سلامنقل قول:
بازی رایانه همچین سر کارت می ذاره گریتو در میاره تا بیاره .
امروز بعد یک ماه برای من رسید . کارشون خوبه .
Printable View
سلامنقل قول:
بازی رایانه همچین سر کارت می ذاره گریتو در میاره تا بیاره .
امروز بعد یک ماه برای من رسید . کارشون خوبه .
مثله اینکه اصلا تو باغ نیستی :31:نقل قول:
این دانگل همون اسمه usb
frimware دستگاه تو system setting بعد تو یه قسمت info یا همیچین چیزی
با خود دستگاه میشه آپدیت کنی با pc هم میشه باید با فلش بریزی
خب.نقل قول:
شما باید Device مورد نظر رو فقط به دستگاه بشناسونی همین.
مراحل کارت رو از اول بگو ببینم کجا ناقص انجام دادی.
ندیدم همچین گزینه ای رو تا حالا !؟ کجاشه ؟نقل قول:
رامتین شوخی میکنی !! :31:نقل قول:
من و علی امروز سفارش دادیم یعنی بد بخت شدیم :31: !!!؟؟؟
سالگرد شروع رسمی ماموریت Jill در شهر Racon City رو تبریک میگم :31:
Today,September 28
سعید این که گفتی یعنی چه........؟؟؟:20:نقل قول:
ic به کار برده شدم تو مدلی که بازی رایانه میفروشه کدومه.....؟؟؟:13:
آخ که اشکمو در آوردی سعیدنقل قول:
(28 سبتامبر.... نیمه شب........ من هنوز زنده هستم.........)
jill كه كاراكتر اويل 3 هستش---مگه بازم قراره بياد---نقل قول:
من هيچ مرحله اي انجام ندادم!!!فقط كيبورد و ps3 رو روشن كردم---اگه امكان داره مراحلشو بگو---
در مورد اون سوال=برو به قسمت system seting بعد گزينه restore ps3 system بعدش دو تا گزينه نشون ميده=full format ---quick format
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
الان اگه دانگل رو بخريم---مثلا كسي بخواد گادآوار 3 رو بازي كنه---هزينه كپي چقدر ميشه؟؟؟
علی نمیدونم چرا انقدر سناریو این بازی قویه !! مخصوصا شماره 3 بازی.نقل قول:
عجب دورانی بود .
آره دیگه اصلا اویل از شماره 3 به قدرت رسید , شماره 2 هم بد نبود ولی هیچی مثل 3 نمیشه.نقل قول:
آهان گرفتم , من ورژن 3.15 رو دارم واسه همین هنوز این گزینه برای من نیست.فکر میکنم تو حالت Full میاد Cach و HDD و ... Delete میکنه ولی تو حالت Quick فقط هارد رو.
ببین شما برای وصل کردن Mouse و Keyboard حتما باید اونا رو Register کنی !!
که از آدرس زیر میتونی :
Settings>>>Accessory Settings>>>Manage Blutooth Devices
:31: داداش شخصیت Jill تو این تاریخ ماموریتش تازه شروع میشه.نقل قول:
AT90 هست به احتمال 90%.
tank you very much
من الان ورژن 3.21 آپديت كردم اما بازي ديرتر لود ميشه و مارك playstation كه اول هر بازي نشون ميداد ديگه نيست!!!الان همه ورژنها همينطوريه؟؟؟
از یکی از ورژن ها دیگه اون پلی استیشن رو نمی نوشت فکر کنم همین 3.21 بود ، واسه همین به نظر می آد دیر تر لود می شه ...نقل قول:
بعد از 3.21 چه ورژني الان هستش-----البته به غير ار اين آخريش-----
اين آبديت هم شده دردسر---آدم رو ميترسونه---حال الان بايد به روز بشم يا نه؟؟؟؟؟اون آبديت (3.21) واسه بازي پرنس بود كه مجبور شدم-----
3.21 >>>> 3.30 >>>>> 3.40 >>>>> 3.41 >>>>> 3.42 >>>>> 3.50نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_system_software
بسیار ضعیف شد 81.:18:
این ملت ببین بهش فشار میاد چه کارا که نمیکنه...:16:
چن تا سوال ممنون ميشم جواب بدين
1-هارد من خاليه ولي 97گيگ حافظه ازاد داره چرا؟
2-برايه اپ كردن از كجا مطمن شيم 3.41 هستش ؟به اسمه 3.41 3.42 نباشه يوقت؟
3-قيمت هارد اكسترنال از چقدر شروع ميشه
یه سوال بازی fifa11 و pes11 چقدر از هاردو اشغال می کنه جواب بدینا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4 6:
بيشتر از 9 گيگ و كمتر از 10گيگ به10نميرسهنقل قول:
دوستان یک بازی معرفی کنید که آبدیت 3.41 توش باشه .
می خوام کنسول رو آبدیت کنم .
چه خبره 9 گیگ مگه گرانتوریسموهنقل قول:
بین 4 و 5 گیگ فضا میگیره
تو بازیهای جدید دنبالش بگرد.فکر کنم تو فیفا 11 باشهنقل قول:
یه سوال بچه گانه دارم این فریم ور 3.41 اگه رو دستگاه باشه fifa11 va pes11 اجرا می کنه و همینطور مثلا pes10 va fifa10(منظور بازی های 1 یا 2 سال پیش می گم)نقل قول:
بازی های 1و 2 سال پیش همشون اجرا میشننقل قول:
بازیهای جدید مثل fifa 11 هم با این فریمور تست کردن جواب داده
احتمالا اکثر بازیهای دیگه هم جواب میده
ولی pes 2011 رو مطمئن نیستم
من تقریبا مطمنم که گراند توریسما پنج فریم ور 3.50 می خواد !
فکر میکنم بازی هایی که از move و 3D پشتیبانی میکنند فریمور 3.50 رو مخوان.....:10:نقل قول:
دوستان لطفا اگه قبلا راجع به این موضوع مفصل بحث شده منو نزنید میخواستم بدونم PS3 فک شده ؟یعن دیگه به راحتی میشه بازیهای کپی رو باهاش انجام داد ؟
اصلا ربطی نداره به جدید و قدیم.شما با آخرین فریم ور عرضه شده میتونی قدیمی ترین بازی رو هم اجرا کنینقل قول:
کلا هرچی بازی تا به حال اومده رو میتونی رو 3.41 اجرا کنی
نقل قول:
بله کرک شده.هنوز این کرک عمومی نشده که بشه با اطمینان جواب داد.ولی کسانی که این کرک رو ساختن
ادعا میکنن که با این کرک میشه همه بازی های عرضه شده رو اجرا کرد.
واسه اینکه اطلاعاتت بروز بشه اینجارو مطالعه کن
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432669
نقل قول:
چرا اطلاع رساني غلط ميكني؟فيفا11 دقيقا 9626 MB
اينم يك نگاه كن
در ضمن گرانتوريسمو از 40 گيگ كمتر نيستکد:http://www.es7ir.com/index.php?categoryID=79
منظور ایشون فکر میکنم بازیهای جدید بود که مثلا سونی فریم ور جدید نده بیرون بازیها فقط رو اون اجرا بشنکد:
اصلا ربطی نداره به جدید و قدیم.شما با آخرین فریم ور عرضه شده میتونی قدیمی ترین بازی رو هم اجرا کنی
کلا هرچی بازی تا به حال اومده رو میتونی رو 3.41 اجرا کنی
میتونید از این آدرس هم فرم ور دلخواه رو دانلود کنید :نقل قول:
کد:http://www.ps3-hacks.com/category/3
1- هارد 120 خودش که فکر کنم روز اولم بری خالیشو ببینی 111 گیگ باشه ، مثه همه . احتمالا یه سری فایل نصب از بعضی بازی هایی که تا حالا کردین تو قسمتنقل قول:
Game>>>> Ps3 Saved Data مونده ، جز این دوتا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
2-عجب گیر باحالی دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که اپدیتو رو فلش میریزی و وصل میکنی به PS3 تا قبل از اون ضربدر اخری که میزنی و نصب شروع میشه کلی بساط داره User agreement و Accept و ... ازین چیزای تکراری دیگه ، اون وسط مسطا خودش فکر کنم ورژن اپدیت رو مینویسه (من تا حالا 5،6 بار اپدیت کردم اینجوری بوده)نهایتا اگه ننوشت ورژنو شما بگو موافق اپدیت نیستم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-فکر میکنم 500 گیگش حدود 75 اینا باشه
به احتمال 99 درصد جناب AliPsp منظورشون اون فایلی بوده که خودمون Install میکنیم تو منوی بازی تا به Loading بازی کمک کنه ، من Pes 2010 رو Install کردم حجم فایلش شد 3700 مگ (خوردش دقیق یادم نیس) .فکر نمیکنم کسی فکر کنه Fifa 11 حجمش 4 گیگه یا به عبارتی 1DVD:11:نقل قول:
:31:نقل قول:
:10:نقل قول:
دقیقا جواب سوال این دوستمون همونه که من گفتم.
ایشون پرسیدن چقدر از فضای هارد رو اشغال میکنه نه چقدر از فضای دیسک رو
:21:نقل قول:
شرمنده من فكر كردم ريختنه كل بازي تو هارد برايه بازيه كپي رو ميگيدنقل قول:
سلام
قیمت فیفا 11 واسه ps3 چنده الان ؟
بیبین 65 تا 75
خیلی زیاده :18:نقل قول:
من قلبم ضعیفه ، یه کم اروم تر خبر بده ،البته ما که تازه Fifa 10 گرفتیم ، حالا اونو میخام بازی کنم و گرنه میگرفتم 11 رو :31::31:
كنسول هنگ كنه بايد چي كار كرد؟؟؟؟؟از رو فلش فيلم ميريختم فايلش ايراد داشت هنگ كرد----مجبور شدم كليد پاور رو خاموش كنم!!!
بچه ها بازی LIMBO رو چطوری میشه تهیه کرد ؟!
علی جون الان مخاطب این حرف کیه !؟ :31:نقل قول:
اگه Xbox 360 یا PC خوبی دارید سعی کنید FIFA رو روی همین 2 Platform بگیرید چون تیم طراحیشون بهتر عمل میکنه.نقل قول:
عزیزم کنسول که تا هنگ کرد شما نزن زرتی خاموش کن که !! :31: اول سعی کن بزاری ببینی خودش درست میشه , اگه نشد دکمه ی Powerنقل قول:
رو بزنی تا خودش عملیات رو انجام بده برای خاموش شدن ] اگه باز نشد اونوقت Power پشت رو خاموش کن.
اینطوری ممکنه بزنی هارد رو Break کنی یا اینکه Bad Sector بده.
یه سوال از اساتید اهل فن من الان 360 دارم میخوام یه PS 3 هم بخرم حالا مونیتوذ من lg 2261 VP هست و من از کیفیتش راضیم به نظر شما اوا یه ال سی دی بهتر بگیرم بعد PS3 یا با همینم میتونم کیفیت خوب بگیرم ؟
این LCD که داری مخصوص Gaming هستش . عالیه از نظر کیفیت و کارایی .نقل قول:
جایی هست که بازی های PSN رو بفروشه.......؟؟(آفلاین باشه مثلا" رو DVD بزنه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایی بود منم می خوام البته من چند تاشو دانلود کردم ...نقل قول: