بابا بزرگ که فکر کنم شده باشه 30 سال ... گرچند که قيافش بيشتر نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
بابا بزرگ که فکر کنم شده باشه 30 سال ... گرچند که قيافش بيشتر نشون ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو برو شمارتو بده
آخه این همه شماره میدی نمیگی در موردت فکرایی می کنم
بعد کار دست خودت میدی ها
سلام دوستان .
من امروز اينترنتم قات زده بود نشد بيام صبح .الآنم كافي نتم:13:
من امروز حتما ميام قرار .:27:
البته فكر كمك جوجتون هم باشم . از همه 100% كوچيكترم .:20:
بگم كه يهو جا نخورين .:46:
ميبينمتون .
فعلا باي .
شرمنده باید اعلام کنم به دلیل یه مسئله خصوصی نمی تونم بیام
با وجود اینکه گفتم میام و به محمود و مجید هم خبر دادم ولی متاسفانه نمی تونم بیام
شرمنده همگی
بای
از بابا بزرگ ممنون که لحظه آخر تغيير عقيده ميدهد ... ( يادت باشه اومدم نبودي ...)
آقاي bkm شما هم خيلي گفتي ميام ولي لحظه آخر ....
رفيق نويد c0rd3r هم که ....
براي اطلاع ؛ حاضران اين دوره 4-5 نفر بودن که نسبت به قرارهاي قبلي افت زيادي داشت ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام گفتم که خیلی شرمنده ولی خب خداییش نمیشد
حاضرم جبران کنم
دفعه بعدي بايد شام بدي،قبوله؟نقل قول:
راه چاره ديگه اي هم داري؟نقل قول:
اخه خجالت نميكشي من امتحان داشتم اومدم جنابعالي گرفته خونه لالا كردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
يا امشب....يا ....
نقل قول:
من همونطور كه گفتم خيلي دوست داشتم بيام.ولي چيزي بنام ساعت قرار نديدم. تازه با وجودي كه من از ساعت 6 صبح تا 2 ظهر توي پارك بودم.
بازم شرمنده ميگم فكر كردم كنسل شده اگه خواستيد يك قرار پر ملات بزاريد وبچه هارو در جريان بزاريد منم هستم.
اولا اسمم بهنام هست . شاید اینجوری راحت تر باشین :46:نقل قول:
دوما من از یک ربع به 6 تا 6:20 اونجا بودم . نمیگم کسی نیومد اما من نمیدونستم چیکار کنم :19:
اگر هم کسی بود من دیدمشون اما ... مطمئن نبودم به همین دلیل هم رفتم .:13:
آخه من که قراره جدید بیام شما رو که نمیشناسم بیاید یه نشونی چیزی میدادین به ما:19:
به یه چند نفری هم خیلی مشکوک شدم اما دیگه بیخیال شدم .
اگه این قضیه نشونه بر طرف بشه من هستم خدمتتون .
بای .