كسي سريال Counter Strick Zedbot رو داره؟
Printable View
منظورش اينه كه تمام زمين ها به طور دسته جمعي در يك فايل فشرده كه به صورت اتفاقي براي دانلود هم گذاشته شده باشه رو لينك دانلودش رو محبت كنيد بزاريد..نقل قول:
یعنی چی ؟ منظورت رو نمیفهمم ؟
موفق باشيد..
منضورم همينه كهmigmag جان گفت !
Oracle_Eldorado جان.
خوب تو عکست که ننوشته fa و en .
ببخشید من اینقدر شوتم.
نه عزيزم . شوت چيه ؟ شما مشكلت رو گفتي . درسته كه مال من نداره عزيزم منظورم اين بود كه مال شما داره . اگه نداره شرمندم كاري از دست من برنمياد . ببخشيدنقل قول:
Oracle_Eldorado جان.
خوب تو عکست که ننوشته fa و en .
ببخشید من اینقدر شوتم.
نقل قول:
منظورش اينه كه تمام زمين ها به طور دسته جمعي در يك فايل فشرده كه به صورت اتفاقي براي دانلود هم گذاشته شده باشه رو لينك دانلودش رو محبت كنيد بزاريد..
موفق باشيد..
خوب عزيزم بگو Map !نقل قول:
منضورم همينه كهmigmag جان گفت !
بيخيال بشي بهتره چون اگه چنين چيزي باشه حد اقل يك گيگ هستش . ميتوني دانلود كني؟
اگه ميتوني دنبالش بگرد .
جديده ؟!!!!!! ما كه تاحالا نديدمنقل قول:
بازم خوبه یه راه گذاشتی جلو پام میرم امتحان کنم . آخه داستان داره این کیک نشدن . اون روز با کسی که سرور بود دعوام شد . از اون دعواهای واقعی . بعد دیدم سریع کیکم کرد . بخاطر همین گفتم حا این حرفها رو چطوری میشه تاپیک کرد ؟؟؟ از ترکیب چه کلیدی ؟؟ :blink: :blink: :blink:نقل قول:
Alt رو میگیری عدد میزنینقل قول:
خودش یه چیزی در میاد
البته این که نمیشه چون سرور از راه User کیکت می کنه :sad:
آره . مثلا ميتوني Alt و 0160 رو بزني يه فاصله ايجاد ميكنه كه مثل Space هستش ولي اون نيست . يا ميتوني مثل آيدي يه نفر درست كني كه ندونه كيو كيك ميكنه . راستي من سرور ميخوام . پيشگامان سرورش .............. كرده !نقل قول:
Alt رو میگیری عدد میزنی
خودش یه چیزی در میاد
البته این که نمیشه چون سرور از راه User کیکت می کنه
سرور پیشگامان دوباره راه افتاد.....
درباره Cd-key همه کانترها...برید به قسمتی که کانتر را ریختید و رئی یه فایل به نام Key.Reg کلیک کنید تا دیگه از شما سریال نپرسد....
بازم اگر سوالی بود بگید...
ممنوننقل قول:
توی کنسول به ترتیب وارد کن
cl_lw 2
duck+
cl_lw 0
duck-
اگه این چیت ها رو به ترتیب وراد کنی نشانه تا اخرین حد کوچک میشه
امثحان كردم
نشد