خب شما که 17 می خواید چرا همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمی خرید؟ کانفیگش که چیزی از 750 کم نداره؟ تازه رمش هم بالاتره و کارت گرافیگش هم قویتر!نقل قول:
خب شما که 17 می خواید چرا همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نمی خرید؟ کانفیگش که چیزی از 750 کم نداره؟ تازه رمش هم بالاتره و کارت گرافیگش هم قویتر!نقل قول:
17 اینچه!و گرافیک فوق العاده(شاید این سایز باعث سنگینی شده)نقل قول:
قیمت خوبی هم داره 1100 دلار
-----
دلار هم داره کم کم میاد پایین!
دیجیکالا با کانفیگ متفاوت همین الان آورده 4400:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه این لپتاپ Aspire-V3-772G رو کامل تر بررسی کنید و نظراتون رو بگید؟ باتریش ولی فکر کنم عادیه! کلا Acer از لحاظ کیفیت ساخت چطوره؟
امروز رفتم n46jv سفارش دادم به قیمت 3200 فردا قراره بیاره....دوستانی که خریدن ، بک لایت کیبورد داره؟؟؟کیبورد مدل های jv انگلیسیه آره؟؟متاسفانه چون خودش موجودی نداشت و از تهران باید سفارش میداد ، در جریان نبود که بکلایت داره یا نه.
مسلما بايد داشته باشه. توي ليست امروز فافا كه اينجور بنظر ميرسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تموم کردهنقل قول:
توی فافا لیستشون که زرد نیست که!
الان اینجا کجا نوشته که بکلایت کیبورد داره ؟؟؟نقل قول:
قیمت را خوب گفته؟؟
دلار هم یک پلقی ارزون شده نسبت به دیروز....من دیروز که از همین مغازه قیمت گرفتم ، گفت 3200 ، امروز که رفتم واسه خرید هم گفت 3200.
کیبوردش انگلیسیه و بک لایت هم دارهنقل قول:
این مدل چون جدید هست ، فقط اونو به رنگ زرد درآورده...فایل pdf قیمت را دانلود کن ، فقط این مدلو زرد کرده.نقل قول:
ممنون از اینکه پاسخ دادید :n16: فکر کنم توی این مدل ، علامت ویندوز 7 به علامت ویندوز 8 تغییر کرده روی کیبورد.درسته؟؟چون در n46vz علامت ویندوز روی کیبورد ، برای 7 هست...نقل قول:
راستی برای رفع مشکل انگلیسی بودن کیبور ، باید برچسب بزنم رو کیبوردش؟؟