این مدل مودم تی پی لینک TL-MR ۶۴۰۰ که مخابرات برا فروش زده بزودی جریانش چیه ؟ لاک شده ؟ یا اسقاط از رده خارج اون ورو اوردن بدن به ما ... ارزش خرید داره ؟
Printable View
این مدل مودم تی پی لینک TL-MR ۶۴۰۰ که مخابرات برا فروش زده بزودی جریانش چیه ؟ لاک شده ؟ یا اسقاط از رده خارج اون ورو اوردن بدن به ما ... ارزش خرید داره ؟
مودم لاک هستش برا همراه اول و فعلا رو این مودم و انلاک این مدل کسی کار نکردهنقل قول:
سلام
داخل ساختمان انتن ۴ جی ( روی موبایل ) به خاطر مصالحی که به کار رفته یک خط هست و قطع وصل میشه ولی بیرون ساختمان ۴ خط پر هست و سرعت عالی هست .
مودمی هست که بشه انتنش را بیرون ساختمان قرار بدهم و از بیرون به داخل سیم کشی کنم ؟؟؟
ممنون میشم مدل دقیق مدل را بهم بگی
مودم لازم نداری و مودم های فضای باز گرون هستن و کم پیدا و اگه ارزون باشن برا یک اپراتور قفل شدن . شما انتن فضای باز با کابل به اندازه محل نصب تا داخل منزل بخر و راحت وصل کن به مودم داخل خونه و همون 4 خط انتن رو داشته باشنقل قول:
این یک نمونه مودم فضای باز هست با قیمت بالا و داخل منزل هم نیاز به یک روتر برای دریافت و پخش اینترنت هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی به خصوص جناب صابر عزیز
ی سرچی کردم تو اینترنتمودم روتر ایسوس AC55U-4Gبه چشمم خورد دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید که این مودم خوبه یا ن؟
<<اگر براتون مقدوره میخوام با مودم b 612 مقایسه بشه چون قبلا یکی داشتم و میخوام ببینم این بهتر هست یانه>>
پینگ پاییین و سرعت دانلود هم اگر میدونید در مورد این دو مودم بگید
مودم مورد نظر شما این مزایا رو داره : پورت usb - وای فای 5ghz - سه عدد انتن mimo وای فای - وایرلس n300 - پورتهای لن گیگابیتی - نوع شبکه 4G : CAT4 -نقل قول:
مودم b612 : پورت usb ندارد - وای فای 5ghz ندارد - دو عدد آنتن وای فای بهش وصل میشه از نوع mimo4*4 - پورتهای لن این مودم هم گیگابیتی هستن - نوع شبکه 4g این مودم : cat6 به صورت mimo4*4 هست و از هر دو نوع 4g: اینترنت نسل همراه fdd و اینترنت نسل ثابت tdd پشتیبانی میکند . سرعت دانلود این مودم 300 مگابیت و نسل 4.5G هست . پورت rj11 برای تبدیل شدن به تلفن ثابت بدون نیاز به خط تلفن شهری یا روستایی رو دارد .
سلام دوستان
وقتی مودم دانگل از لپ تاپ بخوام جداش کنم قبلش باید safely remove ejectرو بزنم یا نه ؟
جناب صابر عزیز این مودم ایسوس ک گفتم به نظر شما بهتر از b612 هست یا نه؟
اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:
من مودم شناس نیستم پس نظر شما برای من قطعا خیلی مهمه
- - - Updated - - -
اصلا تا زیر 2/5 میلیون بهترین مودم 4g رو میزی چه مودمی هست که اکثر قابلیت های مودم های سطح بالا رو داشته باشه؟:n01:
نقل قول:اگر هر دو شبکه tdd و fdd براتون مهمه فقط همین b612 توصیه میشه . اگر فقط شبکه fdd براتون مهمه میتونید مودم b525 رو در نظر بگیرد خیلی مودم عالی و تکمیلی هست از همه نظر و همه امکانات به خصوص اینکه cat6 با قابلیت تجمیع دو باند رو داره . مودم های ایسوس و یا تی پی لینک هم وجود دارن ولی هیچکدوم cat6 نیستن باشن هم حتما گرون تر از هواوی هستن .نقل قول: