اوایل فصل :
16-08-2013... نارضایتی مویس از جدول بازی های لیگ برتر.
نقل قول:
مویس:باورم نمی شود که قرعه کشی بازیها، دستکاری نشده باشد؛ این بدترین برنامه بازی یونایتددر20 فصل اخیر است
30-08-2013... قرعه خوب در CL و از دست دادن پشت سر هم بهترین فرصت های بازار نقل و انتقالات..
نقل قول:
گروه مون نه خیلی سخته و نه خیلی آسون ، حقیقتا گروهیه که تقریبا سید بندیش از نظر قدرت واقعا رعایت شده و 4 تیم با 4 درجه متفاوت در این گروه قرار دارن.
بعد از تلاش های نا موفق بسیار ، یه بازیکن دیگه و یه استعداد خوب دیگه هم مقابل چشمامون داره به یه تیم دیگه میره ، اریکسن که 2سال مشتریان بزرگی داشته حالا داره به تاتنهام نزدیک میشه و ما هنوز تو فکر مودریچ و فابرگاسیم!!
از اون طرف کاکا که همیشه فرگی علاقه خاسی بهش داشت و چندبار تلاش کرد که اونو به من یونایتد بیاره رسما اعلام کرد که میخواد از رئال جدا بشه:n28: ....درسته که سنش یکم بالاست و صد البته دستمزدش اما به نظرم خیلی خوبه که بتونیم بخریمش!
03-09-2013....شروع کابوس...فاجعه تراسنفر مارکت!
نقل قول:
افتضاح به تمام معنا!!
حالا دیگه کار به جایی رسیده که آرسنال که همیشه در تقل و انتقالات مورد هجمه همه ورزشی ها قرار میگرفت به خاطر عملکرد ضعیفش اوزیل رو میخره و ما هیچ!!
عدم مدیریت درست بازار کاملا به چشم میخورد!!
در 10 سال گذشته هیـــــــچ فصلی رو یادم نمیاد که انقدر بازار نقل و انتقالات داغ باشه و این تعداد بازیکن ستاره جا به جا بشند!
و بازنده اصلی هم ماییم!!
تیمی که به دلیل تغییر مربی میخواد با خرید های خوب دست به بالا کشیدن وضعیت خودش بزنه و از یه سری بازیکنا راحت بشه عملا ناموفق عمل میکنه!
همون موقع که اشلی یانگ رو خریدیم قرار بود از تعداد وینگر های رو به افول مون کم بشه! یونایتد با وینگر هاش زنده ست و ما هم در حال حاضر وینگر هامون کیفیت خوبی ندارن!
این همه گزینه خوب رو نتونستیم بخریم... فروش خوب هم که نداشتیم! قرار داد هامونم که با ضرر بستیم!
فله یینی رو همون موقع با قیمت پایین تر باید میخریدیم! و نه با این قیمت کاذب!
14-09-2013.... بعد از برد! مقابل کریستال پالاس. اولین شک به مویس در روز برد و نگرانی در مورد آینده.
نقل قول:
راستش یه مدت درگیرم با خودم که یه بحثی رو مطرح کنم یا نه؟! در مورد اینکه ثبات یه مربی واسه باشگاهی مثه من یونایتد یه فاکتور لازم هست شکی نیس ، اما فاکتور کافی هم هست؟ حقیقتا من از نظر فنی و تاکتیکی یکم نسبت به مویز نگرانی دارم ...توی بازی های امسال تا اینجا فعلا زیاد از نظر فنی قوی نبودیم هر چند واسه قضاوت بهتر یه چند هفته دیگه هم منتظر می مونیم ، اما در واقع مویز به نظرتون از نظر فنی در چه جایگاهی هست؟ آیا دانش و مهارتش در برنامه طولانی مدت میتونه به من یونایتد کمک کنه؟قابل مقایسه و رقابت با بهترین مربیان هست ؟ علمش برای مقابله با تاکتیکی ترین بازی ها کافیه؟
به نظرم از نظر ثبات مویز برای تیم جز بهترین هاست اما هنوز از نظر فنی من هنوز تردید دارم که بتونه سال ها ساپورت کنه تیم رو.در واقع هنوز برام اثبات نشده خوب بودنش در این زمینه که امیدوارم این فصل به کلی این نگرانی هامو از بین ببره مویز.
به هر حال قله های افتخار منتظر منچستر هستن و هواداران هم انتظاراتشون بالاست اینجا باید در بهترین سطح باشی و بهترین کیفیت رو ارائه بدی .
22-09-2013... باخت به من سیتی. دلتنگی برای فرگی کبیر و نداشته های مویس...
نقل قول:
اما یه مشکل اصلی دیگه هم هست که کسی بهش توجه نمیکنه. ولی به نظرم این مورد تاثیر زیادی داره رو بازیکنا.
اونم فشار مربی روی بازیکناست، منظورم فشار مثبته...
بازیکنا نباید از حضورشون در ترکیب مطمئن باشند همیشه موقعیتشون باید در تهدید باشه. همیشه باید یه فشار مثبت روشون باشه که بهترین عملکردشون رو نشون بدن.
کاری که بزرگترین مربی های جهان میکنن همینه.
اما واسه اینکار یه مشکل هست، اونم اینه که بازیکنا اون قدرت رو حس نمیکنن!در واقع مویز به خاطر شرایطش خودش در ناحیه ضعف قرار داره و نمیتونه اون قدرت مربی رو نشون بده.
احساس میکنم که هر موقع بازیکنا از زختکن میخوان خارج بشن مویز فقط با یه نطق که اخرش به دست زدنش ختم میشه تیم رو میفرسته زمین.
انقدر شل میزنن که انگار خبری از تهییج بازیکنا نیس:n27:
امیدوارم یه سشوار خیلی بزرگ و چند صد واتی امروز بعد بازی توی رختکن روشن شده باشه!
26-09-2013...بعد از برد مقابل لیورپول با ترکیبی ناقص .
نقل قول:
ولی به هر حال به نظرم من یونایتد مثه اینتر و میلان 2 سال پیش طی یک روندی از بازیکنان سطح بالا و تاپ فوتبال خالی شده واگه دیر بجنبه سرنوشت اونا رو در پیش خواهد داشت.
باید حتما چندین بازیکن تاپ خریداری بشه و از یه سری بازیکنا خلاص شد
اگه یادتون باشه سال 2009-2008 همین بحث ها بود که خب با خرید هایی به فراموشی سپرده شد ام هنوز تیم انچنان مجموعه بازیکن های خوبی رو نداره.
اواسط فصل...
14-11-2013...تنها بردمون مقابل مدعیان...نزدیک شدن ژانویه.
نقل قول:
با یک تاخیر شدید برد مقابل آرسنال رو تبریک میگم :n02: به هر حال یک هفته هم که بگذره از شیرینی این برد چیزی کم نمیشه ، واقعا واسه بازیابی روحیه و اعتماد به نفس چه بازیکنا و چه سرمربی این برد لازم بود
بهتره که زیاد واسه نقل و انتقالات دلمون رو صابون نزنیم! اول فصل که اونقدر گزینه مناسب و بودجه مناسب و البته اعتبار بیشتری در مارکت داشتیم ، اون شد وای به حال ژانویه که دیگه هیچ تیمی نمیخواد ستاره هاشو وسط فصل از دست بده.
ما البته باید به فکر دستمزد ها هم باشیم ، تعداد هافبک های گوشمون که فرم خوبی ندارن بسیار زیاده در حالی که دستمزد های زیادی هم میگیرن، تاکید همیشه من در این چند سال به بال های من یونایتد بوده که علت افت تیم در این چند سال اخیر بوده، والنسیا و نانی بازیکنان سابق نیستن ، یانگ بیشتر مواقع نا امیدمون میکنه و شینجی با اون چیزی که توی دورتموند ارائه میداد خیلی فاصله داره، به زاها هم که متاسفانه بازی نمیرسه.
پلن مناسبی واسه نقل و انتقالاتمون در اول فصل اجرا نشد واسه همین شرایط زنجیره واری به وجود اومده که نمیشه تغییرات زیادی داشت ، شاید نهایتا یک بازیکن در سطح کلاس جهانی بهمون اضافه بشه.
05-12-2013...اولین باخت به اورتون ... به نظرم بزرگترین ناکامی مویس.
نقل قول:
با احترام به نظر همه دوستان دیگه که حمایت بی چون و چرا از مویس میکنن فکر کنم الان دیگه وقتشه ، وقته انتقاده..
من هر بازی ای که در این فصل بگین انتظار باختش رو داشتم جز این بازی!!هر بـــــــــازی!!اگه به کاردیف میباختیم تو زمینش واسه من قابل هضم تر بود!!
اورتون ، تیمی که 10 سال مویس سرمربیش بوده میاد بعد 20 سال من یونایتد رو در OT شکست میده ، دونه دونه این بازیکن های اورتون توسط مویس توی تیم شکل گرفتن ، کوچکترین اطلاعات رو هم در موردشون داشت ، سیستم بازی اورتون هم که تفاوت چندان بنیادینی پیدا نکرده بود ، پس چرا انقدر مویس ضعیف عمل کرد ؟؟
چرا میگم نقش اول این باخت مویس بود ، چون دلیل دارم....
-تا حدودی تونستم ایده مویس رو از چینش ابتدایی فلاینی- گیگز درک کنم ، اما اصرارش بعد از اینکه دید شرایط و جو بازی به شکلی پیشرفت که جواب نمی داد این ترکیب چرا تغییر نداد این ترکیب رو؟
-میرسیم به تعویض هایی که انجام داد! تعویضی که یک گل به خودی بود! صحنه گل رو بار ها دیدم و فقط تنها یه دلیل بود برای این گل، فرار رویدو از منطقه ای که رافائل رو کشیده بود بیرون. از نظر روان شناسی ، تغییر ناگهانی وظایف تهاجمی به دفاعی خیلی سخت تر از تغییر وظایف دفاعی به تهاجمی هست که اون هم به دلیل فشار های ذهنی دفاع کردن و تطبیق با ساختار دفاعی هست .
در واقع والنسیا اگر از ابتدا مدافع راست بود و بعد به وینگر راست تغییر پست میداد خیلی مفید تر و موثر تر بود تا برعکسش که امروز اتفاق افتاد ، حتی فرگی کبیر هم بیشتر مواقع هم اینکار رو میکرد و میدیدم در کمال تعجب زمانی که تیم نیاز به فشار تهاجمی داشت یک مدافع رو میاورد به زمین! چرا که میخواست والنسیا رو به جلو بیاره ولی خودم مزیت این کار رو اون موقع درک نمیکردم ولی الان متوجه میشم.
سینوسی بودن فرم بازیکن ها رو من عامل دیگه عدم موفقیت من یوتایتد در سال های اخیر
استارت کار هم اگه یادتون باشه 3 سال پیش خورد که اون موقع بحث فرم متغییر نانی - والنسیا داغ بود. حالا که دیگه جمعشون جمعه ، از یانگ بگیر تا ولبک !
یه روز ولبک ستاره تیمه یه روز هم نقطه ضعف تیم ، نسبت به اوایل هم واعقا سرعتش کم شده ، توعیضش با چیچا هم زدوتر میتونست رقم بخوره
15-12-2013...مصدومیت های متعدد بازیکنان کلیدی و بد شناسی ها..
نقل قول:
تکرار یک ماجرای غم انگیز ، مصدومیت RVP .
یک ماه دیگه فان پرسی نمیتونه بازی کنه ، اون هم در چه برهه زمانی مهم و بدی !! بازی های فشرده سال نو !
9 بازی بدون رابین فان پرسی!!7 تا در لیگ با تیم های سوانسی-چلسی--تاتنهام-هال-استون ویلا- وست هام -نوریج و دو بازی هم در کپیتال وان و fa cup!
امیدوارم واسه تیم مشکل ساز نشه، باید امید داشته باشیم به یه معجزه که فرم همه بازیکنای نا آماده و بد تیم به طور استثنایی عالی بشه:n27:
یک شایعه عجیب هم به وجود اومده که رابین از سیستم فعلی تمرینات مویس ناراضی هست و به مربی هم اظهار ناراحتی کرده ، چرا که معتقده به خاطر تمرینات نا مناسب مصدومیت هاش در این فصل زیاد شده!
هر چند فکر کنم موضوع واقعیت نداشته باشه ، رابین کلا یکم در سال های قبل هم زیاد مصدوم میشده.
06-01-2014... باخت به سوانزی.. یکی از نا امید کننده ترین بازی ها فصل... و عدم تغییر شرایط تیم .
نقل قول:
اینقدر شرایط تیم از اول فصل گفته شده و مشکلات رو بیان کردیم واقعا دیگه چیزی نیس که جدید یا پوشیده باشه، مشکلات و شرایط همونیه که از اول فصل گفته شد ، هر کدوم از مسائل بهشون بار ها تو همین تاپیک پرداخته شد ، دیگه تکرار مکرراته تا زمانی که این مشکلات قدمی برای بهبودیش برداشته نشه.
یه نگاه که به پست های قبلیم از اول فصل انداختم دیدم همه شو که کنار هم بذاری یه طومار غم زده از مشکلات تیمه که حتی یه دونه حتی یه دونه اش هم حل نشده، حل نشدن هیچی حتی گامی مثبت هم در اون راه برداشته نشده.
دوران گذاره ، قبول . شرایط تیم نسبت به زمان ساف فرق کرده، قبول. ولی باور کنین همه چیز نیاز به بازه زمانی چند ساله نداره ها ! بعضی تغییرات حتی تو چند بازی هم میتونه اتفاق بیافته چه برسه به نیم فصل. اینکه تیم افت کرده اصلا و ابدا غیر قابل انتظار نبوده و چیزی بود که همه میدونستن اتفاق می افته اما اینکه از روزی که مویس اومده تا این لحظه تغییری رو مشاهده نکردن و بهبود پیدا نکردنه که مشکله.
البته بگم که همه ماجرا هم مشکلات مویس نیس، کیفیت بازیکن ها و عدم مدیریت مناسب این دوره هم عامل های خیلی مهم دیگه ای هست.
اگه اون برنامه ریزی که واسه بازنشسته شدن ساف بوده این بوده که میبینیم واقعا باید بگیم برنامه درستی نبوده ، این چند سال اخیر تحولات تیم به سکلی پیش رفت که تیم خالی از بازیکن های تاپ شده ، جوری که ما واقعا الان 3-4 بازیکن تاپ واقعا تو تیم بیشتر نداریم ، سیستم نقل و انتقالات هم که به اون نتیجه فاجعه امیز میرسه خب واقعا چجوری انتظار تحول وضعیت رو داریم..
باید اعتراف کنم که انگار خیلی خوش خیال بودم که اوایل فکر میکردم شاید دوره جدید باشگاه ، دوره ای با تحولات رو به جلویی باشه که تیم رو حتی چندین لول از جایگاه قبلی بالا تر ببره و یه روح جدید تاکتیکی به تیم اضافه شه . اما فعلا انگار همون شرایط قبلی هم آرزوست .
نکته دیگه اینکه دوستان همه مون جایگاه ساف برامون مشخصه ، اصلا اینکه مویس خوب یا بد رو بذاریم کنار ولی اینکه بگیم چون انتخاب سر الکس هست پس فقط به همین دلیل حمایت میکنیم به نظرم اشتباه ست ، سر الکس هم مثه همه آدمای دیگه و مثه همه مربی های دیگه اشتباهاتی داشته من نمیگم که مویس یکی از اون تصمیم های اشتباه بوده اما نمیشه هم صرف اینکه ساف انتخاب کرده اون رو کامل درست دونست.
31-01-2014... چالش های چند سال آینده مویس.
نقل قول:
ما یکی از بین المللی ترین و گسترده ترین سیستم های استعداد یابی و آکادمی جهان رو داریم ، باید شرایط برای استفاده فراهم بشه .در کنار 2-3 بازیکن خوب روی نیمکت ،بجای یه بازیکن 28-29 ساله بهتره یه بازیکن جوون 18-17 ساله رو نیمکت واسه کسب تجربه و استفاده از فرصت های پیش رو و تبدیل به یه بازیکن سطح بالا بشینه.
مثال ما مثه کسیه که داره تو رودخونه دنبال طلا، سنگ ریزه الک میکنه ،ما تا تیممون فیلتر کیفیتی مناسب نشه و الک نشه نمیشه بیش از این انتظار گیر کردن اون طلا دونه درشت ها رو توی توری مون داشته باشیم، اره بعضیا حیف میشن اما ما دنبال طلاییم! همین میشه که گاهی تیم بازیکنایی مثه بکام و گیگز و اسکولز و بقیه تربیت میکنه ولی گاهی هم کسایی مثه پوگبا و پیکه از دستمون رها میشن. اندرسونی که همه بهش امید داشتیم ولی اونی نشد که باید!
این هاست که چالش های پیش روی مویس هست وگرنه که این نتایج و دوران گذار که اسمش روشه.. میگذره .
28-02-2014...بدترین روز های باشگاه... الد ترافورد دیگه ترسناک نیست! و ابهت تیمی که کم کم ریزش کرد...
نقل قول:
First home defeat by West Brom since 1978
First home defeat by Newcastle since 1972
First home defeat by Everton since 1992
First home defeat by Swansea
Three defeats in a row for first time since 2001
First league defeat by Stoke since 1984
First defeat by a Greek club - losing to Olympiakos
David Moyes has broken more records than Messi this season,
__________________________________________________ ________________________________________________
من بیشتر از اینکه از نتایج و شکست ها ناراحت باشم ، نگران این هستم که چهره جهانی باشگاه منچستر یونایتد خدشه دار شه.
اینکه تیم شهرت و شخصیتیش خراب بشه از همه چیز ها بد تره ! طبعاتی بسیار سنگین اقتصادی و فوتبالی خواهد داشت!
واقعا به نظر شما مویس آره یا نه؟