یه حسی بهم میگه که ریال مادرید به بایرن میخوره. حتی قبل از بازی مقابل اتلتیکو همین حس رو داشتم که در صورت پیروزی به بایرن میخوره( ان شاالله) و بارسا هم به یووه.
Printable View
یه حسی بهم میگه که ریال مادرید به بایرن میخوره. حتی قبل از بازی مقابل اتلتیکو همین حس رو داشتم که در صورت پیروزی به بایرن میخوره( ان شاالله) و بارسا هم به یووه.
من یووه رو خطرناک تر از بایرن و رئال می دونم. مقابل رئال می تونیم تیم برتر باشیم به خصوص که مودریچ و بیل هم نیستند، مقابل بایرن همینطور چون هنوز حتی مشخص نیست ریبری و روبن به مرحله بعد برسن (اگه هم برسن قطعا در اوج آمادگی نیستن)، و بایرن هم تیمی نیست که مقابل ما تدافعی بازی کنه و در یک نبرد رو در رو مقابل تیم پپ من شانس رو به بارسا میدم. دفاع بایرن اون هم بدون داشتن آلابا و بناتیا با بازیکن هایی مثل رافینیا، برنات و بادشتوبر از پس MSN ما بر نمیاد در حالی که ما واقعا مصدوم جدی اصلا نداریم.نقل قول:
به استثنای بایرن دو سال پیش، در این سال ها هر موقع در لیگ قهرمانان به مشکل خوردیم مقابل تیم هایی بوده که دفاع منسجم و بابرنامه داشتند، کاری که یووه الان به بهترین شکل انجام میده. من فکر می کنم در دو بازی رفت و برگشت شانس ما در بردن رئال یا بایرن بشتر از یووه است.
آرمان جان یادته بایرن رو حریف مناسب میدونستی و دورتموند رو خطرناک. آقا من هر چی گفتم بایرن نمیخوایم :n02:
فکر میکنم یوونتوس هرچقدر هم دفاعش قدرتمند باشه قدرت بازی نزدیک با ما رو نداره
باز رئال تو فشار لیگه و آماده هم نیست
بایرن بزودی مثل یووه قهرمانه و علاوه بر اینکه پر ستاره اس مصدوماشم کم کم برمیگردن (البته وضعیتشونو نمیدونم)
شخصا امیدوارم یه رئال بخوریم . چون مطمئنم تنها تیمی هست که به راحتی میتونیم تو دو بازی ببریمشون . (الآن یه اخطار دیگه میگیرم بخاطر حرفم :|) از یه طرف اگه رئال به یوونتوس بخوره و بارسا به بایرن مطمئنم ال کلاسیکو رو داریم فینال که رئال نشون داده تو تک بازی ها خیلی خوبه و نتیجه هم گرفته . بهر حال ال کلاسیکو تو نیمه نهایی قطعا بهتر از ال کلاسیکو در فینال هست . ضمن اینکه علی رغم اینکه دوستمون یووه رو خطرناک تر میدونه بنده عقیده دارم که مناسب ترین قرعه هست در مرحله بعد . ولی بازم امیدوارم بخوریم به رئال . چون اگر رئال فینالیست بشه خیلی سخته شکست دادنش .
موافقم. نیمه نهایی با بایرن و فینال با رئالی که اون سمت با یووه بازی کرده بدترین سناریو به نظر میاد :n27:
درسته ولی اون اتفاقی که افتاد خارج از روال عادی بود (ترکیبی از اشتباهات تاکتیکی ما، بازی عالی تاکتیکی بایرن و بدشانسی). همین بارسای فعلی اگه جلوی اون بایرن بازی کنه قطعا اون اتفاق نخواهد افتاد و البته بایرن فعلی اون بایرن نیست، و بارسا اون بارسا نیست.نقل قول:
بایرن امسال به اون صورت در تست های قوی خوب عمل نکرده: در بوندسلیگا با ولفسبورگ (تیم دوم) یک باخت و یک برد داشته که برد مربوط به هفته اول لیگ است، لورکوزن (تیم سوم) رو در خانه برده و بازی برگشتش دقیقا قبل از نیمه نهایی است، با موشنگلادباخ (تیم چهارم) یک مساوی و یک باخت داشته، با شالکه (تیم پنجم) دو بار مساوی کرده. در جام حذفی آلمان لورکوزن رو در پنالتی حذف کرد، در سوپرکاپ به دورتموند باخت، در لیگ قهرمانان در گروهش به من سیتی باخت (گرچه بعد از قطعی شدن صعود بود)، مقابل شاختار در خارج از خانه مساوی کرد (و بعد 0-7 برد)، مقابل پورتو خارج از خانه باخت (و بعد 1-6 برد). مصدومانشون بعضی هاشون برمی گردن، مصدومان خط دفاعیشون برنمی گردن و با این خط دفاع فعلی فکر نمی کنم در نیوکمپ بتونن شانسی داشته باشن.
آخه موضوع فقط شکست دادن بایرن نیست، قهرمانیه. منم به شکست بایرن امیدوارم. ولی فکر نمیکنی دو بازی با بایرن وقتی رئال دو بازی با یووه داشته باشه بازی های آینده بارسا رو هم در سی ال هم در لیگ سختتر از رئال میکنه؟
نیمه نهایی با رئال فینال با یووه
نیمه نهایی با بایرن فینال با یووه
نیمه نهایی با یووه فینال با بایرن
نیمه نهایی با یووه فینال با رئال
نیمه نهایی با رئال فینال با بایرن
نیمه نهایی با بایرن فینال با رئال
با شانس کمتری که یوونتوس برای رسیدن به فینال داره آسونترین مسیر ما یووه بایرن میتونه باشه (که خیلی جذاب هم هست) و بایرن رئال سختترین. تفاوت دیدگاهمون تو یووه اس که من مقابل بارسا اصلا روش حساب نمیکنم. شاید رئال که الان سطح بالایی نداره به مشکل بخوره. بارسا بعید میدونم.
یووه رو اصلا در حد سه تیم دیگه نمیدونم. تنها شانسش اینه که بازی اول در زمین خودش باشه و مثلا با یه برد خفیف بره و در زمین حریف بسته بازی کنه و دلش رو به تک موقعیت و ایستگاهی خوش کنه.
در مقابل بایرن و یووه ترجیح میدم بازی اول در کمپ نو باشه. اما در مقابل رئال بهتره بازی اول رو اونجا باشیم.
به هرحال نیمه نهایی CL آسون نمیشه. امیدوارم تیم از لحاظ بدنی و روانی از پس رقابت فشرده CL و لالیگا بربیاد. دیگه نباید دل به اتفاقات خارج از کنترل خودمون خوش کنیم. باید همه رو برد.
در این روزهای پرفشار امیدم از همه بیشتر به اینهاست: مسی (Obviously)، اینیستا (هنوز امیدوارم در این یک ماهه به اوج برگرده) و ماسکرانو (فکر میکنم در بازیهای زیادی منجی خواهد بود.)
بدترین قرعه به نظر من هم رویارویی با بایرن هست، روبن که احتمال زیاد میرسه، خاوی مارتینز هم برگشته به تمرینا،
ضمن اینکه بایرن نشون داده وقتی فینال تو آلمان باشه به تیم حریف حال میده :n09:
بهترین قرعه، یووه و فینال با بایرن هست:n25:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوئیس انریکه که پس از چند فصل ناموفق، سکان هدایت بارسلونا را در دست گرفت، پس از پیروزی امشب تیمش برابر قهرمان فرانسه موفق شد رکورد خارق العاده 42 پیروزی در 50 بازی ابتدایی را ثبت نماید که از این منظر در تاریخ باشگاه بی نظیر بوده است.
---------------------------------------------------------
رئال، بارسا، بایرن و یووه در شرایطی متفاوت به نیمه نهایی می رسند. رئال و بارسا جنگ سختی برای بردن لالیگا دارند و مسلما خسته تر از بایرن و یووه ای خواهند بود که قهرمانی هایشان را تقریبا قطعی کرده اند. قرعه کشی جمعه ظهر برگزار می شود.
چهار تیم مرحله نیمه نهایی رقابت های لیگ قهرمانان مشخص شدند. به نظر شما چه تیم هایی در روز قرعه کشی با یکدیگر روبرو می شوند.
آندرس اينيستا در فصل جاري نتوانسته درخشش سال هاي گذشته خود را تکرار کند. او تا پيش از بازي برگشت مقابل پاري سن ژرمن، حتي يک پاس گل نيز به مهاجمان بارسا نداده بود.