من اگه الآن بخوام برم سیمز 3 رو بخرم باید بگم به من چی بده که کامل کامل باشه؟البته از این آخریه(باستانیه)خوشم نمیاد.اونو نمی خوام
Printable View
من اگه الآن بخوام برم سیمز 3 رو بخرم باید بگم به من چی بده که کامل کامل باشه؟البته از این آخریه(باستانیه)خوشم نمیاد.اونو نمی خوام
تو این پست کامل نوشتم تا حالا چیا اومده:نقل قول:
شما اگه هر کدوم از EP یا Stuff ها رو نمیخواهید مشکالی نداره اون رو نصب نکنید فقط آپدیتش که در دیسک بازی موجوده رو برای نسخه بعدی که میخواید نصب کنید لازم دارید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6069486&postcount=4964
(میتونید آپدیت ها رو جدا دانلود کنید.)
سلام
دوستان تو سیمز 3 مثل بسته الحاقی The Sims 2: Open for Business میشه مغازه یا رستوران ساخت و کسب و کار کرد؟
Late night هم قشنگه اما خب زندگی تو آپارتمان یه ایرادایی داره . نمیشه سیمزمو ببرم تو sunset valley باشه ؟
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
البته الان ماله من بازیگره ها . تو sunset valleyنمیشه بازیگر باشه ؟
توسعه دهنده مشاغل نسخه سیمز 3 به حرفه ها (کارآگاه خصوصی،مجسمه سازی،پزشکی،مخترع و ...) پرداخته.بسته اوپن بیزنس سیمز 2 مربوط به مغازه،رستوران و ... بود.نقل قول:
البته در سیمز 3 به صورت محدود میشه مثلا یه ملک تجاری رو خرید.
باید از قسمت ادیت تاون ساختمان مربوط به شغل مورد نظر رو در شهری که میخواهید قرار بدید.نقل قول:
به نظر میرسه sims medievalخیلی جالب تر از بقیه نسخه ها باشه
عجب بازی توپ و اعتیاد آوریه.شبا تا ساعت 1 پای بازیم.
فقط یه سوال:اگه با sim ها کاری نداشته باشم که مشکلی پیش نمیاد؟خودشون کارشون را انجام میدن دیگه؟
راستی اگه بخوام نکات فنی و ریز بازی را یاد بگیرم باید کل این تاپیک را بخونم یا جایی هست که توضیح داده باشه؟
Free Will هر چقدر به ماکزیمم نزدیکتر باشه بیشتر کارا رو اتوماتیک انجام میدن،در صورتی که خاموش باشه هم که خودتون باید کارهایی که انجام میدن رو انتخاب کنید. (بستگی به اینکه هم زمان با چند Sim بازی میکنید تنظیم کنید.)نقل قول:
هم این تاپیک هم تاپیک نسخه قبلی The Sims 2 (چون پایه بازی یکی هست) راهنماهای اینترنتی زیادی هم هست.
خود بازی هم قسمت آموزش داره و منوی Help خیلی کاملی هم تو خود بازی هست.
یکی لطف میکنه لینک آخرین ورژن به همراه کرک و اگر توضیح خاصی داره را قرار بده؟البته من تقریباً 100 صفحه ای از تاپیک را خوندم و چندتا لینک دیدم اما دانلود نمی شدن
متشکر
سلام به همه دوستان یه سوال
مشکل از کجاس که دقیقا بعد از نصب The Sims 3 Outdoor Living Stuff این پیغام رو میده و وارد بازی نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم ماله اینه گیم لانچر باید اپدیت شه اما هر کاری میکنم نمیشه اگه راهنمایی کنید که این مشکل از کجاس و روش حل کردنش چه شکلیه خیلی ممنون میشم
نسخه های اولیه که به بازار اومد ورژنش زیر 1.0.631.00002 بود که باید طبق آموزش پست 1 به این ورژن میرسوندید تا پک های الحاقی بعدی بتونن نصب بشن.نقل قول:
الان دیگه اکثر نسخه های اصلی ورژن بالا هستن.
باید بازیتون آپدیت باشه.نقل قول:
یا از آپدیت های موجود در دیسک های بازی استفاده کنید.یا آپدیت رو جداگانه دانلود کنید.
تو کجای دیسک های بازی و یا چطور اپدیت کنم ممنون میشم اینو یه راهنمایی کلی کنیدنقل قول:
چون هرچی گیم لانچر رو میزنم اجازه اپدیت نمیده
راهنما پست اول هست.نقل قول:
شما از لانچر ورژن بازی رو ببینید طبق راهنما عمل کنید.
چه نسخه هایی رو نصب دارید و میخواید چی نصب کنید؟
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ورژن بازی من 1.0.615.00107 است.پست 1 دو تا لینک داره برای آپدیت که لینک یکش کار نمی کنه.
راستی منکه رفتم بازی رو خریدم بهم دو تا DVD نصب داد و سه تا DVD9 دیگه که رو یکیش با ماژیک نوشت AD رو یکی دیگه نوشته outdoor و اون یکی هم فکر کنم نوشته let
سلام من سيمز وديوال رو گرفتم تو يكي از كويست ها موندم نوشته Sample esme keshvar Water Supply بايد چيكار كنم ؟
فکر کنم باید بری رو چاه آبه کلیک کنی باید باشه گزینش اونرونقل قول:
سلام به همه من یه مشکل باحال دارم
من توی اجرای The Sims 3 Outdoor Living Stuff مشکل داشتم یعنی نصب میشد اما موقع اجرا این ارور رو میداد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش به پیشنهاد چند تا از دوستان با توجه به پست اول بازی رو اپدیت کردم که از اون موقع به بعد دیگه اصلا اجازه ی نصب هیچ پکیجی رو بهم نمیده و میگه قبل نصب پکیج،بازی رو نصب کن در حالی که من بازی رو نصب شده دارم :27:
خیلی باحال شده
یه فکری به حال فایلهای پست اول بکنید دانلود نمیشن
سلام دوستان من آپدیت the sims3 رو از طریق EA Download موجود تو luncher بازی دانلود کردم حجمش هم خیلی زیاد بود الان ورژن بازی 1.19 شده ولی بازی دیگه اجرا نمیشه اولا سریال میخواست الان اونم نمی خواد کلا بازی اجرا نمیشه.لطفا کمک کنید!
من دانلود کردم مشکلی نداشتننقل قول:
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
اصلا کسی من و میبینهنقل قول:
بالاخره فهمیدم باید چجه کار کنمنقل قول:
تو قسمت inventory یه کتابچه هست باید اول اونو مطالعه کنم بهدش برم مواد لازم برای smortlee stew رو تهیه و غذا رو درست کنم و بخورم!!
شما که این بازی رو بازی کردی میشه یکم در موردش توضیح بدی؟ مثلا اینکه خسته کنندس یا هیجانش زیاده؟نقل قول:
دوستان من این بازی رو با پک World Adventure دارم بازی می کنم.
دیروز وقتی داشتم بازی می کردم یهو پام خورد به دکمه ریستارت کیس :دی کامپیوتر ریستارت شد البته یه چند دقیقه قبل این اتفاق بازی رو سیو کرده بودم. امروز که اومدم بازی رو ادامه بدم دیدم نه شهری که توش زندگی میکردم هست (Sunset Valley) نه خانواده ای که باهاش بازی می کردم. وقتی هم که میخوام واردش بشم میگه " درطول بارگزاری Sunset Valley.sims3 مشکلی پیش اومده ، لطفا برنامه رو مجددا راه اندازی کنید! "
باید چی کار بکنم که سیوم دوباره برگرده ؟؟!!
خواهش می کنم کمکم کنید...
یه سوال دیگه هم داشتم.
ورژن بازی من 2.0.86.002002 هسن و وقتی میخوام پک Ambitions رو نصب کنم نمیزاره. در حالی که World Adventure به راحتی نصب شد. باید چی کار کنم؟؟!
سعی کنید پک ها رو به ترتیب نصب کنید. بعد از World Adventure باید High-End Loft رو نصب کنید بعدش Ambitions رو که نیاز نباشه از نت آپدیتش کنید:46:نقل قول:
Maggy_P عزیز از راهنماییت خیلی ممنونم.نقل قول:
برای این یکی مشکلم هم راه حلی هست؟!
برای این مشکل هیچ راه حلی وجود نداره. وقتی ریست شده سیوتون هم باهاش خراب شده.نقل قول:
فقط یک چیزی، موقع سیو کردن ریست شد یا موقع بازی کردن؟
موقع بازی کردن :-((
من میگم هیجان سیمز های قبلی به خصوص 2 رو نداره!نقل قول:
فقط همه ش کار میگه انجام بدی، حتی بعضی اوقات بدون اینکه بدونی داری چیکار میکنی! :13:
من که بیخیالش شدم!
بنظرم سیمز 2 رو با کل پک هاش نصب کنیم و بازی کنیم از سیمز 3 و قرون وسطایی خیلی بیشتر حال میده
پس خیلی بد شانسی آوردیننقل قول:
چون احتمال اینکه موقع سیو کردن فایل خراب بشه خیلی بیشتره
خود منم این بلا سرم اومده و بدجور هم ضد حال خوردم چون تقریبا یک نسل با اون سیمز ها بازی کرده بودم!! :13:
یکی از دلایل نداشتن هیجان اینه که زیادی خواستن طبیعی ترش کنن.نقل قول:
مثلا نمیشه همزمان با چند تا خانواده بری. این به نظرم بدترین نقطه ضعف سیمز 3 هست.
یکی دیگه هم اینکه توی سیمز 2 بیشتر راز و رمز داشت و یکمی فانتزی بود تا طبیعی و این بامزش کرده بود.
Maggy_P جان ؛ به نظرت میشه سیو رو ریکاوری کرد؟!
هیجانی نداره گوشه صفحه یه ایکون ظاهر میشه که مثلا باید بره شکارنقل قول:
میفرستیش شکار
ظاهر میشه بره نوشتن قانون باید بری یه قانون بنویسی....هیچ هیجانی نداره
The Sims 3: Generations
ایا برای اجرا به نسخه اصلی سیمز3 هم نیازه؟
راستشو بخواید من تا به حال ریکاوری رو امتحان نکردم. ولی به نظرم جواب نمیده.نقل قول:
ظاهرا یک پک هست و روی نسخه هی اصلی نصب میشهنقل قول:
یه تحقیقی کردم ظاهرا بازی کاملا با نسخه 3 جداست و نیازی به نصب نسخه 3 نداریمنقل قول:
همونطوری که Maggy_P عزیز اشاره کرد حتما باید نسخه اصلی نصب باشه. چون Generation (نسلها) جزء Expansion ها محسوب میشه بنابراین 100% به نسخه اصلی احتیاج هست.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:EP جدید بازی هست به نسخه اصلی احتیاج داره+آپدیت.نقل قول:
جدیدا دیدم شرکت های ایرانی کار جالبی که کردن هر EP رو بخواهید به همراه نسخه اصلی درون خودش در یک پک قرار دادن با نصب آسان. (بدون احتیاج به هیچ نسخه و آپدیت دیگه میتونید اون نسخه ای که دوست دارید بازی کنید نیازی به آپدیت های مکرر و نصب های جداگانه نیست عیبش هم این هست که فقط همون بسته توسعه دهنده+بازی اصلی رو دارید و قابلیت نصب نسخه های دیگه روی این سری رو ندارید.)
حالا که اینطوریه کسی لینک دانلود سیمز3 رو داره؟
خوب شما برو اکسپنشن پک رو با نسخه اصلی باهم بگیر. اون دوستمونم گفت دیگه همراه اکسپنشن پک نسخه اصل هم هست.
با هم دیگه 2 تا DVD بیشتر نمیشه.
سلام
من توی چند جا دیدم که نوشته قراره یه سیمز جدید بیاد !!!!!!!!!!یک پک جدید؟
راست میگن ؟؟
اگه درسته میشه یک توضیحی دربارش بهم بدین؟
ممنون
بله اگه پست های قبلی هم میخوندید متوجه میشدیننقل قول:
اطلاعات :
کد:http://shop.bazijadid.com/2011/05/the-sims-3-generations.php