با Snowbreeze :نقل قول:
کد:http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
Printable View
با Snowbreeze :نقل قول:
کد:http://ih8sn0w.com/index.php/welcome.snow
دوستان سلام
من به تازگي تصميم گرفتم ipod touch بگيرم ولي تو اول گيج شدم.... ميشه بنده رو راهنمايي كنيد آخرين ورژن اين دستگاه چه ورژنيه؟؟؟ قابليت نصب داره يا خير؟؟؟ منظورم اينه كه jail break مناسبي براش اومده يا نه؟؟
سوالاتم شايد ساده و حتي احمقانه باشه اما ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
نقل قول:
سلام..
عزیزم همه اولش سوالاشون سادست حتی خود استیو جابز :27::31:
اخرین فریمور که از سوی اپل معرفی شده 4.3.1 هستش که به راحتی جیلبریک میشه !
موفق باشی:40:
سلام دوستان .یه سوال آیا برای آیپاد هم میشه مثل htc تم متحرک گذاشت.مثلا یه تمی بود وقتی صفحه رو لمس میکردی آب توی تصویر تکون میخورد.اگه همچین چیزی میشه به آیپاد زد لینکش رو بدین .ممنون.
به احتمال زیاد هست!!نقل قول:
ولی خب کلاً تم ها سرعت رو به شدت کاهش میدن !! :13:
( اگه کسی پیدا کرد لینک بزاره باید جالب باشه :دی )
فکر کنم اکتیو والپیپر بود اسمش...نقل قول:
نه نمیشه........
آخرش میشه؟نقل قول:
یا نمیشه ؟ :دینقل قول:
آره این کار شدنیه من امتحان کردم ولی یه کوچولو وحشتناکه :31:نقل قول:
نقل قول:
چرا ؟ :دی
کجاش؟ :دی
4.3.2 هم اومد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان غیرجیلبریکی برن تو کار آپدیت!
نه عزيزان اپديت نكنين :دى
هيچ چيز جديدي نداره باگايي رفع شده كه برا فيس تايم بودن + بسته شدن اكسپلويتا براي ما جيلبريكي ها ؛)
ارزش نداره ٦٠٠ مگ
آخه تو همون انجمن بعضیها به مشکل خوردن.نقل قول:
وقتی فایلهارو تغییر دادن و ریبوت کردن دیگه هیچی ندیدن :31::31:
خوشبختانه برا من کار کرد. البته بعدش ریستور کردم و با اسنوبریز جیلبرک بی دردسر.
آقايون كسي Starfront رو آنلاين ميزنه اينجا؟ اگه يه توضيح كوچولو بديد خيلي خوب ميشه چون هركاري كردم نتونستم.
یکی بیاد با هم فیس تایم کنیم...:20:
سلام..
دوستان چجوری میشه وای-فای رو با لپ تاپ شیر کرد رو آیپاد ؟ : دی
بدینوسیله :نقل قول:
+کد:http://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Misc-Networking-Tools/Connectify.shtml
کسی اینجا Starfront بازی نکرده بود آنلاین؟
دوستان من چیز پی ان دارم تو لپتاپ میتونم باهاش کانکت بشم اما تو ایپاد کانکت نمیشه میشه یه کاری کرد اینترنتی که میره رو ایپاد شامل چیز پی ان هم باشه یعنی وقتی من wifi رو share میکنم تو ایپاد برای کرک کردن بلوتوث جواب نمیده یعنی چیز پی ان share نمیشه راهی داره که چیز پی ان هم share بشه؟
روتر رو ریست کن تو آیپاد هم وصل میشه:8:
نقل قول:
اینجا یه نکته ای هست :
اگه شما بوسیله لپ تاپ اینترنت رو شیر کنید و با آیپاد بهش کانکت بشید نمی تونید در قسمت تنظیمات کوفت پی ان آیپاد به کوفت پی ان کانکت بشید . شما باید :
1- اول در لپ تاپ به کوفت پی ان وصل بشید !
2- حالا اون کانکشنی رو که کوفت پی ان ایجاد کرده رو شیر کنید !
3- حالا با آیپاد مثل حالت عادی به وایرلس وصل بشید
4- الان اگه امتحان کنید می بینید که آیپاد هم با کوفت پی ان وصل شده !
اکه متوجه نشدید بگید دوباره توضیج بدم !
نقل قول:
این واسه وین 7 ه من برا ایک پی میخوااام:31:
به نظر شما ایپاد 5 کی میاد؟
با استفاده از اون نرم افزار میشه هر نوع کانکشنی رو شیر کرد:10:نقل قول:
سلام...
دوستان با یه مشکل بزرگ مواجه شدم :دی
مودمم اول درست بود ( TP-Link Wi-Fi ) بعد به خاطر مشکلی که با آیپاد داشتم ریستش کردم ( رو آیپاد نت نداشتم اصلاً ) الان دیگه رو آیفون دوستمم کار نمیده یعنی کلاً یه جوری شده ! تا حالا 2-3 بار ریسیتش کردم ولی هنوز همون کانفیگشم همونیه که قبلاً بود ولی جالب اینجاست رو لپ تاپ نت دارم با وای - فای و رو پی سی هم با لن وصله !
چیکار کنم ؟ : دی
نقل قول:
اصولا محصولات اپل تو شهریور ماه عرضه میشن !
من شاید خرداد ایپاد 4 بگیرم یعنی ارزش داره واسم تا شهریور؟نقل قول:
میشه یکی که ایپاد داره و همه نکاتشو میدونه منو اد کنه
مرسی
mamad.sweet
والا هنوز معلوم نیست که آیپاد بعدی چقدر فرق داشته باشه با فعلی ! ولی اگه عجله ای ندارید صبر کنید بهتره !نقل قول:
همینجا بپرسی بچه ها جوابت رو میدن !
اصلا صبر برای خرید آیپاد بعدی کار بیهوده ای هست...چون قیمت آیپاد ۴الان تنظیم شده ...من شنیدم آیفون نسل ۵ تا آخر امسال نمیاد....بعد آیپاد ۵ بیاد؟؟؟؟
آیپاد ۴ بهترین زمان خریدش الانه....تا سال ها تو سط اپل پشتیبانی میشه......دیگه از این خوشگل تر چی میخوای؟؟؟؟
احتمالا خرداد میخرم اگه بهشه 8گیگ میگیرم مشکلم با صداش و عکسشه نظرتون چیه یه عده میگن عالی یه عده افتضاح؟؟؟!؟!؟
یکبارم هم گفتم عکس گرفتنش فقط به درد خودش میخوره و برای دیدن تو صفحه خودش تقریبا قابل قبوله !نقل قول:
فیلم گرفتنش که از خیلی گوشیها بهتره !
صداش هم کی گفته افتضاحه ؟ قابل مقایسه با پلیرهای Cowon نیست وگرنه از خیلی پلیرها بهتره !:46:
پس خوبه.بچه ها امکانات دیگش چیه که خیلی حال میکنید باهاش
یکی از چیز هاییی که خیلی من باهاش حال میکنم برنامه ها وبازی هاشه:31::40:
دوستان 4.3.2 هم میشه جیل کرد ولی tethered هست یه چند وقت دیگه هم untethered هم میاد
فقط من نمیدونم با ipod هم میشه یا نه چون همه جا با ایفون رو نوشته بودند؟
در مورد آیپاد ! یکی از بهترین خرید های عمرم بوده تا حالا ! من اون اول بخاطر موزیکش خریدم ! ولی دنیای برنامه هاش اینقدر وسیعه که آدم یادش میره این وسیله پلیره اصلا ! :دی
من جز این یه Zen XiFi2 هم دارم . اون صداش بهتره . یه COWON I7 هم داشتم قبلا اون صداش واقعا عالی بود ! اما برای اینکه فرق این صدا ها رو بفهمین باید واقعا گوش تیز و حساسی داشته باشید . خوبی آیپاد اینه که صدای تمیزی داره و از هزار جور فیلتر و اینا رد نمیشه در نتیجه میتونید یه آمپ بخرید براش با یه هدفون خوب ! بعد استفاده کنید از کیفیت عالی :دی
میشه مشکلی ندارهنقل قول:
سلام دوستان. جستجو کردن بین این همه تاپیک واقعا کار سختیه. پس اگه سوال هام تکراری و پیش پا افتاده بود شرمنده :
اول اینکه بهترین جا برای خرید آی پاد توی تهران کجاست؟ اصلا کلاً بازارش چه جوریه؟ بنداز بنداز نباشه؟ یعنی تقلبی و ریفوربشد و اینا هم هست توشون یا نه؟
دوم اینکه باید از خود فروشنده بخوام که آی پاد رو برام -- کنه؟ تا برنامه و اینا بشه روش نصب کرد؟
اگه نکته ای مد نظرتون هست ممنون میشم بهم بگید. چون امروز فردا دارم میرم بخرم و اطلاعاتم هم خیلی کمه
1.فکر کنم یا علاعدین یا پایتخت خوب باشه :31:نقل قول:
2.اگه وای-فای داری خودت جیلبریک کن راحته ! 20-30 تومن ازت میگیرن برا یه 2تا کلیک :دی
3.نکتع کع نداره فقط : یه کیس یا شیلد برا پشتش + اگه اینترنت خوبی نداری برا دانود بازی ، یه پک نرم افزار و بازی بگیر ( البته بای دجدیدِ جدید باشه ! ) + شارژر اصلی ( چون شارژر توی جعبش نییست ! )
شاد باشی:40:
ممنون حسام جان. اولین باره می بینم شارژر یه دستگاه توی جعبه ش نیست! شارژرش چنده تقریباً؟ بعدش این جیلبریک کردن باید از داخل خود آیپاد انجام بشه؟ چقدره حجمش؟نقل قول:
از پایتخت اصلا خرید نکن....علاء الدین هم طبفات بالا یا زیر زمین:27:
یه چیز دیگه هم هست: به نظرتون ارزش داره برای آیپاد 32 گیگ نزدیک 100 تومن بیشتر از آیپاد 8 گیگ پول بدی؟ یا همون 8 گیگ فکر می کنید برام کافی باشه؟