-
آخه ********** مربی گری استقلال زیادشه بعد بیاد مربیگری بارسا؟(خیلی خودمو کنترل کردم فحش ندم به ننه باباش)
خوب مرتیکه مگه کوری فابرگاس[حذف شد] ؟10 تا بازیه وضعیتش همینه بازم ترکیب فیکس؟
3 تا تعویضو پشت هم انجام داد!
داور وقتی بازی 1-0 بود پنالتی مارو نگرفت...با قضاوتش اعصاب بازیکنا رو داغون کرد...مخصوصا اون صحنه ای که مسی رو نگه داشت...چند تا آفساید الکی گرفت...
نمیدونم واقعا!باید یه بازنگری کلی رو تیم بشه...وضعیت داره از چیزی که فک میکنیم خرابتر میشه...
منکه با هر صحنه ای که گل نمیشد خودمو میزدم!صحنه ای که تو محوطه چند بار شوت کردن خورد به در و دیوار یه دونشو هم لوپز گرفت بعد کرنر شد...مشت میکوبیدم تو سرم...الان سرم درد میکنه و کلا خیلی اعصابم داغونه...
-
حتي از اون زيبا و چشم نواز بازي كردن بارسا كه من عاشقش بودم مدتهاست خبري نيست
-
خوابم نبرد:n02:
ولی دیگه بی انصافیه همه باختو بندازیم تقصیر بارسا
خداییش رئال با رئال قدیم فرق میکرد زد حمله هاش دفاعش همه چیش پیشرفت کرده بود
درباره عطش رئال هم واقعا من نفهمیدم چی شد
سومی رو که خوردیم گفتم الانه 5.0 رو جبران کنن
-
من هیچ وقت اینجوری بعد از یک بازی حرف نزدم
اونم وقتی بارسا با این اختلاف میبازه و بعد از گل دوم رئال هم بد بازی میکنه
اونم وقتی بارسا از نظر تاکتیکی غیر قابل دفاع به نظر میرسه
اونم وقتی بازیکنای بارسا حی کسی مثل ژاوی اینقدر افت کرده
اما این برد هدیه داوری بود به رئال
با یک پنالتی اشتباه که کاملا مشخص بود رونالدو پاشو به پیکه قلاب کرد شکل بازی رو تغییر داد و از یک پنالتی خیلی مشخص(خطای آلونسو که کاملا روی پدرو خراب شد) که اصلا احتیاجی به کارشناسی هم نداره تا به بارسا اجازه نده به بازی برگرده
نیمه دوم هم باز کنترائو قشنگ پرید روی پدرو اما این داور صدتا برخورد دیگه توی 18 رو هم برای بارسا پنالتی نمیگرفت
کونترائو توی این صحنه به جز بهم زدن تعادل پدرو قصد هیچ کاری رو نداشت و جالب بود که فردوسی پور خیلی قاطع قضاوت فرمودن که پنالتی نیست کلا عادل بعضی اوقات یه چیز دیگه میبینه مثل آفساید آلبا که آفساید بود اما میگفت مساویه
نیمه اول دقیقا مشابه گلی که آلبا زد اینیستا توپ رو برای مسی انداخت اونم سمت چپ روی پای چپ مسی اما داور به قول فردوسی پور بهتر از مدافعین رئال مسی رو کنترل کرد
تا قبل از گل دوم رئال بارسا واقعا داشت خوب فشار میاورد چند بار توی 18 اطراف نقطه پنالتی صاحب توپ شدن و شوت زدن که به دیوار دفاعی رئال خورد
و بعد از گل دوم رئال هم بارسا عملا بی روحیه به بازی ادامه داد
شاید حرف من رو ناشی از ناراحتی باخت قلمداد کنید اما شک ندارم این داور برای در آوردن بازی به سود رئال انتخاب میشه
اون از بازی رفت و اون خطاهای شدید که حتی کارت هم نگرفتن(جالبه توی بازی رفت به اعتقاد خیلیها رونالدو باید برای خطا روی آلوز کارت می گرفت و این بازی رو از دست میداد
اما نمیگیره و توی این بازی دو گل بزنه
اشتباهات داوری توی این دو بازی حتی اشتباهات جزئی به شدت به رئال کمک کرد
اصلا باکی از این ندارم که به تعصب یا ناراحتی از باخت متهم بشم این چیزیه که از این دو بازی کاملا روشن احساس کردم و دیدم
بله بارسا بد بازی میکنه اما توی این بازی قبل از گل دوم رئال خیلی بهتر از بازی با میلان بازی کرد و صاحب موقعیت هم شد
بله بارسا بد بازی میکنه اما ستاره های رئال امشب جوری بازی نکردن که برتری با این اختلاف رو نتیجه حقیقی بازی دو تیم بدونیم
مثلا رونالدو تمام تک به تکاش با آلوز رو به این بازیکن باخت
......................................
رورا نمیتونه نقش یه رهبر رو در کنار زمین برای تیم اونم وقتی تیم به شدت به یه رهبر نیاز داره ایفا کنه
وقتی ژاوی بعد از مصدومیت هنوز آماده نیست میشه به بازی ندادنش فکر کرد میشه در شرایط خاص به تیاگو اعتماد کرد
میشه ویا رو از اول بازی داد و ....
اما حالا دیگه برای همه این حرفا دیره
تیم در مهمترین مقطع از فصل داره به شدت از دست نیمکت و کادر فنی سطح پایینش آسیب میبینه با این حال دیگه باید با این شرایط کنار بیایم
جام مهمی رو از دست ندادیم با حفظ روحیه و یک بازگشت تاریخی در برابر میلان میشه انتظار یک فصل موفقیت آمیز رو داشت
به این شرط که بزرگان تیم به شدت به تیم نزدیک بشن به شرطی که بازیکنا هم منتظر معجزه ای از سمت نیمکت نباشن
-
تا قبل از پنالتی بارسا بهتر بازی می کرد ولی بعدش ...
(این پیکه اگه سر جاش بود دی ماریا نمی تونست کاری بکنه و گل بخوریم )
+ نبود مربی که خودش علت بزرگی محسوب میشه
-
من بلافاصله بعد از این بازی چند مورد از نظر خودم رو کوتاه بگم:
1-فکر میکنم ضعف دفاعی بارسا در اواخر دوران پپ تا حالا (شاید حتی قبل تر) بوده چه مصدومیت ها و فقدان نفرات جایگزین مناسب , سن بالای بازیکن کلیدی مثل پویول و بازیکنهایی که اشتباهات کشنده میکردن مثل والدز پیکه ماسچرانو و ... ولی اکثر مواقع با قدرت و آمادگی بالای مسی(مخصوصا مسی)-ژاوی-اینیستا این مورد خیلی به چشم نمیومد به قول سینا زود روی یک اشتباه گل اول رو میخورد بارسا به خودش میومد و بازی رو میگرفت حتی تو خونه حریف و تقریبا همیشه مسی به همراه ژاوی اینیستا تو متن این بازگشتها/پیروزی ها بودن!اما این چند بازی اخیر دیگه اشتباهات خط دفاعی و دروازه بان و دفاع تیمی به این سادگی جبران شدنی نبود!خیلی ها اعتقاد داشتن بارسا در فصل نقل و انتقالات به جای مهاجم باید مدافع خوبی جذب کنه و واقعا تو این چند سال بارسا به نحوی از این موضوع لطمه خورد!والدز هم هرچقدر خوب باشه یه جاهایی نتونست مطمئن و بی نوسان عمل کنه! آلبا رو کنار بذاریم واقعا ناآمادگی و مصدومیتهای پیاپی پویول و بعضا پیکه قلب دفاع بارسا رو بسیار متزلزل میکنه ... اما من به ندرت یادم میاد بارسا انقدر بد بازی و مخصوصا بد دفاع کنه بازی میلان رو که ندیدم این بازی آخر لیگ کاملا مشخص بود خیلی وضعیت خرابه ...
2-اینو قبلا هم اشاره کردن دوستان اینجا مشخص میشه که تیم بزرگ نیاز به سرمربی بزرگ هم داره و اینطور نیست که بعضی ها میگن این تیمو هر کسی مربی بشه قهرمان میکنه و ... و وقتی دستیار دستیار سرمربی رویایی بارسا این چند بازی میخواد با فریاد و هیجانی که بیشتر مخرب هست تیم رو هدایت کنه تو شرایط گل عقب افتادن انتظار بیشتری نمیره و کاملا شرایط بازی میلان تکرار شد بعد از 1-0 تیم با هیجان بدون برنامه و احساسی بود و بین دو نیمه واقعا مورینیو سنگینی میکرد!شب مسی هم نبود که نتیجه برگرده و با تلفن و کیلومترها فاصله نمیشه تیم رو هدایت کرد(؟) ... فکر میکنم رورا اصلا نتونست حداقل اون رابطه مناسب در جایگاه سرمربی موقت با بازیکن ها رو برقرار کنه مسائل فنی بماند!نفرات شروع کننده و تعویضهاش هم نشون میده از خودش 2-0 عقبه قبل از شروع بازی :دی
3-اما همه اینها به کنار... تمام ضعفهای خط دفاعی پلن B و افت آشکار تیکی تاکا و بازیکنهای کلیدی نبود سرمربی و ... به کنار!فکر میکنم درست مثل سال گذشته بارسا تو چنین مقطع حساسی استراتژی بازی درستی متناسب با شرایط خودش برای موفقیت در چند جام اتخاذ نکرد!برمیگردیم به همون بازی های چلسی و رئال که با عدم مدیریت بازی و بعضا اعتماد به نفس بیش از حد کار رو برای خودش سخت کرد!اینجا هم همینطوره بارسا وقتی میبینه سرمربی نداره بازیکنهای شاخصش مصدوم یا ناآمده هستند نباید اینطور بی برنامه بازی کنه!تازه اون آمادگی بارسا و حملات سنگین و با برنامه کجا و این بی نظمی کجا!(اون سال بارسا بد شانس هم بود کمی!)تو همین شرایط هم بارسا با حفظ توپ زیاد چه مقابل میلان چه 15-30 دقیقه ابتدایی رئال میتونست خیلی بهتر نتیجه بگیره وقتی بازی رفت 1-1 شده یا بازی در خانه حریف هست شما نیازی به گل زدن نداری با صبر و حوصله در نیمه و یک سوم خودی بازی کردن تا رئال خیلی جلوتر از این بکشه یا روزنه ای در دفاعش ایجاد بشه!اون بارسای طلایی و روایی دیگه نیست که مقابل هر تیمی در هر شرایطی با تمام قدرت حمله کنه و موفق بشه!بالاخره تیمها از هم یاد میگیرن مقابل بارسا بازی کردن رو ... واقعا بعضی مواقع بارسا از اعتماد به نفس و قدرت تهاجمیش داره ضربه میخوره!
4-بازم مهمترین چیز تا بازی برگشت میلان (دیگه لیگ زیاد مهم نیست نه این که خیلی امتیاز از دست بدیم فاصله بارسا با رئال زیاده با اتلتیکو نه!) تغییر شرایط روحی تیم هست و استراحت دادن بیشتر به بازیکنهای اصلی.بازی میلان هم همینطور خواهد شد بارسا نیاز به گل داره اونم نه یکی! اگه بخواد بی برنامه با چشم بسته و احساسی از دقیقه 1 حمله کنه درسته میلان به اندازه رئال تو ضد حمله خطرناک نیست اما 1 گل روی یک اشتباه در ضد حمله و خلاف جریان بازی کار رو تموم میکنه! بازم شرایط بسیار سخت خواهد بود!
کوتاه هم متوجه شدین چی هست دیگه ؟:دی البته نکان زیاد دیگه ای هست که حتما دوستان بهش اشاره میکنن تقصیر خودم شد باید امشب هم تخت میخوابیدم:n16:
-
خب دوستان این بازی هم تمام شد و نتیجه مطلوب نگرفتیم و کم ارزش ترین جام این فصل رو از دست دادیم.
1. بارسا خوب بازی نکرد. این بازی ادامه همون بازی میلان و سویا بود (با اینکه سویا رو بردیم ولی دقیقا بازی به همین شکل بود). مشکلات تیم در زدن ضربه های نهایی و موقعیت سازی به خاطر تمرکز حریف روی فول بک های ما، تنها شدن هافبک ها در مقاطعی و فشار زیاد بازیسازی روی مسی که باعث میشه نتونه در یک سوم دفاعی حریف پا به توپ بشه. وقتی بار گلزنی تیم هم همش روی مسی است همین میشه.
2. این تاکتیک بازی دادن همزمان فابرگاس، ژاوی و اینیستا کمی قابل پیش بینی شده و وقتشه کنار گذاشته بشه، برگردیم به همون 3-3-4 خودمون با خط حمله ویا-مسی-پدرو و فابرگاس بره روی نیمکت. تیتو این جسارت رو داشت که خیلی راحت فابرگاس رو روی نیمکت بشونه، الان به نظر می رسه اینطور نیست و این اصرار به بازی دادن این سه هافبک بطور همزمان داره برامون گرون تموم میشه. نکته مهم برگشتن اینیستا به مرکز زمینه که تاثیر گذاریش در اونجا بسیار بیشتره.
3. رئال خیلی خوب بازی نکرد، اشکالاتی هم به داوری وارده ولی در نهایت باز هم بیشتر از ما لایق برد بود.
4. بازی بعدیمون با رئال در لیگ خیلی حساسیت نداره، ولی ارزش حیثیتی داره. اگه این باخت رو جبران کنیم برای برگشتن روحیه به تیم و هوادارها بسیار خوبه.
5. در اون صحنه که داور مسی رو مهار کرد، داور کاری کرد که بازیکن های رئال هم نمی تونستن انجام بدن چون اگه یه بازیکن رئال اینطوری جلوی مسی رو گرفته بود قطعا پنالتی بود. در اصل حمله بارسا با یک خطای قطعی در محوطه جریمه رئال متوقف شد، فقط خود داور شخصا خطا رو انجام داد به جای بازیکن های رئال :n02: این یک مثال دیگه از اینه که گفته میشه خطاها در فوتبال همیشه به ضرر تیم خاطی (با هدف تنبیه کردن) گرفته میشه، نه به نفع تیم دیگه (با هدف جبران ضرر).
6. باخت 1-3 اونقدرا هم بد نیست، همین فصل قبل (که فصل بهشت رئال بود!) هم ما 1-3 رئال رو در سانتیاگو بردیم :n02:
-
با پایان نیمه اول مثل روز برام روشن بود این بازی رو میبازیم!
بقول یکی از مربیای ایرانی: اگه خطای روی پدرو پنالتی نبود، پس چی بود ؟ و به نظرم انقدر بد بودیم که گردن کسی نمیشه انداختش .... انگار تیم روح نداره .... انگیزه
ندارن اصلا .... طراوت ندارن .... نشاط نیست... از بس یه ترکیب گزاشته همه خستن شدن انگار....
طبق معمول موقعیت هامونو گل نکردیم و دوباره در دفاع ضعیف ظاهر شدیم .
باختیم ... خوب هم بازی نکردیم که بگیم حقمون نبود!!
توپ رو پشت محوطه خودشون از ما می گیرن، با دو حرکت، تو محوطه ماست!!
ضد حمله اصطلاحیه که
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه بخواد و چه نه، باید باهاش آشنا بشه. اینقدر ریز ریز پاس می دیم گاهی، که دو تا مدافع حریف می شن 10 تا و توپها باز هیچ جا نمی ره!
ولی خودمون داریم بد کار میکنیم :| فیکس زمان رایکارد رو داریم سپری میکنیم صرفا رو حرکات فردی موقعیت میسازیم
فابرگاس عملاً کار مفیدی انجام نداد!
آلوز فکر کنم بهترین بازیکنمون بود همه توپهای رونالدو زد بعدشم میشد گفت اینیستا بهترین بود البا هم بد نبود
باید به فکر دروازه بان و دفاع درست و حسابی و یه مهاجم خوب باشیم . 2 تا از گلهای خوردمون روی ضد حملات بود .
امیدوارم یه شوک درست و حسابی به تیم وارد بشه و بتونه تو بازی برگشت لیگ انتقام بگیره .
یمی مثل
که علاقه زیادی به حمله داره باید دفاعاش سرعتی و خوب باشن تا نشه با هر ضد حمله ای بهشون گل زد ولی تو بازی های براساا ی این فصل فقط
کافی یه دم دروازه خودتون بزنی زیرش مطمئن باشید اونور مدافعا بعیده به توپ برسن و یه موقعیت خیلی خوب تیمتون داره!
هم زمان بازی کردن ژاوی و فابرگاس جالب نیست و یک جورایی همدیگه رو قفل میکنن !
فقط ناراحت شدم وقتی دیدم کاپیتان سٌر خورد و به جای اینکه با چشماش توپ رو دنبال کنه، سرش رو انداخت پایین حسرت خورد و شرمنده شد :n03:
اوضاع تیم بدجوری بهم ریخته و امیدوارم هرچی زودتر یا تیتو برگرده یا سرمربی موقت بیارن تا از این مصیبت نجات پیدا کنیم... تا ببينيم چه تصميماتى براى فصل بعد
ميخوان بگيرن.
خدا کنه بازی مقابل میلان تیم احیاء بشه و اون روحیه رو برگردونیم به تیم :n12:
-
من تمام این ناکامی ها رو زیر سر مربی جدید خوردی رورا میدونم..
این فرد کاریزما و دانشی که پپ و تیتو دارند رو نداره و داره با استراتژی هاش تیم رو به نابودی میکشونه.
(از دوستان خواهشمندم که از آب گل آلود ماهی نگیرند اگر بحث میخوایید بکنید بیاید منطقی این کار رو انجام بدیم. )
-
من معتقدم آوردن یه مربی نمیتونه کمکی کنه...
اگه میبینید رئال رفته دروازه بان ورداشته آورده و موفق هم بوده به این دلیله که دروازبان اصولا پستیه که کلا کارش مشخصه و اونم توپ گیریه...نمیشه گفت تو فلان تیم تاکتیک دروازبان اینه تو یه تیم دیگه یه چیز دیگس!
اگه یه مربی دیگه بیاد ممکنه حتی از این هم خرابتر کنه تیمو...
ولی کاش میشد این 1-2 ماهی پپ میومد...پپ خیلی دوست دارم...
واقعا با
موافقم که باید به ترکیب 3-3-4 برگردیم....واقعا جا اینیستا اونجا نیست...حتی 2-4-4ی که مسی و پدرو (اگه ویا هنوز آماده نیست) جلو وایستن و اینیستا برگرده وسط با ژاوی بازی کنه...ترجیحا هم فابرگاس خیلی دورتر از محوطه باشه که چشمم تو موقعیت گل بهش نخوره:n24:
دیگه نمیشه الکی امیدواری الکی داد....متاسفانه من اصلا به بازی در مقابل میلان خوشبین نیستم...این فصل رو بد داریم تموم میکنیم...امیدواری بیخودی به آینده وجود نداره...
جلالی هم یه چیز خیلی باحال گفت...بارسا تو تمرینات دیگه بارسای قبل نیس که الان اینطوری شده...همش هم برمیگرده به این خل و چل رورا...اگه تو تمرین عین انسان تمرین بده و تیم رو رها نکنه به حال خودش درست میشه...