یه سرچ کردم به نظر خیلی هدفون حرفه ای میاد ولی قیمتاش خیلی بالا بود زیر 150 تومن چه مدلی هست ؟نقل قول:
تهران نمایندگی یا جایی هست که بشه سفارش داد ؟ اگر نه من حداکثر از دبی می تونم بگیرم اونجا گیر میاد ؟
Printable View
یه سرچ کردم به نظر خیلی هدفون حرفه ای میاد ولی قیمتاش خیلی بالا بود زیر 150 تومن چه مدلی هست ؟نقل قول:
تهران نمایندگی یا جایی هست که بشه سفارش داد ؟ اگر نه من حداکثر از دبی می تونم بگیرم اونجا گیر میاد ؟
آقا من اون هدفون Sony MDR EX300 Earphones رو خریدارم لطفا اطلاعات تماس بدیدنقل قول:
09367355640
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق جان قوربونت برم تهرانی صحبت نکن!:10:نقل قول:
اخه من چه میدونم فروشگاه دیجیتال چیه و کجاس ..
یه ادرسی .. شماره تلفنی ....
ایرفون بود یا هدفون؟
من ندیده ام .. باید بری و بگردی توی پاساژها و نمایندگی های کریتیو رو چک کنی .. یا زنگ بزنی به دفتر نمایندگی شون ... شماره هاشون هم که خیلی راحت روی وب پیدا میشه .. شاب یا رایان بدر گارانتی اش هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره اش رو داده ام.نقل قول:
هدفون های UE محصول کمپانی Logitech هستش. من کسی رو میشناسم که به قیمت خیلی خوب میتونه براتون بیاره... مایل بودین شماره تماسشو بدم تا خود ایشون بهتون بگن با این هزینه چه مدلی رو میتونین بخرین.نقل قول:
این Ultimate Ears مربوط به کدوم برنده ؟
سلام
نظرتون درباره محصولات akg چیه ؟؟ نمایندگی داره ؟؟ کجا؟؟
به نظرتون این مدل چطوره ؟؟
AKG K240
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ایرانش هم اگه بدید ممنون میشم
هدفون های خیلی خوبی هست و اسم نمایندگی اون هم آواسان هست خدماتش هم خیلی خوب هست.نقل قول:
همین داخل گوش بود همون طوری که شما دنبالش هستینقل قول:
سلام من یه دونه از این هدفونهای بزرگ میخوام و برام اینش مهمه که صدای بیرون نتونه بیاد داخلش یعنی وقتی همینجوری هم به گوشت وصله صدای بیرونو نشنوی و کیفیتش هم بدک نباشه قیمت هم تا 50 تومن
کریتیو و سونی و jvc گزینه های خوبی برای برسی هستندنقل قول:
تو این محدوده هدفون ها خوبی دارند
عزیزان جایی را سراغ دارید که من بتونم هدفون کریتیو hq2300d را گیر بیارم؟
با تشکر