شما باید برید داخل Nvidia control panel بعد فایل اجرایی بازی و setting بازی رو add کنید ..اینطوری میتونید بازی رو همیشه با گرافیک انویدیا بازی کنید..نقل قول:
Printable View
شما باید برید داخل Nvidia control panel بعد فایل اجرایی بازی و setting بازی رو add کنید ..اینطوری میتونید بازی رو همیشه با گرافیک انویدیا بازی کنید..نقل قول:
من یک نمونش رو که دیروز دیدم یک شرکت ایرانی هم زده بود نوشته بود قیمت برای مصرف کننده 6000 ولی من 2000 خریدمش:18:نقل قول:
دوستمون احتمالا منظورش سریال اورجینال بازی بوده که قیمتش 33 هزار تومن هستش!!( برای بازی کردن انلاین)نقل قول:
دوستان چرا چمن ها رو Hd نکردن مثل pes 2011 ??
بچه ها یک سوال داشتم...
این پس2012 با 2011 خیلی فرق داره...آخه میخوام دانلودش کنم ولی نمیدونم 2012 رو دانلود کنم که حدودا6 گیگه یا پچ آخر پس2011 رو دان کنم که حتی لیگ روسیه رو داره و البته تشویق تماشاگران و...که اون هم حدودا 6 گیگ میشه...
حالا به نظر شما 2012 رو دان کنم یا پچ واسه2011؟
اگه 2012 تقریبا شبیه همون2011 هست که بی خودی دانلودش نکنم... چون باید 5-6 ما صبر کنم تا هر ماه پچ های خوب واسش بیاد و کم کم تا شیش ماه دیگه طول میکشه که پچی واسه 2012 بیاد که مثلا لیگ روسیه هم داشته باشه...
2012 با 2011 فرقاي نسبتا زيادي داشته مثلا مسترليگش خيلي فرق كرده و گيم پلي فرق كرده و بهبود يافته بازي سخت تر شده نسبت به قبل. مثلا حالت سوپراستار اومده داره كه از حالت top player سخت تر هست و انيميشن هايي به بازي اضافه شده به خصوص توي مسترليگ و چيزاي ديگه اي هم هست كه اگه بخوام بگم زياد ميشه .نقل قول:
كلا به نظر من 2012 رو بگيريد چون كه تنوعي براتون ايجاد ميشه ولي بازم به نظر خودتون بستگي داره هر جور كه مايليد:46:
ارجینالو کجا میفروشن؟نقل قول:
دقیقا منم همین بازی رو مربوط به همین شرکت رو خردیم روش زده 6000 تومن ولی من 2000 تومن گرفتمنقل قول:
ولی مشکلی که هست اینکه تو ستاپش دست بردن و از ارجینالی انداختنش و پچ های خود کونامی روش نصب نمیشه
پارسال که یه راهی براش درست کردن تا پچ نصب بشه ولی امسال هنوز خبری نشده ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
دوستان این فیکس چیه اینجا زده کسی امتحان کرده؟
مثل اینکه فیکس بخش انلاین بازی هست یعنی اینو نصب کنیم میشه انلاین بازی کرد؟ :18:
کد:http://www.pesbaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=540:-111--11-pesedit&catid=105:full-patch&Itemid=198
آها پس دانلودش میکنم فقط یک سوال دیگه..نقل قول:
اون پس2011 رو پاک کنم؟ یعنی این اگه خیلی ازون بهتره تا یک هفته ی دیگه که دانلودش میکنم اونو با خیال راحت پاکش کنم بعدا پشیمون نمیشم منظورم اینه که 2012 تمام مزیت های 2011 رو داره به اضافه ی یک سری چیز های اضافه که اگه قبلیو پاک کنم فرقی به حالم نمیکنه...
یک چیز دیگه اینکه توی پس قبلی 7تا لیگ مهم رو داشت این یکی انگار شنیدم لیگ پرتغال هم اضافه شده یعنی لیگ هاش شده 8تا؟
تیم های اروپایی و امریکایی رو که قبلا داشت آسیایی ها هم اضافه شدن؟(باشگاهی ها منظورم هست)
و تیم ملی کشوری اضافه نشده؟