیگ مساوی با 1024 مگابایت حالا اینو تقسیم بر سی کنید میشود 34 مگابایت. یعنی میانگیناً روزی 34 مگابایت باید مصرف کنید که با باز کردن 5-6 تا سایت تمومه.
وقتی مینویسن اینترنت 512 فقط 9 هزار تومن اینو برای کسایی مینویسن که اصلاً نمیدونن ترافیک چی هست و تا قبل از سر رسیدن ماه باید 6 بار دوباره تمدید کنن.
متوجه نمیشم . 128 با سرعت 128 دانلود شبانه داره 512 با سرعت 512نقل قول:
آیا سرویس 128 با 512 شاتل در دانلود شبانه با هم فرقی دارند یا نه؟
بله بعضی بچه ها اینجا دارن و استفاده میکنن. البته با جواز کسب به گفته ی یکی از دوستان.نقل قول:
سوالی هم در مورد سرویس طلایی 1 مگ صبانت با ماهی 15000 تومان و ترافیک 2 گیگ داشتم.این سرویس فقط اداری هست ؟راهی هست که یک کاربر خانگی بتونه از اون استفاده کنه؟
نمیدونم! بهترین کار تماس با صبانت و سوال از خودشونه.نقل قول:
شنیدم شبانه رایگان هست.آیا با همون 1 مگ رایگان هست یا یک کاربر 128 با یک کاربر 1 مگ فرقی ندارند؟
سی تومن تا حالا نشنیده بودم شاید منظورت نصب بر روی بیش از یک سیستمه.نقل قول:
در مورد هزینه راه اندازی بعضی از شرکت ها تا 30000 تومان هم می گیرند.می خواستم بپرسم برای راه اندازی چکار می کنند که اینقدر هزینه دریافت می کنند؟امکان راه اندازی شخصی هست؟
کار خاصی نمیکنن تمام این پول برای اون فکسیه که به مخابرات میزنن یا پیکشون که میره مخابرات درخواستها رو میده.
اونطور که من شنیدم مخابرات برای رانژه هزینه ای دریافت نمیکنه و فقط آبونمانش رو میگیره.
هزینه ی نصب مودم با هزینه ی راه اندازی جداست هزینه ی راه اندازی پول پیکه! ولی هزینه ی نصب مودم پول اون آقاهه هست که میاد مودم نصب میکنه. نصب مودم بر روی یه سیستم کار 1 دقیقست و تو دفترچه راهنمای مودم خودش نوشته .
مثلاً شرکت لایزر نه هزینه ی نصب میگیره نه راه اندازی فقط هزینه ی ماهیانه میگیره. مودم هم گرو کشی نمیکنه هر مودمی که خواستی میتونی استفاده کنی.
سلام
توي منطقه ما فقط فن اوا را پشتيباني ميكند:41:
پيش شماره من 6650
ميخواستم ببينم فن اوا چطوريه و براي انلاين بازي كردن خوبه؟
به دوستتون بگید قبض تلفنش رو نگاه کنه نام مرکز مخابراتی رو نوشته.نقل قول:
بعد بره اینترنت سرچ کنه adsl سلمان فارسی (مثلاً) بیشتر شرکتهای ساپورت کننده رو گیر میاره.
یا بره مخابرات بگه من adsl میخوام بگیرم چه شرکتهایی با مرکز شما قرار داد دارن و لیستشو بگیره و باهاشون تماس بگیره.
از فن آوا استفاده نکردم و نمیدونم دوستان جواب خواهند داد.نقل قول:
ولی اگرم میخوای بگیری از خود فن آوا بگیری باز بهتره.
زیر مجموعه های فن آوا مثل هیاهو بیچارت میکنن اصلاً سراغشون نرو.
دوستان صبانتی، می تونید بهم بگید برای گرفتن اینترنت +256 باس دقیق چی کار کنم؛ این ها می گن که جواز کسب باس مربوط به خط تلفن باشه :13:
لطفا توضیح کامل بدین برام...
سلام دوستان .
اینطور که فهمیدم بالاخره یه شرکت درس حسابی منطقه ی مارو تحت یوشش قرار داد . منطقه ی ما شهید دیالمه با ییش شماره ی 3313 هست و تازه شاتل داره به منطقه ی ما سرویس میده . حالا یه سئوال خدمات شاتل چجوریاس ؟ اگه همین امروز ثبت نام کنم چنروز طول میکشه تا وصل بشه ؟ سرویس های art و eco ش چه فرقی باهم دارن ؟ شما کدوم رو ییشنهاد میکنین ؟
توی لیستش هزینه ی مودم رو زده 59,000 تومن . نمیشه خودمون مودم رو بخریم ؟ خودش مودمی که میده چیه ؟ به این قیمت می ارزه ؟
ممنون .
فقط یک سوال شما جواب داره اونم اینکه خدمات شاتل چطوریه؟ داتک سپنتا پارس آنلاین شاتل صبا آسیاتک اینا تقریباً مثل همن و شرکتهای زیر مجموعه نیستن و مستقیم با مخابرات ارتباط دارن . برای اطلاعات میتونید میتونید به تاپیک شاتل در همین بخش مراجعه کنید که همه اونجا شاتل دارن.نقل قول:
بهترین جواب رو برای بقیه ی سوالاتتون از بخش فروش خدمات شاتل خواهید گرفت.
صبانت که الان تو مشهد ترکونده روزا با 1024 دانلود می کونیم چه 128 داشته باشیم یا 512 یا 1024
شبا هم تو برخی مراکز مخابراتی مثل روزهاست
تو بعضی ها هم افت سرعت داره
سلامنقل قول:
شاتل یکی از بهترین سرویس دهندهاست
اکو سرویس اقتصادی هست یعنی قیمتاش ارزون تره و حجمشم کمتره مثلا 3 4 گیگ در ماه
شبانه رایگان هم داره
من اگه کارت خونگیه و مصرف زیادی نداری اکو رو پیشنهاد میدم
وب گردی صبحها و دانلود شبها
مودم رو آره میشه از بیرون خرید
من مودم Asus 602AM رو پیشنهاد میکنم
خیلی مودم خوبی هست
قیمتشم 40 45 تومن هست
واسه وصلشم بستگی به منطقه و مخابرات داره
فک کنم نهایت دیگه 10 روز تا دو هفته
سلامنقل قول:
اگر الان ثبت نام کنید بعید میدونم تا 1 الی 2 سال دیگه به شما پورت خالی برسه. در حال حاضر حدود 100 پورت خالی در مرحله اول واگذار میشه و خب خیلی از کسبه و ساکنین محله های تحت پوششش قصد دریافت adsl دارن.
مودم رو گرون میدن. شما باید خودت مودم تهیه کنی.
بچه ها سرعت اینترنت من خیلی بالاست این الان برای فن آوا هستش البته نمایندگی بتانت پهنای باندش زیاده از دوستم میگیرم الان برای من سرویس 1 مگابایت 3 گیگ رد میکنه بعد 256 نامحدود میده سرعت دانلودم روی 40 هستش تازه تو شب که بیشتریا مجانی استفاده میکنن. چون ساعت 2 تا 7 صبح مجانی هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این سرویس رو گرفتم ماهی 40 هزار تومان
هرکی خواست بگه براش ردیف کنم. رفیقم به فن آوا کلک رشتی میزنه این سرویس ها رو میده اونا نمیدونن
اینترنت شاتل در مشهد 512 اکو باید بری از دانشگاه امضاء بگیری یا نه :11::11::11:
آقا من شنیدم داتک قیمتاش رو بالا برده.حقیقت داره؟