من امروز قیمت کردم acer5715z---ram1g--cpu1.6و....519000با گارانتی
من امروز قیمت کردم acer5715z---ram1g--cpu1.6و....519000با گارانتی
با سلام.قيمت لپ تاپ سوني (سي آ 520 ايي) را ميخواستم.ممنون ca 520 e
سلام
نمایندگی یا نمایندگان رسمی فروش لب تاپ های دل چه شرکت هایی هستند
بعد این سایت دیجی کالا معتبر هست چون لب تاپ هاش قیمتش نسبتا پایین
ممنون
سلام
نمایندگی رسمی لب تاپ های دل چه شرکت هایی هستند بعد این گارانتی بین المللی گارانتی معتبری هست؟
این سایت دی جی کا لا برای خرید لب تاپ های دل قابل اطمینان و دارای گارانتی معتبر هست چون قیمتش نسبتا پایین
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
نمایندگی مستقیم دل در ایران وجود ندارد (تحریم هستیم) شرکتهای معتبر گارانتی کننده:
زیگورات امرتات دلیران ...می باشند.
:41:
فوجیتسو زیمنس هم قیمتش خوبه هم مگه آدم میخواد با لب تاپ چی کار کنه.
با سلام يكي به من acer aspire 5520 پيشنهاد داده نظرتون چيه خوبه كارت گرافيكش عالي ولي نميدونم cpuدو هسته اي يا نه
قيمتش ميگن 820
چطوره
با سلام خدمت دوستان. من هنوز توجیه نشده ام که از بین SONY سری FW و HP سری DV با توجه به اینکه حدود قیمتی یکسان و CPU و رم مشابهی دارند، برای کارهای مهندسی که سرعت در اجرا کردن نرم افزارها حرف اول را می زند، کدام کارایی بهتری دارد؟ حتی گاهی FW کانفیگ بهتری دارد اما HP را توصیه می کنند! تا آنجایی که من می دانم هر دو دارای CPU با FSB1066 و Cache 2 به بالا هستند (مثلا در مدلهای HP1135,1145,1145 و FW 170,... )
چند تا از ارزونترين لب تاپهاي موجود رو معرفي كنيد تا اينقدر سوال نشه
خودمون بعد ميريم تحقيق ميكنيم و بررسي ميكنيم كه كدومشون برامون خوبند
خيلي ها اين سوال رو ميپرسند و دنبال يه لب تاپ ارزون ميگردند
پيشنهاد:اين كار رو ميتونيد براي سبكترين لب تاپها و يا كوچكترين لب تاپها هم انجام بدين.اصلا بهتر نيست كه ترين ها رو دسته دسته معرفي كنيد؟خيلي كار راه انداز ميشه ها
فكر كنم خيلي طرفدار داشته باشه اين پيشنهاد من
سلام يه لپ تاپ تا 300 تومن ميشه معرفي كنيد؟كارسنگيني نميخوام بشه واسه يكي از رفيقام ميخوام
نه بابا من تو خوزستان یه یارویی هست که معمولا 50 تا گرونتر از تهران میده این مدل رو 780 قیمت پایه زده یعنی با چونه خیلی پایینتر میاد ولی خب منم کمترین قیمتش تو اینترنت با گارانتی 720 تومن دیدم یارو 100 تا گرون بهت گفته کانفیگش هم که از رو خود لپتاپ خوندم این بود!نقل قول:
با سلام يكي به من acer aspire 5520 پيشنهاد داده نظرتون چيه خوبه كارت گرافيكش عالي ولي نميدونم cpuدو هسته اي يا نه
قيمتش ميگن 820
چطوره
AMD Turion x2 Dual COre-2GHZ
3GB Ram
320 GB HDD
1402 MB-Nvidia Geforce 7000 with 256 MB Dedicated
WXGA -15'4 inch
Webcam-Lan-Wireless-Modem
acer aspire one-bنقل قول:
خودمم دونبالشم چند روز پيش زنگ زدم يه شركتي گفت كه ميخوايم بياريم و حدودا 350 تومنه
خيلي هم خوبه و رنگبندي هم داره و خيلي كوچيك و جمع و جوره .اگه چيز ديگه اي پيدا كردي خبرم كن چون فعلا كه اون تو ليست خريدمه.شك هم نكن
برو تو سايت digikala يه سرچ كن مشخصات دقيقش مياد
يكي ديگه هم هست با همون مشخصات كه مال اچ پي هست ولي گرونتر و دره پيت تره
به من سر بزنکد:www.sid.x e e u s.com
نميدونم چر ا اين فروم به كلمه زيوس حساسه هي پاكش ميكنه و من محبورم جدا جدا بنويسمش
قیمت dv5-1135 چنده؟ با گارانتی ایران ( تو فروشگاههای تهران)
تو سایت رایانه با گارانتی ایران زده 1310000 !!!
دوست عزیزنقل قول:
dv 5 1135 با گارانتی ایران hp میشه 1370000
دوستان كسي ميدونه الان قيمت روز hp dv5 1070 چقدره؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه لب تاب تا قیمت 1200000تا 1500000 می خوام بخرم لطفا من راهنمایی کنید
سلام دوستان من تو انتخاب xps.m1330,vostro1510 شك دارم به نظر شما كدومشو انتخاب كنم؟؟؟؟راستي 1330 چه رانگهاي داره؟
مسعود جان به نظرت اين مدل چطور اخه ميگن cpu هاي amd بدرد نميخوره اصلا خريدن amd اشتباهنقل قول:
درست ميگن؟
سلام دوستان! ل÷ تا÷ با قیمت 1450 چه پیشنهادی دارین؟ ترجیحا دل یا سونی.
سلام ببخشید پریدم وسطنقل قول:
کی میگه amd بدرد نمی خوره نگین این حرفا رو ریجیستر جان ناراحت میشه
همه دو هستی هست هم 64 بیتی
این دستگاه 1330 رنگ بندی داره که چون گرونه(خود دستگاه) ممکنه سخت گیر بیادنقل قول:
درباره 1510 و 1530 هم بگم که 300 تا 400 تومن فرق ماملست
که 1530 خیلی برای بازی بهتر که اگه مشکل حمل و نقل داری 1330 بهتر
Dell 1530نقل قول:
Cpu 2.5 4mb
Ram 4 gig
Hard 320 – 500 GB
Vga : 8600 gefoce
Lcd : 15.4 “ bright
Finger print –bluetooth-lan –modem-wifi-9 cell
1500-1550 بدون گارانتی
با گارانتی تکسا
1,598,000
با سلام خدمت دوستان. من نمی دانم که از بین SONY سری FW و HP سری DV با توجه به اینکه حدود قیمتی یکسان و CPU و رم مشابهی دارند، برای کارهای مهندسی که سرعت در اجرا کردن نرم افزارها حرف اول را می زند، کدام کارایی بهتری دارد؟
حتی بعضی مدلهای FW کانفیگ بهتری دارد اما با همان قیمت HP را توصیه می کنند! تا آنجایی که من می دانم هر دو دارای CPU با FSB1066 و Cache 2 به بالا هستند (مثلا در مدلهای HP1135,1145,1145 و FW 170,... )
Dell Studio 1535ساخت لهستانش خوبه يا مالزي؟......................... مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوك....................1535 Dell Studio -- ----ساخت مالزی------نوع پردازندهCore 2 Duo --سرعت پردازنده2.5گيگاهرتز -------حافظه 6Cacheمگابايت --سرعت 800Bus مگاهرتز-------- حافظه رم: 4096مگابايت --نوع حافظه DDR2 SDRAM:RAM -------هارد ديسك320 گيگابايت --مشخصات هارد ديسك 5400RPM -------درايو نوريDVD/RW --------صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش15.4 اينچ --نوع صفحه نمايشBright --نسبت صفحه نمايشWXGA --حداكثر رزولوشن1280*800 -------ساير مشخصات: كارت گرافيكيATI 3450 - 1536 MB --------مودم دارد 56k-------كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 --------شبكه بي سيم (WLAN)دارد---------i-Link - 1394 دارد--------بلوتوث دارد----- -كارت خوان (Memory Reader)دارد------- وب كم دارد --------باتريLi-Ion ------ باتری دومNo -------وزن 2.7 كيلوگرم------ سيستم عاملMicrosoft Windows Vista -------ساير امكاناتFinger Print Reader .................................................. .............ببين ساخت مالزی این لپ تاپ خوبه یا لهستان؟اگه ميشه جوابشو زوتر بهم بدید میخام بخرمش.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
عرضم به خدمتتون که یکی از بچه های اقوام ازم خواسته یه لپ تاپ با قیمت 1 میلیون تا 1 میلیون و 100 هزار تومن بهش معرفی کنم.شما دوستان چی پیشنهاد میکنین؟
در ضمن کاراییش در حد عمومی باشه چون طرف تخصصی کار نیست.
داداش يه مساله به من قيمت 820دادن بچه ها مي گن 100تومن بالا گفتن چكار كنم بعد acerمخصوصا اين مدل مناسب برا خريد هست؟نقل قول:
باشه حالا كه جواب نميديد خودم يه ترتيب براي كيفيت ساخت كشورهاي سازنده ي1535 dell studio مي دم....1.ايرلند2.لهستان3.مالزي يا چين.....موافقيد؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز دل کانفیگ ها و مدل های بالاترش رو بیشتر در اروپا ( ایرلند و لهستان میزنه ) و بعد مالزی .
در کل کمی میشه گفت کیفیت ساخت ایرلندی ها بهتر ( با اینکه همشون اول و اخرش چینی هست بیشتر قطعات و ..... یکی هستن ) .
همگی موفق .....
تو روخدا يكي بگه اين 1330 xps چه رنگهاي داره؟تو اين قيمت ديگه چي پيشنهاد ميكنيد؟؟؟؟
سلامنقل قول:
رنگ های مشکی - سورمه ای - قرمز وصورتی داره .
که الان تو بازار همه ی رنگ هاش موجود هست , فقط قرمزش رو کمتر دیدم .
اره تو این رنج قیمت واسه شما که دنبال 13.3 و دستگاه سبک هستی انتخاب خیلی خوبی هست , و دستگاه قویی هم هست .
( این اخرین پست من بود .دلم واسه این انجمن و کاربر های خوبش تنگ میشه . بای . ) .
همگی موفق .....
پس چرا 60 هزار تومن با هم فرق دارن!!!!!!؟؟؟؟؟ :18:نقل قول:
فروشگاه اینترنتی میده 1310000!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنونم كه با اين ترتيب موافقيد.ترتيب كيفيت ساخت كشورهاي سازنده يdell studio 1535:..........."اول.ايرلند "دوم.لهستان"سوم.مالزي يا چيننقل قول:
[quote=sahelezendegim69;3199406]Dell Studio 1535ساخت لهستانش خوبه يا مالزي؟......................... مشخصات كلي نوت بوك نام نوت بوك....................1535 Dell Studio -- ----ساخت مالزی------نوع پردازندهCore 2 Duo --سرعت پردازنده2.5گيگاهرتز -------حافظه 6Cacheمگابايت --سرعت 800Bus مگاهرتز-------- حافظه رم: 4096مگابايت --نوع حافظه DDR2 SDRAM:RAM -------هارد ديسك320 گيگابايت --مشخصات هارد ديسك 5400RPM -------درايو نوريDVD/RW --------صفحه نمايش اندازه صفحه نمايش15.4 اينچ --نوع صفحه نمايشBright --نسبت صفحه نمايشWXGA --حداكثر رزولوشن1280*800 -------ساير مشخصات: كارت گرافيكيATI 3450 - 1536 MB --------مودم دارد 56k-------كارت شبكه (LAN)دارد 10/100 --------شبكه بي سيم (WLAN)دارد---------i-Link - 1394 دارد--------بلوتوث دارد----- -كارت خوان (Memory Reader)دارد------- وب كم دارد --------باتريLi-Ion ------ باتری دومNo -------وزن 2.7 كيلوگرم------ سيستم عاملMicrosoft Windows Vista -------ساير امكاناتFinger Print Reader .................................................. .............ببين ساخت مالزی این لپ تاپنقل قول:
نظرتون در مورد اين مدل چيه؟.......................................... .................................................. ..................................Serie :STUDIO1535....... Model :Core2Duo.......CPU (Speed model Cache):2.4Ghz T8300 3MB .......RAM:2GB ........Hard:250GB....... Display:15.4........Weight: 2.7KG
سلام
میخواستم بدونم نظرتون در مورد لپتاپ LATITUDE d630 با مشخصات زیر چیه:
cpu: 2.5GHz 6 m
RAM:4 G
H.D.D:200++ G
VGA: 135 quad
یکی از فروشنده ها میگفت که مادربوردش باگ داره و زیاد گرم میشه. درسته؟ شما چیزی شنیدید.
در حالی که همه میگن از نظر کارایی خیلی عالیه. نظرتون را لطفا مستدل بیان کنید.
ممنون
خيلي جالبه همين الان رفتم توي aris-coنوشته بود dell studio 1537پانزده اينج داره!
سلام. دوستانی که sony سری fw دارند لطف می کنید مزایا و معایب سیستم خود را بخصوص در مورد سرعت کار با آن مثل سرعت بالا آمدن ویندوز یا سرعت کار در آفیس و فوتوشاپ و همچنین هنگ کردن های آن بگویید.
چون من تا چند روز آینده یا sony fw می گیرم یا hp dv5. می خواستم از این نظر مطمئن بشم.
سلامنقل قول:
بابا تور به خدا این چه وضع نوشتنه
دستگاه خوبیه جدید هم هست فقط یگو با وزنش مشکلی نداری
نه آقا توهمه سایت دل یه نگاهی بنداز ضرر ندارهنقل قول:
همه کانفیگاش 1537کد:http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop_studio_17?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
LCD Panel
Glossy widescreen 17.0 inch display (1440x900)
و همه کانفیگای 1535
LCD Panelکد:http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/laptop_studio_15?c=us&cs=19&l=en&s=dhs
Glossy, widescreen 15.4 inch display (1280x800)
آقا من هم همين كارو ميخوام بكنم ولي فكر ميكنم xps بخرم اونم 1330 فقط يه سوال دارم به نظرتون اين لپتاپ خركار هست يا نه؟
مرسي اگه اراهنماييم كنين