بیاید بچه ها ..
سرور EU-01-NL
هرکی هست من منتظرم
Printable View
بیاید بچه ها ..
سرور EU-01-NL
هرکی هست من منتظرم
اون آیدی هایی که پیدا نمیشه و اون قسمت url رو ویرایش نکردن ، میشه با شماره پیداشون کردنقل قول:
آیدی هایی که رفتن اون قسمت رو ویرایش کردن هم گویا بعد از یک مدت بازی کردن یا بعد از یک مدت که از ساختشون میگذره پیدا میشن
الان خودت با نام hamid7788 پیدا میشی :n16:
آره مثل اینکه یک ساعتی باید از ساخت اکانت بگذره که بشه پیدا کرد.
آیدی من : hamid7788
منم از دیروز صب تا ساعت یک شب بازی کردم(از شدت هایپ)
به شخصه اصلا هیچکدوم ازین بازیهای جدید چه pes یا fifa رو نمیتونم بازی کنم...یعنی بعد pes 6 با هیکدوم کنار نیومدم...رو مود سوپراستار که اشک آدمو درمیاره...رو مود تاپ پلیر گل های مفت ادمو آزار میده هرچند میتونم تیم های ضعیف رو ببرم...رو مود پرو هم که خیلی آسون میشه...
7 نفر توپ یک بازیکن حریف رو نمیتونن بگیرن...طوری میشه که دست به دامن همه دکمه ها میشم...
پیشتر حال میده دونفره بازی کرد...
....
داور خطای بدون کارت براش تعریف نشده یعنی هر تکلی که بازیکن میزنه به بدترین شکل ممکن به پای حریف میخوره و در دنیای واقعی همون تکل کمتر از اخراج نداره...
صحنه ورود بازیکن ها هم که حذف شده...دستشان درد نکنه!!
بعضی وقتا دستم درد میکنه اینقدر دکمه هارو فشار میدم تا بازیکن حرکت کنه و پاس بده...باز این خوبه pes 14 که 5 ثانیه تو شوت تاخیر داشت...
چمن هم که نیاز به تعریف کردن نداره هرچند که چمنش مهم نیست برام
داشتن لایسنس لیگ قهرمانان همیشه جالب بوده حالا هم که لیگ های دسته رو رو هم دارن
یه بازی با استقلال بازی کردم...نوع دویدن اندو و قاضی مثل خودشون بود...مثل بازیکن های واقعی شون دقیقه 60 به بعد انرژی خالی میکردن:n08:(البته فصل قبل)
منو جالب شده هرچند برای رسیدن به دکمه خروج باید چند قسمت رو رد کنید!!
درکل بد نشده بازی...میشه چند دست دورهمی با رفقا زد...
دوست عزیز این قابلیت تو این نسخه هم وجود داره که ...نقل قول:
L1 رو نگه دارید و با R3 باززیکن مورد نظر رو انتخاب کنید، موقع کرنر ها میتونید تکونش بدید ... من pes13 رو چندان بازی نکردم، مگه تو اون دکمه ش فرق داشت؟ :n13:
منم تومدم انلاین:دی
ایدی من chelsea_hazard
با خارجیا لگ ندارم ولی dly بیداد میکنه:n03:
من هم اومدم یه دست با میثم بزنم که پرید بیرون!!!
دوستان یه تاپیک دیگه بزنید واسه گذاشتن یوزرهاتون یا تو پروفایل هم پیغام بدید
اینطوری کلا تاپیک می ریزه بهم و از مسیرش خارج میشه
ممنون
گروه وایبر رو به همین خاطر گفتم درست کنید