آموزش یا تست؟نقل قول:
اگه میگی خوبه دیگه چرا می خوایی یکی دیگه بخری؟؟نقل قول:
آموزش یا تست؟نقل قول:
اگه میگی خوبه دیگه چرا می خوایی یکی دیگه بخری؟؟نقل قول:
منم که نگاه کردم، کتابش بدک به نظر نمی اومد رمزینه ولی راحت حس می شد سطحش بالاتره و آدم حس نمی کنه تست هاش پله پله ای آموزش می ده. البته کتاب کلاسش خیلی جالبه و راحت آموزش می ده. تست هاش هم به نظرم کافیه و حدود 500 تا تست داره. حالا اگه نیاز به تست های بیشتری بود می تونید کتاب تستش رو هم بزنید ( یا کتاب دیگه ای )نقل قول:
برا گسسته . بنظرم شما گاج بگير . رمزينه هم سطح سوالاش بالاست و هم پاسخنامه كم توضيحي داره . ضمنا رمزينه آنچنان مانند گاج از رو تيتر مباحث كتاب پيش نرفته .
گاج كتاب بود كه از نظر تستاي سراسري و آزاد و... هم غني بود . درحالي كه اين كتاب رمزينه آقاي كاك سوندي زياد تستاي سراسري و .... نداره .
هندسه تحلیلی هم با نظر yarane-naghdi موافقم فقط با این توضیح که کامل از نظر تست هاست و پاسخنامش هم خوبه، حالا باید پاسخنامش رو مقایسه کرد و گرنه تستاش مناسب و تمام تستهای سراسری، آزاد ، تالیفی و آزمون های اندیشه سازان ( که باز تالیف خودشونه ) رو گذاشتن. تمام تست ها منظور تست های سال قبل تا حدودای سالهای 70 یا 60 به طور کامل. تنها مشکلی اگر بشه ازش گرفت، قسمت پاسخنامه می تونه باشه، و گرنه از نظر نوع و تست ها بسیار غنی است.
---------- Post added at 09:58 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
من مزینانی رو دیدم، البته اگه منظورت ریاضی به روش تک رقمی ها باشه. کتاب خوبیه و کل حسابان و دیفرانسیل رو یه جا آورده. تست هاش زیاد و عالیست. تست های مشترک با ده استاد هم زیاد داره ( با رمزینه هم همینطور. کلا تست های تالیفی رمزینه و ده استاد و مزینانی خیلی به هم شباهت دارن، چندتایی که من نگاه کردم ). از نظر قیمت هم به صرفست و دیگه می شه گفت چون درسنامه داره، این رو هم جزء مزیت هاش می شه به حساب آورد، فکر کنم سطح بندی هم کرده ( خوب یادم نیست ). ولی خب طبیعیه، مثلا من که دو تا کتاب یکی برای حسابان و یکی برای دیفرانسیل ده استاد دارم تستهاش بیشتره، ولی کلا مزینانی هم کامله. کلا هر کی از سبک ده استاد خوشش می اد از سبک مزینانی هم خوشش خواهد اومد. با این توضیح که مزینانی بیشتر هم توضیح داده و برای دانش آموزان متوسط بهتره.نقل قول:
خودم مزینانی دارم به نظرم خوبه
در کل به نظرم خوبه.
من تو تشخیص آرایهها به شدت مشکل دارم. میشه یه کتاب توپ معرفی کنید؟ (یه کتابی که مثل قرابت معنایی هامون سبطی عالی یاد داده باشه؟؟؟)
یه سوال دیگه!
این جزوه گام اول گزینه 2 که میگین از رو اندیشهسازان کپی کرده، کدوم قسمتاش رو کپی کرده؟ چون من میخواستم این اندیشهسازان رو تهیه کنم ولی مثل اینکه دیگه لازم نیست؟؟
مرسی
O.o°• هندســه تحلیلی •°o.Oنقل قول:
آموزش : فقط رمزینه (شک نکن) تست : بهترین کتابی که من دیدم مبتکران بود حالا شاید جدید تر هم اومده باشه !
O.o°• گـــــــســــــــســـــــ ــــــته •°o.O
آموزش : فقط رمزینه (شک نکن) تست : بستگی به سطحت داره اگه سطحت بالاست که تست خوخوان یا رمزینه آبی جوابگوست !
ده استاد هم خوبه که ! اگه یه کتاب کم حجم تر میخوای ولی با سطح بالا و درسنامه های خلاصه شده، رمزینه رو پیشنهاد میکنم ! میدونی چیه ؟ رمزینه دنیاش متفاوته سبکش با بقیه فرق داره و از یه نظر دیگه به ریاضی نگاه میکنی ! اگه واقعاً عاشق ریاضی هستی رمزینه رو از دست نده چون دید آدم رو نسبت به ریاضیات عوض میکنه !نقل قول:
میخوام بیشتر تست کار کنم...نقل قول:
اگه میگی خوبه دیگه چرا می خوایی یکی دیگه بخری؟؟
بله همون به روش یک رقمی ها...نقل قول:
من مزینانی رو دیدم، البته اگه منظورت ریاضی به روش تک رقمی ها باشه. کتاب خوبیه و کل حسابان و دیفرانسیل رو یه جا آورده. تست هاش زیاد و عالیست. تست های مشترک با ده استاد هم زیاد داره ( با رمزینه هم همینطور. کلا تست های تالیفی رمزینه و ده استاد و مزینانی خیلی به هم شباهت دارن، چندتایی که من نگاه کردم ). از نظر قیمت هم به صرفست و دیگه می شه گفت چون درسنامه داره، این رو هم جزء مزیت هاش می شه به حساب آورد، فکر کنم سطح بندی هم کرده ( خوب یادم نیست ). ولی خب طبیعیه، مثلا من که دو تا کتاب یکی برای حسابان و یکی برای دیفرانسیل ده استاد دارم تستهاش بیشتره، ولی کلا مزینانی هم کامله. کلا هر کی از سبک ده استاد خوشش می اد از سبک مزینانی هم خوشش خواهد اومد. با این توضیح که مزینانی بیشتر هم توضیح داده و برای دانش آموزان متوسط بهتره.
در کل به نظرم خوبه.
حالا جالبش اینه ما چند تا گرفتیم قیمتش که 12 بود در اومد 7 واسمون : دی
آره درسنامه داره، خیلیم کامل و خوب توضیح داده. به نظر شما تست های همینو کار کنم کافیه؟!
برای ارایه میتونی از کتاب الگو (انرژی اتمی) استفاده کنی ، فقط تست داره البته توضیحات کوچیکی هم داده (به نظرم باید برای تقویت ارایه باید تست زیاد بزنی نه این که مدام بخونی ... )نقل قول:
منم اینو سال پیش متوجه این شدم که فیزیکش بعضی قسمتاش رو از اندیشه سازان کپی میکنه (اون قسمت خازن و کلید ها )
ولی به نظر من خود کتاب اندیشه سازان یه چیز دیگس ...
گفتم که می شه گفت خیلی به ده استاد شبیهه. و چون به نظرم ده استاد خوبه ، اینم خوبه. مشکل ده استاد اینه درسنامه نداره و در نتیجه بانک تست به حساب می اد.( ولی پاسخنامش خوبه، حدودای رمزینه ) .نقل قول:
بله همون به روش یک رقمی ها...
حالا جالبش اینه ما چند تا گرفتیم قیمتش که 12 بود در اومد 7 واسمون : دی
آره درسنامه داره، خیلیم کامل و خوب توضیح داده. به نظر شما تست های همینو کار کنم کافیه؟!
در مورد قیمتش دبیر حسابانمون آورده بود و خودش هم نگاش کرده بود و گفته بود خوبه ولی چون ما و چند تا دوستان دیگه کتاب تست از اوایل سال خریده بودیم، دیگه اینو نگرفتیم. این رو گفتم که بگم چرا اینو نخریدیم. حالا شما که پرسیدین کافیه یا نه، باید می گفتی ریاضیت تو چه سطحیه.
راستش من عقیده دارم کتاب خوبی برای ریاضی وجود نداره :13: یعنی هیچ کدوم ندیدم که انتظارم رو برآورده کنه. برای دروس دیگه بعضی کتاب ها می شه گفت کامل کاملا، مثل فیزیک و شیمی و هندسه. با اینکه به نظر من رمزینه از ده استاد بالاتره ( به خاطر درسنامش ) ولی خوبی ده استاد اینه که سطح بندی کرده و راحت می تونی به روش آموزشی بری جلو. با این حال هم ده استاد، هم رمزینه و هم مزینانی انتظارات رو اونطور که می خواین برآورده نمی کنن و برای همین نباید زیاد بهشون گیر داد.نقل قول:
رمزینه دنیاش متفاوته سبکش با بقیه فرق داره و از یه نظر دیگه به ریاضی نگاه میکنی ! اگه واقعاً عاشق ریاضی هستی رمزینه رو از دست نده چون دید آدم رو نسبت به ریاضیات عوض میکنه !
منم مبتکران دارم، گاج چطوره؟نقل قول:
آموزش : فقط رمزینه (شک نکن) تست : بهترین کتابی که من دیدم مبتکران بود حالا شاید جدید تر هم اومده باشه !
حالا اگه سطحمون متوسط باشه چی؟ بعضی دوستان بودن که درسشون متوسط بوده ولی نتونستن خوشخوان رو تحمل کنن ( یعنی زیادی گیجشون کرده ). برای همین برای سطح متوسط چی پیشنهاد می کنید؟ به نظر تون گسسته گاج، تستاش کافیه؟ کیفیتش چطور؟نقل قول:
آموزش : فقط رمزینه (شک نکن) تست : بستگی به سطحت داره اگه سطحت بالاست که تست خوخوان یا رمزینه آبی جوابگوست !
دقیقا کپی شده. تو چند تا پست قبلتر kahkeshan6 براتون عکساش رو هم گذاشته.نقل قول:
منم اینو سال پیش متوجه این شدم که فیزیکش بعضی قسمتاش رو از اندیشه سازان کپی میکنه (اون قسمت خازن و کلید ها )
ولی به نظر من خود کتاب اندیشه سازان یه چیز دیگس ...
البته به نفع ماست که کتاب تست داریم، و آموزشش رو از رو این جزوه ها می خونیم. ( احتمالا حق نشرش رو خریدن )کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5309791&postcount=5097
من خودمم دیدم، دقیقا کپی کرده بودن. توضیحات. حتی فعل ها و هر چی بگی. ( فقط شوخی و حرف های حاشیه ایش رو حذف کردن ) کامل کپی کردن. مطمئن باش.
شما برای فیزیک از چه کتابایی استفاده می کنید؟نقل قول:
از نظر خودم تو فیزیک مشکل اساسی ندارم، برای همین« گاج »کافی است( هم پایه و هم پیش ). برای آموزش هم جزوات گام اول می خونم و تست های اونم می زنم. خلاصه نویسی که دیگر اصل و اساس است.نقل قول:
شما برای فیزیک از چه کتابایی استفاده می کنید؟
آفرین گفتم الان چند تا کتاب معرفی میشه بهترین کار همون تسته و تمرین تو دروس اختصاصیه.مخصوصا برای فیزیک.که به نظر منم کتاب درسی و یه کتاب تست کافیه.نقل قول:
سایت رمزینه آدرسش چیه؟ مگه Ramzine.org نیست؟ میزنم یه چرت و پرتهایی عربی میاره!؟؟
برای من مشکلی نداره و باز می شه. اگه باز نتونستی بازش کنی از یه مرورگر دیگه استفاده بکن...نقل قول:
دوستان من میخواستم در کنار خیلی سبز واسه زیست یه چیزه دیگه هم کار کنم!
خب یه بانک تست دکتر آرام فر داره یه بانک تست مهرو ماه داره گربه هم هست کتابایه نموداری مهرو ماهم هس لغتنامه زیست شناسی تخته سیاهم هست حالا به نظر شما کدوماش اتلاف وقت نیست و میتونه مفید باشه اینم بگم که برای خودم این امکان وجود نداره که این کتابا رو ببینم و مقایسه کنم پس لطفا کمک:41:
من چندبار بهت گفتم مثه اینکه توجه نکردی!!!نقل قول:
گربه خیلی معتبره مال خانه ی زیست شناسی ایرانه!!!
از خیلی سبز بهتر نیست ولی منبع تست خوبیه و اکثر تک رقمی ها اونو میخونن!!!
چرا توجه کردم اما فقط شما میگی گربه قبلا بعضیا میگفتن سراغ گربه نرو مهروماه خوبه واسه همینم من از همه خواهش کردم نظر بدن تا بهترینو انتخاب کنم! از شمام ممنونم که کمک کردین از بقیه هم خواهش میکنم نظر بدن:41:نقل قول:
تحلیلی اموزش انتشارات فار خوبه خیلی تستم همون مبتکران تالیفی هم اگه خواستی تست رمزینهنقل قول:
کسی نیست بگه هندسه تحلیلی و گسسته چی بگیریم ؟
گسسته اموزش رمزینه خیلی خوبه
تحلیلی رو خوب متوجه نشدم . انتشارات فار .....(میشه یه بار دیگه جملتو بگی)نقل قول:
ایشون جملشو پسو پیش گفت منظورش انتشارات فار بود میتونی بری تو وبلاگش یکم از کتابو دانلود کنینقل قول:
لینک وبلاگش
کد:http://www.entesharatefar.blogfa.com/
نقل قول:
سایت رمزینه آدرسش چیه؟ مگه Ramzine.org نیست؟ میزنم یه چرت و پرتهایی عربی میاره!؟؟
شايد ارتش سايبري عربستان سعودي حمله كرده :31:
تو اين تاپيك چن تا نكته نهفته شده :
1. بچه ها اكثرا در كتاب تستهاي فيزيك زياد به خودشون شك نكنند . در ميان همه اين كتابايي كه موجود هست چن نشر معروف هست . فار و مبتكران و خيلي سبز و گاج از جمله همونا .
بنظرم درباره اين كتابها هر كدوم از بچه ها كتاب خيلي سبز يا گاج يا فار داشته باشند ضرر نكرده اند . همه كتابهايي هستند عالي . در حد خواسته هاي ما هستند .
بنظرم برا خيلي سبز تنها سوم از بقيه كتابها ميتونه سر باشه . كتاب گاج پايش خوبه و پيش گاج هم تعريفش هست .منظورمه كه برا پيش شما گاج بگيريد و خيلي سبز . برا پايه من فقط تاكيد كنم كه كتاب مبتكران غلامعلي محمودزاده بدرد نميخوره . (برا اين كتاب هم يه بار با يه دوست درگير شدم ):31:
كتابهاي فار قطعا كتابهاي مضري نيست . از مشكلاتش اينه كه خيلي مفصل و به تفصيل توضيح داده . يادتونه يه بار در تعريف كتاب خيلي سبز پيش اين لفظ مفصل چقدر كار دستم داد؟
2. درباره كتابهاي رياضي (حسابان و هندسه پايه و تحليلي . گسسته) چند تا موضوع هست .
برا حسابان و ديفرانسيل ببينيد برا همه روشن هست كه بر ا يه دانش آموز معمولي رمزينه و در درجه دوم ده استاد بسيار مفيد هستند . نيازي ني كه ما هي دل بزنيم كه كدوم و كدوم؟ يكي از اين دو كتاب باشه مشكل ما مرتفع خواهد شد
هندسه پايه آقا فرهاد ابو القاسمي قطعا كتاب بسيار خوبيه . اين كتاب برا هر فصل تعدادي تست آموزشي داره و در آخر هر فصل تست تمرين . پاسخ همه اينا تشريحيه و در ابتداي فصل درس هم داده شده .درباره تحليليش همينطور كه گفتم من براتون مقايسه نميكنم . ولي بگم مبتكران تاليف آقاي نونهال آذر كتاب كامل و شاملي هست .
در مورد گسسته ديگه دلم پر ميشه :41: . نميدونم چجوري و بر چه مبنايي رفتم و كتاب خسرو كاك سوندي رو خريدم (رمزينه آبي) . نميخوام تخريب كنم . منظورمه كه سطح بالاي سوالاتش و توجه كمترش به ريزتيتر بندي هاي كتاب درسي كار دست آدم ميده . برا دانش آموزي مثل من به درد نميخوره . اگه سطح شما بالاس اين كتابو بگيريد . وگرنه شما ميتونيد يا آموزش رمزينه رو گير بياريد يا موكدا به شما توصيه ميكنم كه كتاب گسسته و جبر گاج رو تهيه كنيد
3. در مورد كتاب ادبيات من به شما توصيه ميكنم كتاب قرابت مفهومي و تناسب معنايي دكتر هامون سبطي رو تهيه كنيد . اين كتاب بسيار بدرد ميخوره چون وقتي ميخوني اينگاره نشستي سر كلاس درس
املا و واژگان دكتر سبطي هم كتاب بسيار بدرد بخوريه . من نميگم بقيه بد . ميگم اين بدرد ميخوره كتاب عالي ايي محسوب ميشه
اگه برا تهيه كتاب قرابت معنايي دكتر سبطي مشكل داشتيد برام پيغام خصوصي بديد تا شماره مركز فروشش رو بدم بهتون . احتمالا جاي ديگه هم گيرتون نياد
.
.
.
.
خوب از اين انتشاراتي كه گفتي من حداقل 2 كتاب زيست دارمنقل قول:
نوشته شده توسط sarinagasemi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخواستم در کنار خیلی سبز واسه زیست یه چیزه دیگه هم کار کنم!
خب یه بانک تست دکتر آرام فر داره یه بانک تست مهرو ماه داره گربه هم هست کتابایه نموداری مهرو ماهم هس لغتنامه زیست شناسی تخته سیاهم هست حالا به نظر شما کدوماش اتلاف وقت نیست و میتونه مفید باشه اینم بگم که برای خودم این امکان وجود نداره که این کتابا رو ببینم و مقایسه کنم پس لطفا کمک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گربه
كتاب خيلي عالي هست . باورت نميشه من همه جلداي گربه رو دارم ولي از كتاب سبز فقط زيست 1 دارم
توصيه به اونايي كه ميخواند پزشكي ازاد قبول شند : اگه حوصله نداريد سبز رو بخونيد كه توصيه ميكنم نخونيد ( اين كتاب براي سراسري هم كتاب سنگينيه چه برسه به ازاد) حتما گربه رو بخونيد مطمئن باشيد با خوندن يه دور كتابهاي درسي و بعد تستهاي سطح A و تستهاي كنكور اين كتاب 100 زدن كار خيلي ساده اي هست ولي اگه تو فكر 80 به پايينيد همون كتاب درسي كفايت ميكنه چون ازاد اصلا مفهومي نيست و فقط حافظه نقش كليدي داره .
تخته سياه
از ارام فر من پيشنهاد ميكنم زيستشو نگير . من نديدمش ولي تعريفي هم كسي ازش نكرده. ولي ارام فر دو تا كتاب توپ داره كه يكيش ژنتيك و يكيشم زيست گياهي هست. تمام سوالات ژنتيك كه تو كنكور 84 و 85 و 86 اومده قبلا تو اين كتاب بوده .87 به بعدو نميدونم. در ضمن يه كتاب ديگه هم داره به نام زيست شناسي زير ذره بين كه كم حجمه و كار شما رو راحت كرده . اومده رده بندي ها - اولين ها - همه ي - برخي - ترين ها - اغلب - جنس ها - ميني جمع بندي ها و ترتيبها ي كتاب درسي رو تو يه كتاب 70 صفحه
كه اندازش از كتاب درسي مثل كتاب ديني يه كم كوچيكتره جمع كرده و بيشتر به درد جمع بندي ميخوره
در ضمن وقتتو رو لغت نامه تلف نكن
مهرو ماه
اينم ارزش خريدن نداره. من ژنتيك و لغتنامشو دارم كه در واقع پولمو ريختم تو اب. نه تنها لغتنامه مهر و ماه به درد نميخوره بلكه اصلا هيچ لغتنامه اي دردي از ما كنكوريها دوا نمينه . مثلا تو همين لغتنامه اي كه دارم درباره ي سينو رابديتيس الگانس ( الان بچه هاي رياضي دارن از خنده ميميرند خيلي نامردين ) نوشته اولين موجود پر سلولي است كه ژنوم ان تولي يابي شد . خوب اين خارج از كتاب نيست اگه هم ميگي براي دوران جمع بندي خوبه , بهتره به كتاب زيست شناسي زير ذره بين مراجعه كني كه تخصصش اينه :31:
حالا فهميدي چرا اون بالا گفتم لغتنامه به درد نميخوره . ژنتيك مهر و ماه خيلي زياده و به پاي ارامفر كه 100 صفحه هم كمتر از مهر و ماه هست نميرسه .
پيشنهاد من اينه : خيلي سبز + ژنتيك ارامفر + گياهي ارامفر
بعد اينكه 4 تا كتاب سبزو خوندي : گربه + زيست شناسي زير ذره بين
با سلام .
دوستان برای ریاضی 3 ( تجربی ) کتاب آموزشی و تست چی پیشنهاد می کنید ؟
ادبیات 3 و عربی 3 چی ؟
ممنون میشم کمک کنید .
از بين گسسته ي فار و كلاس رمزينه كدوم رو انتخاب ميكنين؟؟
من خودم فار ... چون توضيحاتش روان تر بود.
از بين گسسته ي فار و كلاس رمزينه كدوم رو انتخاب ميكنين؟؟
من خودم فار ... چون توضيحاتش روان تر بود.
کتاب زبان پیش چی خوبه ؟ سطحش بالا باشه بهتره . زیاد مبتکران اناری رو پیشنهاد مید ن . همین کتابو بگیرم؟
واسه تست اگه میخوای انتشارت "خیلی سبز" هم بد نیست ! نکات جالبی داره و یه ویژگی این کتاب اینه که به تست های هر درس که رسیدی (چه واژگان و چه گرامر) تست های درس های گذشته رو هم مرور میکنه _لا به لای تست های همون درس_ و یه ویژگی دیگه ی این کتاب اینه که لغاتی که برای تست های واژگان هر درس انتخاب میکنه مختلط از درس های دیگست ! یعنی فقط از لغات همون درس گزین ها رو نمیده ! حالا با توجه به این تفاسیر انتخاب باشماست ! راستی برای واژگان زبان ، من بهترین کتابی که دیدم "واژه نامه جامع زبان انگلیسی انتشارت همگامان" بوده که همه ی سال ها بررسی شده ! مهمترین ویژگی این کتاب ذکر کردن متضاد ها - مترادف ها و نکات کلیدی یک واژه هست و همچنین یادگیری واژه ها از روی جملات !نقل قول:
با سلام
كسي جزوه اي كامل و خوب از اصول 3 حسابداري نداره؟
با تشكر
من میخوام سراسری 100 بزنم حالا شما گربه رو واسه سراسریم توصیه میکنی؟نقل قول:
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
شما کتابایه نموداری مهرو ماهو ندیدی؟ در مقایسه با گربه چه طوره؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ریاضی 3 آموزش خوب واسه تجربی فکر نمیکنم باشه اما میتونی صبر کنی خیلی سبز چاپ کنه اما واسه تست ریاضیات تجربی خیلی سبز خوبه!
ادبیات3 اگه معلمت خوب نیست گاج سبز واسه آموزش و خیلی سبز واسه تست!
عربی3 گاج سبز یا مبتکران ایاد فیلی واسه آموزش نشرالگو مصطفی خاکبازان واسه تست!
کتابایی هم که جامع معرفی کردم واسه این بود که من تو همه پایه ها استفاده کردمو نتیجه گرفتم!
ممنون عزیز ... دستت درد نکنه .نقل قول:
نقل قول:
ببخشید که من جواب میدم . به نظر من اصلا روی کتاب های گربه حساب باز نکنید . تمام تستاش ساده و آبکی هستن . شما اگه کتاب های درسی رو خوب خوب خونده باشید . از بین 100 تا تست شاید شاید یکی رو اشتباه بزنید . برای مثال یکی از بچه ها تست گربه می زد و من خیلی سبز کار می کردم . یه روز من کتاب خیلی سبز رو بهش نشون دادم دیگه سمت گربه نرفت .
اما کتاب های نموداری مهر و ماه حداقل زیست 1 رو که من دیدم جالب بود . در هر فصل نکات مهم و پراکنده کتاب رو قشنگ برات دسته بندی کرده . اونم نه بی هدف . خیلی جالب و حساب شده که راحت یاد بگیری و بعدش هم اگه اشتباه نکنم 2 نوع آزمون داره تست های کنکور و تست های تالیفی . تست های تالیفیش از تست های گربه خیلی خیلی بهتر هست . تو هر فصل هم به تناسب موضوعی که داره تصویر های جالب و کاربردی قرار داده کلا یه کتاب مخصوص کنکور هست . در مورد پاسخنامه تست هاش نمی تونم نظر بدم چون کتابش ماله خودم نبود . وقت نکردم به پاسخنامه تست ها نگاه کنم .
موفق باشید .
نه نديدم ولي فكر نميكنم از كتاب گربه بهتر باشه من كه به شخصه خيلي با گربه حال كردم.نقل قول:
شما کتابایه نموداری مهرو ماهو ندیدی؟ در مقایسه با گربه چه طوره؟
ببين گلم شرط اول درصد بالا تو زيست سراسري مفهومي خوندنه كه اين مهم در درجه اول با كار كردن تستاي كتاب سبز بعد از خوندن عميق كتاب درسي عملي ميشه .نقل قول:
من میخوام سراسری 100 بزنم حالا شما گربه رو واسه سراسریم توصیه میکنی؟
شما گفته بودي در كنار سبز چي بخونم . به نظر من فقط وقت ميكني همين سبز رو بخوني و اگه همين سبزو خفن تمومش كني راحت ميتوني 100 بزني. اگه وقت اضافه اوردي براي تسلط بيشتر ميتوني گربه رو بگيري و بدون نكته برداري فقط تست بزني
تا سرعت تست زنيت افزايش پيدا كنه و خودتو يه محك بزني.
اگه همه اينكارا رو كردي و فكر كردي بازم كم خوندي و باز جاداري , ميتوني براي 1 ماه قبل كنكور 40 ازمون نوبل رو بگيري و روزي 2 تا ازمون از خودت بگيري. ( فكرتو باز مينكه )
اين بهترين ايده اي بود كه ميتونستم بت بدم
سلام بچه ها-کسی قسمت هایی از کتابهای فیزیک 1و2 پیش فارو داره بزاره ببینیم.چه pdf چه عکس.خیلی واجبه.ممنون میشوم.
تو وبلاگشم چیزی نیست.فقط گسسته و تحلیلی است.
نقل قول:
یکی از دوستان گفته که نشر الگو رو بگیرم. اگه میشه اون دوستانی که کتاب آرایهی خوب سراغ دارن معرفی کنن تا بتونم انتخاب بهتری داشته باشم؟؟
کتابای اندیشه سازان سبطی اون آخرا تدریس کرده بود آرایه ها رو ، مثل اینکه بد نبودنقل قول:
کتاب مبتکران بهتره یا این؟نقل قول:
ميتوني 4 روز ديگه صبر كني تا چاپ جديد ارايه كلك معلم بياد . بعد بري كتابفروشي هم كلك و هم الگو رو ببيني و مقايسه كني.نقل قول:
یکی از دوستان گفته که نشر الگو رو بگیرم. اگه میشه اون دوستانی که کتاب آرایهی خوب سراغ دارن معرفی کنن تا بتونم انتخاب بهتری داشته باشم؟؟
من خودم كلك ميگيرم بعدشم براي تست بيشتر otn ميگرم.
دوستان سلام.
:20:به قول انتشارات خیلی سبز یه خبر خیلی سبز:
کتاب فیزیک پیش دانشگاهی 1 خیلی سبز رو که همه دیدن؟ اصلا به درد نمیخوره!
تا اونجایی که باخبر شدم کتاب فیزیک پیش 1 چه تجربی جه ریاضی ویرایش جدیدش تا اخر مهر ماه چاپ میشه البته مولفش تغییر کرده و الان مولف ویرایش جدیدش احمد مصلایی هست .
خودم که فهمیدم خیلی خوشحال شدم چون کتاب پیش 1 هم مثل فیزیک 3 خیلی سبز یه کتاب عالی میشه :31:
موفق باشید.:10:
riyaziat paye abase moradi 4shanbe toye bazare