سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من موقع ثبت نام و خرید کارت فقط دانشگاه های دولتی رو زدم. میخواستم ببینم میشه الان کارت بخرم برای دانشگاه های غیر انتفاعی یا خیر؟
کاردانی فنی حرفه ایی
رشته نرم افزار
سلام دوستان.
یه سوال داشتم.
من موقع ثبت نام و خرید کارت فقط دانشگاه های دولتی رو زدم. میخواستم ببینم میشه الان کارت بخرم برای دانشگاه های غیر انتفاعی یا خیر؟
کاردانی فنی حرفه ایی
رشته نرم افزار
سلام من 9586 منطقه 1 تجربی شدم گزینه 2 انتخاب رشته کردم پزشکی خودگردانه اصفهان و شیراز و چند جا دیگه رو برام زد ولی وقتی رفتم سنجش انتخاب رشته کردم پزشکی برام هیچی نزد؟:n16:
حالا کدومش درسته؟خدایش حیاتیه جواب بدین......
بله میشه برید تو صفحه انتخاب رشته اونجا سریال میتونید بخرید برای غیر انتفاعی هاو...نقل قول:
سنجش باید درست تر باشه ولی هیچ کدوم قطعی نیست چون بر اساس ظرفیت های پارسال هستندنقل قول:
ظرفیت و تعداد دواطلبان باید در نظر گرفته بشه ...نقل قول:
پارسال داوطلبان انسانی 234 هزار تا بودن اسال 217 هزار تا ...
بقیشو نمیدونم. .. ولی در کل تفاوت خاصی نداره نهایتا با رنج بین صد تا دویست تارتبه بالا یا پایین تر ... میفهمید کجا قبول میشید .:n16:
سلام دوست عزیز برای شیمی کتاب های مهندس بازرگان خصوصا سیدی آموزشیش معرکه
چرا تو انتخاب رشته مجازی بخش روزانه/شبانه زده خیر ؟؟؟
یعنی همچین گزینه ای نداره !!
فقط غیر انتفاعی و پیام نور داره با نیمه حضوری !!
به هیچ عنوان با نمره پارسال مقایسه نکنید ( چیزی که اقای توکلی گفته ) چون پارسال عملا نمره منفی تاثیر معدل وجود نداشته اما الان وجود دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه لینک این مطلب رو که آقای توکلی گفته با پارسال مقایسه نشه رو بزارید:n16:
سوال دیگم اینه که تاثیر معدل رو رتبه تاثیر میگذاره وقتی که رتبه ساخته شد میشه مث پارسال دیگه چرا نباید با پارسال مقایسه بشه؟
من نمره رو گفتم نه رتبه .نقل قول:
این لینک صحبت های توکلی ( البته برای ایثارگرانه ) ولی خوب خیلی چیزاش عمومیه دیگه . یک ساعت فیلمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، نتایج دانشگاه آزاد کی میاد؟