سلام
من یه سوال در مورد Equation یا همان فرمول نویسی تو word2003 داشتم
چطوری میشه توی نوشتن فرمول فاصله گذاشت؛ در حالی که کلید space کار نمیکنه
:11:
ممنو میشم
Printable View
سلام
من یه سوال در مورد Equation یا همان فرمول نویسی تو word2003 داشتم
چطوری میشه توی نوشتن فرمول فاصله گذاشت؛ در حالی که کلید space کار نمیکنه
:11:
ممنو میشم
در جواب سوال اولتون این مشکل می تونه به اختلال در درایور پرینترتون برگرده. شما درایور پرینترتون رو دوباره نصب کنید.نقل قول:
در سوال دوم شما یه بار هم که شده برنامه Ofiice رو به صورت کامل مجدداً نصب کن.
شاد باشید :40:
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
خاطرم نیست ولی میدونم با کلیدهای ترکیبی این کار صورت میگیره.نقل قول:
Shift+Space
یا
Crtl+Space
چطوري مي تونم تمام خطهاي خالي در word رو به يك باره پاك كنم ؟
با سلام
اگه بخوام در پاورقی(Foot note) خط جداكننده محيط و متن(Footnote Separator ) را به وسط يا سمت راست يا چپ صفحه انتقال بدم، چی کار کنم؟
با ویندوز MRT که تایپ می کنم همیشه سمت راست میمونه و با ویندوز 7 همیشه سمت چپ. نمیتونم تغییرشون بدم. با گزینه ی right to left فقط متن جابه جا میشه نه خط!
کسی از اساتید اینجا نمیدونه مشکل چیه؟ یا من سوالم رو بد و نامفهوم پرسیدم؟نقل قول:
سلام دوستان لطفاً یکی ما رو راهنمایی کنه :
چرا توی word2003 برای تایپ فارسی و انگلیسی با هم کلمات درهمبرهم میشن ؟؟ مشکل از برنامست یا چیز دیگه ؟
بعنوان مثال وقتی میخوام بنویسم " برای اجرا کردن Setup " نوشته این شکلی در میاد (برعکس):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برای درست شدن این مشکل مراحل زیر را طی کنید:
راست کلیک روی صفحه>paragraph>در قسمت general>
direction:Right to Left
امیدوارم مشکل تون حل بشه.
شما میتونید از کلیدهای ترکیبی Crtl + Shift سمت راست استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
جستجو فراموش نشه
نقل قول:دوست خوبم mjzaret کاملاً درست گفتندنقل قول:
در تکمیل فرمایشات ایشون حتماً قبلش یک چکی هم بکن ببین سیستم شما ویروسی نباشه
با سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
مطمئناً اگر جستجو میکردید متوجه می شدید که چندین بار به این سوال پاسخ داده شده است در هر صورت
جواب 1 : شما باید Section جدید درست کنید یعنی یک فایل را به دو یا چند بخش جدید تقسیم نمایید آن وقت هر کاری که بخواهی روی هر بخش می توانی بکنی که بخش های دیگر تغییر نکنند من جمله افقی یا عمودی و یا شماره صفحه های مختلف
برای تقسیم کردن به بخش جدید
جواب 2: منظورتون رو دقیق تر بگویید یعنی اتوماتیک خودش ببره توی صفحه فهرست یا ؟؟؟/کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
من یک فتیا ورد دارم وقتی می خواهم عکسها را از داخل آن کپی و به فایل دیگر بدهم کیفیت عکسها پایین می آید چه کنم
می خواهم یک تصویر را در سمت چپ و یا در وسط هدر صحفه قرار دهم چه کنم؟
در ضمن معادل فارسی هدر چیست
معادل فارسیش فکر کنم بشه سربرگنقل قول:
وقتی یه متن فارسی رو از pdf کپی میکنم توی ورد تک تک حروف کلمات چپه میشن...مثلا :
يدنمرنه و يقوذ ظاحل زا رتشيب ناهبزور اما
که متن اصلیش این بوده :
اما روزبهان بیشتر از لحاظ ذوقی و هنرمندی
میخوام بدونم ورد ابزاری داره که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟؟
(adobe reader 9///word2007////این دو تا رو دارم)
من یک سری عکس تذهیب دارم وقتی در ورد می زنم پس زمینه عکس یک حالت شطرنجی میشه چه کار کنم؟
شما هم بهتره از برنامه های تبدیل پی دی اف به ورد استقاده کنی
نقل قول:
وقتی یه متن فارسی رو از pdf کپی میکنم توی ورد تک تک حروف کلمات چپه میشن...مثلا :
يدنمرنه و يقوذ ظاحل زا رتشيب ناهبزور اما
که متن اصلیش این بوده :
اما روزبهان بیشتر از لحاظ ذوقی و هنرمندی
میخوام بدونم ورد ابزاری داره که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟؟
(adobe reader 9///word2007////این دو تا رو دارم)
عزیز من اینجوری که نمیشه pdf رو به word تبدیل کرد ! بفرمایید این یه برنامه واسه اینکار :
کد:http://www.xlpar.com/9pnsy0m7y0bx/PDF_to_WORD.rar.html
یه سوال :
من یه سری نوشته توی Microsoft Word 03 دارم که فارسی و انگلیسی مخلوط اند . میخوام بدونم چه طوری میشه یه فونت رو مخصوص نوشته های فارسیم و یه فونت دیگه رو مخصوص نوشته های انگلیسی انتخاب کنم ؟ یعنی دیگه جداد جدا انتخاب نکنم یه دکمه بزنم همه ی انگلیسی ها یکپارچه شن ! میشه همچین چیزی ؟
خدمت دوستان عرض شود که یک مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده لطفا کمک کنید اون هم اینه که من یه سری تحقیقات انجام دادم و با ورد 2007 درستش کردم حدود 950 صفحه است چند وقت پیش اومدم آفیس 2010 نصب کردم و یه کم با اون کار کردم بعد دوباره بعد از نصب ویندوز آفیس 2007 نصب کردم وقتی رفتم سراغ فایلهام دیدم تمامی نوشته ها سر همه یعنی اینجوری:
(سلامخوبهستید ) حالا چه کار کنم تو رو خدا کمک کنید
فونتها را چک کنیدنقل قول:
خدمت دوستان عرض شود که یک مشکل خیلی عجیب برام پیش اومده لطفا کمک کنید اون هم اینه که من یه سری تحقیقات انجام دادم و با ورد 2007 درستش کردم حدود 950 صفحه است چند وقت پیش اومدم آفیس 2010 نصب کردم و یه کم با اون کار کردم بعد دوباره بعد از نصب ویندوز آفیس 2007 نصب کردم وقتی رفتم سراغ فایلهام دیدم تمامی نوشته ها سر همه یعنی اینجوری:
(سلامخوبهستید ) حالا چه کار کنم تو رو خدا کمک کنید
چون کتن فارسیه با این برنامه که کلا فونتهای اجق وجق میشه ... اقلا اونجوری حروف که درست بودند !نقل قول:
شما به قسمت تنظیمات Font برید که این پنجره باز میشه.نقل قول:
بعد هم در قسمت latin فونت انگلیسی رو انتخاب کنید و در قسمت Complex نوع فونت فارسی.
این کارو کردم ولی درست نشد لطفا کمک کنیدنقل قول:
با سلام
دوستان من هرچی تو word 2007 می نویسم و می خوام ازش پرینت بگیرم پرینتر به صورت صفحه ای خالی پرینت میکنه مثل اینکه از یه صفحه ی سفید پرینت بگیرم . و من این مشکل رو تو هر دو سیستمی که تو خونه هستش دارم.
پرینتر رو چک کردم درست کار میکنه مشکلی نداره
جالب اینجاست وقتی می خوام مطالب word رو به pdf تبدیل کنم بازم صفحه ی سفید میوفته و هیچ چیزی توش نیست . (با چند تا نرم افزار مختلف هم امتحان کردم نشد)
سیستم رو هم کلا اسکن کردم ویروسی نداشت
به نظر شما مشکل از سیستم عامل هستش ؟ یا از خود Word ؟ یا جای دیگه
لطفا راهنمایی کنین
با تشکر
سلام
دوستان من می خواستم با استفاده از ماکرو ورد اندازه متن رو تغییر بدم (اندازه فونت رو بیشتر کنم) اما ماکرو که ضبط کردم و بعد اجرا کردم هیچ اتفاقی نیفتاد کارهای دیگه رو انجام می ده این رو انجام نمیده اینهم کدش
کد:Sub Macro1()
'
' Macro1 Macro
'
'
Selection.WholeStory
Selection.Font.Size = 18
End Sub
سوال پست 4999 :
چطوري مي تونم تمام خطهاي خالي در word رو به يك باره پاك كنم ؟
منظورت از خطهای خالی اینه که فاصله بین دو خط زیاده؟نقل قول:
اگه اینجوری باشه که به عکس زیر نگاه کن متوجه میشی.
دو تا گزینه آخریش هم روی Remove باشه.
lمن موقع نوشتن کلمه ی کامل نمی نویسد مثلا این را سر هم نمی نویسد چی کار کنم تا درست شود
شما باید shif+X رو بزنی.نقل قول:
دوستان برای تنظیم فهرست چیکار باید کرد؟ فهرست با شماره صفحه...چیزی هست مخصوص این کار یا باید دستی انجام بشه؟
نقل قول:
با سلام
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2280847&postcount=13
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
نقل قول:
با سلام
دوستان این مشکل من با نصب دوباره ویندوز حل شد
بلهنقل قول:
این ویدئو رو ببینین ،میفهمین :
کد:http://www.5min.com/Video/How-to-Create-a-Table-Of-Contents-in-Word-2007-181131656
نه متاسفانه . من يه متن طولاني دارم تعداد زيادي خط خالي داره ، يعني Enter هاي زياد وجود داره .نقل قول:
من ميخوام اگه بيش از يك Enter متوالي پيدا شده اضافه هاشو از بين ببره .
دوستان لطف کنن یه راهنمایی بکنن که کارم خیلی لنگه..
تو ورد 2003 وقتی space میزنم یه خطِ کوچیک تقریبا به اندازه نصفِ یه خطِ فاصله میزاره به جای فاصله.
تنظیمات کلید space رو ÷یدا نکردم.
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:08 AM ----------
دوستان لطف کنن یه راهنمایی بکنن که کارم خیلی لنگه..
تو ورد 2003 وقتی space میزنم یه خطِ کوچیک تقریبا به اندازه نصفِ یه خطِ فاصله میزاره به جای فاصله.
تنظیمات کلید space رو ÷یدا نکردم.
سلام
من در سر برگها مش کل دارمم
کاری که می خواهم بکنم اینه:
1- جایی می خوام مثلا بنویسم فصل دوم، می خوام زیرش در سر برگ خاکستری باشه، چطور این کارو کنم؟
2- متاسفانه شماره صحفه دست بردار نیست چطور برای اون صحفه از شرش خلاص شم؟
3- انداز درازی سر برگ چطور تنظیم کنم که زیاد پایین نیاد به متن ضربه نزنه؟
4- در مورد section توضیح بدهید و چطور رباطه اش قطع بشه
سلام دوستان
ميخوام يك در ميان از صفحات يك فايل ورد پرينت بگيرم مثلا صفحات فرد 1-3-5-7-9-... چه جوري ميشه؟
در پنجره print پایین سمت چپ قسمت print که نوشته رو ، روی odd pages بزار.نقل قول:
سلام
من وقتي وارد Microsoft Word ميشم يه همچين پيغامي ميده كه بايد چند بار ok رو بزنم تا برنامه بالا بياد . هر فايلي هم كه ميخوام باز كنم همين روند دوباره طي ميشه !
تنظيمات trust center هم به اين شكل است .
مشكل چيه ؟
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5175278&postcount=4968
نقل قول:
سلام
1-بعدانتخاب سربرگ تون برید تو تب home قسمت paragraph گزینه border and shading رو انتخاب کنید بعد از قسمت shading میتونید این کار رو انجام بدید.
2-برای برداشتن شماره صفحه هم با remove page number این کار رو بکنید.(البته اگه از ورد 2007 استفاده می کنید برای 2003 فرق می کنه)
3-i don’t know
4- تو تب page layot قسمت page setup تو تب layot گزینه different first page و different odd even رو تیک بزنید و ok کنید.
سلام
كاربرد Kerning For Fonts در قسمت Format>Font>Character Spacing
و
منظور از Keep with Next در Format>Paragraph>Line And Page break چيست؟