کسی نیست جواب بدهنقل قول:
کسی نیست جواب بدهنقل قول:
تا جایی که من میدونم هیچ مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
سوالتون رو درس نفهمیدم اگه منظورتون فراگیر پیام نورهنقل قول:
این نکته رو بگم که دوره ی فراگیرش قبل از اینکه کنکور بدین و ثبت نام کنین معافیت تحصیل نداره
داداش یک دنیا ممنون قربونت فقط یک سوال شسما کسی و میشناسید اینکار کرده باشه الان من کدومو بزنم پیام نور یا غیر انتفاعی یا شبانه که راحتر بتونم مرخصی بگیرم و بتونم تو کنکور ثبت نام کنمون بعد از قبولی وارد رشته جدید بشم؟
شما این کار رو میتونی انجام بدی : دانشگاه غیرانتفایی یا پیام نور یا سراسری شبانه قبول بشی و بری تحصیلت رو شروع کنی. هروقت انصراف دادی ( به شرط این که حداکثر 2 ترم تحصیل کرده باشی ) تا یک سال وقت داری دفترچه نظام وظیفه رو بفرستی. خب این از موضوع نظام وظیفه. اگه هم که به جز دوره های روزانه هر چیزی قبول شده باشیو انصراف بدی از نظر سازمان سنجش هم مشکلی برات نیست. اگه کسی این روال رو طی کرده بود امسال میتونست در کنکور مجددا شرکت کنه و بره رشته جدید.
این رو هم عرض کنم که برگه اعزام شما باید بدون غیبت بوده باشه.نقل قول:
مشکلی پیش نمیاد و میتونی کنکور بدی. باید حداکثر 2 ترم تحصیل کرده باشی تا از این قانون بتونی استفاده کنی. یک ماه وقت نداری یک سال وقت داری بعدشنقل قول:
من افتادم هتل خاتمی یزد
کسی می دونه چجوز پادگانیه ؟
واسه آموزشی افتادم
سلام و عرض خسته نباشید
من ورودی بهمن دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد مقطع کارشناسی پیوسته سال 1390 می باشم
به دلیل عدم تمکن مالی می خواهم از دانشگاه آزاد "انصراف" دهم
لازم به ذکر است بنده 6 روز خدمت کردم و بعد از آن معافیت تحصیلی برای مقطع کارشناسی پیوسته گرفتم
با این شرایط آیا بنده میتوانم در آزمون عملی کاربردی (ترمی) شرکت کنم و برای مقطع کاردانی آزمون بدهم؟ (به دلیل سرپرستی از مادرم در حال حاضر نمی توانم به خدمت سربازی بروم)
با توجه به این که بنده مشمول هستم می خواهم مطمئن شوم که اگر بنده از دانشگاه انصراف دهم آیا می توانم در دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم یا خیر؟ اگر می توانم شرکت کنم آیا می توانم ثبت نام کنم ؟
با تشکر
پس این چی میگه؟! (دفترچه ثبت نام کنکور 91)نقل قول:
دانشجويان انصرافي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و همچنين دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموز ش و
پرورش و ديگر مؤسسات آموزش عالي (مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) كه از معافيت تحصيلي
استفاده كرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل ، خود را براي اعزام به خدمت به بخش هاي وظيفه عموم ي معرفي و به خدمت
اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از انجام خدمت دوره ضرورت، حق ثبت نام و شركت در آزمون هاي سراسر ي بعد ي را
خواهند داشت.
و همچنین این:
دانشجويان دوره هاي شبانه، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و مؤسسات آمو زش عالي و همچنين دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي
غيرانتفاعي و غيردولتي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي كنند، مي توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري ثب ت نام و شركت نمايند . بديهي است در
صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نمايند
کسی نبود جواب مارو بده؟:44::37:نقل قول:
سلا دوست من منم امسال اینکارو کردم فرقی نداره کدومو بزنی هر سه تاش مرخصی تا دو ترم میدن ولی ببین کدوم شهریش کمتره تا الکی پول یا موفت ندی که من فکر می کنم پیام نور شهریش کمترهنقل قول:
آره دوستان این کارو کردننقل قول:
خب معلومه پیام نور
چی میگی عموو؟!!!! جوون مردمو بدبخت نکن!نقل قول:
قانون میگه امکان پذیر نیست!
دانشجويان انصرافي دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي كشور و همچنين دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموز ش و
پرورش و ديگر مؤسسات آموزش عالي (مؤسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي ، دانشگاه آزاد اسلامي و ...) كه از معافيت تحصيلي
استفاده كرده اند، لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل ، خود را براي اعزام به خدمت به بخش هاي وظيفه عموم ي معرفي و به خدمت
اعزام شوند . بديهي است اين دسته از داوطلبان پس از انجام خدمت دوره ضرورت، حق ثبت نام و شركت در آزمون هاي سراسر ي بعد ي را
خواهند داشت.
و همچنین این:
دانشجويان دوره هاي شبانه، نيمه حضوري، مجازي و بين المللي دانشگاه ها و مؤسسات آمو زش عالي و همچنين دانشگاه پيام نور و مؤسسات آموزش عالي
غيرانتفاعي و غيردولتي كه از معافيت تحصيلي استفاده نمي كنند، مي توانند بدون انصراف از تحصيل در آزمون سراسري ثب ت نام و شركت نمايند . بديهي است در
صورت موفقيت و قبل از ثبت نام در رشته قبولي جديد، لازم است از رشته قبولي قبلي خود انصراف قطعي حاصل نمايند
سلام بچه ها
اگه کسی زمان اعزام به خدمتش آذر ماه 91 باشه و برای نیم سال دوم قبول شده باشه یعنی ثبت نامش دی ماه باشه. در آن صورت شرایطش چجوریه؟ دانشگاه یک برگه ای رو بعنوان اینکه این فرد در دانشگاه مورد نظر پذیرفته شده برای سازمان نظام وظیفه ارسال می کنه یا اینکه باید از آذر ماه بره خدمت ؟
فرقی نداره چند ترم خونده باشی فقط اینکه هر کس میتونه یک بار انصراف بده در طول تحصیلش از لیسانس تا دکتری یه بار انصراف بده و باز تا مدت یکسال فرصت داره دفترچه پست کنه یا تکلیف دانشگاه خود را معلوم کنه البته این شرط مشمول افراد انصرافی است نه اخراجی لینک زیر دقیقا ج سوالتونا میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا سوال 16
خواهشا ج میدین از منبع قابل اعتماد باشه خودم پارسال دجار این شدم هرکی یه چیزی میگفت
سلام
ببین الان میگی تو دوبار کنکور دادی اما رتبه خوبی نیاوردی و الان هم از سربازی می خوای یه جور معاف بشی
خوب الان یه انتخابی کن و برو دانشگاه
خیلی ها که پشت کنکور میمونن رتبشون بدتر از سال قبل میشه و حالا تو می خوای بری یه دانشگاه بعد اون موقع بخونی واسه کنکور
اول آخر باید سربازی بری دیگه حالا دو سه ما کمو زیاد
البته اینو هم در نظر داشته باش که قانون سربازی هر سال فرق میکنه
حالا اگه می خوای معاف شی و بازم کنکور بدی برو پیام نور یا آزاد
اینی که شما کپی کردین مربوط میشه به سازمان سنجش که این قانون اصلا ربطی به سنجش نداره سنجش فقط اگه شما مشکل دیپلم داشته باشی و روزانه بوده باشی گیر مده
دوما اینکه دفترچه کنکور قبل اعلام قوانین جدید صادر شدش و الان قانون جدید نظام وظیفه اجرا میشه
شما مشکلی ندارید میتونید انصراف بدید و برید یه دانشگاه دیگه
لینک زیر سوال 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم میگم خواهشا کسی که اطلاعی نداره حرفش منبع قابل اعتمادی نسیت بقیه را گمراه نکنید ببخشیدا بهتر حرف نزنه
کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
لطفا حذف شود......
مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن گروه ناجـا
متولدين ماههاي فروردين تا آبان 1372 كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را مشخص كنند به گزارش اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، سرهنگ ”محمد رضا اكبر حلوايي“ معاون مشمولان و امور معافيت هاي اين سازمان درباره مهلت معرفي مشمولان متولد سال هاي 72 و قبل آن، اظهار داشت : با توجه به اينكه در قانون وظيفه عمومي تغييراتي در مورد سن مشموليت و يا مهلت معرفي مشمولان ايجاد شده لذا ممكن است برخي ازمشمولان متولد 72 و قبل آن به علت عدم آگاهي ازاين تغييرات، وضعيت خدمتي خود را تاكنون تطبيق نداده اند و وارد غيبت شوند.
وي افزود: با تدابير صورت گرفته متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند، وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند.
معاون مشمولان و امور معافيت هاي سازمان وظيفه عمومي ناجا ادامه داد: همچنين آن دسته ازمشمولان متولد آبانماه 1372 به بعد و كساني كه بعد از شهريورماه 90 فارغ التحصيل شده اند نيز از تاريخ فراغت از تحصيل به مدت يكسال مهلت معرفي خواهند داشت .
سرهنگ حلوايي تصريح كرد: متولدين سال هاي قبل از 72 كه در خرداد ماه سال 90 در مقطع متوسطه فارغ التحصيل شده اند چنانچه تا خرداد ماه سال 91 خود را معرفي نكرده باشند وارد غيبت شده و مجاز به ادامه تحصيل در دانشگاه نمي باشند اما كساني كه بعداز خرداد ماه 90 فارغ التحصيل شده اند بدليل انطباق با قانون خدمت وظيفه عمومي مصوب 22/8/90 تا مهلت يكساله معرفي خود پس از فراغت از تحصيل، غايب محسوب نمي شوند.
سلام , میگم من چپ دست هستم,بعد الان انگشت شصت دست چپم تاندونش پاره شده,توشم پلاتین هست,احتمالش هست معاف شم؟
سلامنقل قول:
خیر به هیچ وجه معاف نمیشید
البته شاید به احتمال 40% معاف از رزم بشید
.
اقا خدایی یکی جوابه مارو بده خواهشا فوریه:42:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سنوات قبلی هم حساب میشه...
دوستان من برای معافیت پزشکی اقدام کردم و سه روز هم در بیمارستان برای فشار خون بالا بستری شدم
داخل اون سه روز فشار بالا بود یعنی کمترین فشار 16 و بیشترین فشار 20 بود
به نظر شما معاف میشم
سلام
من حدودا 1-2 ماهی میشه که برای این قضیه نظام وظیفه و اینحرفا دارم دوندگی میکنم .والا چند بار رفتیم خود نظام وظیفه راجبه "شرکت در کنکور برای بار دوم" سوال کردیم طرف اصلا نمیدونست کنکور چی هست!پلیس +10 که جای خودش. حالا شرایط من :
-1من متولد بهمن 1372 هستم (نیمه دوم) که امسال از پیش دانشگاهی فارق التحصیل شدم کنکور هم دادم حالا میخوام برای بار دوم تو کنکور شرکت کنم , چیکار کنم که از نظر سربازی به مشکل بر نخورم ؟
2-حالا جدیدا این قانون که میگه "تا یکسال بعد از تاریخ فارق التحصیلی مدت معرفیه "مثلا من خرداد فارق التحصیل شدم اگه قبل خرداد دفترچه پست کنم از کجا معلوم که تاریخ اعزامم قبل کنکور نمی افته؟
از دوستانی که کامل از قضیه خبر دارن ممنون میشم که این سوالو جواب بدید چون میدونم سوال خیلی های دیگم هست .
شما چه الان دفترچه پست کنید چه بعدا تاریخ اعزامتون ثابت هستش تاریخ اعزام متولیدن ماهای مختلف سال را توی دفترچه نوشته و بعد کنکور هستش به احتمال زیاد چون جز 4نیم سال آخر هستید میشد 18 بهمن92
موفق باشید
1-خب حالا فرض میکنیم که من همون 18 بهمن 92 پست کردم از کجا معلوم که تاریخ اعزام من قبل کنکور نیفته ؟(حتی 1 روز بعذ کنکور هم باشه من راضیم :20:)
نه متولد 72 و نه 73 نمیتونن برای بار دوم کنکور بدن.نقل قول:
براساس قانون جدید نظام وظیفه، حداکثر تا یک سال پس از فارغ التحصیلی (یعنی اگر فارغ التحصیل خرداد 91 هستید ، تا خرداد 92) فرصت دارند در یکی از دانشگاههای کشور قبولی قطعی شوند. و با گذشت حتی یک روز پس از فارغ التحصیلی اجازهی ورود به دانشگاه را ندارند (و همینطور هم که میدونید نتیجه قطعی کنکور شهریور ماه میاد) این رو هم توی سایت police.ir و هم توی دفترچه اعزام به خدمت نوشته و هم از یکی از کارکنان سازمان نظام وظیفه پرسیده شده.
ضمناً قبولی در دانشگاه در حین خدمت یا بین بازهی پایان یک سال معافیت تحصیلی تا زمان اعزام به خدمت فقط برای کارشناسی و کارشناسی ارشد مجازه.
لطفاً فریب حرفهای دیگران را نخورید! اینهایی که میان اینجا میگن میتونید برای بار دوم کنکور بدید قانون زمان رییس جمهوری آقای خاتمی رو دارند براتون میگند!
دوستان دانشجوی مشمول برای خروج از کشور هر 6 ماه یبار 20 روز بهش خروجی میدن درسته ؟
حالا این بستگی به دانشگاه داره که نامه بده به نظام وظیفه و زیاد اذیت نکنه . حالا شما از شرایطش خبر دارین ؟فقط باید بری نظام وظیفه دانشگاه و درخواست بدی ؟
زیاد دنگو فنگ که نداره ؟ یا دانشگاه اذیت میکنه که نامه رو بده ؟
جریان بعدشو میدونم . اگه دانشگاه نامه بده بقیش وثیقه هست و زیاد مشکلی نداره . اما میگن اصل کاری دانشگاه هست و ممکنه اذیت کنه این درسته ؟
و اینکه از زمانی که درخواست میدی حدودا چند هفته بعد پاسپورت دستت میرسه ؟
من متولد خرداد 73 هستم خرداد امسال هم پیش رو قبول شدم و فارغ التحصیل شدم
میتونم برای 92 پشت کنکور بمونم؟
خیر! ارسال قبلی مرا بخوانید.نقل قول:
به نظرتون میشه این کارو کرد توی یه پیام نور ثبت نام کنیم بعد که جواب کنکور اومد و تو دانشگاه سراسری قبول شدیم از پیام نور انصراف بدیم.نقل قول:
نه متولد 72 و نه 73 نمیتونن برای بار دوم کنکور بدن.
براساس قانون جدید نظام وظیفه، حداکثر تا یک سال پس از فارغ التحصیلی (یعنی اگر فارغ التحصیل خرداد 91 هستید ، تا خرداد 92) فرصت دارند در یکی از دانشگاههای کشور قبولی قطعی شوند. و با گذشت حتی یک روز پس از فارغ التحصیلی اجازهی ورود به دانشگاه را ندارند (و همینطور هم که میدونید نتیجه قطعی کنکور شهریور ماه میاد) این رو هم توی سایت police.ir و هم توی دفترچه اعزام به خدمت نوشته و هم از یکی از کارکنان سازمان نظام وظیفه پرسیده شده.
ضمناً قبولی در دانشگاه در حین خدمت یا بین بازهی پایان یک سال معافیت تحصیلی تا زمان اعزام به خدمت فقط برای کارشناسی و کارشناسی ارشد مجازه.
لطفاً فریب حرفهای دیگران را نخورید! اینهایی که میان اینجا میگن میتونید برای بار دوم کنکور بدید قانون زمان رییس جمهوری آقای خاتمی رو دارند براتون میگند!
با توجه به قانون سازمان سنجش:نقل قول:
پذیرفته شدگان دورههای شبانه و پیام نور و غیرانتفاعی تنها در صورتی میتوانند در آزمون سراسری شرکت کنند و پذیرفته شوند که از معافیت تحصیلی استفاده نمیکنند.
پس این روش هم منتفی است.
کسی که پدرش بالای 60 سال یاشه و برادرش هم ازرواج کرده باشه میتونه معافیت کفالت بگیره؟؟؟
خیر نمی تواند باید تنها پسر بالای هجده سال باشد.نقل قول:
وافراد واجد شرایط کفالت پدر بالای 60 سال آخر این ماه فرصت دارد بعد از این ماه می شود65 سال به بالا.
یعنی اگه برادر داشته باشه نمیتونه بگیرهنقل قول:
ولی تو دفترچه آزمون سراسری حرفی از کارشناسی و کارشناسی ارشد نزده:نقل قول:
در صور ت پذيرفته شدن در آزمون سراسري به شرط نداشتن غيبت، در هر مرحله اي از خدمت ترخيص خواهند شد.
من الان فقط میخوام بدونم که اگه قبل از اتمام فرصت یک سال ، دفترچمو پست کنم و اعزامم بیفته قبل از اعلام نتایج و تو رشته پزشکی که دکترا هست قبول شم میتونم برم دانشگاه دیگه. تازه تو دفترچه نوشته که به تمام کسانی که بخوان یک بار یک فرجه دو ماهه میدن و زمان اعزامو عقب میندازن.