با اون خانومه باید دوست بشی.
اون قسمت هم اموزشگاه رانندگیه ....کارهایی که باید بکنی روی تصویر به ص.رت تصویر اهسته نشون داده میشه.
Printable View
با اون خانومه باید دوست بشی.
اون قسمت هم اموزشگاه رانندگیه ....کارهایی که باید بکنی روی تصویر به ص.رت تصویر اهسته نشون داده میشه.
خوب خودم هم ميدونم ولي چه جوري راستي سوالات ديگه من رو جواب نداديد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Diego
از همشون يعني از هر 3 تاشوننقل قول:
نوشته شده توسط flower City
4 نفرن........نقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
نقل قول:
نوشته شده توسط peggy
OKچهار نفرند درسته چون من فقط 3 تاشون رو ميديدم و بعدش ميباختم الان اون مرحله رو رد كردم يك جا هستش كه ميري دنبال يك كاديلاك 6 در و يك پاترول اون جا بايد چه كني
دوعكس صفحه قبل هستش به يك جايي كه انگار براي آموزش يا مسابقه اتومبيل هستش نميدونم چه كار بايد بكنم
عكس صفحه قبل يك جايي هستش كه بالاي يك خونه يك زنه ايستاده داره به سيبل شليك ميكنه اينجا بايد چه كار كنم
دوستان گفتند باهاش دوست شو اما چجوري بايد دوست شوم
4 نفرن........نقل قول:
بزن هر سه تا ماشين منفجر کن فقط اول پاترول ها رو بزن بعد کاديلاک يه جا گير ميکنه با کاتيوشا بزن داغونش کن!!!فقط گمشون نکنينقل قول:
چهار نفرند درسته چون من فقط 3 تاشون رو ميديدم و بعدش ميباختم الان اون مرحله رو رد كردم يك جا هستش كه ميري دنبال يك كاديلاك 6 در و يك پاترول اون جا بايد چه كني
راستي ميگن تامي تو جي تي اي 5 هست لطفا اگر ميدونيد کيه عکسشو بذاريد
ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط flower City
دوعكس صفحه قبل هستش به يك جايي كه انگار براي آموزش يا مسابقه اتومبيل هستش نميدونم چه كار بايد بكنم
عكس صفحه قبل يك جايي هستش كه بالاي يك خونه يك زنه ايستاده داره به سيبل شليك ميكنه اينجا بايد چه كار كنم
دوستان گفتند باهاش دوست شو اما چجوري بايد دوست شوم
زنه من نميدونم چطوري بايد با هاش رفيق شد ولي آموزش رانندگي ياش که آسونه برادر
ماشين بايد 360 درجه بچرخوني-تيکاف و ... اولش راهنما رو نگاه کن بعد خودت ميفهمي
بايد دنبالشون كني و همش شليك كني تا ماشين منفجر شه و پياده شن و بكشيشون.(به كاديلاك شليك كن زودتر تموم ميشهنقل قول: