سلام من سامسونگ 46d6000 دارم صدای بعضی فیلمهارو پخش نمیکنه(مثل 3gp) میشه راهنماییم کنید ممنون
Printable View
سلام من سامسونگ 46d6000 دارم صدای بعضی فیلمهارو پخش نمیکنه(مثل 3gp) میشه راهنماییم کنید ممنون
من نکات گفته شده رو انجام دادم . مدل تلویزیونم c6960
اما با شرچ کردن کانال دیجیتالی پیدا نمیکنم
از کجا میشه فهمید این قابلیت درست فعال شده
سلام بر دوستانمن ي ال سي دي مدل LE46A656A1FRXU دارم. گيرنده ديجيتالش فعاله اما ي مشکلي هست:اينه که شبکه ديحيتال استانمون که اصفهان باشه رو با کيفيت عالي جواب ميده اما بقيه شبکه هارو نمياره و وقتي انتخابشون ميکنم ميزنه HD NOT SUPOORT حالا ميخوام ببينم مشکل از کجاست؟فک کنم شبکه استاني خودمون SD باشه و بقيه HD!حالا تکليف من چيه چطور بايد حلش کنم؟در ضمن من نتونستم لوکال ستم بيارم.اين منو داخل ADVANCE مياد يا جايه ديگه؟ من مرحله Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB ندارم تو سيستمم!جايي اشتباه کردم؟
تو بخش منوی تعمیرکار قسمتی هست به نام 3D SUPORT که به طور پیش فرض خاموشه
اگر آن را روشن کنم ایا تلویزیون 3D میشه
مدل تلویزیونم c6960
نقل قول:
من فریمور رو اپدیت کردم ولی مشکل حل نشد!!!!
من چه جوری باید "expert" رو توی منوی سرویس فعال کنم؟
اگه کسی می دونه کمک کنه.
مدل samsung ua40eh5000
آقا تلوزیون c5000 کانال دیجیتال رو میتونه ساپورت کنه؟
آقا كسي نيست ي جواب به ما بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:4 4::44:
آقا تلویزیون سامسونگua40d5000pr دیجیتال ایران رو ساپورت میکنه با روشی که توی صفحه 1 گفتین گزینه هاش فعال میشه راهنمایی کنید ممنون
عزیزان من طبق راهنمایی های سایت اومدم کانال های دیجیتال 5500 رو فعال کنم .ولی الان کانال دیجیتال رو که نمی گیره هیچ دبگه آنالوگ هم پیدا نمی کنه.مشکل از چیه؟؟ من هیچ تغییر اضافی انجام ندادم .فقط اشتباهی یکبار مدل رو از 5500 به 5550 تغییر دادم.از اون به بعد اصلا کانال های آنالوگ رو پیدا نمی کنه.لطفا کمک کنید . اگه درست نشه بابام سرمو میکنه
من رسيورمو با كابل hdmi به تلويزيون وصل كردم و از خروجى آنالوگ صداى رسيورم به يك دستگاه استريو وصل كردم الان مشكلى كه دارم اينه كه صداى تلوزيون و دستگاه استريو هماهنگ نيست صداى تلويزيون يه كم دير تر مياد و برا همين صدا اكو ميكنه ميخاستم ببينم ميشه كارى كرد كه صداى تلويزيون با تاخير نياد تا صداها با هم سينك بشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد