سلیمان جون اون ترینر پنجمی همه تیکاش غیر فعالن چیجوری فعالشون کنم؟
Printable View
سلیمان جون اون ترینر پنجمی همه تیکاش غیر فعالن چیجوری فعالشون کنم؟
من اصلا از این کرایسس خوشم نیومد خوشم می اومد ها ولی الان تو اون مرحله ای ام که تو هوا به خاطر نبودن نیروی جاذبه معلقم و توی تونل ها پیش موجودات فضایی ویراز میدم و اصلا از این مرحلش خوشم نیومده یکی بهم بگه که چقدر مونده این مرحلش تموم بشه من الان از اون قسمتی ام که یه چیزهایی شبیه یه پرده هستند و باید وایسی تا اونا برن کنار و نوبتی از هر سه تاشون رد شی
اون تیکا فکر کنم در عین بازی فعال میشند یعنی وقتی دکمه مربوط به یکی از عملکردا رو بزنی تیکش فعال میشه.نقل قول:
سلیمان جان درست شدش ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیشب داشتم بازی رایانه میخوندم نوشته بود بازی 3 قسمته . اولیش جنگل دومیش جنگل یخ زده و سومیشو نگفت!
سیومیش چیه؟
سلام
من اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام باید تانک ها رو با یه چیزی شبیه موشک بزنی
در اول جاده ای که به این منطقه وارد می شود این اسلحه وجود دارد
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه
خیلی نامردید
لااقل سیو هاتون رو بزارید
این همون مرحله ای هست که باید 3 تا تانک رو منفجر کرد؟نقل قول:
فکر کنم یا منظورش داخل شهاب سنگ باشه یا اون مرحله اخر داخل ناو باشه.نقل قول:
سیومیش چیه؟
سلام دوست من. من به شما پیشنهاد میکنم که فقط در این مرحله از کد تقلب برای مخفی شدن استفاده کنید. در اینصورت بدون اینکه این موجودات ترسناک شما را ببینند، میتونید به راحتی از کنارشون رد بشید و هر جور که خواستید اونها رو بکشید. استفاده از کد تقلب در این بازی بسیار اسونه و این بازی به هیچ وجه نیاز به ترینر نداره. کدهای تقلب این بازی را هم میتونید با یک جستجوی ساده در گوگل بدست بیارید. برای همه شما آرزوی موفقیت میکنم.نقل قول:
اره دیگه همون مرحلست ولی 2 تا تانکه