چرا امروز برای آبدیت پیام خطا میده؟ لطفا شما هم دستی آبدیت کنید و نتیجه رو اعلام کنید....این خطا چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا امروز برای آبدیت پیام خطا میده؟ لطفا شما هم دستی آبدیت کنید و نتیجه رو اعلام کنید....این خطا چی میگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم همینجوریه:n24:نقل قول:
چجوری cce رو به صورت دستی آبدیت میکنی؟نقل قول:
شما مگه CIS نداردید؟ بنابراین اسکنر CCE نیازی به آپدیت نداره و از همون آپدیت CIS استفاده میکنه.....نقل قول:
اگر هم که نسخه پرتابل دارید فقط کافیه CCE را اجرا کنی و به اینترنت وصل باشی، خودش خودکار آپدیت میشه، یا اینکه یک اسکن سریع بکنی، قبلش آپدیت میشه
شما الان مگه نسخه 6.1 را نصب نکردید؟؟ اگر نسخه 6.1 دارید نگران نباشید.نقل قول:
فعلا CIS نمیتونه با سرور آپدیت برنامه ارتباط برقرار کنه،(البته اگر ارتباط برقرار بکنه هم چون شما نسخه 6.1 را دارد اعلام میکنه که برنامه آپدیت است) ولی سرورهای آپدیت دیتابیس مشکلی ندارند و دیتابیس آپدیت میشه.
مشکل مربوط به سرورهای ارائه آپدیت برنامه میشه که معمولا یکی دور روزه حل میشه، مشکل از سیستم شما نیست.
من cis دارم وقتی باهاش cce رو باز میکنم میبینم cce اپدیت نیست مثلا چند ویروس رو اسکن میکنم خود cis 16 تا میشناسه cce هیچی نمیشناسهنقل قول:
من همین الان کمودو رو پاک کردم و دوباره میخوام نصب کنم اگه باز مشگل داشته باشه نورتون نصب میکنم چون این انتی ویروس هم عالی بود
الان کمودومو پاک کردم و دارم دوباره نصب میکنم نصب شد با عکس برات توضیح میدم هرچن خیلی هم راحتهنقل قول:
جالبه الان اگه بخوای از کمودو اینترنت سیکروبتی رو دانلود کنی نسخه 6 هست نسخه 6.1 رو برداشتن بجاش 6 گذاشتن احتمالا باگ و مشگل زیاد داشته در نسخه 6.1
شاید منظورت اینه که بصورت آفلاین به مسیر C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\scanners رفته و فایل b0015975.cav رو انتخاب میکنی؟نقل قول:
بله. درستهنقل قول:
کمودو اپدیت برنامه رو بسته که کسانی نسخه 6 دارن به نسخه 6.1 نیان و در سایت خودش هم نسخه 6.1 رو برداشته و بجاش نسخه 6 گذاشته احتمالا نسخه 6.1 اشگالاتی داشته که اینکارو کردننقل قول: