سلام دوستان.
تو راهنماي نصب نوشته براي نصب accerelation pack نبايد service pack 2 رو نصب كنيد. آيا درسته؟
حالا من acceleration pack رو نصب كنم يا service pack 2 رو؟ چطوريه جريانش؟
مرسي
Printable View
سلام دوستان.
تو راهنماي نصب نوشته براي نصب accerelation pack نبايد service pack 2 رو نصب كنيد. آيا درسته؟
حالا من acceleration pack رو نصب كنم يا service pack 2 رو؟ چطوريه جريانش؟
مرسي
بدون هیچ شک و شبه ایی در کمال آرامش acceleration pack رو نصب کن و لذت ببر . منم اول می خواستم سرویس پک نصب کنم ، ولی با راهنمایی های دوستان acceleration pack رو نصب کردم و البته خیلی ام راضی ام . وقتی نصبش کردی ، بدون هیچ مشکلی می تونی FSP رو هم نصب کنی.
پ.ن: بچه ها کسی جواب پست قبلی منُ نمیده ؟ :41:
عجب پرنده ای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا لذت بردم
کد:http://www.youtube.com/watch?v=av6rhN-Snow
خيلي ممنون. ببخشيد FSP چيه؟! شرمنده ها من آماتورم!نقل قول:
سلام میگن این بازی برای اونهایی که میخوان خلبان بشن توی کلاس از اونها امتحان میگرن .
من که با A380 پرواز نکردم اما برای چپ یا راست باید از rudder ها استفاده کنی که خوب باید دقت کنی که روی زمیننقل قول:
اگه از aileron ها هم استفاده کنی می تونی دور بزنی :20: پس دقت کن اینارو با هم قاطی نکنی:46:
اما برای ارتفاع : که کلا این شبیه ساز از ارتفاع زیاد خوشش نمیاد:31: . دقیقا یادم نمیاد اما موقعی که flight plan
رو پر میکنی وقتی اون پایین کلیدی رو می زنی که نقشه میاد , همون جا می تونی ارتفاع رو هم تغییر بدی :27:
اگر تو هوا هم بودی تو پنجره ی atc می تونی در خواست افزایش یا کاهش ارتفاع بدی :5:
بله عزیزم , چرا که نه ؟:31:نقل قول:
دوستان شما برای پرواز از کدوم سیستم ناوبری استفاده می کنید ؟
من بیشتر خودم Direct GPS را کار میکنمنقل قول:
این نرم افزار یک نرم افزار جانبی برای شبیه ساز میباشد که شما میتوانید توسط این برنامه مسافر و بار بزنی و درحین پرواز پذیرایی کنی نمایش فیلم و موسیقی بزاری و خیلی چیزهای دیگه حتی اخر هر پروازی هم به شما یک کارنامه میده که میتونه خطاهای پروازیت را بررسی کنی مثلا با بوئینگ 737 نباید در سرعت بالای 250 فلاپ باز کنی و خیلی موارد دیگه :46::46:نقل قول:
میشه گفت یه پچه که یه مود جدید واسه شبیه ساز ایجاد میکنه . فکر میکنم ایجاد شرکت هواپیمایی وجابه جایی مسافر که خلبانش شما باشین .نقل قول:
اتفاقاً خوب مسئله ایی رو مطرح کردی ، کار کردن با "رادر " چه جوریه ؟ دکمه ش تو کیبورد چیه ! ؟نقل قول:
من که با A380 پرواز نکردم اما برای چپ یا راست باید از rudder ها استفاده کنی که خوب باید دقت کنی که روی زمین
اگه از aileron ها هم استفاده کنی می تونی دور بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس دقت کن اینارو با هم قاطی نکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون راهنماييتون. (اين دكمه ي تشكر كو؟!)
*
آيا ميشه كاري كرد كه مثلا وقتي با دكمه ي راست با استفاده از aileron پيچيديم، وقتي دكمه رو ول كنيم aileron ها صاف شن. ديگه 3 ساعت با دكمه ي چپ صافش نكنيم!
مرسي.
به صورت پیشفرض تو کیبورد دکمه ای ندارهنقل قول:
باید بری تو آپشن های خود شبیه ساز و براش تعریف کنی
اگه هم که جوی استیک داری که دیگه خیلی راحتی
میشه بیشتر توضیح بدی ؟ کجا معرفی کنم ؟ !
rudder به صورت پیش فرض کلیدهای اینتر (به سمت راست) و صفر (به سمت چپ) هستش (البته در Numpad)، وقتی Num-lock خاموش باشه!!
با سیستم VOR و برای تقرب از سیستم ILS که به این نوع پرواز IFR میگن...نقل قول:
دیدن کابین Airbus 380 بصورت 360 درجه
واقعا لذت بردمکد:http://www.gillesvidal.com/blogpano/cockpit1.htm?update=1
نقل قول:
-----------------
نه! اما با نواختن! دکمه 5 (Num Lock در حالت خاموش) دوباره aileron ریست می شود.:20:
FSP همون كه توو پست اول هست به روز هست يا نسخه ي جديدتري هم داره ؟
اگه نسخه ي جديد هست ممنون ميشم لينكشو بديد البته كرك شده و كامل
اخرین ورژن این نرم افزار همان X هست و به روز رسانی (Update) هم ندارهنقل قول:
این کرکش هست که میتونی از این سایت دانلود کنی
کد:http://www.4shared.com/file/B-Wl0Hew/FsPassengerX_Crack.html:31:
بچه ها من جدیداً یه مشکل اساسی با این فلایت پیدا کردم ! البته بیشتر بر می گرده به سیستم خودم ، ولی گفتم شاید کسی راهنمایی کنه مشکلم حل بشه ، هر چند که دوستان یه چند وقتیه که ... بگذریم .
وقتی می خوام با هواپیما پرواز کنم تصویر خیلی کند پیش میره ، بطوری که چند ثانیه ایی همه جا طوسی یا مشکی میشه و کم کم به حالت طبیعی بر میگرده !!!
جایی تو ستینگ دستکاری نکردم که اینجوری شده ! قبلاً هم همچشن مشکلی نداشتم !!!!! گرافیک سیستمم 512 ـه ؛ فکر کنم بخاطر حجم بالای مای ترافیک باشه ! البته اوایل خوب بودا ، جدیداً اینجوری شده . هر چی ریستم می کنم بی فایدست!!
هر کی دوست داشت یه راهنماییی کوچیک بکنه ، ممنونش میشم ، هر کی ام نخواست مشکلی نیست ، تنش سلامت. مرسی
اگه برنامه دیگه ای هم داری که مشکلی مشابه این داره ویندوز بریز، در غیر این صورت دوباره fs رو نصب کن.نقل قول:
وقتتو تلف نکن برا راهای دیگه چون مشکل کلی و 1000 دلیل میتونه داشته باشه!!!
سلام بهرام جان :46: شما با کارت گرافیگ 512 می تونی تمام texture ها رو باز کنی اما مشکل اصلی شما تو loadنقل قول:
کردن اون ها هست که باید cpu & ram خوبی داشته باشی البته اگه بخوای از تمامی امکانات استفاده کنی:13:
شما همون اول که شبیه ساز میاد بالا برو تو تنظیمات و اون درجه هارو بیار پایین تر یا دستی تنظیم کن .
فکر کنم بیشترین استفاده رو هم ترافیک هواپیماها داره که اگه اونو کم کنی , خیلی روون تر میشه:5:
سلام خدمت دوستان.
ببخشيد آيا ميشه وسط مراحل بازي رو سيو كرد؟
ممنون.
البته به نظر من نرم افزار Directx هم بی تاثیر نیست من هم همین مشکلا داشتم ولی اخرین ورژن Directx را که نصب کردم مشکلم حل شد :5:نقل قول:
خوب امتحانش ضرر نداره ! می تونی لطف کنی لینکشُ برام بزاری ؟ مرسی
این هم لینکش عزیزه دل برادر :31:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=fd7c8a79-85df-4437-86c4-af5a5adef0d4
در ضمن اگر مشکلت باز هم حل نشد درایور کارت گرافیکت را به روز رسانی کن . :20:نقل قول:
FMC برای FSX میخوام...
کسی لینکی چیزی داره برامون بذاره...؟؟
در میان ماموریت فکر نکنم اما وسط پرواز عادی چرا میشه...نقل قول:
من وقتی اجرا میکنم صفحه windowed هست ولی هنگام پرواز full screen هست
چطور میتونم کاری کنم که کلا همیشه حتی توو منوها full screen باشه ؟
ctrl+enter هم میزنم فول اسکرین نمیشه !!
دوستان عزیز سلام
یک نرم افزار جدید بهتون معرفی میکنم برای انهایی که علاقه به مراقبت پرواز در برج مراقبت دارند
Tower Simulator
ویژگی های محصول:
-محصول شرکت Wilco
- شبیه سازی مهیج برای علاقمندان به واحد مراقبت پرواز
- هدایت هواپیماهای ورودی و خروجی
- امکان هدایت در پنج فرودگاه دنیا از جمله : Chicago – Munchen-Paris-Orange,Country-St.Maarten
- محیطی واقعی و جذاب برای علاقمندان به واحد مراقبت پرواز
- امکان انتخاب باند فرودگاه
- امکان درج نام به عنوان کنترلر
- امکان تغییر در زمان
- امکان تغییر در آب و هوا
- دارای Manual به صورت فایل pdf
- دارای Gate Editor
- دارای Painting Editor
- دارای Schedule Editor
این هم لینک دانلودش در تورنت
http://thepiratebay.org/torrent/4200944/Wilco_Publishing_-_Tower_Simulator_V1.0
داداش زحمت می کشی یه لینک دیگه بدی ؟ اینُ دانلود کردم وقتی فایلُ از حالت رار خارج کردم ، تو فولدرش یه فابل پاور پوینت هست و یه کلیپ صوتی !!!!! شاخ در اوردم !نقل قول:
اگه کسی یه لینک دیگه داره ممنون میشم بزاره . مرسی :40:
نقل قول:کد:http://www.techmixer.com/download-directx-11-for-windows-7-directx3d-11/
بچه ها ، یه سوال بزرگ !
برای کاهش همزمان ارتفاع و سرعت باید چیکار کنم ؟؟؟ کلاً بهترین روش کاهش سرعت چیه !!
من شنیدم که اسمش کلایم (Clim) ـه ! درسته ؟ من همیشه با ایربرک (AirBreak) سرعت کم می کنم که کاملاً اشتباهه !!! همیشه تا سر باند که میام ، سرعتم فوق العاده بالاست ، چون اگه با ایربرک سرعت کم کنم ، یک آن ارتفاع به صفر می رسه ! اگه کسی می تونه راهنمایی کنه لطفاً و البته بی زحمت کلید مذکورُ تو کیبورد ذکر کنه ... ممنون و مرسی
پ.ن:من با کاهش ارتفاع مشکلی ندارم ، با اتو پایلوت کمش می کنم ، ولی سرعتُ نفهمیدم با چی میشه کم کرد .حتی فلپ هم فایده ایی نداشت . مرسی
خوب Climb که صعود هست" Decent میشه نزول یا همون کاهش ازتفاع خودمون...نقل قول:
بهترین روش یا روش عادی اینه که اول سرعت رو کم کنید بعد VS رو - کنید این تو آموزشهای اولیه هست.
شما به احتمال زیاد VS رو زیاد در نظر میگیرید که مجبور به استفاده از AirBreak میشید که برعکس شما باید
VS خیلی کمی داشته باشید تا سرعتتون نه تنها بالا نره بلکه به آرومی رو به کاهش باشه و این روند رو تا باز کردن کامل(یا درجه مورد نیاز) فلپ باید ادامه پیدا کنه و البته این روند به مسیر طولانیی نیاز داره پس باید محاسبه شده عمل کنید تا به موقع Approach کنید.
سلام به کاپیتان های زحمت کش و عزیز
من یه شبیه ساز فارسی ماله نوین پندار پیدا کردم می خوام با کرک نصب کنم و ببینم میشه فایل های صدای فارسی شو جدا کنم روی ورژن انگلیسیش نصب کنم و بزارم اینجا تا بقیه هم استفاده کنن؟
راستی امکان اسکن کتابچه راهنمای فارسیه شبیه سازم دارم اگه مشغله کاری بزاره
دوستان لطف کنین اطلاعاتی دارین به منم بگین
مثله محل قرار گیری فایل ها یا امکانه اضافه کردن این صداهای فارسی:5:
در ضمن دوست من در هر سرعتی نمیتونی فلپ باز کنی چون هر درجه فلپی مربوط به یه سرعت میشه مثال : اگر با بوئینگ 737 در سرعت بالای 250 فلاپ باز کنی فلاپات اسیب میبینه . هر هواپیمایی یه دفترچه داره که میتونی توی اونجا بررسی کنینقل قول:
ولی بهترین کار برای فرود بی دردسر و سرعت مناسب اینه که از 80 مایلی فرودگاه با نزول منفی 18000 ارتفاع کم کنی و V1 هم روی 38 تا 40 باشه البته در صورتی که با ارتفاع 28 هزار پا پرواز کنی
اي بابا..! آقايون شما چطوري درست روي باند فرود مياين؟ من تاحالا نشده رو آسفالت فرود بيام! همش اينور اونور رو خاكي ميشينه! چطوري تنظيمش كنم؟
البته با هواپيماهاي كوچيك مشكلي ندارم. منظورم با 737 هست مثلا.