اره درست میگین :20: به این موضوع توجه نکرده بودم ...:13:نقل قول:
Printable View
اره درست میگین :20: به این موضوع توجه نکرده بودم ...:13:نقل قول:
من خودم برند اچ پی رو دوس دارم و تا حالا بالای 10 مدلش رو برای دوستان خریدم اما اکثرا از دمای زیاد اون ناراحت هستندنقل قول:
شاید شما کمی جانبدارانه از اچ پی طرفداری میکنید اما دو سالی میشه به جای اچ پی بیشتر ایسوس خرید داشتم و واقعا همه راضی بودن مخصوصا از داغ نکردنش
ایسوس مدل های بسیار خوبی داره و پیشرفت عالی داشته اما این مدل اچ پی وسوسه انگیز شده
یکی اینکه اچ پی نمایندگی رسمی و معتبری در ایران نداره !!
ایرادات این مدل چی هستش ؟ (بدون طرفداری از اچ پی بگید :31: )
از کجا میشه با قیمت مناسب خریدش ؟
آیا کیبرد فارسی داره ؟ چون برای من لازمه داشه باشه
صفحه نمایشش یعنی اینقدر انعکاس نور داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطوری که دیگه هیچی پیدا نیست
سلام :20: دوستان 6090 مگه usb3 و bluetooth 3 داره !؟
این عکس هایی که دوستمون گذاشتن .. ! صفحه نمایشش این قدر انعکاس نور میده واقعا ؟! زاویه دیدش چطوره ؟
خیلی ممنون راستش ویندوز رو عوض کردم مشکل تا حدودی رفع شده .نقل قول:
میخواستم ببینم چرا وقتی با باتری روشن میشه قاطی میکنه،مثل اینکه -- شده باشی،گرافیک کلا تعطیل میشه،جوری که زود باید ریستارت کنم،این یکی به خاطر چیه؟!!!:41: عجب حکایتی شد این لپتاپ خریدن ما
بله داره .نقل قول:
ولی صفحه نمایشش افتضاحه . شما اگر برای کارهای طراحی و از این قبیل که جزئیات مهمه استفاده میکنین اصلا دنبال این سری نرین .
نقل قول:
میتونی یه سر بری بازار و اچ پی 6090 یا 6080 یا 6070 یا 6050 رو از نزدیک ببینی و اگه تو ویترین باشه یه دستی بهش بزنی . بعد برو فوجیتسو ببین . خودت متوجه میشی . حالا کانفیگ و .... جای خود . خودت از همین ظاهر خواهی دید که این دو قابل قیاس با همدیگر نیستن.
پس انتظار نداشته باش اینجا دوستان بیان اچ پی رو با فوجیتسو مقایسه کنند.
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
فوجیتسو زمانی خوب بود که فوجیتسو زیمنس بود . اما نه الان:46:
توی یک بررسی در مورد نمایشگر 6091nr نوشته :
One thing that still hasn't changed much in the Pavilion dv6 lineup over the years is the display. The 15.6-inch panel is pretty much what has been seen in past models with a relatively modest 1366x768 resolution and glossy coatings. Colors and brightness are good but viewing angles do suffer a bit on the vertical viewing angles.
کد:http://compreviews.about.com/od/thinandlight/gr/HP-Pavilion-dv6-6091nr.htm
یعنی این قدر افتضاحه؟نقل قول:
دوست عزیز قیمت های این سایت تماما fake هست و ربطی به گارانتی نداره...نقل قول:
قیمت اصلی 6080 1220 بدون گارانتی و با گارانتی نهایتا 30T به قیمت اضافه می شه...