درنته هم اومد جای رافائل....(80)
درنته هم اومد جای رافائل....(80)
خواهش دارم...گفتم بویه پنالتی میادا!:دینقل قول:
با اجازه charlize :
پنالتی شده ... ولی S.Garcia زده بیرون ....
1-1 مساوی .... دقیقه 78
این صفحه که من میبینم نتایج تمام بازیها رو زنده میزنه و دیگه نحوه گل و درواقع شرح بازی به اون شکل نداره....
عجب بازی شده!
گارسیا از اونا هم اخراج شد!!!
7 کارت زرد و 2 کارت قرمز!!!
اونا یه تعویض دیگه هم کردن...
دقیقه 86...
1-1
یکی دیگه هم کارت گرفت!!!
خوانیتو از اونا کارت گرفت....
انگار 1 دقیقه وقت اضافه شده اعلام شده...
---------
گگگگگگگگگگگگللللللللللللل ل
نیستلروی!
مححد جون...رودی گل دوم رو زد برادر.......نقل قول:
1-1 تمام شد...بازم به اشتباه بچگانه ی بازیکنای خودمون باختیم
منظورم محمد بوداااا!:دی
بازی تموم شد...
تبریک میگم...2-1 بردیم....
به به .... بردیم ... تبریک میگم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم نیستلروی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویارئال هم 1-0 برد گیخون رو....
تبریک جیگر....!:دینقل قول:
به به .... بردیم ... تبریک میگم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم نیستلروی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول به رودی...دمش گرم....
مهم نیست!پیییش میاد!:دینقل قول:
به تو هم تبرک میگم محمد جون.....
دوستان خوش گذشت...
ما دیگه بریم با اجازه....
فداتون....
بای.....
ها ها ها! قدر من رو بيشتر بدونين! يه بار ديگه سه امتياز رو واستون خريدماااااا! :دي
خیلی خیلی تبریک. دمشون گرم. ایشالا این فصل هم قهرمانیم. دم رودی هم گرم که ۳ امتیازو واسمون آورد.
اقا تبریک میگم من هم
2-1 در خانه حریف خییلی خوبه ایول به همشون .
زنده باد رئال مادرید
فعلا که بارسلونا باید بره جمع کنه.....
دم رئال گرم
من به چارلیز جان خسته نباشید میگم و ازش تشکر میکنم و میگم ممنون!!!:دی
شوخی کردمااا...ناراحت نشید...انجام وظیفست...فقط اینکه نوبتیش کنید تا کسی خسته نشه وهمه فعالیت کنن...بخصوص این وحید که بلکه اینطوری آدم بشه!:دی
----------
اومدم تا بگم که بارسا هم با یک گل از اسپاتیول ....عقبه!!!:دی
تغریبا دقیقه 75 و 1-0 به سود اسپانیول.....
برای منکه امروز روزه خوبی بود...د وتا 2-1 و فعلا هم بارسا هم که باخته...ایول....
فداتون...فعلا....
ممنون بابت گزارش:40:
منم تبریک میگم.:40:
از وقتی اومدم اینجا نه بازی های رئال رو دیدم نه هم درست میدونم کی و چه ساعتی بازی داره:41:
دارم میمیرم...:19:
تبریک میگم
الان چندمیم؟!
بارسا باخت؟ من بازی رو ندیدم
سلام دوستان عزیز:
خوب برد شیرین رو تبریگ گفته بودم باز هم تبریک میگم .
و اینکه واقعا شرمندم دیروز بعد اینکه کامپیوتر رو خاموش کردم فکرم شد که از چارلیز عزیز تشکر نکردم باز هم اول عذر خواهی میکنم بابت اینکه یادم رفت و دوم ازش بخاطر گزارشش تشکر میکنم .
در باره وحید که بگم بن شده و نمیدونم کی ازاد بشه ایشالا برگرده به زودی خدای بچه با معرفتیه تاپیک بهش نیاز داره.
و دیوید هم همینطور نمیدونم چی شد من برگشتم اون بن شد حالا فک نکنه یه وقت من گزارش دادم دی:
و اینکه دیگر بگم تیم ما دوم هست با یک امتیاز کمتر ولی اصلا مهم نیست چون که بدون شک ما قهرمان خواهیم شد اگر تیم این روند فعلی رو حفظ کنه قهرمانی رو شاخمونه.
باز هم بازی رئال رو نشون ندادند و من نا امید نا امید و باید بشینم و فقطس گلهاش رو تماشا کنم .
خدا کنه سه شنبه نشون بدن بازی رئال رو وگرنه کل شبکه 3 رو به اتیش میکشم.
آخه زمانش بد موقع بود. كانال 3 با ريال بد نيست. انصافا فصل اكثر بازيهارو نشون داد تا جايي كه ميشد.
انشالا اين فصل هم قهرمانيم. البته بايد تو جام قهرمانان قهرمان بشن.
ایول دمشون گرم 10 نفره بازی رو بردن:40:
انگار دقیقه 90 گل پیروزی رو رئال زده درسته؟
درسته برادر....دقیقه 90 رودی گل رو زد...اویل بهش....نقل قول:
انگار دقیقه 90 گل پیروزی رو رئال زده درسته؟
دست همه دوستان درد نکنه....
وضعیتمون خیلی خوبه ...تفاضل گل هم 9 بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به داش مهدی گل چطوری داش دیدم هستی گفتم سلامی بگم اقا ما هم برگشتیم ولی شما نیستی ها؟
خوب رئال هم کم کم اون ریتم بازیش مثل فصل گذشته رو داره پیدا میکنه و من به این قسمت از قضیه بد امیدوارم و ایشالا که سه شنبه هم اشنایدر رو در ترکیب ببینیم و هم امین خوشحال بشه و هم ما.
در ضمن تو سایت رئال نوشته بازی با زنیت ساعت 20 هستش حالا 20 اینجا یا اونجا یکی از دوستان یه توضییح بدن متشکر خواهم شد.
و در اخر هم اینکه من یه چیزی رو متوجه نمیشم نیستلروی تو لیگا مگه 4 گوله نیستش ؟
دستت طلا محمد جان....خبر رسانی رو دیگه بزارید به عهده محمد....فقط یکی بیاد و کمکش کنه....
در مورد زمان بازی هم بگم که ما که نفهمیدیم اینا چه کار ساعتا کردن!ولی اگه اشتباه نکنم بازی رئال رو که دیشب ساعت 8 زده بود سایت گل،من ساعت9:30 خودمون رفتم و دیدم شروع شده...البته اختلاف همیشه 3 ساعت خورده ای بوده و اون شب چرا اینطوری شد من نمیدونم؟!؟!!؟
امشب میلان بازی داره دعا کنین ببره....
زنــــــــــــــده باد رئال مادرید....
برد...!:31:کد:امشب میلان بازی داره دعا کنین ببره....
زنــــــــــــــده باد رئال مادرید....
----------------------------
اختلاف ساعتی ما 3:30 بود...اما نمیدونم اینا چیکار کردن که بقول تو یهو شد 2:15 و بعدشم دیشب برای من شده بود 1:30!!!!!نقل قول:
اختلاف ساعت ما با اروپا 2.15 هست. ولی چون ما جدیدا ساعتمون رو 1 ساعت بردیم عقب فکر کنم یکم قاطی شده
برد ولی با اینکه من کلا از لیگ ایتالیا بدم میاد بازی رو دیدم ولی واقعا گلتون که آفساید بود ! داور یه پنالتی هم برای اینتر نگرفت !!نقل قول:
میگم فک نکنی طرفدار اینترم کلا طرفدار هیچ کدوم از ایتالیایی ها نیستم بدم میاد
آره برد...بازی قشنگی بود...اینتر داشت روش زیاد می شد....نقل قول:
برد ولی با اینکه من کلا از لیگ ایتالیا بدم میاد بازی رو دیدم ولی واقعا گلتون که آفساید بود ! داور یه پنالتی هم برای اینتر نگرفت !!
میگم فک نکنی طرفدار اینترم کلا طرفدار هیچ کدوم از ایتالیایی ها نیستم بدم میاد
من اگه بخوایم حساب کنم این لیگا رو به ترتیب دوست دارم...
اول که لیگ اسپانیاست
دوم ایتالیا
سوم انگلیس
چهارمم ایران
البته بازی های انگلیس رو کمتر می بینم چون ساعات پخششون خوب نیست...
نمی دونم چرا می گی سرس آ رو دوست نداری؟؟!!!
من هم به جز مادريد از ميلان هم خوشم مياد و به كل از مورينيو خيلي بدم مياد.
ديشب خيلي حال داد. كاكا باز هم درخشيد. رونالدينيو هم خوب بود.
ايشالا اين هفته زنيت و ميبريم.
با سلام:
در مورد دیشب بگم که نه اول اینو بگم متاسفانه من چون از بچگی مثل حالا از هرچه رونالدو هست خوشم میاد عاشق اینتر بودم و حتی بعد رفتن رونالدو و اومدنش به رئال باز هم اینتر رو بخاطر ستارهاش مخصوصا رکوبا و زانتی دوست داشتم و دارم.
ولی خوب دیشب اینتر باخت اونم به دلیل این بود که اینتر تازه داره با شیوه مورینهو بازی میکنه حتما بهتر میشه.
من همیشه اینو میگم
اینتر دوست دارم
منچستر عاشقتم
رئال میمیرم واست
یعنی هیچ چیزی به رئال نمیرسه رئال یعنی زندگی.
و ایشالا که با برد مقابل زنیت بریم واس دور حذفی ایشالا ولی گرچه زوده اما من مطمئن هستم تیم پتانسیل بالایی رو داره که میتونه حتی به قهرمانی فکر کنه و برسه بهش.
اما یه سوال اقا بازی رئال زنیت رو نشون میده شبکه 3 یا نه؟
خودمم دلیلی ندارم براش ...فقط بدم میادنقل قول:
نمی دونم چرا می گی سرس آ رو دوست نداری؟؟!!!
تو کل لیگ ایتالیا فقط کاکا و یه کمی هم گتوزو رو دوست دارم بقیه هیچی
من از مورینیو خوشم میاد! البته دوست داشتم دونالدینیو خودش رو نشون بده، تا این بارسالون، بسوزه :دی
اما میشه گفت یکم حق اینتر خورده شد!
آقا بازی رو نشون نمیده؟
kheily mamnoon mamad...karet doroste...khaste nabashi baradar!:d
واقعا خسته نباشی ممد جان.
ولی اینکه بازی رو نشون نمیده حتمیه ؟
ای بابا مث اینکه دیدن بازی رئال به دلم میمونه .
راستی قبلا یه بازی رو راس ساعت نشون میدادن و یه بازی رو بعدا با تاخیر هنوز اینطوریه یا نه فقط یه بازی رو نشون میدن؟
عجب اوضاعیه اقا مشکل اینا با رئال چیه که بازی رو نشون نمیدن.
منکه نمیدونم نشون میده یا نه...اما یه بازی رو فکر کنم هنوزم با تاخیر نشون میدن...در ضمن..اینا میان و کارشناسی میکنن(عادل فردوسی پور کارشناسشونه!!!)که مثلا بازی های بارسا قشنگتره!ما هم اصلا نمیفهمیم که این عادل بارساییه!:دینقل قول:
ولی اینکه بازی رو نشون نمیده حتمیه ؟
راستی قبلا یه بازی رو راس ساعت نشون میدادن و یه بازی رو بعدا با تاخیر هنوز اینطوریه یا نه فقط یه بازی رو نشون میدن؟
عجب اوضاعیه اقا مشکل اینا با رئال چیه که بازی رو نشون نمیدن.
ولی هر کاری بکنن،نمیتونن بازی با یووه رو نشون ندن...هم رفت و هر برگشتش رو زنده نشون میدن....
خنوز خبری نیست که بازی رو نشون میدن یا نه!
سایت گل نتیجه بازی رو 3-2 به نفع ما نشون داده!
چقدر اینا، آرشاوین آرشاوین میکنن! بابا یه دیارا بسش هست! از سرش هم زیاده تازه!
به امید برد، و مهمتر از همه، دیدن بازی!