2 ژوئن؟نقل قول:
برای چی رئالو منچستر 2 ژوئن بازی دارن؟
Printable View
2 ژوئن؟نقل قول:
برای چی رئالو منچستر 2 ژوئن بازی دارن؟
با افتخار اولین نوشتمو تو تاپیک شیاطین سرخ میزارم
RED DEVILS FOR EVER
بازی های پیش فصله.نقل قول:
البته بازی اصلی نیست،یعنی اسطوره ها میان و بازی میکنن و اسکولزی هم هست...نقل قول:
ولبک و ایوانز گزارشگران معروف بریتانیا :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Awful celebration!!!!
:n16: :n16: :n16:
دوستان اینجا کسی خبر نداره رونی فصل بعد در منچستر یونایتد میمونه یا نه ؟ امروز یکی از سایتا زده بود که ارسنال میخواد به رونی پیشنهاد بده -اگه رونی بخواد منچستر ترک کنه به تیم دیگه ای تو لیگ برتر انگلیس بره به عقلش باید شک کرد:n15:
متاسفانه مثه اینکه با مویس از دورانی که توی اورتون بازی میکرده مشکل داره و میخواد از تیم بره و احتمالش هم 80 درصده!!! (10 درصد واسه اینکه شاید بزرگ بشه و بچه بازی رو بذاره کنار+10 درصد هم که با زور نگهش دارن:n24:)
در مورد اینکه تو لیگ انگلیس بازی کنه... یه خصوصیتی دارن بازیکنای بریتانیایی که هیچ جایی برای زندگی کردن و هیچ جو فوتبالی رو به براشون لیگ برتر نمیشه! نمونه دم دستش همین بیل و رونی که هر دو لیگ برتر رو ترجیح میدن.
اون رونی که من میشناسم عمرا حاضر بشه بره ارسنال ! همینجوریش حتی از وضعیت کم جام گرفتن من یونایتد ناراضی بود!!!!! چه برسه که بخواد بره ارسنال!!!
شاید من سیتی باز دوباره مثه سال های قبل پیشنهاد بده اما جدی ترین احتمال چلسی هست :n29:
همه تیم های سطح اول اروپا دارند حسابی خونه تکونی میکنن و واسه یه فصل خیلی داغ آماده میشن! چند سالی بود انقدر بازار نقل و انتقالات و تعویض مربی داغ نبود!!
من که دوست ندارم رونی رو تو هیچ تیمی غیر از یونایتد ببینم
حتی تصور رونی تو لباس چلسی روبروی منچستر اعصابمو خورد میکنه
خداییش غیر از آخرای این فصل، تو تمام این سال ها با تعصب بازی کرده
به نام خداوند زیبایی ها
10 اتفاق و خاطره جالب از سرآلکس فرگوسن در باشگاه منچستریونایتد
(قسمت دوم )
===============================
4- پرتاب کفش سمت دیوید بکهام
همانطور که میدانید دیوید بکهام یکی از بهترین و مشهور ترین شاگرد های سرآلکس فرگوسن بوده است . دیوید بکهام با ازدواج با دختری خاص به نام ویکتوریا ، به همراه مدل و شخصیت و وِیژگی های خاص خودش در بین تمام فوتبالیست های دنیا یه نمونه منحصر به فرد هست .
در عکس بالا ، شاهد دوره زمانی هستیم که توسط دیوید بکهام و سرآلکس فرگوسن رخ داده است . دوره زمانی که شایعات زیادی از همه جا به گوش می رسید که گه گاه توسط دیوید بکهام و فرگوسن در مصاحبه های آنها کاهش پیدا می کرد .
بعد از باخت 2-0 در جام حذفی در ورزشگاه اولدترافورد برابر آرسنال ، سر آلکس فرگوسن در رختکن این تیم ، کفش فوتبال رو از ناراحتی به سمت دیوید بکهام پرتاب کرد و این کفش به صورت دیوید بکهام برخورد کرد و این کفش بالای ابرو دیوید بکهام رو زخمی کرد و این بازیکن مجبور به انجام بخیه و پانسمان شد . بعد از این اتفاف جالب ، رسانه ها مانور های زیادی بر این مسئله داشتند و این مسئله همه جا پخش شد و شایعات زیادی در این مورد به گوش می رسید .
اما سر الکس فرگوسن ، سرمربی منچستریونایتد پس از این اتفاق به شدت اعتراض کرد و گفت : " این یک اتفاق عجیب و غریب و تلخ بود ، اگر من 100 بار یا یک میلیون بار دیگر سعی کنم ، بار دیگر نمیتوانم این اتفاق را تکرار کنم ، اما اگر بخواهم دوست دارم در زمین فوتبال این اتفاق بی افتد "
5- تجدید حیات در فصل 2006-2007
منچستر یونایتد قبل از فصل 2006-2007 ، سه فصل متوالی بود که قهرمانی در لیگ برتر را از دست داده بود و آن را به حریفانش واگذار کرده بود ، اما در این فصل [2006-2007] ، سر آلکس فرگوسن با خرید بازیکنان خوبی مانند مایکل کریک ، نمانیا ویدیچ و پاتریس اورا ، نیروی تازه ای به تیم خود وارد کرده بود و به خوبی به سمت قهرمانی پیش رفت .
در فصل ، چلسی به خوبی به قدرت خود افزوده بود و با وجود مربی قدرتمندی همچون خوزه مورینیو ، یکی از شانس های مسلم قهرمانی در لیگ برتر بود ، همچنین آرسنال در ان فصل روح تازه به خود دیده بود و قدرت و توانایی های زیادی با حضور آرسن ونگر به خود میدید .
اما در آن سال ، سرآلکس فرگوسن با انگیزه بسیار بالا ، تیم بسیار خوبی را برای قهرمانی در لیگ برتر بسیج کرده بود . او میخواست که در بیستمین سال حضور خودم به عنوان سرمربی در باشگاه منچستر یونایتد ، قهرمانی دیگری را به کارنامه درخشان خودش اضافه کند . با توجه به پیروزی در بازی اول لیگ ، می شد به خوبی انگیزه و هیجان قهرمانی را در فرگوسن دید .
اما در جام حذفی ، دیده دروگبا با گلی که به ثمر رساند منچستریونایتد را از قهرمانی در این جام محروم کرد ، همینطور در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ، این کاکا بود که با درخشش خودش منچستریونایتد و فرگوسن رو از دسترسی به جام دیگری محروم کرد و فرگوسن فقط با بردن کاپ لیگ برتر کارش را در آن فصل پایان داد .
ادامــــــــــــــه دارد .....
ترجمه اختصاصی
فوتی کلاب