دوست عزیز احتمالا سیستم شما ویروسیه یا از پک امنیتی استفاده کنید یا از یه آنتی ویروس به روز شده.نقل قول:
بهتره این موضوع رو تو قسمت امنیتی مطرح کنید.
Printable View
دوست عزیز احتمالا سیستم شما ویروسیه یا از پک امنیتی استفاده کنید یا از یه آنتی ویروس به روز شده.نقل قول:
بهتره این موضوع رو تو قسمت امنیتی مطرح کنید.
من انتی ویروس nod32 ورژن 3 دارم update هم شده ولی چیزی گیر نمیاره
چیکار کنم؟
اگه درایورات نصبه و بازم مشکل داری اول یه یوزر جدید بساز اگه درست نشد تعویض ویندوزنقل قول:
اگه ویستا نصب کردی دریاوراش هست یه دیسک مشکی رنگهنقل قول:
برای xp اگه باشه باید دان کنی
اگه ویستا نصب کردی دریاوراش هست یه دیسک مشکی رنگهنقل قول:
برای xp اگه باشه باید دان کنی
بیخیالی تی کن باید قبل خرید تحقیق میکردینقل قول:
یا از این اسپیکرهای usb بگیری
قبل خرید باید تحقیق میکردیدنقل قول:
ویندوزت سالمه ؟!
اگه 2 ساعت ونیم طول میکشه فول شارژ میشه احتمالا مشکل ویندوزه
منظورتونو متوجه نشدم کدوم برنامشو دانلود کنم؟:13:نقل قول:
در ضمن وقتی صفحه task man رو اینجوری می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سرعت یک لحظه رو نشون می ده ولی تکون نمی خوره تا چند روز درست سرعتا رو نشون می داد ولی یه دفعه قاط زد و اینجوری شد
ویندوزمم xp هست و تمام درایواش (مادر بورد. بلوتوث . وای فای .... )شم نصبه . یه cd کامل برای xp هم برام مخصوص xp پر کردن. :5:
راه دیگه ای به جز تعویض ویندوز نیست ؟ آخه یه دفعه اینجوری شد در ضمن یه برنامه ای هست توی task man ام که همیشه بازه (project1) که وقتی می زنم go to process تو قسمت process پیداش نمی کنه! ممکنه از اون باشه؟
نقل قول:
مشکل سخت افزاریه و ربطی به ویندوز نداره پس ممکنه یکی از قطعات مرتبط با چراغ برنامه ریزیش به هم ریخته باشه یا سنسورش قاطی کرده باشه در کل ببری گارانتی بهتره
درباره مشکل دومم باید بگم که تحقیق و امتحان نمونه برای خرید لپ تاپ لازمه چون بعضی هاشون تا یکی رو گیر میارن که اطلاعات درست نداره فوری جنسشونو قالب می کنن شما باید یه مدل رو انتخاب می کردی بعد که از کیفیتش اطمینان حاصل کردی می رفتی و می خریدی
دوستان سلام
من روی لپتاپم از اول نسخه vista home بوده است . می خواهم ببینم که چطور می توانم آن را به نسخه ultimate آپگرید نمایم؟
با سپاس