نقل قول:
من هم دوستم دنبال این گوشی هست و هرچه میگمش قدیمیه و شاید گیر نیاد زیر بار نمیره .:10:
این رو میگن عشق و تعصب
Printable View
نقل قول:
من هم دوستم دنبال این گوشی هست و هرچه میگمش قدیمیه و شاید گیر نیاد زیر بار نمیره .:10:
این رو میگن عشق و تعصب
بله ولی خوب دیگه نسل گوشی ها عوض شده هر روز یه تکنولوژی جدید هر روز یه مدل با امکانات جذاب دیگه. ولی ان 95 یه چیز دیگه ای بود واقعا. ان 82 هم بعد ان 95 اومد دوربین فوق العاده و برتری داشت
نقل قول:
یعنی به کیفیت x6 میرسن
ایکس 6 نسبت به 82 چطوره دوربینش:10:
ضعیف تر هست.هم خود لنز و ازنظر فلاش.82 قدرتمندترین دوربین 5 مگاپیکسلی را در بین تمام گوشی ها داره.
نقل قول:در تکمیل حرف این رفیقمون هم بایستی بگم که که الگوریتم عکسبرداری N82 بسیار تر و تمیز تر از X6 هست.نقل قول:
دوستان بایستی به عرضتون برسونم که حدود 1 هفته پیش گوشی نازم رو به قیمت 220 تومان فروختم! :دی خیلی ازش خشنود بودم؛ چون طعم واقعی عکاسی و فیلمبرداری رو بهم چشوند... امیدوارم دوربینش واسه صاحبش عکس و فیلم شاد و خوب بگیره!!! :27:
خلاصه این که بدی و خوبی هر چی دیدین حلال کنین... فعلا :10::40:
آقا باطری N82 ما به رحمت رفت !! جمعه 15 دقیقه شارژ نگه میداره !!!
میخوام یه باطری بخرم :
1. باطری اورجینال چنده ؟
2. باطری چینی چنده ؟
اگر کسی خواست باطری چینی رو با نام اورجینال بفروشه از کجا بفهمم باطری ای که میده اصله ؟
شما خرید باطری اصل رو پیشنهاد میکنید یا اینکه چینی هم همون کار رو میده ؟؟
سلامنقل قول:
خدا بیامرزدش ! :دی
1. در نزدیکی خونه خودتون ( بدون کاور ) 14 تومان اما در علاءالدین 7 تومان ( بدون کاور )
2. همون قیمت! :دی
3. چینی = اوریجینال و مجار = قلابی! البته برای گوشی های قدیمی مانند 6630 هنوز هم باطری های مجار اصل هستن. اما برای گوشی های امروزی، باطری های مجار قلابی هستن و چینی ها اصل هستن. من خودم برای 3250 ام که باطریش مانند N82 هست باطری مجار گرفتم به 1 ماه نکشید که تبدیل شد به یه توپ بس که باد کرد!!! :13:امروزه همه باطری ها و لوازم های جانبی گوشی ها رو چین می زنه. اگه دقت کنی باطری فابریک گوشی خودت هم چینیه!...
شاد باشین :دی
دنبال باطری اصل نرو چون خود ایراتل هم تقلبی میفروشه. بهترین کار را من کردم. یه باتری تایوانی هست به اسم MOMAX / XLEVEL این عالیه ، من 6ماهه دارمش و20 تومن خریدم. روی جعبه اش نوشته برای نوکیا N82 . و روش آرمها و لوگوی خودشو داره. به جرئت میتونم بگم از باتری اصل خودش قویتر و عالیتره(گوشیم فنلاندیه).
عزیزان اصلا طرف 7 تومن و اینا نرین ، فقط باطری اصل یا همون که هیگرید گفتن رو بندازین، جز اینا بندازین سر 1 ماه تموم میکنه و مدت شارژ نگهداشتنش به یک روز هم نمیرسه.
من پارسال شهریور یه باتری اصل خریدم 19.5 از علایدین طبقه پاینن ، ولی دیروز که رفته بودم همه ی جنسا آشغال شده بود، قاب تقلبی که پارسال میداد 4 تومن شده بود 10 تومن بهشم میگفتن های کپی در حال که پرسال های کپی واقعی رو میداد 9 تومن واقعا هم جنسش عالی بود همون امسال 22تومن بود :|خیلی ضد حال خوردم که ارسال نخریدم ...
خلاصه اگر میگیری حواستو جمع کن، باطری من تازه الان بعد یکسال که گذشته در حالت استفاده زیاد 15 ساعت قشنگ نگه میداری حالت عادی هم 3 روز .
سلام به همه دوستان
گوشی من چند وقت پیش از دستم پرت شد و ضربه خورد . فقط شیشه قابش ترک خورد و چند تا خش روی بدنه . فقط روی ال سی دی گوشی یه نوار باریک تقریبا زرد رنگ ایجاد شده که خیلی محسوس نیست . مثلا یه تصویری که روشن باشه اون نوار باریکه دیده میشه . ممکنه ال سی دی آسیب دیده باشه . احساس میکنم ضامن دوربینش هم کمی سفت تر شده .
گوشیم اصل فنلادیه و نقره ای
سلام دوست عزیز برای داداش منم همین اتفاق افتاده بود ولی شیشه قابش ترک نخورده بود یکی خط زرد روی ال سی دی افتاده بود که به مرور زمان بزرگتــر میشد و سیاه تر بعد از مدتی یعنی یک هفته کم کم داشت از بین میرفــت الان هم تموم شد و نیازی به تعویض ال سی دی نیســت :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
سلام...
فریمور گوشی من 20 ه...عکاسیش خوبه ولی فیلمبرداریشو اصلا دوست ندارم ...ته رنگ فیلم قرمز میشه و نور مدام در حال تغییره ..ظاهرا هیچ گزینه و آپشن خاصی هم نداره ...واسه این گوشی این قضیه طبیعیه یا نه ؟ راه حلی داره ؟ کدوم یکی از فریمورها کیفیت عکاسی و فیلمبرداری و gps شون بهتره ؟
فریمور 31 از همه بهتره به 31 آپدیت کن :46:نقل قول:
آخرین فریمور هم 35 هستش که اصلا توصیه نمیکنم مزخرفه :2:
توی این فریمور 31 واسه فیلمبرداری آپشنی اضافه میشه یا نه؟نقل قول:
من گوشیمو -- کردم ...با این اوصاف آپگریدش مشکل دار نمیشه؟ کار خاصی در این زمینه نباید انجام بدم؟
با nsu که نمیتونم آپگرید کنم.. یه بار با جف خواستم بکنم نزدیک بود گوشیم فوت کنه :31:
سلام به همه ی بروبچز قدیمی
اقایون یه مشکلی واسم پیش اومده خواهشا کمک کنید
دو روزه که بلوتوث گوشیم روشن نمیشه .این پسامو میدهunable to perform bluetooth opration
ریست هم کردم اما فایده نداشت....
مرسی
ای بابا عجبببب...........
یادش بخیر اون دوره که ما تو ایت تاپیکا بزن بزن و بگیر بگیر داشتیم چقد بچه ها فعال تر بودن ...
کجایی جوونی که یادت بخیر...کو پس کجان یونس و ابراهیم و..مجیدو...سامان و..
سلام پسر:31:نقل قول:
گذشت دادا:19:
برای مشکل گوشیتم باید فلشش کنی.:46:
به به داداش حمید :10::40:خودمون............
یعنی باید گوشیمو به فنا بدم؟؟؟؟
ای داد.
باشه دوست عزیزم مرسی
ولی بازم یاد قدیما بخیر.....
فلش زدن که به فنا دادن نیشت!نقل قول:
خیلی هم گوشی حال میاد!:31:
منظورم همون بود
خوب فلاش دادن هم وقتی خود ادم بخواد انجامش بده ریسکه دیگه....
بهتره سر کیسه رو یکم شل کنی :21: این بهتره تا اینکه گوشیتو به فنا بدی :31:نقل قول:
چششششممممم.
ولی تا حالا این لذت رو تجربه نکردی که چقد حال میده ادم با دستای خودش یه کاری یا برنامه ای یا هرچیز سخت رو خودش روی گوشیش انجام بده....های های که چه حالی داره مثل یخ در بهشت خوردن توی سنا وجکوزی........(البته من تا حالا نخوردم......)
چرا نا سلامتی خودم زمانی ( سه ماه پیش:31:) ان82 داشتم سرش هم هر بلایی لازم بود آوردم و لذت خوردن یخ در بهشت توی سنا وجکوزی رو احساس کردم........( البته قبلا نمیدونستم این چه احساسیه) :31:نقل قول:
دوستان سلام من دالدم بیرون واسم به ورزن جدید اپ کردن گفتم ان گیج هخم رو روش راه اندازی کن.....
حالا فقط تو منو گوشبم یه فایل به نام games اضافه شده و تو فایل منر تو قسمت مموری هم که میرم یه پوشه ان گیج هست...تازه بازیهای تریال اورجینال خود گوشی هم باز نمیشن....
حالا شما میگید ان گیج روش راه اندازی شده؟؟؟؟یعنی بازیهاشو دان کنم وبریزم روشس حله؟؟؟؟یا کلاینت و ....رو بازم میخواد؟؟؟؟؟
با تشکر
دوست عزیز چون NGage پولی هستش شما برای اجرای بازیهای اون باید از بازیهای کرک شده استفاده کنید و بعد از نصب 100% اجرا می شننقل قول:
البته نصبش کمی فرق داره چون باید فایلهای قابل نصب را در یک مسیر خواصی تو گوشیت کپی کنی و بعد وارد انگیج بشی و از طریق همون نصب کنی تا در منوی انگیج نشون داده بشن
موفق باشی
من درب پشت گوشی رو ورداشتم و با همون باطری پف (!) کرده از گوشی برای رفتن به اینترنت استفاده میکنم ... فقط میخواستم ببینم برای گوشی مشکلی ایجاد نکنه این باطریه ؟؟
پف کردن باتري به خاطر اينه که همش باتري کامل خالي نشده زود ميذارين توو شارژ و مثلا شب تا صب ميذارين توو شارژ باشه ... بايد گوشيو تا شارژ شد از شارژر بکشي وگرنه بعد از مدتي باتري پف ميکنه ...نقل قول:
مشکلی ایجاد نمی کنه جز یه مشکل کوچیک؛ امکان داره هنگامی که گوشی توی دستته و گرم مکالمه با دوست گرامیت هستی، جداره درونی باطری دووم نیاره و یهو باطری + گوشی توی دستت منفجر بشه که به احتمال قوی می تونه خدایی نکرده موجب سوختگی صورت یا حتی نابینایی هم بشه... همین!نقل قول:
شاد باشین:دی
سلام
امروز دوباره ال سی دی گوشیم مثل تابستون سال قبل شد!
دیگه خسته شدم ازش:41:
مگه تابستون سال قبل چش شده بود ؟؟
چند تا لکه قرمز روی ال سی دی ایجاد شده بود که بزرگتر میشد
برا چند نفر هم همچین اتفاقی افتاده بود اما به مرور زمان خودشون درست شدن نگران نباش :46:نقل قول:
بر و بچز ان82 دار خوش میگذره با گوشیهاتون؟؟؟؟؟؟!!گوشی من داره وارد 2 سال و نیم عمر میشه!!!دیگه پوسیدگیشو از درون دارم احساس میکنم!!!D::2:
مرور زمان؟نقل قول:
مثلا چقدر؟
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
گوشی منم تو همین سن و سالاستنقل قول:
ظاهرش داغونه داغونه
باهاش خوب رفتار نکردم:31:
سلام بکس قدیمی:31:نقل قول:
مدتی بود به تاپیک سر نزده بودم!
---
فکر کنم باتری گوشیه من پوکیده! صبح فول شارژ می بریم...7-8 ساعت بعد تعطیل!
2-3 ساعت موزیک با هدفون...15 دقیقه کار با گوشی و بلوتوث و اینا...5 دقیقه مکالمه...! تازه اکثر اوقات Offline :(
شما وضعتون چطوره؟
ممنون، شاد باشی:40:
دقیق دقیق نمیدونم اما فکر کنم دو ماهه درست شد البته لکه ها شروع به بزگ شدن میکنن بعد یه دفه غیبشون میزنه :31:نقل قول:
سلام دوستان
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
سلام بر تو ای دوست وفادار به N82 :دینقل قول:
خدانکنه !نقل قول:
بیچاره شدم رسمأ!!!!!!
:41:نقل قول:
توی یک هقته حدود 70 تومن خرج گوشی کردم، خر بازی در آوردم و نرفتم یه گوشی جدید بگیرم!!!!!!!
:10:نقل قول:
یه دفعه به یاد اون اوایل که گوشی اومده بود افتادم و دلم سوخت و گفتم من که این همه آرزوی ان 82 داشتم پس بهتره همین را درست کنم و استفاده کنم ازش!!!! (تریپ مرام برداشتم)
قاب کامل 12 تومن ؟:18: اینجا قاب های اصلی و های کپی بالای 30 -40 تومنه (یه بار از یه مغازه قیمت گرفتم گفت اصلیش 60 تومن!) به نظرم بی کیفیتی قاب هم در بوجود اومدن مشکلات بعدی بی تاثیر نبودهنقل قول:
اما شرح ماجرا،
همونطور که بقیه دوستان گفتن باطری گوشی من هم نزدیک بود منفجر بشه ، باد کرده بود در حد تیم ملی ، اینقدر باد کرده بود که زور آورده بود به درب پشت و پین هاش را شکسته بود!!!!!!
خلاصه ، یه باطری خریدم به 12 تومن ، خداراشکر خوب بود !!!
یه قاب کامل بر اش گرفتم به 12 تومن!! تا اینجا هیچ مشکلی نبود
عوض کردن قاب کامل حتی برای تعمیر کار های اسما حرفه ای هم مشکل سازه چه برسه به ماهایی که ابزار بخصوصی هم نداریمنقل قول:
قبلأ در گوشی را خودم باز کرده بودم و بازرش را که خر اب شده بود تعویض کرده بودم ، گفتم حالا که در گوشی را خودم باز کردم بذار تا قاب دورش را هم خودم عوض کنم ، خلاصه گوشی را باز کردم، چشمتون روز بد نبینه ال سی دی را برداشتم ، رسیدم به جدا کردن سیم ها ، خلاصه یادم رفت که سیم فلش را جدا کنم ، فشار آوردم به مادربرد تا جداش کنم ، سیم فلش از وسط برید!!!!!!
بدبخت شدم ، کل شهر را زیر و رو کردم تا یه فلش زنون ان 82 پیدا کنم ، خلاصه پیدا کردم و به قیمت 20 تومن خریدمش و گذاشتم روی گوشی ، همه ی مراحل را طی کردم ، خداراشکر بدون مشکل بود ، تا 2 روز هم گوشی مشکلی نداشت ، یک روز از پله های حیاط اومدم پایین گوشی زنگ خورد و برداشتم گوشی را از دستم برعکس افتاد روی زمین!!!! هیچ اتفاق خاصی براش نیوفتاد!:41: فرداش اومدم فیلم بگیرم دیدم ای داد بیداد!!!!! دریچه ی شاتر دوربین منفجر شده و پکیده!!!!! دوباره بی چاره شدم!!! فیلم نمیگرفت یعنی میگرفت اما فقط صدا را ضبط میکرد!!!تصویر ثابت میموند!!!!
خلاصه رفتم با 1000000000 بدبختی دنبال یه دوربین ، تعمیرکارها گفتن دوربین های اصلی به کیفیت قبلی ها نیست ، غیر از اینکه بگردی و یه تعمیریش را پیدا کنی، دوباره با 20000 بدبختی یه تعمیریش را پیدا کردم و با مبلغ 25 هزار تومن خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!
فوقش بشه قاب پشت و رو رو عوض کرد و قسمت شاسیس واقعا دشواره
به نظر من گوشیت رو هر چه سریعتر بفروش چون با این اوضاع خرجش بیشتر از خودش میشهنقل قول:
این بود شرح دردسر من بدبخت!!!!!
حالا هم هنوز اون گوشی قبلی برام نشده و یه جورایی دلم را زده!!!
به نظر شما دوستان من که این همه ی بدبختی کشیدم و این همه هم با ذوق و شوق این گوشی را 2-3 سال پیش خریدم (420 تومن) الان چه گوشیی این همه قابلیت های خوب ان 82 را داره؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون اصلأ گوشی را عوض بکنم؟؟؟
یاد اون قدیما که ان 82 اومده بود ، هر روز توی این تاپیک پست میدادم !!!!!!! عجب گوشیی بود
تازه اگر هم کامل تعمیر شه چون خودت نسبت بهش بد دل شدی دیگه اون گوشی سابق نمیشه
می تونی به n86 - n97 - x6 و خیلی های دیگه فکر کنی
در کل دیگه ناراحت نباش هر گوشی ای یه عمر مفیدی داره و از وقتی که تو چین تولید میشن عمرشون کمتر هم شده
اوضاع باطریه گوشیه مام خیلی بی ریخت شده........نقل قول:
لا مصب باد کرده در حد بادکنک........البته یه چیز باحالی که شده اینه که چون باطریش باد کرده دیگه در باطریش لق نمیزنه.:دی
ولی اگه بخوام با گوشیم کار کنم زیر 1 ساعت دووم میاره با باطریه فوووول....!!!!
e e e e!!نقل قول:
راس میگی ا علی... من از روزه اول که گوشی رو گرفته بودم در باتریش لق میزد سیم ایرانسل (به همین درد میخوره...:27:: دی) انداختم زیر درش و درست شد..لق نمیزد! همین هفته پیش یه گوشی گرفتم واسه یکی از آشنا ها (این سیم ایرانسله 7 تا گوشی افتتاح کرده: دی) سیم رو در آوردم و ... بعد که اومدم بزارم جاش...به هر زحمتی شد جا نمیرفت! پس نگو باتری منم باد کرده:31:
خب باتری اصلی جایی گیر میاد؟ من فقط رو باتری 78 دیدم که زده چی چی ژاپن و مونتاژ چین! اون باتری خیلی خوب کار میکنه...
واسه 82 از اینا گیر نمیاد؟: دی
شاد باشی:40: