مسی مصدوم شده؟به بازی با سلتیک نمیرسه؟
Printable View
مسی مصدوم شده؟به بازی با سلتیک نمیرسه؟
بله مصدوم هست ، 2 الی 3 هفته بازی نمی کنه .نقل قول:
تیترهای روزنامه اسپرت ۱اکتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمار در نقش مسی
نقش آزاد او در بازی امشب
و سسک به مانند یک مهاجم شماره ۹
سلتیک - بارسا ۲۲:۱۵ (به وقت ایران)
تا تا : نبود مسی بهانه ای خوبی برای خوب بازی نکردن نیست
جدیدترین شو مرینیهو
ترک کنفرانس مطبوعاتی چلسی
بازیهای دشوار آنجولتی در اکتبر
بارسا و یونتوس
بارسلونا امشب در دور دوم ازبازی های لیگ قهرمان درخارج از خانه با پیراهن سوم این فصلش که به رنگ سیاه طراحی شده است به مصاف سلتیک خواهد رفت .
این لباس ازیک هفته پیش به بازار عرض شده بود ولی آنچنانی که لباس اول ودوم این فصل فروش پیداکرد این لباس کمتر به چشم آمد .
تمرین درستلیک پارک (ورزشگاه خانگی تیم سلتیک) با 21 بازیکن :
بازیکنان تاتامارتینو قبل ازرویاروی باسلتیک تمرینات برنامه ریزی شده ازقبل شان را دیروز درزمین این تیم انجام دادند.
نزدیک به یکسال ازشکست اف سی بارسلونا دربرابراین تیم اسکاتلندی میگذرد ولی شاگردات تاتامارتبنو میخواهند تاانتقام شکست 2-1 فصل قبل را جبران کنند آنها دیروز تمرینات فشرده ای وتاکتیکی را تحت نظر مربی شان انجام دادند تا به آمادگی 100% پا به این بازی بگذارند.
دراین جلسه تمرینی تمام 21 بازیکن حضورداشتندبه شمول دوبازیکن ازتیم بارسا B سرجیوگومز ،وپاتریک . در15 دقیقه آخری تمرین مربی تذکرات مهم را برای بازیکنان بیان کرد.
زوبیزارتا: :ما میدانیم که در سلتیک پارک چه انتظاری از ما می رود."
امشب بارسا در گلاسکو برای بازی دوم از دور مرحله ی گروهی لیگ قهرمانان به مصاف سلتیک می رود.آندونی زوبی زارتا قبل از سوار شدن به هواپیما با رسانه ها صحبت کرد و اصرار داشت که: " ما میدانیم در سلتیک پارک چه انتظاری از ما می رود و همچنین می دانیم که جو ورزشگاه چگونه خواهد بود.سلتیک نیز یک تیم است که چگونگیه بازی در برابر آنها بسیار روشن است."
همچنین زوبی اضافه کرد که ما برای انتقام شکست پارسال به میدان نمیرویم و همچنین نباید انتظار بازیی شبیه انچه را که تیم هفته ی گذشته در والکاس انجام داد را داشته باشیم."سلتیک کاملا متفاوت با انچه رایو انجام داد عمل خواد کرد."
زوبیزاتا در مورد غیبت مسی گفت: بازی بدون بهترین بازیکن جها چیزی نیست که شما بخواهید، اما این چیزها اتفاق می افتد.
بیشترین گل + پاس گل در لالیگا تا پایان هفته 7 ...
یعنی تاثیرگذار ترین بازیکن فصل تا الان...!
تیم زیر 10 سال بارسا 7 - 0 تیم زیر 7 سال رئال
جام کانیاس
تیترهای روزنامه الموندو ۱اکتبر
نیمار رهبر
سلتیک - بارسا ۲۲:۱۵(به وقت ایران)
نیمار در نبود مسی رهبر بازی امشب در سلتیک پارک
بارسا در فکر انتقام شکست فصل پیش
کتاب رکورد شکنیهای مسی
برنده بیشترین توپ طلا (۴)
بیشترین گل زده در یک سال (۹۱)
بیشترین هتریک در لیگ قهرمانان
بیشترین گل زده در یک فصل لالیگا (۵۰)
جیولی: گلم برابرمیلان در2006؟ هوادران همیشه درباره آن سخنان به زبان می آورند وبه خاطر آن من را مورد تمجید شان قرارمیدهند که این مرا بسیار خوشحال میسازد ، این برای من وتیمم (بارسلونا ) افتخار بزرگ وفراموش نشدنی خواهد بود ،بارسلونا باشگاه بزرگ است حضور من در 3 فصل درآنجا بهترین دوران فوتبالی ام بود .بارسلونا فراترازیک باشگاست .
کنفرانس مطبوعاتی سسک
- ما از بازی سال گذشته درس گرفتیم. آنها دو فرصت گل زنی داشتند و هر دو را گل کردند و نباید اشتباهاتمان را تکرار کنیم.
- ما باید قوی باشیم و حضور او را احساس نکنیم و فوتبال خود را بازی کنیم.
- یار گیری نفر به نفر و ضد حمله دو تهدید اصلی از سوی سلتیک است.
- من شاید در این بازی وظایف دفاعی بیشتری داشته باشم. من تلاش میکنم تا به تیم به عنوان مهاجم و یا هر پست دیگری کمک کنم.
- ما از آنچه در سال گذشته افتاد راضی نبودیم، ما خوب بازی کردیم ولی آنچه حساب میشود نتیجه است.
- بدون مسی همه بازیکنان مسئولیت بیشتری خواهیم داشت.
- اگر شما بازیهای لیگ قهرمانان را دنبال کنید میبینید تیم هایی که به سلتیک پارک میآیند بازی دشواری دارند.
- من در اینجا با آرسنال بازی کردم و بازی سختی داشتیم. آنها تیم قوی هستند. آنها یک کرنر دریافت کردند و با آن خطر یک گل را ایجاد کردند.
- من اعتماد به نفس خوبی دارم و در شرایط خوبی هستم و سرمربی به من اعتماد دارد از این بابت راضی هستم. شاید من نیاز به هماهنگی بیشتری داشته باشم.
پلن B تاتا مارتینو بدون مسی
پس از اینکه تایید شد دوره ی ریکاوری مسی دو تا سه هفته طول خواهد کشید،بنظر میرسد تاتا مارتینو با یک راه حل منطقی و قابل اعتماد به مصاف سلتیک در لیگ قهرمانان برود.
سر مربی بارسلونا با توجه به گزینه های مختلف به نظر می رسد از فابرگاس به عنوان شماره ی 9 کاذب استفاده کند.بازیکنی که بیشترین دقایق را در نبود مسی به خوبی ایفا کرده است.
الکسیس و نیمار نیز شانس خود را دارند،اما استفاده از فابرگاس مشکل میانه ی زمین را نیز حل خواهد کرد.جایی که ژاوی و اینیستا به انتظار نشسته اند.با اینکه مارتینو از سیستم چرخشی استفاده میکند،اما سناریوی ایده آل برای او استفاده از همه ی آنها در برابر سلتیک است.
جدای از انتخاب فابرگاس،نیمار نیز میتواند از ابتدای بازی به میدان برود.بازیکنی که در بازی با آلمریا خود را برای ورود به زمین گرم کرد اما حتی یک دقیقه هم بازی نکرد.اما حالا او میتواند به عنوان بازیکن کلیدی در خط حمله ی بارسلونا مهارت های خود را برای شکستن دفاع سنگی سلتیک به نمایش بگذارد.
بازی به عنوان وینگ برای نیمار نتایج بسیار خوبی به همراه داشت،او خودش را به عنوان پاسور خوب نشان داد،با این حال تا به الان تاتا ستاره ی برزیلی خود را به عنوان مهاجم وسط به کار نگرفته،اما این نیز میتواند یک گزینه ی مناسب باشد.
قراره که باشگاه در روزهای آینده پیشنهاد تمدید قراردادی رو به اینیستا ارائه بده که بر این اساس قرار داد او تا سال 2018 یا 2019 تمدید بشه و هر سال حقوقش افزایش پیدا کنه.
کنفرانس مطبوعاتی تاتا امروز
مسی بهترین بازیکن جهان است، و پیدا کردن جایگزین برای او کار آسانی نیست. ولی ما بازیکنان خوبی داریم و نبود او دلیلی برای خوب بازی کردن ما نخواهد بود.
- همگان راجع به این صحبت میکنند که بازی فردا، بازی شبیه فصل گذشته خواهد بود. ولی مطمئن نباشید.
- سونگ در کنار بوسکتس؟ او میتواند گزینه ای برای هافبک تهاجمی باشد. ما نمیخواهیم شرایط را تغییر دهیم.
- سرخیو گومز و پاتریک؟ ما کمبود مدافع داریم، آدریانو در این ماهها بیش از حد بازی کرده. ما آنها را برای مواقع ضروری به تیم آوردیم.
- من نمیخواهم از الان تصمیم بگیرم که در آینده از نیمار و یا الکسیس در پست مهاجم مرکزی استفاده کنم. ما باید ببینیم شرایط هر بازی چگونه است و تصمیم گیری کنیم.
- در فوتبال انتقام معنایی ندارد. بارسلونا همیشه باید خوب بازی کند.
- ما شاید باید از سال گذشته درس بگیریم ولی من میگویم ما باید تنها خوب بازی کنیم.
عکس یادگاری برزیلیهای باشگاه در گلاسکو که احتمالا فردا هر سه در ترکیب اصلی حضور دارند.
لودویک ژولی (بازیکن سابق بارسلونا):"خیلی خوشحالم که بازی های مسی رو میبینم. مسی یه پدیدست"
کاپلو: ژاوی بهنرین هافبک دهه اخیر است
طرفداری - کاپلو در صحبت هایی گفت که تحت تاثیر بازی ژاوی و نیمار قرار گرفته است و همچنین ادامه داد که آنجلوتی به زمان بیشتری در رئال مادرید نیاز دارد.
این سرمربی که سابقه هدایت رئال مادرید را نیز داشته است در صحبت هایی کوتاه به تمجدید از ژاوی و نیمار پرداخت.
وی در مورد بازیکنان بارسلونا گفت: "ژاوی بهترین هافبک دهه اخیر است و نیمار میتواند در آینده رهبر جدید بارسلونا باشد."
کاپلو سپس روی سخن خود را به سمت آنجلوتی برد و به حمایت از هموطن خود پرداخت. او در این مورد نیز گفت: "آنجلوتی نیاز به زمان دارد. بازیکنان باید خود را با تغییرات وفق بدهند. برای من رئال مادرید شانس بیشتری برای قهرمانی در چمپیونز لیگ دارد."
Xavi 'the best midfielder of the decade' - Capello
پی نوشت: با تصحیح ترجمه
تبریک ...
بازی بدی نبود ... با توجه با بازی سلتیک که باز دفاع اتوبوسی رو تو دستور کارش قرار داده بود و دوره قبل هم باخته بودیم ازش میتونستیم با اختلاف 3 گل برنده بازی شیم که دروازبانشون واکاشی زوما شده بود و نذاشت نیمار و سانچز گلزنی کنن ...
بهترین بازیکنای بارسا : نیمار و بارترا ... نیمار بازی خوبی ارائه داد و دفاعشون خیلی ازار داد و بدشانس بود که نتونست گلزنی کنه و بارترا هم تو دفاع مطمئن و خوب کار کرد البته از واکنش عالی والدز هم نباید گذشت که عالی بود
بدترین بازیکن : ژاوی اصلا معلوم نبود چش بود خیلی سوتی داد و پیکه هم کلا هر بازی تو لیست بدترین ها باید باشه دقایق اخر از اون سوتی های معروفشو داد که داشت خطری میشد
سلتیک واقعا تیمه بد قلقیه
بازی فصل قبل هم روی یه حرکت خلاقانه و سانتر طولی و فرار آلبا تونستیم ببریمشون
نیمار هم خوب بود اما مشخص شد مسی کلا با بقیه فرق داره و تک به تک هارو میدونه چیکار کنه
پیکه بازم با دو تا تو سرتوپ محو می شد
بارترا هم بخاطر زیادی جلو رفتن الوز اکثر مواقع مجبور بود هوای طرف سمت راست رو هم داشته باشه و کارش سخت بود :n15: اما خوب از پسش بر اومد
واکنش والدز هم که ... :n09:
سلتیک تو خونه خودش هم همشون چپیده بودن تو دفاع همش خرس وسط بود
این است ابهت بارسا که حتی تیم ها تو خونه خودشون از ترس و وحشت جلوی کلی تماشاگراشون دفاع میکنن اونم اتوبوسی :n19:
خوب شد تونستیم سه امتیازو بگیریم سلتیک تیم چغریه تازه همه شونم تو دفاع بودن اما با تعویض طلایی آقای مارتینز:n08::n08:ما پیروز شدیم
منم تبریک میگم برد رو
بازیه خوبی بود و خیلی خوب هم دیگر رو پیدا میکردن و اشتباهاتشون خیلی کم بود!