ما که متاسفانه رفتیم خدمت مقدس سربازی!
اما برای داداشم شارژ کردم یه ماهی تا وقتی مرخصی گرفتم بیام دوباره ببینم چقدر تغییر داشته
راستی من 08 خاش افتادم آموزشی رو ... بریم ببینم سربازی که میگن کجاس ... !
Printable View
ما که متاسفانه رفتیم خدمت مقدس سربازی!
اما برای داداشم شارژ کردم یه ماهی تا وقتی مرخصی گرفتم بیام دوباره ببینم چقدر تغییر داشته
راستی من 08 خاش افتادم آموزشی رو ... بریم ببینم سربازی که میگن کجاس ... !
دوستان مشهدی سلام ایا میشه تو سایت مخابرات سرویس 128 رو به 1 مگ تغییر داد یا که نه؟ چون من قراره اینترنت مخابرات رو بگیرم . میگن که بالاتراز 128 نمیدیم بدون کارت دانشجویی. بگم که من مشهدی نیستم . رشتی هستم.
سلام دوستان صبحتون بخیر
اگه گفتین چرا من این موقع صبح دارم پست می دم؟؟؟ خب معلومه همش تقصیر این مخابرات ننه مرده است که من برا دانلود رایگانش این ساعت اومدم پای نت وگرنه باید تو خواب ناز می بودم:n02:
حالا دوستانی که می خوان شبانه رایگان داشته باشن ببینید این طرح های شماره ی 9 ، 10 ، 11 ، 12 و 13 اگه 6 ماه به بالا شارژ بشن شبانه اش رایگان میشه. من این قضیه رو دو سه بار سوال کردم تا اونجایی که فهمیدم همینطوری گفته . بعد در مورد محاسبه حجم اضافی اونطوری که من فهمیده بودم این بود که اگه از 1 تا 5 گیگ بخری گیگی 4000 تومن حساب می کنن از 6 تا 10 گیگ گیگی 3000 تومن حساب می کنن از 10 به بالا گیگی 2000 تومن که تازه فهمیدم نه بابا اینطوری حساب نمیشه بلکه روش حساب کردن اینا یه جور دیگه است براتون مثال می زنم مثلا من 12 گیگا بایت حجم اضافی می خرم اینطوری حساب می شه
از 1 تا 5 گیگ گیگی 4000 : میشه 20000 تومن
از گیگ 6 تا 10 گیگی 3000 : 15000 تومن
گیگ 11 و 12 هر گیگ 2000 : 4000 تومن
جمع اینا میشه 39000 تومن که هیچ فرقی نداره با قبلی که گرونترم شده. حالا این حساب کردنشون به کنار اگه تو کابینتتون برین اصلا این نحوه محاسبه رو پیاده نکردن دوما هر گیگ رو 4200 حساب می کنن (دزدی از این ضایع تر ندیده بودم) خلاصه سرتونو درد نیارم زنگ زدم با خودشون صحبت کردم اینا رو گفتم طرف خودشم نمی دونست هر چی گفت من توضیح دادم آخرش گفت شما فردا زنگ بزن من این قضیه رو سوال می کنم از مسئولش بهتون می گم.
دوستان خودتون ببینید با چه آدمایی طرفیم بخدا این بار جدا خدا عاقبتمونو بخیر کنه
سلام یچیز جالب ، من الان دو تا صفحه ، بدون تصویر وا کردم 2 مگا بایت کم شد چرا؟ نوشته تا حالا ندیده بودم با این حجم ،انصافا :n02:
به نظر منم مشکوکه این قضیه من دیروز بعد از ظهر به بعد وصل شدم بدون اینکه چیزی دانلود کنم 345 مگابایت کم شده بود از حجمم تازه فقط چند ساعت وصل شده بودم نمی دونم چرا اینقد حجم زیاد کم میشه.نقل قول:
الان سرعتا دیگه حجمی شده و از 1 مگابیت به بالاست... یعنی من که تو طرح های نوروزی همینو دیدم.نقل قول:
شبانه های رایگان رو برداشتن
تعرفه های جدیدو برین ببینید
اصلا جالب نیست
VPN ها هم که پرید
اینجا دیگه کجاست
این دوستانی که از کم شدن حجم گله مند هستند آیا از اینکه ممکنه مثلا ویندوزشون آپدیت میگره یا مثلا آنتی ویروسشون مطمئن هستند؟
اینجوری خیلی گوشش بازه که الکی ترافیک کم کنه. اون هم در حد300 مگ !!!
کشورهایی که ایران اینترنت شان رو تامین میکند. ( :n08:)
تامين اينترنت عراق و افغانستان توسط ايران. اين، خبري است که عضو هيئت مديره شرکت ارتباطات زيرساخت مي دهد.به گزارش مجله مهر، احمد پورنگ نيا به خبرگزاري «فارس» گفته است :در حال حاضر اينترنت دو کشور افغانستان و عراق، توسط ايران تامين مي شود. ايران براي اين دو کشور ترانزيت ترافيک و تامين پهناي باند را انجام مي دهد. پورنگ نيا اين را هم افزوده است که شرکت ارتباطات زيرساخت از ابتدا به دنبال اين هدف بود که راهي براي ترانزيت ارتباطات منطقه و در نهايت تامين کننده اينترنت باشد و هم اکنون نيز اين کار را در سطح اوليه، براي دو کشور افغانستان و عراق انجام مي دهد. پورنگ نيا تاکيد کرد: در اين راستا شرکت ارتباطات زيرساخت چندين پروژه را در دستور کار دارد که با اجرايي شدن آن ها، گام هاي بزرگي در رسيدن به اين هدف برداشته مي شود. عضو هيئت مديره شرکت ارتباطات زيرساخت گفت: يکي از اين پروژه ها، پروژه EPEG است که اين پروژه علاوه بر اين که براي ترانزيت ترافيک از مسير ايران است، منبعي براي تامين اينترنت براي کشورهاي ديگر نيز خواهد بود. وي ادامه داد: هم چنين در پروژه5 SEMIV نيز خواهان انتقال ظرفيت اين پروژه از ايران به اروپا شده ايم.
اينترنت ايران چه طور تامين مي شود؟
کابل اينترنت «جاسک - فجيره» شايد آشناترين نام همه اين سال ها در حوزه اينترنت ايران باشد. کابلي که بار اصلي اينترنت ايران را بر دوش داشت و البته هرچندوقت يک بار به دليل برخورد لنگر کشتي ها، خاطرات تلخي را براي کاربران ايراني اينترنت رقم مي زد. حالا البته با افزايش تعداد درگاه هاي بين المللي در کشور، هم اکنون فقط ظرفيتي به ميزان ۴ کابل STM1 ترافيک اينترنت روي اين کابل دريايي است و بقيه ترافيک اينترنت از مسيرهاي ديگر تأمين شده است. آن طور که مسئولان شرکت ارتباطات زيرساخت مي گويند، قرار است ظرفيت پهناي باند ايران دوبرابر شود.
اين در حالي است که مطابق آمار سايت معتبر net index در رده بندي سرعت دانلود کاربران خانگي ، در ميان ۱۸۲ کشور ايران در رتبه ۱۶۵ قرار دارد. اين آمار وقتي جالب تر مي شود که بدانيم در اين رده بندي کشور عراق در رتبه ۱۳۳ و افغانستان در رتبه ۱۴۳ قرار دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیشرفا هر کاری میخوان میکنن،ما هم باید ساکت بمونیم
این دیگه چه وضعشه؟؟ فقطم مخابرات مشهد این گندکاری رو دراورده
اقا بیاین برین به ادرس زیر مشکلو بنیویسید ، اگه چندین نفر باشیم حتما پیگیری میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]