مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟نقل قول:
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!
Printable View
مطمئنی؟؟؟ چرا بعد از دریافت یه فایل، فری اسپیس فون مموری کم میشه؟؟؟؟نقل قول:
یعنی یه شورت کات 3 مگا بایت جا میگیره!!!!!!!!!!!
دوستان عزیز
مموری خود گوشی 72 مگه ،
خوب ، حالا اگه ما فرض کنیم همش هم خالی باشه که نیست ، حالا اگه کسی خواست یه فایلی بزرگتر از این مقدار را برامون بلوتوث کنه ، تکلیف چیه ؟
آره . راستی 3 مگ رو از رم کم میکنه یا از rom ؟نقل قول:
چون من تست کردم massege application که باز بشه خودش 3134 بایت که همون 3 مگ هست رو میگیره .
البته یه چیز دیگه هم هست که اول میاد کل مموری روی گوشی رو مصرف میکنه بعد اگه جاش کم بود میبره روی مموری . ممکنه که از این الگوریتم استفاده کنه .
دوستان عزیز ، آیا میشه گوشی رو با یه نوت بوک که وایرلس داره ، وصل کرد ؟
آخه ، وقتی من دنبال شبکه با گوشیم میگردم ، میگه هیچ اکسس پوینتی چیدا نمیشه
حالا ختما" باید اکسس پوینت داشته باشم ، به صورت مستقیم نمیشه ؟
نه اینجوری که نمیشه باید یه سرور بداشته باشی و اکسس پوینت. اگر لپتاپ رو به شکل سرور تعریف کرد میشه.نقل قول:
ای بابا اگه اینجوری بود که همه حسابی حال میکردیم. p990 هامون رو با وایرلس به هم وصل میکردیم. به جای بلوتوث:7: بزمی بود واسه خودش:26:
همين چند وقت پيش بود حسين خان يه برنامه معرفي كرد براي همين كار به نام symsmb كه ما نصب كرديم ولي وقتي ميرفتي تو برنامش مي گفت بايد ليسنس دانلود كني كه هر كاري كرديم نشد . ولي اگه بشه چي ميشه :18:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شد.
من توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم
البته نمیدونم که میشه دو تا گوشی وایرلس رو هم به هم کانکت داد یا نه ؟
دقیقا" چه کار میکنه ؟نقل قول:
منم همین دیروز نصب کردم کار نکرد. انگار تایم اوت شده بود یا یه همچین چیزی:41:نقل قول:
اشكان جان ميشه توضيح بيشتري بدي ؟ چه جور كانكشني درست كردي ؟ يه توضيح مفصل بدي ممنونت ميشم چون به كار منم ميادنقل قول:
من توی نوت بوکم یه کانکشن وایرلس (کامپیوتر به کامپیوتر) ایجاد کردم ، بعد با گوشیم سرچ کردم یه کانکشن پیدا کرد ، یه سری تنظیمات خواست که همه رو همون پیش فرض هاش باید ok کنی تا بره
نتیجه کار به راحتی دارم از اینترنت adsl که به نوت بوکم وصله ، روی گوشی استفاده میکنم
یه چیز ساده داره اذیتم میکنه. چون دلیلشو نمیدونم.
دقک کردید وقتی شماره یک نفر رو میگیریم لحظه ای که میخواد شروع کنه به زنگ خوردن و برقرار شدن ارتباط گوشی یه صدای (بیپ) میده
بعضی وقتا یدونه بیپ میده و بعضی وقتا دوتا ( بیپ بیپ)
دلیلشو کسی میدونه؟:9:
نخورده مست جون یه چیز بدتر :
موقعی که میزنی یه کسی رو ریدایال کنی ، اگه یه Tap ( یعنی همون click) روی صفحه بکنی که حتی بخوای بزاری رو speaker از اون خارج میشه . این بده
شما یک کانکشن ad-hoc تو نوت بوکت میسازینقل قول:
دو حالت میتونی استفاده کنی :
1-بدون امنیت : نوع کانکشنت رو آزاد اعلام کن
2-با امنیت : نوع wep رو انتخاب کن و یه رمز میذاری براش که بعدا" توی موبایلت هم باید همون رو بدی
وقتی کانکشن ساخته شد برو تو موبایلت و wlan زو سرچ کن
وقتی چیدا کرد یه سری جزدیات ازت میخواد با اون پسورده
در کل کار راحتیه
البته یادت باشه که اگه میخوای از اینترنت نوت بوکت تو گوشیت استفاده کنی ، باید کانکشنی که اینترنت رو وارد نوت بوکت میکنه share کنی
و لذت ببری
حالا من یه سوال دارم ، وقتی که گوشی رو به نوت بوک وصل کردی ، غیر از اینترنت چه کاری میتونی بین این دو انجام بدی ؟
آقا خيلي ممنون ازت . كاره ديگه اي نميشه كرد مگر اينكه برنامه اين كار بياد و بشه كاراي ديگه اي مثل تبادل اطلاعات بكني . موفق باشينقل قول:
به نظر من باید بشه کارهای دیگه ای کردنقل قول:
باید بررسی بشه :13:
p990 رو موقعي كه مي خواي آپديت كني وقتي كه دكمه c رو گرفتي كه روشن بشه يه صفحه آبي مياد و زود ميره كه فكر كنم تو مايه هاي صفحه داس ه . موقعي كه گوشي روشنه چه جوري ميشه اون صفحه رو آورد؟
میخوای چیکار؟ :18:نقل قول:
یه سوال
گوشی دوستم (البرز) 990) چند روزیه که دیگه تاچ اسکرین نیست یعنی فقط میتونه با کیبوردش کار کنه بنظرتون مشکل از چیه؟
مي خوام حسين جان :27:نقل قول:
مي دوني چه جوري ميشه آوردش ؟ شنيدم مثل داس ميشه توش دستور نوشت درسته ؟
آقا میگن این داس خیلی خوبه
تو همه جا کاربرد داره
ما تو کامپیوترامون داس داریم
تو انباریمونم یه داس قدیمی داریم
تو دهاتم داس داریم
الانم که میگن تو این p990 هم داس هست
دوستای گلم به علت نبود مطلب گفتم در مورد داس توضیح بدم لااقل از اطلاعات منم استفاده کنید :27:
سلام به همه بروبچ.
ببخشید دوستان یه سوال داشتم. گوشی من P990 رنگ قاب اطرافش رفته. یعنی رنگ نقره ای اطرافش کم کم محو شد الان دیگه اون فیبر زیریش معلومه.
میخواستم بدونم راهی نیست که بشه درستش کرد.
ممنون میشم.
من برنامش رو توي برنامه هاي UIQ3 گزاشتم.برو از اونجا بگير.نقل قول:
ميتوني يه قاب فابريك p990 رو بگيري قيمتش يه ماه قبل حدود 50 - 60 تومان بود الان نمي دونم چنده؟نقل قول:
[quote=amir_sa;2498304]ميتوني يه قاب فابريك p990 رو بگيري قيمتش يه ماه قبل حدود 50 - 60 تومان بود الان نمي دونم چنده؟
امیر جان مرسی از راهنماییت.
اما میخواستم بدونم قابی که قراره عوض شه مثل قبلی خودش میشه یا نه؟
آره دوست عزيز . فكر كنم قاب با كيفيتي باشه چون به اسم قاب اورجيتال با اون قيمت داده ميشه :27:نقل قول:
سلام بچه ها.ببخشید Passcode بلوتوث P990 چنده.چرا بعضی وقتا send Filed میده.یا مثل گوشیهای Nokia وقتی فایل
دریافت میکنم نشون نمیده تا ببینم چند درصدش رفته و راحت می تونی بری تو منو و ....و اینکه از سه تا گزینه برای روشن کردن
بلوتوث کدوم رو فعال کنم.
خواهش میکنم دقیق کار با بلوتوث P990 رو بهم بگید.
در ضمن بچه ها من روی این گوشی در چه size میتونم بازی نصب کنم.چند در چند.
ممنونم.
پس کد رو خودتون باید بین دو تا گوشی تعیین کنید
سایز320*240
خواهشا یکی کمک کنهنقل قول:
سلام
دوستان من یه گوشی p910 دارم وقتی که می خوام با فایل منیجر خود گوشی
فایل SIS رو نصب کنم پیغام زیر و میده :
This software cannot be instaled as the installtion file is corrupt
ولی وقتی با کامپیوتر نصبش میکنم پیغام نمی ده و نصبش میکنه .
همچنین وقتی فایل جار (JAR) رو می خوام نصب کنم بازم پیغام میده .
به نظر شما مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظيمات خاصي نداره .براي روشن كردن رو گزينه اول تيك بزني بلوتوثت روشن ميشه ، تيك گزينه دوم به منزله ي در دسترس بودن براي بقيه گوشي ها و گزينه سوم هم نوعي صرفه جويي در مصرف باتري . وقتي فايل ميفرستي يا دريافت ميكني نشون ميده چند درصد ازش مونده ( مال من كه اينجوريه ) passcode هم بين گوشي خودت و گوشي كسي كه مي خواي add كني بايد يه رمز بزنينقل قول:
سلام دوستان.
نمیدونم تا حالا به این دقت کردین یا نه,اگه شما یه فایل mp3 به زنگ گوشی اختصاص بدین وقت زنگ خوردن گوشی,ویبره گوشی جلوتر از خود صدای زنگ شروع میکنه!:13:
اگه یه فایل حجیم mp3 باشه که دیگه شدیدتره.:18:
برای رفع این مشکل شما میتونید از فایلهای با فرمت wav استفاده کنین و تمامی فایلهایی رو که برای زنگ انتخاب میکنین به فرمت wav تبدیل کنین.:31:
با سلام و خسته نباشید .
ببخشید من بعد از آپدیت ، دوربین گوشیم یه جوری شده . قبلا می خواستم فیلم بگیرم ، با عکاسیش فوکوس میکردم ، بعد می رفتم روی فیلمبرداری و راحت و با کیفیت فیلم میگرفتم . ولی حالا تا میبرم روی فیلم برداری تصویر مات میشه و به درد فیلم گرفتن اونقدا نمی خوره . چی کار کنم ؟؟؟؟
من که حالا گوشیم آپدیت هست ، به خام از روی کامپیوتر خودم دوباره آپدیت کنم ، همون 5 ساعت طول میکشه یا نه ، فقط اون چیزی که جدید آپدیت شده ، روی گوشی آپدیت میشه ؟؟
[img] [img]کد:http://magicalman466.persiangig.com/DSC00098.jpg
[img] [img]کد:http://magicalman466.persiangig.com/DSC00100.jpg
مال من r6e28 هست . جدیدتر نیومده ؟؟؟
واااااقعا دستت درد نکنه. من همیشه با این قضیه درگیر بودم. تست میکنم امیدوارم درست شه:10:نقل قول:
بابا واسه 990 باز ها که دیگه این چیزا پرسیدن نداره.نقل قول:
یه بار مستر ریست کن حتما درست میشه.
اگر نشد آپدیت کن دیگه حتما حتما درست میشه.
اگر بازم نشد ...:5:
دوست عزيز اين آخرين آپديت براى p۹۹۰ هستش من خودم چند روز پيش آپديت کردم.نقل قول:
اگه بخواى دوباره آپديت کنى که به احتمال قوى ميگه گوشيه شما آپديت هست.
وقتى آپديت سرويس رو اجرا ميکنى و گوشى رو به کابل ميزنى بعد از شناسايى ورژن گوشى برنامه شروع به دانلود ورژن جديدتر ميکنه)البته اگه رو گوشى نباشه(خوب طبيعيه که چون گوشى شما آپديت هست و هنوز ورژن بالاتر در دسترس نيست اصلا دانلودى صورت نميگيره،و ضمنا الآن آخرين ورژن روى رايانه شما دانلود شده و اگه يه گوشى با ورژن پايينتر رو باهاش آپ کنى فکر کنم ديگه زمان قبلى براش طول نميکشه.
در مورد دوربين هم منم تست کردم ظاهرا اين موردى که شما گفتين اصلا وجود نداره شما مطمئنى که قبلا اونطور بوده شايد اتفاقى پيش اومده!؟
سلام بچه ها.من یه بازی روی گوشیم نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم اون بالا میزنه low memory .جریان چیه.(کلی بازی رو گوشیم دارم فقط این بازی رو میگه.)
در ضمن Ram و Rom گوشیهای P990 چنده.
ram64 هست که مقدار زیادیش توسط خود گوشی مصرف میشه و بین 10 تا 20 درصدش برای برنامه ها باقی میمونه.نقل قول:
مقدار rom هم که اصلا ربطی به اجرا شدن برنامه ها توی سیستم نداره
بهتره اول همه برنامه هایی که باز هستن رو از توی task manager ببندی . اینجوری رم آزاد میشه بعد برناه رو باز کن.
ممنون که جوابمو دادید ولی مسئله اینه که توی کافی نت دانلود کردم و موقعی یادم افتاد که از روش یه رایت بگیرم که دوستم سیستم رو ریستارت کرد و چون برنامه ی Freez روی کامپیوتره فعال بود ،،،، ..... ،،،،،نقل قول:
حالا شما که میخوای فیلم بگیری این اتفاق بهتون نمیفته ، یعنی اول با عکاسیش یه فوکوس میکنید ، میرید روی فیلم برداری صفحه ، مثله اون عکسه تار نمیشه ؟؟؟
بازم ممنون که جواب دادی دوست عزیز
( ببخشید ویروس Autoplay رو چجوری باید پاک کنم ، تو رو خدا نگید انجمن ویروس ها و کامیپوتر .و آنتی ویروس !)
( الان کسپراسکی 2007 رو دارم . !)
یه مشکل اساسی::5:
آیکون فایل های Setup که در پوشه ی Other هست عوض شدن.:27:
بعضی وقتا همون آیکون الماسی شکل و بعضی اوقات مثل آچار.
مشکل از چیه؟
ممنون:31: