من تعجب میکنم یعنی این بازی ارزشش کمتر از اون دربی های کسل کننده بود که یه قسمت از استادیوم اونطوری خالی مونده بود ؟
حیف شد که نرفتیم مرحله بعد ولی بنظرم بردن این تیم بدون گل خوردن توی آزادی نه حماسه میخواست نه معجزه نه تغییر تاریخ
شرایطش بود ولی نشد
تماشاچیا که همینجوری نشسته بودن ( یا من اشتباه دیدم):n13: بازیکنام انچنان طوفانی شروع نکردن و خوردن گل اول روی جلو بودن رحمتی هم که :n27:
تاکتیک تیم جالب نبود در واقع یه چیزی بود مثل دربی چند سال پیش که دقیقه نود روی خلاقیت جباری و جا موندن مدافع حریف به گل رسیدیم
تاکتیکی نبود که برای 3 گل زدن استفاده شه
بله مجیدی خوب ولی پلی استیشن نیست که یه بازیکن اون جلو باشه چهار تا دکمه چپ و راست بزنی مدافع حریف گیج بشه بری گل بزنی
نه فقط مجیدی انگار همه تو زمین تنها بودن
گوشه هارو نگاه میکردی موقع حمله اگه مدافع ها میشدن دو تا بازیکن مجبور میشد پاس به عقب بده هیچکی نبود به اون یکی کمک کنه
بهرحال همینشم جای تشکر داره از بازیکن ها و هرکی که رفت استادیوم
امیدوارم سری های بعد چشم امید کل کشور به یه تیم نباشه و بتونیم شاهد حضور تیمای ایران تا مراحل بالا باشیم
حداقلش اینه ما خرید های میلیاردی از کشور های امریکای جنوبی نداریم و تا این مرحله اومدیم
بخدا حیفه ایرانه اینجوری باشه
.......
پ.ن : خوبه یه والیبال داریم هیچکی حریفش نمیشه از هر کشوری تو اسیا تو هر رشته ای ببازیم والیبال جبرانش میکنه :n02: