دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
Printable View
دوستان . سیستم من پنتیوم 4 . 2.8 فول . 512 رم- و گرافیک gforce 128 هست . میخوام ببینم ویستا رو ساپورت میکنه و اگه جواب مثبت هست کدوم ورژن رو . ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
میتونی اجراش کنی.فقط اگه رمت 1گیگ بود بهتر بود.بهترین نسخه شم ultimate است که میتونی اجراش کنی.:46:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دستت درد نکند واقعا کمک کرد.
سلام
این مشخصات سیستم منه :
CPU : Pentium 4 2.66GHz
RAM : 1.5 GB
V.G.A : XFX nVidia Geforce 7600 GT,256 MB
آیا ویستا رو سیستم من اجرا می شه؟ با گرافیک سه بعدیش که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه! ( با توجه به کارت گرافیکم! )
دوستاني كه ميخواهند بدانند آيا ويستا روي سيستم آنها نصب ميشود يا خير ،ميتوانند برنامه زير را دانلود كنند و پس از اجرا تمامي كمي و كسري سيستم را به شما ميگود و همچنين نوع ويستا را براي شما مشخص ميكند
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=42B5AC83-C24F-4863-A389-3FFC194924F8&displaylang=en
÷ارسال یه ویندوز ویستا خریدم(همین موقع ها) بعد الان که اومدم نصبش کنم مراحل نصب تموم شده ولی آخرش تو قسمت اکتیویشن ازم ÷سورد می خواد یه ÷سوردی از تو فایل نت ÷د سی دی ÷یدا کردم و وارد می کنم ولی بعد از این مرحله که رد می شه می ره تو قسمتی شبیه وارد شدن به اکانت تو ایکس ÷ی( نوشته ادمینیستور و بعد ÷سورد می خواد) که ازم ÷سورد می خواد. چی کار کنم؟
من یک نرم افزار دارم که تایمر رستارت میکنه اگه یک روز از وقط دارید میتونید اجراش کنید و با یک کلید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره 30 روز استفاده کنید
اگه کسی خواست پیغام بفرسته براش اپ کنم
سلام.نقل قول:
خوب اون قسمت ماله اینکه هنگام بالا امدن ویندوز اگر میخوا هی پسورد داشته باشه پسورد وارد کن اگر هم نمیخواهی جای پسورد را خالی بزار و next بزن.:46:
ولی مشکل اینه که این طوری گیر می کنه و اصلا جلو نمی ره
خوب ببین دوست عزیز شما گفتی 1 ساله پیش من سیدی ویندوز را خریدم.پس حتما ویندوز ویستا شما نسخه ی ازمایشی است.نسخه ی ازمایشی هم مشکلات زیاد داره.بنابر این پیشنهاد میکنم سیدی ویندوز نهایی رو بخرید که مشکل نداشته باشه.
سوال دیگه ای داشتی بپرس.
ممنون.